Rendeld meg az Univerzumtól!

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Már egy csomó könyvet elolvastam, de a rezgéseimet valahogy nem tudom áthangolni.
Mit tegyek van ötletetek?
Kedves Szamira!
Ez tényleg nem egyszerű.Néha nekem is gondjaim vannak vele.
Mindenkinek a saját "receptje" az,ami beválik.
Valahogy úgy kell,hogy minden történéstől függetlenül Te akkor is próbálj harmonikus és kiegyensúlyozott maradni,ha bármennyire is rosszul működnek a dolgok az életedben.
Egy negatív gondolatot rögtön cserélj fel egy pozitívval,de érezd is át erősen!
Foglald le az elméd kellemes érzésekkel,gondolatokkal,amikor a kétség rád törne.
Remélem,nem voltam túl zavaros.:D
Ha valakinek lenne közületek pár okos ötlete,szívesen fogadjuk.
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Szamira!

Nekem ami bevált nagyon egyszerű: minden pillanatban tudatosítom magamban meg van mindenem amire csak ember vágyhat....ez úgy néz ki a minden napjaimban...minden ami körül vesz, érzelmileg szeretettel töltöm fel(egyszerüen örülök neki,hogy van) és az vissza tükröződik...hisz tényleg meg van mindenünk, hidd ell ....hisz egy csodálatos isteni lény vagy nincs miért aggodjál....mert itt minden érted jött létre, csak az a dolgod, hogy élvezd és minnél többet vonz magadhoz....a jólét az alap állapot, mindenkinek jár....csak engedd el magad és légy vidám, gyermeki, játsz ....ne vegyél semmit komolyan, hisz mindig dönthetsz másképp...ebben az állapotban csak úgy szívod magadhoz azt amire vágysz.....(tudom mert nálam működik)....
Kívánom neked olyan tapasztalásokat teremts magadnak amiben nagyon jól érzed magadat!!!!
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Szamira!

Nekem ami bevált nagyon egyszerű: minden pillanatban tudatosítom magamban meg van mindenem amire csak ember vágyhat....ez úgy néz ki a minden napjaimban...minden ami körül vesz, érzelmileg szeretettel töltöm fel(egyszerüen örülök neki,hogy van) és az vissza tükröződik...hisz tényleg meg van mindenünk, hidd ell ....hisz egy csodálatos isteni lény vagy nincs miért aggodjál....mert itt minden érted jött létre, csak az a dolgod, hogy élvezd és minnél többet vonz magadhoz....a jólét az alap állapot, mindenkinek jár....csak engedd el magad és légy vidám, gyermeki, játsz ....ne vegyél semmit komolyan, hisz mindig dönthetsz másképp...ebben az állapotban csak úgy szívod magadhoz azt amire vágysz.....(tudom mert nálam működik)....
Kívánom neked olyan tapasztalásokat teremts magadnak amiben nagyon jól érzed magadat!!!!
Köszönjük a hasznos tanácsod!:pSzép napot!:pEgyre jobban....kiss
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
A módszer lényege, hogy erős érzéseket és zsarnoki gondolatokat még erősebb hatásokkal semlegesítsünk! Egyenlő erejű kívánság vagy passzív óhaj, hogy közérzetünk megjavuljon, magában nem hoz eredményt. Kellemetlen komplexumok áthangolásának művelete abban áll, hogy az érzeteket frekvenciaemeléssel csúsztatjuk át egy magasabb síkba.
Olyan esetben persze, ahol a depresszió oka évtizedes autoszuggesztió és helytelen életmód, csak fokozatosan lehet javulást elérni. Senki se várhatja azt, hogy húsz-harminc év alatt beidegzett rossz szokásaitól két nap alatt megszabadulhat. A helytelen irányba vezető medrek feltöltése sok önmegtagadással jár, s míg a gondolatáramok új, egészségesebb medreket vájnak maguknak, az is időbe telik. Mindenesetre ez a gondolatokon keresztül véghezvitt mágikus tendenciacsere éppen krónikus állapotoknál produkál meglepő változásokat. Fontos, hogy a fellépő kedvetlenségi érzetekkel erős elleningereket állítsunk szembe, valahányszor fellépnek. Nem szabad megengednünk, hogy akár egyetlenegyszer is reménytelen kesergés legyen úrrá rajtunk.
Végcélunk az, hogy gondolkodásunk villamos kapcsolótáblává váljék, melynek fogantyúit akaratunk irányítja.
Gondolataink determinálják körülményeinket. Az ember szellemi tevékenysége, fizikumának működése és sorsa között szoros kapcsolat áll fenn. Az idea ebben az összefüggésben nemző szerepét tölti be, és automatikus vonzás útján szabályozza a körülményeket. Aki sorsán, depresszióin, démoni kötésein úrrá akar lenni, annak úrrá kell lennie gondolatain. Szelleme egész mechanikáját meg változtatnia, végérvényesen száműzve onnan a félelmet és csüggedést.
A konstruktív, pozitív ember tudja, hogy útja különféle küzdelmeken, akadályokon át az önmegváltás célja felé vezet. Kitartás és akarat segítik előre, de megismerése és intuíciója irányítja.
Vigyázzunk ezért a szavakra, amelyek agyunkban elhangzanak!
Gondolkodni annyi, mint mágiát gyakorolni!


