Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

zsuzsanna03 témája a 'Tudomány,Technika' fórumban , 2010 Március 10.

 1. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  És a http://chemtrail.hu/ megvolt már?
  Egyébként a USA demokratikus ország, ahol egy közmeghallgatáson mindenki azt mesél, amit akar, akárcsak Magyarországon.:) Shasta megye önkormányzata pedig ezután (ez több mint egy éve volt) úgy döntött, hogy kivizsgálja az ügyet. A közmeghallgatáson elhangzott állításokat alátámasztó bizonyítékokat viszont azóta sem találtak.
   
 2. Aparadox

  Aparadox Tag

  A 3,5 millió éves kőleletek kora nem tűnik túl soknak, mert találtak már 30? millió éves emberi csontvázakat, illetve óriások csontmaradványait. Ezt én először hihetetlennek tartottam, de láttam erről egy videót, valódi régészekkel, talán a magyar FIX Tv-n. Lehetséges ez?
  Aparadox
   
 3. M.Anna3

  M.Anna3 Vendég

  A Svéd Zöld Párt vezetője Pernilla Hagberg bejelentette, hogy a hosszú ideig az égen maradó repülőgépek által kibocsátott csíkok nem másak, mint vírusok, vegyi anyagok és fémek mérgező keveréke – közölte a svéd Katrineholms Kuriren lap.

  [​IMG]

  Hagberg elmondása szerint a tevékenység a CIA, az NSA és a svéd kormány kartellének következménye, aminek az a célja, hogy aeroszol permetezéssel direkt módon változtassanak a légköri körülményeken.

  Bill & Melinda Gates Alapítvány és az ENSZ fizeti a társaságokat, amelyek végrehajtják a gyalázatot. Ők elismerik azt a tényt, hogy a jelenség nem repülőgépek által kibocsátott kondenzcsíkokból származik. Kulcsmondataikban a Föld megmentése is szerepel.
   
 4. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Gratulálok!:D
  A hivatkozott cikk megtalálható a neten (http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491) és abban látható, hogy a hölgy nem a Zöld Párt, csak egy helyi önkormányzati pártfrakció vezetője. A cikk pedig szintén csak a semmivel alá nem támasztott állításait közli, tehát azok alátámasztására, igazolására semmiképpen nem alkalmas. Bill Gatesékről pedig szó sincs benne, tehát az állítólagos "beismerés" valaki más hazugsága, amit szintén ezzel a cikkel akartak "igazolni". Egyébként ez a hír is több éves, 2012-ből származik, de azóta sem a svéd hölgy, sem a svéd hatóságok nem bizonyították ezeket az állításokat.
  A mellékelt kép is hazugság. Eredeti formájában a Daily Mail című lapban jelent meg (http://www.dailymail.co.uk/news/art...nental-United-Airlines-pilots-fed-bosses.html), és amint az alsó részén látható "DDees.com" szignóból látható, egy David Dees nevű, szatirikus fotomontázsok készítésével foglalkozó csávó művészi kreativitásának terméke.

  [​IMG]
   
 5. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag  ".....Adolf Hitler irányítása a náci Németország felett szigorúan korlátozott lett, amikor a titkos társaságok által felfedezett nagyon fejlett technológiákból szuperfegyverek kifejlesztésére került sor, melyeket felkutattak az egész világon, hogy olyan technológiákat fejlesszenek ki, melyek könnyedén megváltoztathatták volna a 2. Világháború kimenetelét.

  A Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában (1) Corey Goode, a titkos űrprogram informátora több dolgot is leírt, amiről a titkosított adatokat tartalmazó okos eszközökön olvasott szolgálati idejének 20 éve alatt. Ismertette a német titkos társaságok egész világra kiterjedő expedícióit, hogy olyan fejlett technológiákat találjanak, melyeket ősi emberi civilizációk, vagy akár földönkívüli látogatók építettek.

  Goode azt állítja, hogy a tudás ezekről a fejlett technológiákról a Himalája indiai, kínai és tibeti régiójára koncentrálódott. A német titkos társaságok, majd később a náci SS expedíciókat küldött ezekbe a régiókba, ahol ősi tekercseket és könyveket találtak, melyeket visszavittek Németországba néhány helyi szerzetessel és írástudóval együtt, akik el tudták magyarázni azokat.

  Ezek az expedíciók közvetlenül az 1. Világháborút követően indultak, majd csúcspontjukat az 1930-as években érték el, amikor Hitler náci pártja hatalomra jutott, Goode szerint. A legnagyobb német titkos társaságok a Thule, a Vril és a "Fekete Nap" volt, melyek részt vettek ezekben az expedíciókban.

  Bár kiterjedt irodalma van a Thule Társaság Hitler hatalomra jutásában betöltött szerepéről, kevesebbet tudunk a Vril és a "Feket Nap" (németül Schwarze Sonne) társaságokról. A Thule Társaság 1918. augusztus 17-én jött létre, majd a Vril Társaságot nem sokkal ezután mintegy oldalhajtásként alakították meg. Az utóbbit német női médiumok hozták létre, akik pszichikai képességeiket használták az ősi föld alatti vagy földönkívüli civilizációkkal való kommunikációra.

  Peter Moon "A Fekete Nap: Montauk náci-tibeti kapcsolat" című könyvében leírja, hogy a Fekete Nap társaságnak olyan vezető személyiségek voltak tagjai, mint az SS-es Heinrich Himmler.

  Goode szerint A Fekete Nap társaság szorosan együttműködött a Thule, a Vril és más titkos társaságokkal a német szakadár frakció megalakításában az Antarktiszon és Dél-Amerikában. A következménye ennek az volt, hogy míg a Fekete Nap társaság hivatalosan Himmler SS-éhez kapcsolódott, elsődlegesen a Thule, a Vril és más titkos társaságokhoz volt lojális........."


  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/11/a-nemet-titkos-tarsasagok-osi.html#more

  Érdemes végignézni......

  http://indavideo.hu/video/UFOk_a_do...m_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

  Ezt a dokumentumfilmet a magyar állami televízió mutatta be. Nagyon érdekes összefüggéseket, közléseket tartalmaz......tér, időutazás, stb.
   
  Utoljára módosítva: 2015 November 2
 6. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)  A CHEMTRAIL NEM ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET, HANEM VALÓSÁG!


  A svédek beismerték, hogy az égen látható kondenzcsíkoknak tűnő „fátylak” mérgező vegyicsíkok.

  A hosszú ideig el nem tűnő kondenzcsíkokat felségjel nélküli, szuperszonikus repülőgépek „karcolják” az égre világszerte. A Svéd Zöld Párt vezetője Pernilla Hagberg bejelentette, hogy a hosszú ideig az égen maradó repülőgépek által kibocsátott csíkok nem másak, mint vírusok, vegyi anyagok és fémek mérgező keveréke – közölte a svéd Katrineholms Kuriren lap.

  [​IMG]

  Hagberg elmondása szerint a tevékenység a CIA, az NSA és a svéd kormány kartellének következménye, aminek az a célja, hogy aeroszol permetezéssel direkt módon változtassanak a légköri körülményeken.

  A légkörbe kibocsátott anyagok különböző vírustörzseket is tartalmaznak az alumínium, bárium és stroncium mellett. Ezek a káros anyagok bekerülnek a vízlelőhelyekbe és a talajba egyaránt. A káros tevékenység bolygó szerte működik.

  Az olyan emberek, akiket érdekel a globális probléma tudják, hogy a repülőgépek által húzott kondenzcsíkok hamar eltűnnek, de a chemtrail gépek után a csík órákon keresztül is fent marad gyönyörű egünkön. A gyilkoló gépek valódi kondenzcsíkjai (amelyek az égéstermék eredményei, normál esetben hamar eltűnnek) hosszú órákon át fent maradnak és a káros anyag szép lassan eléri a föld felszínét.

  [​IMG]

  Erről szól a videó is, amely a problémát bemutatja. Végre felbukkan a fősodratú médiában is a nagy probléma, ami a világot „behálózza”. Mellékesen megemlítjük, hogy a múlt héten hazánkban egy rádióműsor foglakozott a témával a szabad beszélgetések, vélemények tükrében.

