Kedvenc filmem

Niszky

Állandó Tag
Van sok kedvenc filmem. Most az Eclipse az egyik best az Twilight saga sorozatból ez a legjobb, de szeretem a Neveletlen hercegnőt, Demi Lovato filmjeit, Ian Somerthalder filmjeit is. :D
 

Niszky

Állandó Tag
Én Eclips-et és a Dirty Dancinget béztem ezen a héten, ma meg megnézem majd a Randiztam egy sztárral című filmet
 

Recoba

Állandó Tag
Sziasztok!
Az én kedvenc filmem "A Matador", Pierce Brosnan főszereplésével! A könnyed szórakoztatás és a mély mondanivaló bámulatos ötvözete! Egyszerűen remek!
A színészek igazi karaktereket játszanak!
 

jammocska

Új tag
Az én egyik kedvencem:

Mel Gibson főszereplésével: Halhatatlan Szerelem-erre tényleg igaz, hogy a szerelem mindent legyőz!!!!!
Másik kedvencem: The Blind side-Sandra Bullock megérdemelte az Oscart:)
Ide írhatod a kedvenc filmedet, némi ajánlással! Természetesen anélkül, hogy lelőnéd a poént!

Howl's Moving Castle (2004) – Varázslat: erre van nagy szüksége az embereknek. S ami igazán az: a katharzisélmény.. az esztétikai és erkölcsi érzék magasabb szintre emelkedése hozza létre nagyon erős érzelmi változással.. s ha igazán jó, akkor még tudatmódosító hatása is van..
<O:pNagyon finom, nagyon légies, nagyon szép, de egyáltalán nem könnyed alkotás. Sztereotípiákra épül, kliséket használ, nemzeti tudat, történelmi múlt, nagyon finoman rejtett világkép van jelen és erősen archaizáló. Mindez a modern animációs technikával igazán varázslatos. <O:p
 

Thaiteek

Állandó Tag
Nekem sok van, több stílusból.
Gyűrűk ura összes, Mátrix 1, Angyalok városa, Blöff, Avatar, Moulin Rouge, Kontroll....és még sorolhatnám. Radírfej, Eleféntember. :)
 
Oldal tetejére