Szepes Mária: A gondolatok gyógyító ereje

Bemásoltam egy részt,hátha segítségére lesz valakinek.
Szép napot!
 

Szamira

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Pár héttel ezelőtt eldöntöttem, hogy csinálok egy hét napos böjtöt.
Kiválasztottam, az időpontot, arra figyelve, hogy fogyó hold idejére essen.
Aztán azt kívántam, bárcsak egyedül lennék itthon azokban a napokban, hogy ne kelljen főznöm a családnak.
A férjem dolgozni fog, ő a munkahelyén ebédel, a fiam egy hete szólt, hogy nem július végén lesz az a tábor ahová menne, hanem pont az általam kiválasztott héten, a kislányom pedig összebarátkozott vendégségben egy kisfiúval, akik elhívták őt pont arra a hétre a nyaralójukba.

Szóval teljesült a rendelésem, tottál egyedül leszek itthon.
Egyáltalán nem törtem az agyam azon, hogy hová fogom elküldeni nyaralni a gyerekeket a kérdéses időben, megoldódott magától.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedveseim!

Nagyon örül a szívem, hogy így beindult a topic. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz.

Leírnék, ha nem bánjátok, egy-két tapasztalatot:

- Mint gyakorlott agykontrollosnak az a véleményem, hogy a különböző technikák alkalmazása nem zárja ki a másikat, csak ne egyszerre alkalmazzátok azonos célért.
A földi csomagküldő szolgálattól sem rendelünk meg egy terméket többször, mert ha úgy tennénk, akkor nem vennének bennünket komolyan, s egyszer sem szállítanának. Ugyanígy vannak ezzel az égiek is.
- Ha rendelünk, vagy programozunk egy célért, akkor figyeljünk oda a legapróbb jelekre is, mert ha nem tesszük, elmulaszthatjuk a teljesítést. Ezalatt nem azt értem, hogy állandóan kihegyezett állapotban legyünk, de ha rendeltünk, figyeljünk oda az üzenetekre is. Gonoljatok bele, hány és hány teljesítést mulasztottunk már el így az életünkben, bizony sokat.
- Nekem nagyon tetszik Barbel egyik rendelési formája, ami nagyon laza: valahogy ez a lényege: hé "fiúk" odafönt! erre és erre lenne szükségem, kérlek teljesítsétek. Ha ilyen formában rendeltek és nem a cél teljesüléséért programoztok, akkor lazán felejtsétek el, csak a jelekre legyetek fogékonyak.
- Elmondok egy nem kimondott rendelést, hanem csak egy kis óhajt, nem gondolatot, mely szintén rendelés volt a szó szoros értelemben.
Kb. egy évvel ezelőtt csak úgy leültem, s elcsendesedtem. Nem gondoltam semmire, csak úgy voltam. Bizonyos idő eltelte után az ugrott be, hogy az elcsendesedés után milyen jó lenne valami szépet hallgatni. Megint csend, és megjött a válasz: Táltos oldal. Amikor elég volt az elcsendesedésből, a laza állapotból, megköszöntem a kapott információt, s felkerestem ezt az oldalt. Rátaláltam a Mondj Igent! dalra, melyet azonnal meghallgattam. Csodálatos élmény volt. /többen feltöltötték már ide is, sőt a szövege is megtalálható:legutóbb, ha jól emlékszem, Táltos tette fel a Szép képeslapokba./

