Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kágyula

Kitiltott (BANned)
Már csak hogy magam is mérgesitselek bennetek :rohog: Makkaronit fözztem Sajt szósszal , fejessalátával és Eper joghurt volt dessertként . Holnapra meg Göngyölthús lesz rizzsel és vegyeszöldséggel majd desszertként lekváros palacsinta .:dr_104::dr_104:
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
De miután kakasviadal volt ma reggelre, a vesztest váratlanul le kellett vágnom, ezért pünkösdi kakaspörkölt is lesz :)
Szervusz ,

tudom ez nem idevaló , de nagyon jól passzol . megprobálom talán sikerül .
János bácsi kakasa már nagyon öreg és ugygondolja János bácsi , hogy kéne már egy új kakas a baromfi udvarba . El si megy a piacra és vesz egy gyönyörü szép kakast . Az új kakas pöckösen jár-kell a baromfi udvaron a sok tyúk meg csodálja a nyalka ifjut . Gondolkozik az öreg kakas , na ennek nem lesz jóvége , valamit kikéne találni gondolja .
-Tudod mit , mondja az öreg az ifjú Titánnak , fussunk már versenyt . Látodd ott az udvar végében van az eperfa aki elöbb oda ér azé legyen a sok tyúk .
- rendben van öreg, mondja az ifjú Titán nagyképüen és tudod mit addok én neked mert ilyen vén, roskatag vagy vagy 5 méter elönyt is .
Elkezd az öreg kakas futni , az ifju meg utána komotosan , meglátja ezt János bácsi ugrik a kamrába veszi a sörétes puskáját , durr és lelötte az ifjú kakast .
- Látod anyjuk , mondja nem értem én már ezt a világot . Már a 10. új kakas amelyet nem érdekelnek a tyukok .:rohog::rohog:
 

peju

Állandó Tag
Állandó Tag
borsó-ragu-leves
sült töltött csirke petrezselymes krumplival és tejfölös-fejes salátával

meggyes pite

:dr_104:
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,

látom ma mindenki engem macerél azzal a csodás meggyel :rohog:, na de biztosan nagyon is finom lehetett . Akkor megyek és lassan begyujtom a tüzzet a Grill alatt és megkezdem a vendégeknek a Hamburgereket csinálni . Na nem sokat , csak 6 kg-nyi Marhahúst vettem a törökömnél amelyböl nejem a tallérkákat megcsinálta , magam meg a hagyma , uborka és paradicsom felvágásának szenteltem idömet . Majd elfelejtettem a Göngyölthús nyerö volt ebédre és a jó petrezselymes újkrumpli is .
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ma kirándultunk Esztergomba ezért nem főztem.Táton a Halászcsárdában ebédeltünk(Roston sült fogasfilét citrommártással kukoricás rizzsel)Nagyon finom volt !Itthon is ki fogom próbálni ezt a szószt,ha halat készítek!A vacsora pedig sajtos,tejfölös tészta volt!
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,

na készlettem mindennel , elfogyott a Hamburger csak két darab maradt a "szakácsnak" tehát ha jól számoltam 58-at legyürt a társaság . Komolyan mondom Nektek jobb mintha mást csinálnék , mert igy mindent még a "zöldséget " is megeszik a gyerekek . Hameg esetleg sülthús vagy kolbász van akkor kell hozzá salátát is csinálni mert kell ! Aztán utána kidobhatom az egészet a fenébe mert még reá sem néznek . :mad2:
 

Nadir&Zenit

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma ismerkedtem meg a japán konyhával. Először ettem kókuszos tésztát, igazán érdekes volt az ízek összjátéka, bár azt hiszem, nem fogok a hazairól átszokni.
:)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére