Nyári program?

harmonikas69

Állandó Tag
Állandó Tag
Ajánlom a Balatont. Balatonalmádi vár benneteket. Szívesen segítek, ha esetleg szállás után kell nézni, vagy egyéb információra lenne szükségetek.
 

l.bandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt az idő,hogy újra,a természetben leljük meg a szépséget.Nincs bóvli,nincs wellness,de van csillag,víz,tábortűz,békabrekegés,romantika.Vízitúra,a Körösök völgyében,örök élmény mindenkinek,és az embereket összehozza,mert mindenki,mindenkiért van.Napsütés,néha eső,csónakok,a folyó,és sok boldog ember.Igazi feltöltődés.
 

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
A Megyer-hegyi Tenger-szem, mi is megnéztük tavaly családommal, igazán gyönyörű hely, irtóra kifáradtam, mire felgyalogoltunk. Csak egy kicsit kell autóval tovább kocsikázni, és szuper jót lehet bobozni, fánkozni, libegőzni, kaland-parkozni. Szilvásvárad, az pedig a másik kedvencem, csak 3 napig voltunk, de ezen a tájon is annyi szép hely van, hogy a 3 nap alatt csak mentünk és mentünk, és így is sok mindent kihagytunk.Ráadásul épp akkor volt a nemzetközi? kutyakiállítás is, hát igazi élmény volt az is. Közel van hozzá Lillafüred, útba ejtettük Miskolcot, Egert. Nekünk a hegyek ajándékok, mivel Szabolcsban lakunk, lapos és uncsi. Ahol én lakom, Téka-tábor, igazi kis nomád életmód egy héten keresztül.
 

maxi567

Új tag
belföld, bár sokszor drágább mint a külföld...

egy kis Itália is jó lenne

Európán kívüli út is klassz lenne

Vagy Ausztrália?
 
Európában is vannak szebbnél szebb helyek ahova megéri elmenni.. Nekem pár éve volt szerencsém eljutni Norvégiába..Olyan csodálatos helyet még életemben nem láttam... Azóta is visszavágyom..
Nekem idén ha egy kis szerencsém van talán csak egy belföldi nyaralás lesz vagy családláogatás, de többnyire csak munka van tervben
 

csillagg

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kis pluszpenz mindig jol jon. Ezert en is kiprobaltam ezt a jatekot , amit egy ismerosom ajanlott.

Nehogy azt hidjuk, hogy ezaltal milliomosok leszunk, de azert egy kis plusz penz bejon, persze egy kis ido elteltevel.

Egy online szimulator jatekrol van szo, ahol dolgozhatunk, ezaltal ermeket szerzunk amiket bevalthatunk valos penze.

Egy probat mindenkepp meger, EN NEM CSALODTAM Benne.

Ha van egy kis idod proald ki TE is.

ITT REGISZTRALHATSZ: http://www.marketglory.com/strategygame/alicey
 

Flandre

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Bárki aki ismer egy Victoria Cebele nevű lányt, legyen olyan kedves jelezze nekem privátban. Nagyon köszönöm előre is. Bocsánat az off-ért
 
Oldal tetejére