Reiki!

A

altungar

Vendég
Üdvözletem Mindenkinek!

Pár napja végeztem el az Usui Reiki I. tanfolyamot. Segítséget szeretnék kérni abba, hogy hogyan tudom fejleszteni, emelni a Reikimet. El fogom végezni a II. is, de addig is nagyon szeretnék továbbfejlődni.

Köszönöm a választ! kiss

..hát ezt a "mesterednek" illő lett volna elmondania...:D de bizonyára kaptál valami "Útravalót" a 2.-esig???
 

Andrea*indigó

Állandó Tag
Állandó Tag
Mondta, hogy gyakorlás és szellemi fejlődés. De ez is lehet különböző szintű, szeretném a tőlem telhetőt megtenni és annyira fejlődni amennyire csak lehet!
 

giyandeva

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Andrea,

Kezeld magad a reiki mestered útmutatásai szerint, valamint adj minél több reiki kezelést párodnak, családtagjaidnak, ismerősöknek. Lényegében ezzel tudod a legtöbbet tenni a saját fejlődésedért.

Érdemes reiki közösségbe is járni és együtt gyakorolni, kérdezd meg a reiki mestered erről, hol van ilyen lehetőség a lakhelyed közelében.


Üdvözletem Mindenkinek!
Pár napja végeztem el az Usui Reiki I. tanfolyamot. Segítséget szeretnék kérni abba, hogy hogyan tudom fejleszteni, emelni a Reikimet. El fogom végezni a II. is, de addig is nagyon szeretnék továbbfejlődni.

Köszönöm a választ! kiss
 

szuicsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Biztosan észrevetted, a reiki nem verseny, hogy hányas fokozatig jutottál el.

Hát, erre én még sosem gondoltam. Azt, hittem, hogy ez versenyfutás. :)

Lehetséges, hogy vannak még olyan reiki mesterek, akiknek a reiki az, hogy megtartja a hétvégi tanfolyamát és nem foglalkozik a tanítványaival... én úgy gondolom egyre kevesebb az ilyen.

Erre hadd válaszoljak egy idézettel:

Andrea*indigó: "Mondta, hogy gyakorlás és szellemi fejlődés. De ez is lehet különböző szintű, szeretném a tőlem telhetőt megtenni és annyira fejlődni amennyire csak lehet!"

Szóval hol is vannak akkor a nem-hétvégi reiki mesterek? :) Ki gondozza a tanítványai fejlődését? Mi nem csak a pénzről szól? A "Törekedj a jóra és a szatori nem várat magára!" típusú válaszok az 1-es reikiseknek nem inkább a minél kevesebb munkával minél több tanfolyam tartása elvből fakad? Meg a mesterek műveletlenségéből?

No jó, én biztos irigy vagyok!

Egyébként ne magadról beszélj, hisz te Fodor iskolájához tartozol és az (véleményem szerint, alapvetően) rendben van és ügyelnek a minőségbiztosításra.
 

Fodor György

Kitiltott (BANned)
Amit Szuicsi ír a felelőtlen tanítókról, sajnos volt és be kell vallani, van alapja. Pont ezért jött létre az együttműködés, hogy kevés ha csak a saját vonal tiszta. Azonban, megismerve az ország reiki tanítóit, kiderült más, akik reflektorfénybe vannak esetleg, és mások akik egy egy kisvárosban csendben dolgoznak. Sok olyan tanítóval találkoztam, aki nem tanít, nem érzi magát alkalmasnak még rá - évek óta taníthatna - de vár... Érik... Igen felelősek. És bizony vannak, akiknek a japán praxis is csak azért kellett, hátha így többen mennek hozzá... és maga nem gyakorolja őket.

Egyik napról a másikra nem lehet mindezt megváltoztatni. Vannak, akik csak azért tanítják a reikit, hogy az a hívószó, és sok más tanfolyamot akarnak nekik tartani... Mások afféle személyiségfejlesztéssel kísérleteznek a gyakorlókon, igen kevés olyan tanító van, aki azt végig járta (10-15 év alatt) és felelősen foglalkozik vele.

De mára a felelőtlen tanítók a kisebbség, erősen és nem számíthatnak rá, megvédjük őket mikor szándékosan tesznek dolgokat.

Az emberek felvilágosítása a megoldás. Az hoz eredményt. És persze elsőnek a tanítóké, azt tettük, és nagyon kellemes meglepetés volt, mennyi tiszta szívű, nem nagyon ismert Reiki tanító van Magyarországon, felelőséggel tevékenykedő, aki csak saját városa területén ismert..

A RAI tanítóknál is kellemes meglepetés volt már 2005.-ben azokat látni, akik mintha tradicionálisok lennének, úgy foglalkoznak a tanítványokkal, nem avatgatnak felelőtlenül.

A japán mestereknek ez hivatásuk, és komolyan veszik. A független tanítók is. A Jahusc REIKI szervezet a japán reikit képviseli, azt bárki elkezdheti tanulni.. meddig jut, rajta áll. Rai, Shiki, bárki, akit érdekel.

Máris elismerést kapott és kaphat pár magyar reikis szervezet, tanítóik, melyeknek munkáját elismerik. Eredményeik még japánban is elismerést keltettek. Ilyen a nyugati világban még nem volt, hogy nem egy egy mester keres kapcsolatot, hanem szervezetten szervezetek és független tanítók közösen. És sokéves minőségi munkájuk elismerést hoz. És ez megnyit kapukat más országban élő, de magyar nyelvű embereknek... Romániai, Szlovákiai, stb barátainknak, messze földön dolgozó magyar reikiseknek.

Ahol minőségi a Reiki oktatása, gyakorlása, annak Japánban csak örülnek. Eddig nem sok ilyennel találkoztak, már másfél éve elhangzott japán részről - ti mások vagytok mint a nyugati reikisek.. Ti gyógyítotok... Nyilván a hivatásosak érdeme.

A Jahusc REIKI magyar oldalon nem válogat, ki akar reikit tanulni, mester vagy kezdő,mely szervezet tagja... Japánban fogadnak Magyarországról bárkit - meddig jut, kiderül. Ám kizárólag a Jahusc Reikin keresztül lehet kijutni - másokat nem fogadnak.

A jövőért dolgozunk.

Közben Strohm úr is lépi a saját oldalán ehhez a lépéseket, tehát láthatóan pár év múlva vége a RAI-REIKI vitás dolgoknak. Esszénusok lesznek és reikisek.

Utána meg eljön az az idő, hogy Kézrátételes gyógyítók együtt... Mahikarisok, reikisek, esszénusok (bár más elnevezésnek jobban örülnék), prananadisok, stb... együtt, közösen, a betegekért és a Prana nadisok is simán kizárják a felelőtlen tanítókat maguk közül.. Megjelenik a hivatalos honlapjukon, név szerint, kik azok, akik bár avatottak, sőt avatnak, de többé nem használhatják a Prana nadi nevet mert méltatlanná váltak rá.
Ez a megoldás.

És már közben persze összefogás a tudományos világ képviselőivel, az orvosokkal, egészségügyiekkel, más egyházakkal, civil szervezetekkel...
Sok helyen már ez is megvalósult... Egyenlőre itt, ott, de egyszer csak mindenütt ez lesz...

Ezért azért érdemes dolgozni :)
 
A

altungar

Vendég
Mondta, hogy gyakorlás és szellemi fejlődés. De ez is lehet különböző szintű, szeretném a tőlem telhetőt megtenni és annyira fejlődni amennyire csak lehet!

Gyakorlás és szellemi fejlődés... Hmmmm. Igen bölcs a mestered.
Add át neki üdvözletemet.
Mindent megmondott neked 2 szóban. Most már csak rá kell jönnöd mit is jelentenek.
1. Gyakorlás= az energia használata, Önkezelés, társkezelés energetikai gyakorlatok,...egy linket már küldtem....

2. Szellemi fejlődés... nos ehhez viszont kellene valami ami arra hivatott, mert magától nem jön meg. Olvasni olvasni olvasni elmélkedni eszmecserézni tapasztalni élni, úton lenni magad felé.
 

Igipapa

Állandó Tag
Állandó Tag
" Lehet, Igi néha akkora fafej, hogy a Karakum sivatagot le lehetne belőle parkettázni... máskor meg a szívében elférne az Atlanti Óceán... Olyankor nem tudná felhasználni a céljaira őt. Mert akkor Igi épp maga a béke... "

Bizony bizony de mekkora fafej :)
Pont annyira hogy nem eszi ezt a melotúrót.
Mert Igi maga a béke :)

Kedves Fodor Gyuri.

Nekem ne udvaroljon aki legszívesebben kőbunkóval taglózná le a hozzám hasonlókat.

Neked ha tetszik ha nem én reiki mester vagyok.
Legalábbis a tanítványaim és az eredményeik alapján úgy tartják szerte Európában és van tengeren túli tanítványom is. Mindezt csak azért írom hogy legyen mit szilánkokra forgácsolni unalmas óráidban :)

egy másik anzixodban azt taglalod a RAI mesterek így a tanítóik úgy , de ez természetesen nem reiki, aztán egy óvatlan pillanatban kicsusszant hogy pl. rais reikiseket is várunk :)
 

Igipapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Eddig nem ezt írtad ugye ...

Igi, megvannak ám a privátban irt leveleid :) Megvan az a levelezésünk is, mikor a közösség létrejöttét bíráltad majd elmagyarázom neked miért alakultunk meg, és azt nem írtad meg itt, ahogy lezárult... Emlékszel? " A fejmosást megérdemeltem" írtad és írtál mást is... Valamiért ezt most nem említetted meg...

Mi legyen? Levegyünk az értesítendők listájáról? Vagy csak a közönségnek játszol?

Szeretettel várja válaszod és ölel régi barátod.

Itt e helyt kérlek kopizd be azokat a leveleket.

Akkor a fejmosást csakugyan megérdemeltem hisz elvakultságomban megsérthettem több tradis érzelmeit ( ha értesültek a szövegről )

Nem titok a reiki egyházasdira kaptam fel a fejem és írtam egy pár sort amiben semmi vállalhatatlan nincs, viszont így csepegtetve olyan benyomást kelthet, valami súlyos, netán kompromittáló etvasz lehet bennük.

Arról a fecniről nyugodtan levehetsz hiszen nem lehet olyan hosszú az a lista akiket megkörnyékeznél MLM rendszerű vadiúj tanokkal.

Vajon kinek is kellene nekem játszanom?
Semmilyen színészi, zenei kvalitás nem indíttat ilyesmire.

Nekem nem kell játszanom, nem kell telefonon háborgatni senkit,nem kell lasszóval tanítványok után kajtatni.

A RAI tanára vagyok és maradok.

A reiki ( Isteni Energia) Nem szervezet ( legyen az számodra legitim avagy sem),égtáj, nem ország és nem nyelv függő.

Mellesleg kikÍvánkozik belőlem hát kimondom.
Miféle mester az aki egy enyhe keleti fuvallat hatására eldobálja az általa évekig tanult, tanított, trad, reiki minden minden szépségét és bölcsességét.
Milyen mester aki ki meri jelenteni az általa képzetteknek, amit tanultatok és amiben csodálatos gyógyulások, gyógyítások részesei lehettetek, csak egy enyhe utánérzete annak amit majd most elétek tárok?

Ez a tan semmibe vétele, a tanítvány megalázása.
Szerintem.

Úgy hogy ne háborgass sem levélben sem telefonon semmilyen kifogással mert maradok az igaz úton :)
 

szuicsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözletem Mindenkinek!

Pár napja végeztem el az Usui Reiki I. tanfolyamot. Segítséget szeretnék kérni abba, hogy hogyan tudom fejleszteni, emelni a Reikimet. El fogom végezni a II. is, de addig is nagyon szeretnék továbbfejlődni.

Ez derék dolog! :) Mindenesetre hadd legyen én is konstruktív kicsit. Azzal, hogy megtanultad a reikis önkezelést (és persze mások kezelését is) nagyon izgalmas területre eveztél. Most a hablatyon túl néhány fontos dolog, ami nekem tetszett.

Először is nagyon oda kell figyelned, hogy amikor ráteszed a kezed arra, amit kezelni szeretnél, akkor mit érzel a tenyeredben. Persze máshol is lehet érezni dolgokat, de az első, hogy a reiki jelenség lefolyásával légy tisztában. Amikor a szánékod segítségével beindítod a reikit figyelj arra, hogy mennyi idő múlva érkezik meg a kezedbe, milyen erős, milyen mellékjelenségek lépnek fel: melegség, bizsergés, az idegek rezdülései, ... Milyen az amikor úgy érzed, hogy már "telítésbe megy át", azaz továbbmehetsz egy másik testrész felé. Vagy például nem mindegyik kezedben érzed azonosan a reikit. Melyikben jobban, melyikben tompábban. Nő-e ez a 21 napos böjt után, hogyan változik. Amikor megköszönöd a reikit, meddig marad még, ... Ezek borzasztóan érdekes kísérletek és tapasztalatok és érdemes őket nagyon jól kiismerni, mielőtt a kettesnek nekiugrasz.

És persze érdemes közösségbe járni és másokon ugyanezeket figyelni.
 
A

altungar

Vendég
Mellesleg kikÍvánkozik belőlem hát kimondom.
Miféle mester az aki egy enyhe keleti fuvallat hatására eldobálja az általa évekig tanult, tanított, trad, reiki minden minden szépségét és bölcsességét.

Nos sokat gondolkoztam ezen a dolgon én is. Mintha a Japánok belekezdenének a Neokolonizációba :D s a Reiki-jükkel akarnák ezt tenni. Talán lehet így is befolyást nyerni? Van egy előretolt helyőrség FGY és iskolája megadják neki a Privilégiumot az 5 mester egyike lehet (a többi négyet pedig Ö nevezi meg) és TÁMOGATJÁK TÁMOGATJÁK, meghívások Japánba, (Persze jelentést kell tenni a magyar Reiki helyzetről...) aztán nyomulni, nyomulni, nyomulni.????

Mi az ami hajt, mi a gyökere ennek az egésznek?
Pénz? Lehet benne valami, ha egy matematikai számítást végeztek akkor a sok Átkeresztelkedni kívánó Reikisek (több 10.000) és megszorzom a tanfolyamok árával....Nos ha bejönne csak a 10-ed része... Hűha.

Elismerés és Hírnév? Ha most minden RAI-os és egyéb Mester az egyetlen Japánban elismert Reiki irányzat Nagymesterénél szerezné meg (igen gyorsan, hisz a lelke mélyén tudja Ő, hogy a Mester az csak Mester) akkor a pénztől eltekintve európai Hírnévre tehetne szert, hisz több száz Reiki Mestert avatott... Na ezt kapd ki Usui Mester.


Persze ezek csak Rémálmok...:D bár sose lehet tudni.
 

Andrea*indigó

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérlek az Én írásom ne használd fel a magad igazolására!!!:4:
Kaptam információt és nem csak hétvégi lesz. A továbbiakban is tartjuk a kapcsolatot és el fogok járni a közösségbe is.
Azt gondoltam vannak itt rendes reikihez is értő emberek és még több tanáccsal tudnak majd ellátni addig is, hiszen minden mesternek esetleg más tapasztalatai lehetnek!



Hát, erre én még sosem gondoltam. Azt, hittem, hogy ez versenyfutás. :)



Erre hadd válaszoljak egy idézettel:

Andrea*indigó: "Mondta, hogy gyakorlás és szellemi fejlődés. De ez is lehet különböző szintű, szeretném a tőlem telhetőt megtenni és annyira fejlődni amennyire csak lehet!"

