Németh Szilárd szülje tele a világot!

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 25.

Melitta - 2017 Május 25, 01:51
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Felháborította az ellenzéki politikusokat a Fidesz alelnöke, amikor lakossági fórumán arról beszélt, hogy azé a világ, aki teleszüli.

  "A miniszterelnök úr világosan fogalmazott, 2030-ra azt szeretné elérni a kormány, hogy 30 ezerrel nőjön a magyar lakosságnak a száma, tehát 2030-ra növekedést kell produkálni. Nagyon nehéz lesz megfordítani, de minden döntést ez alá kell rendleni, minden döntésünket az alá kell rendlenünk, hogy ne fogyjunk el, nagyon egyszerű ennek a magyarázata, aki teleszüli a világot, azé a világ" - fogalmazott a Fidesz alelnöke.

  Németh szülje tele a világot!

  Az Együtt politikusnője szerint is vicc, hogy egy férfi üzeni meg a nőknek, hogy szülni kell. Szelényi Zsuzsa úgy véli, "Németh Szilárd tulajdonképpen nagyon vicceset mondott, férfiként azt javasolta, hogy szüljük tele a világot, hát én csak azt tudom javasolni Németh Szilárdnak, hogy ezzel a koncepcióval mint férfi próbáljon meg megbirkózni".

  nemet.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 25.

  1. Melitta
   Melitta
   Elerkeztunk a Ratko korszakhoz, vagy visszaerkeztunk?
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Szilárd urnak fentről jött a parancs, hogy továbbítsa az alattvalóknak, hogy szülni kell.
   Csak tán rádöbbentek arra, hogy lassan, de biztosan kiürül az ország? Aki tud, az megy külhonba, aki marad, az vagy nagyon öreg, vagy beteg, vagy más okból marad, de bizonytalan ideig. Abban reménykednek, ha több gyerek lesz, akkor többen leszünk?
   A jelenlegi problémát nem lehet megoldani a gyerekekkel. Az adófizetést, sőt a munkavállalást sem. Ők lennének a jövő. De mivel itthon nem sok jó várható, így ha felcseperednek, azok is mennek világgá. Ezt borítékolnám, de csak akkor, ha valami csoda bekövetkeztével a jelenlegi kormány maradna uralmon. Nem, nem vezetést írtam, uralmat. Mert itt kérem, alássan már az van: uralom.
   Jelenlegi kormányunknak azt kellene tudomásul vennie, hogy a még itthon élőket megbecsülni, munkát adni, normális egészségügyet és nemcsak megélhetést, de minden oldalon biztonságot kellene adni, biztosítani. Átjáróháznak használták és használják országunkat az Erdélyből érkezett új magyarok is, innen dobbantanak nyugati országokba, munkát vállalni. Ezt nem látják, hol tartják a szemeiket?!
   Hja, nem is értem Szilárd urat, miért bíztat másokat, amikor van mivel(?) söpörnie a saját portáján. Úgy tudom, neki "csak" 2 gyermeke van. Akkor miért nincs több?! Járjon Ő elől a jó példával.
   Nosza akkor itt van egy olyan család, akik biztosan kiérdemelnék a jelenlegi kormányunk elismerését, hát akkor olvassunk ilyet is, mert léteznek. Az alábbi képen nem egy zene tagozatos osztály látható, hanem a híres Dugger család, ahol 19 gyerek született már, valamint két unoka is emeli a családi hangulatot. Úgy tűnik, nem lehet megállítani őket, Michelle és Jim Bob Dugger újabb gyerekre vágyik, így kereken 20 gyerekük lehetne, igaz, ebből négyen már 20 év fölött vannak.

   [​IMG]
  3. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Én is abban az időben születtem. Mindenütt azt hallottam, hogy "sokan vagyunk" itt is, meg ott is, no meg ezért nem jut, meg azért nem jut ez sem, meg az sem, mert sokan vagyunk... stb. Az óvodai, az iskolai felvételeknél is hallottuk eleget.. A nyugdíjazásnál is ezt hallottam, hogy "sokan vagyunk". Hatalmas hullám volt az az ötvenes években, a sok gyerek. Aztán később meg "tehernek" vettek minket. Nem, nem a szüleink, hanem az éppen kormányon lévők jajgattak miattunk. Azért sok a beteg a kórházakban, mert ugye a ratkó gyerekek stb. stb. meg a még stb.-ik.
  4. Melitta
   Melitta
   A Szilardka a draga ugy latszik csak a technikajat szereti a gyerekcsinalasnak. Gyakorolni se nagyon tudja csak ha melyen a zsebebe nyul,mert mas meg nem allna neki.

   Ket gyerekkel semmilyen nepszaporulat nincs.
  5. *Rima
   *Rima
   ennek a hienakepu nyomoronc senkihazinak meg sajat onallo gondolata SINCS
   meg azt is lopja valakitol valahonnan ,mint ezt is