  „Nagyszerű látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerősíti a téma hitelességét a főáramú médiában” – írja a JG Vibes Hagberg nyilvános beszédéről a The Intel Hub.

  A háttérhatalom természetesen előre kidolgozott válaszokkal áll elő. Kulcsmondataiban a Föld megmentése is szerepel.

  Tudni való dolog, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány és az ENSZ, fizeti a társaságokat, amelyek végrehajtják a gyalázatot. Ők elismerik azt a tényt, hogy a jelenség nem repülőgépek által kibocsátott kondenzcsíkokból származik.

  [​IMG]Szerintük a vegyi permetezés fogja bolygónkat megmenteni a végső pusztulástól. Ezek a kijelentések a gondolkodó emberek számára mind ismertek – és immár lerágott csontok.

  A háttérhatalom megmagyarázza a tevékenységet azokkal az ürügyekkel, hogy a napsugarakat vissza kell verni az égen szétpermetezett fém részecskékkel. Így el lehet érni a bolygó átlaghőmérsékletének csökkentését. Ezzel ellensúlyozzák a sarki jégsapkák „olvadását”.

  Hagberg úgy nyilatkozott, hogy a harcot nem fogja feladni a chemtrail ellen folytatott küzdelmében.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 7. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  A CHEMTRAIL ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET, NEM VALÓSÁG!

  A magyarok is beismerték, lásd M.Anna3 korábbi (hamisnak bizonyult) beismerését. És akkor mi van? Szabad országban élünk, mindenki azt ismer be, amit akar.:)

  Tudni való dolog, hogy az csak kamu duma, miszerint Bill & Melinda Gates Alapítvány és az ENSZ fizeti a társaságokat, amelyek végrehajtják a “gyalázatot”, és elismerik azt a “tényt”, hogy a jelenség nem repülőgépek által kibocsátott kondenzcsíkokból származik. Ezeket a kijelentéseket a nem gondolkodó emberek is mind ismerik, de mivel nem gondolkodnak, nem tűnik fel nekik az a tény, hogy ezek a kijelentések csak az egymásra körkörösen hivatkozó összeesküvéselméleti és áltudományos fórumok álhíreiben szerepelnek, az állítólagos “tettesektől” származó “beismerések” viszont nem léteznek.

  Hogy a “háttérhatalom” ezt mivel magyarázza, azt te nyilván jobban tudod, hiszen láthatóan elszánt fogyasztója vagy manipulatív hazugságainak. Hogy a tudományos kutatók mivel magyarázzák, arról tudnék mesélni neked, de hogy megértsd, ahhoz elő kellene keresned legalább az általános iskolai kémia és fizika tankönyveidet. A lényeg az, hogy egyrészt a légkörben tartósan alumínium, bárium vagy stroncium fém nanorészecskéket még a legöregebb indián sem látott, mivel kémiai tulajdonságaik ezt nem teszik lehetővé. Másrészt a napsugarak visszaverésére kén-dioxidnak a magas légkörbe való juttatása merült fel ötletként tudományos körökben, de Gatesék és az ENSZ legfeljebb kutatásokat finanszíroznak, a gyakorlati tevékenységért Természetfelelős elvtárs és az “átlagember” fizet, például te is, ha repülőjegyet vásárolsz. A kén-dioxid legnagyobb kibocsátói ugyanis a vulkánok, a kondenzcsíkokba pedig a repülőgépek üzemanyagában található (természetes) kéntartalmú vegyületek égéstermékeiből kerül bele, a kutatók pedig ezekből a forrásokból kikerülő anyag hatásait tanulmányozzák, gyakorlatilag passzívan. A kondenzcsíkok állítólagos egyre tartósabb fennmaradását ez viszont éppenséggel cáfolja, mivel a környezetvédelmi előírások szigorodása miatt az utóbbi évtizedekben folyamatosan csökken ezen vegyületek mennyisége az üzemanyagokban. Ezért egy konkrét javaslat pl. úgy hangzott, hogy legalább a sugárhajtású gépek üzemanyagára vissza kellene állítani az 1960-as– 70-es évek előírásait, de tudomásom szerint ezt sem fogadták el hivatalos körökben.
   