Szóval hol is vannak akkor a nem-hétvégi reiki mesterek? :) Ki gondozza a tanítványai fejlődését? Mi nem csak a pénzről szól? A "Törekedj a jóra és a szatori nem várat magára!" típusú válaszok az 1-es reikiseknek nem inkább a minél kevesebb munkával minél több tanfolyam tartása elvből fakad? Meg a mesterek műveletlenségéből?

No jó, én biztos irigy vagyok!

Egyébként ne magadról beszélj, hisz te Fodor iskolájához tartozol és az (véleményem szerint, alapvetően) rendben van és ügyelnek a minőségbiztosításra.
 

szuicsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérlek az Én írásom ne használd fel a magad igazolására!!!

Elnézést, ez az avatarom elég tahó, de majd megkísérli moderálni magát. :)

Azt gondoltam vannak itt rendes reikihez is értő emberek és még több tanáccsal tudnak majd ellátni addig is, hiszen minden mesternek esetleg más tapasztalatai lehetnek!

És, nem válaszoltunk rögtön hárman? A tahóságom ellenére ráadásul szerintem rendkívül hasznosan reagáltam. Én örültem volna egy ilyen válasznak annak idején a sok karmázás meg figyelj "a felsőbb énedre" után :)
 

szuicsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos sokat gondolkoztam ezen a dolgon én is. Mintha a Japánok belekezdenének a Neokolonizációba :D s a Reiki-jükkel akarnák ezt tenni.

Ezen én is gondolkodtam. Fodor György azt modta egy helyütt, hogy a keletiek nagyon jó emberismerettel rendelkeznek. Ok, de éppen ezért nagyon jól ismerik a saját érdekeiket is és azt, hogy ki az aki egy irányba halad az ő útjukkal és ki nem.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Nos sokat gondolkoztam ezen a dolgon én is. Mintha a Japánok belekezdenének a Neokolonizációba :D s a Reiki-jükkel akarnák ezt tenni.Talán lehet így is befolyást nyerni?
Figyelembe véve, hogy Japán átlagéletkora hamarosan a félszáz felé megy (több mint 10 000 a száz éven felüli japánok száma) - valamit tenniük kell.:D
Van egy előretolt helyőrség FGY és iskolája megadják neki a Privilégiumot az 5 mester egyike lehet (a többi négyet pedig Ö nevezi meg) és TÁMOGATJÁK TÁMOGATJÁK, meghívások Japánba, (Persze jelentést kell tenni a magyar Reiki helyzetről...) aztán nyomulni, nyomulni, nyomulni.????
Az persze más kérdés, hogy jó lóra tesznek-e, mert hiába felel meg valaki a helyi gondolkodásmódnak/elvárásoknak, ha ott ahová küldik teljesen mások a viselkedésmódok és az elvárások.
Mi az ami hajt, mi a gyökere ennek az egésznek?
Pénz? Lehet benne valami, ha egy matematikai számítást végeztek akkor a sok Átkeresztelkedni kívánó Reikisek (több 10.000) és megszorzom a tanfolyamok árával....Nos ha bejönne csak a 10-ed része... Hűha.
Kimaradt a számításból az árfolyam ingadozás (HUF/JPY):D
Elismerés és Hírnév? Ha most minden RAI-os és egyéb Mester az egyetlen Japánban elismert Reiki irányzat Nagymesterénél szerezné meg (igen gyorsan, hisz a lelke mélyén tudja Ő, hogy a Mester az csak Mester) akkor a pénztől eltekintve európai Hírnévre tehetne szert, hisz több száz Reiki Mestert avatott... Na ezt kapd ki Usui Mester.
No de kérem akkortájt a Guinness Rekordok Könyve még nem is létezett.:D Vagy igen?:confused:
Persze ezek csak Rémálmok...:D bár sose lehet tudni.
Kevesebb nehéz ételt tessék fogyasztani éjszakára.:D
 

izumrud

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos ebben nem tudok segíteni, szerintem az a jó, mindennel a szakemberek, hivatásosak foglalkoznak. Hiába próbálják akár elmagyarázni, mi mitől működik.. legfeljebb használni tudom, de hogy mitől megy, nem érdekel.
...
lehet h nem volt egyértelmű a kér(d)ésem: én NEM a pontos műszaki leírását kérdeztem a mérésnek...
de azt gondoltam legalább a "nevét" azt elárulja...