   Sok-sok éve mondta boldog emlékű Márton Áron püspök úr: “Erdély azé lesz, aki teleszüli.”
   5356, udvarfy és Ernoe kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Szülni a legegyszerűbb. Felnevelni becsülettel, tisztességgel, szakmát, munkát adni a gyerekeink kezébe, az ám a folytonos, felelősségteljes feladat. S, ez utóbbi feladatokból - mindig a kormányon lévőknek is -, segítséget kell(ene) nyújtania a több gyermeket vállaló családoknak.
   erdsa, udvarfy és FLAMINGO kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   Egyszeru?
   Azert szivesen rakotnem egy masinara hogy tudja meg a Szilardka mi is az a 48 vagy 72 oras vajudas.
  8. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ami igaz, igaz, a vajúdást én sem úsztam meg, egyik esetben sem. Mivel nekem 2 gyermekem van. Bármennyire is fáj, a fájdalomnál rosszabb volt az izgalom, hogy minden rendben lesz-e? Rendben volt. Szerencsénk volt. De bárhogyan számolom, ez legrosszabb esetben 2,5 nap, de ami utána következik, arról írtam. Nagymamám megmondta, amikor a fiammal átléptük a küszöböt: - No, ettől a perctől kezdve, nem leszel nyugodt soha és miatta. Így történt. No meg az elkövetkezett nehézségek.
   Ami a "masinára kötést" illeti, segítek! Mikor? Hol? :o
   Gagamail és ladybug7spots kedveli ezt.
  9. *Rima
   *Rima


   a vesztes fel fikcioja [​IMG][​IMG] [​IMG] ypg7qidopunuz40z8b6h.gif
   5356 és udvarfy kedveli ezt.
  10. Ernoe
   Ernoe
   "azé a világ aki teleszüli" egy borzasztoan stupide kijelentés amire sajnos sokan felülnek, kétségbe esnek, söt háborukat is kirobbantanak.
   -
   A kijelentés azért egy hülyeség mert a gyerekeink nem a tulajdonunk, hanem önállo suveren lények.
   Ezt tudják az alul-intelligensek is ezért találták ki az indoktrinálást.
   -
   Gagamail kedveli ezt.
  11. Nikosz99
   Nikosz99
   Akárhogy olvasom, nem látom a cikkben idézett mondatokban azt, hogy szülésre szólítaná fel a nőket. A kormány saját döntéseiről beszél, tehát gondolhat a családtámogatásokra, stb. ami ösztönözheti a gyermekvállalást. Persze aki fel akar háborodni az fel tud.
   Lehet durván hangzik de sajnos igaz. Ha egy nép nem reprodukálja magát akkor kihal, eltűnik.
  12. 317
   317
   nem is értem miért izgulnak a liberálisok, hogy miket mond a kormánypárt, jönnek az Európát elözönlő muszlimok és garantálják :
   "Mi majd adunk nekik termékenységet! Gyermekeket fogunk nekik szülni, és így fogjuk meghódítani az országaikat. "
   cdurmol kedveli ezt.
  13. setni
   setni
   Persze, és ki veszi őket komolyan?
   A saját vallású társaik. Nem csak a szélsőségesek.
   (és németszilárd)
  14. setni
   setni
   Szép mese...
   Amikor a középkorban kevés volt a munkaerő akkor hoztak, raboltak a szomszéd országokból. De, az is igaz hogy akkor nem lehetett választaniuk hogy én ilyen és olyan vallású vagyok ...katolikus és ennyi!
   Lehet olvasni amikor hunyadi jános is szerbiából hajtott át ennyi és ennyi ezer embert mert ide kellett és onnan meg elvette gyengítve ezzel a szomszédos állam gazdaságát.
  15. Nikosz99
   Nikosz99
   Lényegében a felháborodást okozó mondatot igazolod ezzel a középkori sztorival. Akik többen vannak, erősebbek.
   317 kedveli ezt.
  16. 317
   317
   aki nem látja Nyugat-Európa rohamos iszlamizálódását, az saját magát csapja be, nem akar tudomást venni a valóságról
   pitti, cdurmol és dzsefff kedveli ezt.
  17. setni
   setni
   Inkább azt hogy nem kell pánikolni a bevándorlás miatt. Akkor sem a népet kérdezgették hogy most mi legyen az uralkodó osztály döntött és nem a nép számított hanem az ország.
   Most annyiban más a helyzet hogy a népnek van szavazati joga és azt kell abba az irányba terelni amit a hatalom akar elérni.
   németszilárdnak van még tartása hisz nem enged a rezsicsökkentésből sem...
   A kormány 2013-ban a rezsicsökkentési láz csúcsán rendelte el, hogy minden magyar társasházban ki kell függesztenie a közös képviselőnek a faliújságra, hogy lakásonként mennyit spóroltak a lakók a rezsicsökkentéssel. Mikor a Fidesz bedurrantotta a 14-es kampányt, de még nem akarták kampánynak nevezni, és rezsifórumok címén járták az országot, még biztatták is a támogatóikat, hogy jelentsék fel azt a szabotőr közös képviselőt, aki nem függeszti ki időben a tájékoztatókat.

   Ez a szabály azóta is érvényben van: a közös képviselők a mai napig kifüggesztik a tájékoztatókat. A törvény szerint listázniuk kell azt is, hogy például a kéménysöprési díjon minden lakás 0 forintot spórolt, ugyanis azóta ez díjmentes lett.
   Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és rezsiügyi tótumfaktuma azt mondta, hajlandó tárgyalni a társasházak képviselőivel, de

   a kötelező tájékoztatás megszüntetéséről hallani sem akar.˝
   .............ez a lényeg sulykolni az emberekbe hogy mi milyen jók vagyunk hozzátok.....magatoktól semmit nem tudtok észrevenni...kis butuskáim....
   Gagamail kedveli ezt.
  18. Nikosz99
   Nikosz99
   Nem nagyon értem, hogy jön a rezsicsökkentés a bevándorláshoz vagy a szüléshez. Tényleg nem kell pánikolni mert ide nem nagyon akarnak bevándorolni.
  19. setni
   setni
   Nem a reszicsökkentés jött ide hanem a képviselője....
   Melitta kedveli ezt.

Megosztás