 8. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag


   
  Röfike kedveli ezt.
 9. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

 10. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Csak néhány apróság.:) A filmben tárgyalt dokumentum bárki számára hozzáférhető a neten, tehát aki nem hiszi, amit írok, hát járjon utána. A felvezető kép sugallatával ellentétben az iratban szó sincs mesterséges kondenzcsíkokról, alumínium, bárium vagy stroncium fém nanorészecskéknek titokban a magas légkörbe juttatásáról, vagy a chemtrail-legendárium más ostobaságairól. Nem szerepel benne a "geoengineering" szó sem, és a tárgyalt kutatások és gyakorlati alkalmazások szinte kizárólag a felhőmag-képződés, és ezzel a csapadékhullás befolyásolását célozzák. Az a pimaszság pedig már egyenesen szórakoztató, amivel a film készítője kiragad néhány részletet a szövegből, és azt az eredeti szövegkörnyezettől függetlenül a saját szája íze szerint megmagyarázza. A biológiai hatások további kutatását például éppen azért szorgalmazták, mert tisztában voltak vele, hogy milyen mellékhatások várhatóak. (Csak mellesleg: ezeket a kutatásokat azóta el is végezték.) Az állítólagos "beismerések" az okozott "károkról" pedig még nagyobb szélhámosság: amint a filmben bemutatott lapokon látható "(sic)" szövegrészekből (latin: "így", a szó szerinti idézés szokásos jelzése) gyanítható is, ezek a kijelentések a módszer ellenzőinek vitatható (és a dokumentumban vitatott) állításai, nem pedig a készítők álláspontja. A film efféle manipulatív sugalmazásaival ellentétben az irat nagyobbrészt a lakosság közvetlen érdekeit szolgáló időjárást módosító technikákkal foglalkozik, de valóban említ katonai kutatásokat és alkalmazásokat is. Ez utóbbiakat viszont azóta betiltotta egy ENSZ határozat, amit az Egyesült Államok is ratifikált.

  Egyébként jobb, ha tőlem tudod: kétségbevonhatatlan bizonyíték van rá, hogy kik gyártják az efféle "kondenzcsíkokat". Magukat gólyának álcázó izraelita vallású gyíkemberek.

  Perfectly_timed.jpg

  :rohog:
   
 11. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Mese habbal. Ha utánanézel, láthatod, hogy a Haiyan tájfunt közönséges tengerszint-közeli alacsony nyomású légköri zónaként észlelték először november 2.-én. (Talán hallottál már arról, hogy a Föld gömbölyű, ezért több ezer kilométeres távolságban levő antennákkal ilyesmit létrehozni elég macerás lenne, különös tekintettel arra, hogy ehhez nem is a levegőt, hanem az óceán felszínét kellene melegíteni.) Ezután fokozatosan erősödött, míg öt nappal később elérte a Fülöp-szigeteket, az Egyesült Államok legfontosabb szövetségesét a térségben. Így aztán jól megadták az amcsik a kínaiaknak. Ezek után nem csoda, hogy leállították a HAARP programot.:D
   
 12. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)  Gigantikus megalitokat találtak Oroszországban

  A videó készítője szerint az ezen hatalmas megalitoknál alkalmazott építési módszerek nagyon hasonlítanak olyan helyekre, mint Puma Punku, Teotihuacan és Tiahuanaco, melyek létrehozására még ma sem tudjuk a megfelelő magyarázatot.

  [​IMG]
   
  pitti és Csillagözön kedveli ezt.
 13. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Hát, ez a kijelentés elég szépen minősíti a videó készítőjét. Nyilván nem véletlen, hogy Szidorov eredeti felvételei mellé nem Teotihuacanból és Tiahuanacoból való képeket vágott be, nehogy valaki felfigyeljen a különbségre.:) Teotihuacanban, és általában Közép-Amerikában egészen más falazási technikákat alkalmaztak, Tiahuanaco/Puma Punku építői pedig a ciklopikus falazás egy fejlettebb, kifinomultabb módját használták, mint azok az eurázsiai, afrikai, vagy a klasszikus inka mesterek, akiknek a munkáira az orosz képeken látható alakzatok - amint az a közbe bevágott "idegen" képek alapján megítélhető - némileg emlékeztetnek.
  Az viszont különös, hogy a képeken "falnak látszó tárgyak" láthatóan nem funkcionális falak, mögöttük maga a hegyoldal van. Ráadásul arról sincs semmi hír, hogy megtalálták volna azt a helyet, ahonnan a köveket állítólag kifejtették, és az állítólagos megmunkálásukkor keletkezett törmeléknek sincsen semmi nyoma. Anyaguk ugyanakkor megegyezik azoknak a hegyeknek az anyagával, amiken megtalálták őket.
  Egyébként ez a Szidorov sem tudományos kutatóként, a szakértő közösség számára publikált kutatási eredményeivel szerzett hírnevet, hanem a laikus közönséget megcélzó "unortodox-tudományos" írásaival, ezért a véleményét - legalábbis tudományos szempontból - aligha lehet mértékadónak nevezni. Szerzőtársa, Valerij Uvarov pedig hírhedt szélhámos és hazudozó, az ő említése szintén nem javítja a történet hihetőségét. Ezért szerintem nem tűnik túl megalapozottnak az az állítás, hogy a képeken látható sziklaalakzatok mesterségesek, noch dazu egy orosz földön valaha létezett fejlett civilizáció alkotásai lennének.
  Csak a poén kedvéért: ha kicsit böngészel a neten, láthatsz jó pár olyan garantáltan természetes sziklaképződményt, amit egy "bölcsész" műveltségű médiafogyasztónak bármikor el lehetne adni mesterséges alkotásként. Íme néhány példa:

  Chaussee_geants_prismes_rouges.jpg

  Clayton.JPG

  Canyonlands.JPG

  Hq51muw.jpg

  hunstanton.jpg

  strata-island.jpg

  thingvellir.JPG

  zion national park.jpg
   
 14. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

 15. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  A kamu “hír” forrásáról a csak magyarul tudóknak egy rövid összefoglaló: http://index.hu/tech/2016/02/02/ugy_meghekkeltek_a_nasa-t_hogy_csak_na/
  Ami pedig magát az álhírt illeti: az általad belinkelt cikkben látható “bizonyíték” nem tartalmaz semmiféle állítást drónokról, időjárás módosító programról, vagy a “vegyicsíkok” létezéséről. A fotón és a videón is jól olvasható, hogy egy DC-8-as repülőgépről (https://hu.wikipedia.org/wiki/DC–8 ) van szó, az említett program – ACCESS - Alternative-Fuel Effects on Contrails and Cruise EmiSSions – pedig, amint a neve is mutatja, az alternatív üzemanyagok hatásáait vizsgálta a kondenzcsíkokra, és a repülés közbeni hajtómű égéstermék kibocsátásra, amint ez pl. a http://www.nasa.gov/centers/dryden/multimedia/imagegallery/DC-8/ED13-0058-03.html lapon is látható és olvasható. Az “alternatív üzemanyagok” hagyományos és “bio” üzemanyag keverékei voltak, a vizsgálat célja pedig a tök hagyományos kondenzcsíkok tök hagyományos időjárás módosító (az “ember okozta globális felmelegedés” egyes források szerint kb. 5%-áért felelős) hatásának mérséklése volt.
   
 16. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)

  Naivak vagyunk, gondolkodás nélkül, automatikusan mindent elhiszünk, amit elénk raknak. Volt idő, amikor meg lehetett bízni a tudományban, a társadalmi vívmányokban, a lét- és közbiztonságban. Ma már a gazdasági érdekek, a tőke a tudományokon keresztül is befolyásolja a fogyasztást. A tudomány űzése megélhetési forma lett. Számos tudományos publikáció hamisítvány, manipulációt tartalmaz, haszontalan és értelmetlen. A tudomány is válságban van. Az igazságot összetévesztjük az igazság látszatával, a végtelen sok ellentmondás teljesen összezavarta az embereket.

   
  Csillagözön kedveli ezt.
 17. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag


  ".... a tudomány nevében, nem hogy letagadják az űrkutatás eredményeit, hanem szándékosan az ellenkezőjét mondják, az emberek hülyítése céljából, akkor e tekintetben a tudomány nem más, mint egy gondolkodási korlát...."