már csak az miatt is h ne keverjük össze "hasonló" mérésekkel!
(Egely-féle "kerék", Voll-féle elktroakupunktúra, különb. biorez vizsgálatok: Nelson, Mora, Jansen..., stb...)

ugyanis "ilyen körökből" is hallottam már hirdetéseket h ők is tudják "mérni" a Reiki-t...

csupán segítő szándékkal jegyzem meg h ha méréseket javasolja/ajánlja legközelebb bárkinek - akkor érdemes lenne a "nevét" is hozzátenni... (pl.. "gyere/jöjjön el az xy-mérésre, mert az tudja hitelesen mérni"...)
ha csak "műszeres mérést" említ - akkor sajnos "ebben is" sok kokler próbálja majd "megszedni magát"...

további sikeres méréseket kívánok!

Egyetértek.
Jó lenne tudni, hogy milyen műszerrel vizsgálták a Reiki energiát és hogyan tudták megkülönböztetni a "másfajta" energiáktól.
Nagyon okos műszernek kell lennie, ha különbséget tud tenni a bio-, prána, extraszensz és sok más energia között kiválasztva a reikit.
És akkor mi van azzal az energiával, amivel születünk?
Azt hová tudjuk tenni (sorolni)?
Köztudott, hogy miden ember képes energiát közvetiteni (olyan mértékben, mint amivel született).
Járhat az ember Japántól Kínáig bárhol, megtanulhat szépen beszélni (hülyíteni), de ha eredetileg nincs benne az a "plusz", akkor a duma marad csak.
 

Fodor György

Kitiltott (BANned)
Kedves Igi!

Senkit nem taglóznék le. Ha 19 éves koromban nem voltam hajlandó fegyvert venni kezembe, mikor még kötelező volt, és nagyon szigorúan vették, miért változott volna ez?

Amíg volt autóm, vitorlásom, bármely ismerősöm vihette, egy feltétellel: MAGÁRA nagyon vigyáz. Tárgy veszhet, ember nem. Tárgy pótolható, ember nem.

Ahogy akarod, de ha meggondolod magad, írj.
 

Fodor György

Kitiltott (BANned)
Huh, pár dologra nem számítottam :)

Ha Altungar előáll egy new usui reikivel Németországból, azt nyilván csak értünk teszi... De a japánok a világ elfoglalására készülnek, ha ők jönnek Reikit tanítani szerinte :-(

És mi van, ha azért jönnek, hírét vették a sok nagymesteri szimbólumnak és be akarnak vásárolni belőle? Vajon mennyi japán reikis lehet itt csaknem 100 év alatt már? Ha csak minden 10. vesz...

Amúgy az 5 magyar mester különböző magyar reikis szervezetek tagja, illetve van független mester is köztük. Ennyit az előretolt helyőrségről.

Még újabb összeesküvés elmélet? Igen szórakoztató, a japán munkatársak nem akarnak most hazamenni, itt ülnek még mindig, hátha jön még valami.. Én meg már aludnék...

Valahogy ezen a Fórumon nem írta be senki - mekkora siker, van több magyar mester, akiket japánban annak is fogadtak el. Szerintem ez minden magyar reikis sikere, eredménye egyben - bármely országban is éljen. Benne van mestereink, elődeink munkája is... Romániában például örültek neki és további sok sikert kivántak... Holnap Canada és Svájc következik, és Új-Zéland, ottani magyar reikisek értesítése..

Sok RAI tanító is szintén őszintén gratulált, ismeretlenek is... Ilyenkor könnyebb elviselni a 87 %-os páratartalmat is...
 