Tehát én azt a tanulságot vontam le, bármilyen formában, módon, technikával is rendelünk/kérünk/, - ezt Laci is írja - teljesítik az Univerzumból. Azt azonban hozzáteszem, nem mindent azonnal, hiszen Ők pontosan tudják, mikor, mire van szükségünk. Természetesen mi érezhetjük úgy is, hogy nekünk kellene valamely dolog azonnal, és mérgelődünk, hogy miért nem jön, jött - de vizsgáljuk meg, hogy odafigyeltünk- e a jelekre, vagy nem is kell annyira nekünk. Higgyük el, ha nem kapunk meg valamít, annak oka van. Kérhetünk választ is, valamely formában biztosan meg is érkezik.
Nekem is van olyan rendelésem, amely még nem teljesült - de várok türelmesen.
- Igen, azt javasolom, hogy ne a rendelésekről, hanem a megvalósult mindenféle sikerről, rendelési technikákról beszéljünk itt a fórumban. A legapróbb siker közététele is bátorítást ad azoknak, akik egy picít is kételkednek.
Igen, azzal egyetértk, hogy ki-ki attól rendeljen, akiben, akikben a legjobban hisz, az Univerzum az gyűjtőfogalom is lehet ilyen esetben.

Sikeres rendeléseket, teljesítéseket kívánok minden kedves fórumozós társunknak, idelátogatónak!

Legyetek egyre jobban! Angyalok vigyázzanak rátok!

Szia!

"A földi csomagküldő szolgálattól sem rendelünk meg egy terméket többször, mert ha úgy tennénk, akkor nem vennének bennünket komolyan, s egyszer sem szállítanának. Ugyanígy vannak ezzel az égiek is. "

Mi az, hogy nem vennének komolyan? Úgy képzeled el tán őket, mint valami manókat, akik csomagolják azokat a dolgokat, amikre vágyunk, és ha többször érkezik be kérés ugyanabból, akkor egymásra néznek, és azt mondják: "-Hát ez teljesen ostoba! Nem hülyültem meg, hogy egymás után csomagolgassak egy embernek, méghozzá ugyanabból! Hagyjon engem békén ez az ember.. Ez egy bolond, többet ne is rendeljen tőlünk!"
Nos, nem tudom, minek képzeled a kérést teljesítőket, ha angyalnak, akkor arra kellene gondolnod, hogy ők fáradhatatlanok, és segítenek rajtad, amikor csak kéred. Ha bármi mást képzelsz el ezekről a lényekről, vagy folyamatokról, akkor meg azokkal az elvekkel mész szembe, miszerint jogunk van bármit kérni, és ha valóban akarjuk, meg is kapjuk azokat. Szerinted viszont ugyanazt többször nem lehet megkapni.

Tehát én azt a tanulságot vontam le, bármilyen formában, módon, technikával is rendelünk/kérünk/, - ezt Laci is írja - teljesítik az Univerzumból.
Ittviszont már magadnak mondasz ellent. Ugyanis a bármilyen formában, módon, magában foglalja azt is, hogy ugyanazt rendeljük többször. Vagy esetleg csak rosszul fogalmaztál?



Úgy gondolom, hogy ha nem sikerül egy rendelés, az azért van, mert mi magunk belül nem akarjuk, mert úgy érezzük, nem lenne jó, ha megtörténne. Ha valakiknek olyan tapasztalataik vannak, hogy soksozr rendelték ugyanazt, és egy idő után már ne mkapták meg, akkor az azért volt, mert már maguk se hitték el, hogy "fentről" képesek megadni sokszor is azt, amit kértünk, mivel kishitű a megrendelő (pl. emberszerű tulajdonságokkal (lustaság, kimerültség, bíráskodás) ruházza fel a teljesítő mechanizmust, a másik ok meg az is lehet, hogy úgy érzi, nem érdemelhet meg ennyi dolgot, ez már túl nagy kérés. Pedig ez csak önkorlátozás. Tehát mi hiúsítjuk meg a rendelés beteljesülését, ez a meghiúsulás pedig fokozottabb mértékben következhet be az ugyanolyan dolog többszöri rendelésénél, az előbb írt okok miatt, és ez vezet el ahhoz a téves kép kialakulásához, hogy a "fentiek" nem vesznek minket komolyan, ha többször ugyanolyat kérünk, s ezért ők nem teljesítik.
Én úgy gondolom, mindent teljesítenek, amit valóban akarunk, és hogy a rendelés megerősítéshez Felsőbb énünk jóváhagyására is szükség van, ez gátolja meg azt, hogy Alsóbb Énünk (személyiségünk) dühe miatt valakinek komoly baja legyen, ami nem szolgálna neki, bár ez csak feltevés, tehát nem a "fentiek" tudják, nekünk pontosan mi is kell, mit is akarunk, hanem mi magunk, bár ez csak feltevés, de így gondolom.