  Ha valaki nem hiszi:

   
  Utoljára módosítva: 2016 Február 22
  Röfike kedveli ezt.
 18. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Az meg sem fordult a fejedben, hogy az ilyen “leleplező” képeket a gyíkember-tuggyukhogykik intergalaktikus háttérhatalom pakolja fel bárki által elérhető helyekre azért, hogy a hatásukra kitörő közfelhőbörödés elkaszálja a NASA valódi űrprogramjainak támogatását? :rohog:
  De a lényegi kérdésem változatlan: ha te tudod, hogy a NASA Mars-képei hamisítványok, akkor korábban talán szándékosan próbáltad átverni a fórum olvasóit, mikor állításod szerint marsi hajóroncsot, lebegő női szellemet, szárazföldi polipot, gyíkot, nyuszit, náci rohamsisakot ábrázoló képekkel traktáltad őket, és azt állítottad, hogy ezek a marsi élet, sőt, fejlett civilizáció bizonyítékai? Vagy ha már belátod, hogy anno beszoptad ezeket az átveréseket, akkor most miért terjeszted hihető igazságként ugyanazoknak a kamu “híreit”, akik korábban hülyére vettek? És mindezek miatt miért a tudományt hibáztatod, nem pedig a tudatlan emberek hiszékenységéből bizniszt csináló áltudományos “hírportálokat”?
   
 19. Umaksuman

  Umaksuman Állandó Tag

  Igen, naivak vagytok, gondolkodás nélkül, automatikusan mindent elhisztek, amit elétek raknak. Ma is azt hiszitek, hogy meg lehet bízni puszta jelszavakban, és azokban, akik gazdasági érdekeiknek megfelelően ezeket terjesztik. A tudományellenesség megélhetési forma lett. Ha életetekben egyetlen tudományos publikációt sem olvastatok még végig, és a tudományt csak az efféle "áltudósok" reklám-videóiból ismeritek, akkor nincsen abban semmi meglepő, ha összetévesztitek az igazságot az igazság látszatával. Ha lusták vagytok gondolkodni, és utánajárni és az általuk kreált látszólagos ellentmondásoknak, akkor teljesen összezavarnak benneteket.
  Volt idő, amikor - szintén a jelszavak szintjén - a tudományban illett vakon megbízni, és vívmányként értékelni azt, amit az uralkodó politikai elit alaposan meghamisítva és manipulálva ilyen címszó alatt elétek tárt. Aki ezt kritika nélkül elfogadta, az élvezhette a lét- és közbiztonság illúzióját is, mert a rendszer engedelmes alattvalójának nem kellett attól tartania, hogy elbocsátják a munkahelyéről, vagy a sötét utcán a rendőrön kívül bárki más megtámadhatja és megverheti. A valóságban viszont a tudományt már akkor sem "társadalmi munkában" a sufniban művelték lelkes amatőrök, és az akkor általános követelménynek számító hamisított és manipulált tudományos publikációk ma általános követelménynek számító nyilvános tudományos kritikáját a hatalom minden eszközzel elnyomni igyekezett.
  Ma a zavarosban halászók, köztük ennek a videónak a szerzői is, annak az időnek az örökségét használják ki. Sokan ugyanis még ma is azt hiszik, hogy a kritikus gondolkodás felesleges, sőt gyanús okoskodás, az idegen nyelvek ismerete nem "trendi" dolog, és - éppen az akkori totalitárius rendszerre adott természetes reakcióként - minden, ami "hivatalos", az hazug, manipulatív, és összeesküvő. Ebbe a világképükbe pedig hihetően beleillenek az olyan hazug állítások, mint hogy a "tudós" kijelentéseitől azért határolódnak el mind az eredetileg tanult, mind a sarlatánként ma művelt szakterületein dolgozó és kutató orvosok, vagy az "üzletembert" azért bírságolja súlyos milliókra a fogyasztókat megtévesztő hazug állításai miatt az illetékes hivatal, mert ezek mind összeesküdtek "a zemberek" élete és egészsége ellen, aminek valójában az áltudósok és a kuruzslók az önzetlen és őszinte védelmezői.:)
   
 20. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

Megosztás