A

altungar

Vendég
Figyelembe véve, hogy Japán átlagéletkora hamarosan a félszáz felé megy (több mint 10 000 a száz éven felüli japánok száma) - valamit tenniük kell.:D
Az persze más kérdés, hogy jó lóra tesznek-e, mert hiába felel meg valaki a helyi gondolkodásmódnak/elvárásoknak, ha ott ahová küldik teljesen mások a viselkedésmódok és az elvárások.
Kimaradt a számításból az árfolyam ingadozás (HUF/JPY):D
No de kérem akkortájt a Guinness Rekordok Könyve még nem is létezett.:D Vagy igen?:confused:
Kevesebb nehéz ételt tessék fogyasztani éjszakára.:D

jó tudni, hogy másnak is van humora....:D
 
A

altungar

Vendég
Ezen én is gondolkodtam. Fodor György azt modta egy helyütt, hogy a keletiek nagyon jó emberismerettel rendelkeznek. Ok, de éppen ezért nagyon jól ismerik a saját érdekeiket is és azt, hogy ki az aki egy irányba halad az ő útjukkal és ki nem.

:) A kérdés az, hogy mi a saját magunk érdekeit kellőképpen képviseljük e?
 
A

altungar

Vendég
Huh, pár dologra nem számítottam :)

Ha Altungar előáll egy new usui reikivel Németországból, azt nyilván csak értünk teszi... De a japánok a világ elfoglalására készülnek, ha ők jönnek Reikit tanítani szerinte :-(

Mindent csak módjával Fodor Úr...Nem csak egy darabkára kellene koncentrálni, hanem az összképre! Van egy Altungar és van egy Honlapja, van rajta New Age nézet anyag és schluss, de nincs hittérítő mozgalom, nincsenek Német nagymesterek (Ole Gabrielsen DÁN!) nincsenek országos együttműködési törekvések még csak a RAI-hoz sem húz a tollam...Nincsenek nagy beszólások, telefonmarketing, megkeresések se ígéretek, hogy mindenkinek megadatiik a lehetőség...bla bla bla.

És mi van, ha azért jönnek, hírét vették a sok nagymesteri szimbólumnak és be akarnak vásárolni belőle? Vajon mennyi japán reikis lehet itt csaknem 100 év alatt már? Ha csak minden 10. vesz...

Olvas már Őn teljes szöveg... nem érteni magyar ami ott áll???? ;) És nem kerülnek egy fillérbe sem... mi is áll ott hinnye hünnye
Előfeltétel: Reiki Mesterfokozat. szimbólumok csakis kérésre és ajándékként


Amúgy az 5 magyar mester különböző magyar reikis szervezetek tagja, illetve van független mester is köztük. Ennyit az előretolt helyőrségről.

Ezt így nem fogalmazta meg de ÖN is köztük van és ki is lesz a Bizottsági elnök???

Még újabb összeesküvés elmélet? Igen szórakoztató, a japán munkatársak nem akarnak most hazamenni, itt ülnek még mindig, hátha jön még valami.. Én meg már aludnék...

Valahogy ezen a Fórumon nem írta be senki - mekkora siker, van több magyar mester, akiket japánban annak is fogadtak el. Szerintem ez minden magyar reikis sikere, eredménye egyben - bármely országban is éljen. Benne van mestereink, elődeink munkája is... Romániában például örültek neki és további sok sikert kivántak... Holnap Canada és Svájc következik, és Új-Zéland, ottani magyar reikisek értesítése..

Miért kelle a világnak, a Japán Reikisek elismerése??? Hisz a Reiki jóval Ősibb, Usui csak újra felfedezte (csak azt nem mondja senki, hogy a tibeti sámánok még és már akkor is nagyban reikiztek mialatt Usui szatorizott. )

Sok RAI tanító is szintén őszintén gratulált, ismeretlenek is... Ilyenkor könnyebb elviselni a 87 %-os páratartalmat is...

Hát én is Gratulálok magának... tudja ennek a :D jelnek van egy világszerte ismert jelentése. Amikor a Japán Neokolonizációról írtam Ott volt.... Humor az ha mégis nevet... Mert ha az egészben tényleg lenne igazság akkor az már tényleg......
:D Csak Csigavér ...
 
Oldal tetejére