Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 19.

Melitta - 2017 Október 19, 19:45
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét, aki az őcsényi menekülteket fogadná be falujába. Sajtóhírek szerint megpróbálták elgázolni egy gyalogátkelőhelyen.


  A Hír TV Privátszféra című adásának forgatása alatt egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták a baranyai Cserdi polgármesterét, Bogdán Lászlót – olvasható a műsor Facebook-oldalán.​

  LEKÖPTÉK, MEGRUGDOSTÁK, AZ ÉLETÉRE TöRTEK! STOP!

  Azt hiszem van az a pont, amikor megálljt kell parancsolni a gyűlöletnek. Nem most kezdtük a Privátszféra forgatását Bogdán Làszlóval, hetekkel ezelőtt találkoztunk és kapcsoltuk be a kamerát. Már akkor is döbbenten hallgattam a beszámolóját arról, hogyan bánnak vele. Megvetik, kirekesztik, lehordják. Egyesek. Hangsúlyozom, egyesek. Meghívták egy fórumra, ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése...  A bejegyzés szerint Bogdánt meghívták egy fórumra,

  ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése volt. A szócsatákba beleállt, válaszolt a kérdésekre. Aztán elkezdtek gyülekezni a gomolyfelhők. Távozáskor hátulról megrugdosták és leköpték. Folytatom. Az őcsényi "làzadás" után, cserdi polgármestere felajálotta, hogy szívesen látja a falujában az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. És tudják mi történt ezt követően? El akarták gázolni egy gyalogátkelőn.

  Bogdán ugyanis az őcsényi események után felajánlotta, hogy szívesen fogadja azokat a menekült gyerekeket és hozzátartozóikat, akiket a tolnai faluban nem akartak.

  22528319_136966236947704_3638103097906500137_n.jpg
   
  Utoljára módosítva: 2017 Október 25
  B.kárpáti kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 19.

  1. szundi53
   szundi53
   ?????
   Írásod alapján 2 eset van.
   1. Finoman szólva: bort iszol, de vizet prédikálsz.
   2. Engedélyt kérsz a szomszédaidtól, mielőtt meghívsz valakit a lakásodba akár egy kávéra. (Ezt nem feltételezem.)
  2. fych
   fych
   Melitta és szundi! Belekevertek a dologba olyan egyéb szálakat is, amikről itt most eredetileg szó nincs. Szundi, én a hír kapcsán semmit nem írtam migánsokról, gyerekek nyaraltatásáról, csak és kizárólag arról, hogy a hír, ami alapján itt egyesek "izomból rasszistamagyaroztak egy vereteset", hazugság. Persze, én vagyok a hülye, amiért "ugrottam" arra, hogy Te azonnal l"átnyergeltél" a migrációra. Ideollózom az eredeti hozzászólásomat. Aki talál benne bármit, amimigrációra, menekültekre utal, kap tőlem egy üveg csíki sört (a linkelt tartalom nem számít, az csak a "hitelesítés" miatt került oda).

   idézet ON
   Na kérem, a "tájékozódáshoz való jog" alapján csak szólok, hogy ez a sztori is (nagyon finoman fogalmazva) kipukkadt (durvábban fogalmazva, hazugság): kiderült, hogy nem pont úgy, nem pont ott, nem pont akkor.
   Kérem, hogy ezt ne töröljétek, mert lényeges információt tartalmaz a tisztánlátáshoz, és semmi uszító nincs benne.

   http://index.hu/belfold/2017/10/27/cserdi_polgarmester_sikkasztas_feledekenyseg/

   "arra panaszkodott, hogy egy szeptemberi budapesti roma összejövetelen megrugdosták és leköpték. Utóbb kiderült, hogy ezt valószínűleg csak kitalálta."

   Azért akik rögtön nekiestek 'a magyaroknak', kicsit szálljanak magukba.

   idézet OFF
   Libusch, udvarfy, cdurmol és 1 másik tag kedveli ezt.
  3. fych
   fych
   Légy oly szíves, idézz már be tőlem bármilyen uszítást! Ha ilyet viszont nem találsz, akkor kérlek, ne vádaskodjál alaptalanul.
   Libusch, udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  4. fych
   fych
   Ha nem egy kávéra hívom meg, hanem mondjuk egy hétre nyaralni idegeneket, akkor nem hogy engedélyt kell kérnem, de be is kell jelentenem. (Tudod, idegenforgalmi adó, meg ilyenek.)
   Ahhoz pedig, hogy egy nagyobb csoportot táboroztassak egy hétig, mindenféle engedélyek kellenek. Hatósági, közegészségügyi, stb.stb. Tehát azért ez a történet kicsit "árnyaltabb". De persze midenki - álláspontjától függően - jóízűen tud vereteseket nyilatkozni.
   Libusch, udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  5. fych
   fych
   Megint kiforgatod a szavaimat, de ez már nem lep meg. Nem azt írtam, hogy kéne, hanem azt, hogy ha esetleg végzett volna. Érted, magától, megelőzendő mindenféle későbbi félreértést, megkérdezte volna, csak úgy, barátilag a szomszédait(!!!), hogy mit szólnának hozzá. Urambocsá esetleg valamiféle "meggyőzési módszert" is alkalmazhatott volna. Elmondja, hogy ezek szegény menekült gyerekek, és ő úgy gondolja, hogy megfelelő cselekedet lenne, ha a település vendégül látná a gyerekeket. Megfelelő tálalás mellett - szinte biztos vagyok benne - támogatták volna. De ne ragozzuk már ezt tovább, mert csak és kizárólag az inzultálási sztoriról és annak valóságtartalmáról lenne szó, mert hogy a fő hír ez volt. (Amiről kiderült, hogy hazugság!!!)
   Libusch, udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  6. fych
   fych
   Bárki, aki beírja a keresőbe ezt: táboroztatás feltételei 2017 talál egy csomó feltételt, kritériumot. Ennyi.
   cdurmol kedveli ezt.

Megosztás