És az is igaz, hogy a teljesüléshez a megvalósulásban segédkező embereket se akaratuk ellenére irányítjuk, hogy "cselekedjenek úgy, hogy kívánságom valóra váljon", és nem is mi irányítjuk, hanem a megvalósulási folyamatok rendezik úgy a helyzetet, hogy a folyamatban részt vevők figyelmét felhívják kérésünkre,és minket segítsenek. De ez nem parancs, hanem nekik is akarniuk kell. Tehát ha sok személy közreműködésére is szükségünk van ahhoz, hogy megvalósuljon vágyunk, annak teljesülése több időt vesz igénybe, mintha kevés emberre lenne szükség (ti. több idő kell így ahhoz, hogy a személyek eldüntsék magukban, hogy mind a mi ügyünkkel fognak együttműködni -például remélt hasznuk miatt.

Tehát a korlátokat mi állítjuk fel, mi tudjuk, mi kell nekünk, és ha embereket kell meggyőzni érdekünkben, jobb, ha mi is rásegítünk a dologra.

 

jezabel

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi van a fizetséggel? Mindenért meg kell fizetni az árát, persze, van ajándék is, de nem rendelésre.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Hála

Mi van a fizetséggel? Mindenért meg kell fizetni az árát, persze, van ajándék is, de nem rendelésre.

Hm, pont a hála lényegiségén gondolkoztam, s te megadtad a választ. A hála a fizetség. De nem is fizetségnek mondanám, hanem olajozásnak. A hála a kenőolaj a rendszer motorjába :) Hálás vagy magadnak, a dolgok megtörténésének, és ezzel máris megteremted a dolgok sima haladását, megteremted a lehetőséget a folyamat működésére. Amikor hálás vagy, akkor kész vagy az adásra: például pénzt költeni : amikor pénzt költesz, akkor másokat gazdagítasz, és kielégíted igényeidet, ha pedig akinek adtál, éppen pénzre vágyott, annak teljesítetted a kívánságát.

A másik, hogy szerintem az nem hála, amikor mantrázzuk, hogy "hálás vagyok nektek", és elképzeled az angyalkákat, hogy ott repkednek az égben, és örülnek, hogy te milyen hálás vagy, és ezért ők majd csak úgy szórják rád az áldást :). Ez csak képzelgés. Szerintem a hálát nem kell akarni. Amikor boldog vagy, mert kielégült egy részed, és úgy érzed, szeretnél tenni, alkotni, ennek hatására, akkor az már hála. És ha valaki tényleg ki tudott elégülni, és jól érzi magát, abban ott a hála. Úgyhogy nem hiszem, hogy hálálkodni kellene, hanem olyat kell kívánni, ami tényleg boldoggá tesz, ha beteljesül, és akkor ott lesz a hála. Amikor költekezel, amikor alkot sz valamit, azzal a folyamatot működteted, és azzal hálálkodsz. Ez egy önműködtető folyamat, ha jókat kívánsz. A mantrázott hálaadással meg csak magadat csapod be.
 

Hegyikristaly

Állandó Tag
Állandó Tag
yazmina

kiss
A beavatási tanok azt mondják, hogy az ember mindent megkaphat ha övé a fény. A fény pedig úgy lesz az övé, ha befogadja a bensejébe.
Ezt pedig meditálva ezt kívánva vagy a fény belélegzését vizuálva teheti meg. Egyszerűen elmerülve a napfelkelte látványában vagy elhatározva, hogy belélegzi a fényt, elraktározza magában hogy teremtésre használja.


Köszönöm, hogy olvashatom ezt a topikot. Hála és köszönet , mindanyiotoknak
A fenti mondat nagyon megragadott....köszönöm.
 

jezabel

Állandó Tag
Állandó Tag
A fény bennünk (is) van. lehámozzuk magunkról egónk hagymahéjait, és engedjük felszínre áramolni a szeretet és fény energiáját, ahogy a Nap süt...
sugárzik belőlünk mindenre és mindenkire...
 

jezabel

Állandó Tag
Állandó Tag
:..: Igazad van Voldemort

a lélek motivációja számít, és hogy mi jön lélekből, a többi csak elmélkedés
így vagyok az imával, és mindennel, ami rutinná válik.

egy szó vagy gondolat lélekből több, mint száz szó elméből
persze, valahol el kell kezdeni...
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Voldemort!

Tetszettek a hozzászólásaid.
Köszönöm.
Rengeteg realitás van mögötte...bár a realitás nem mindig összeegyeztethető az Univerzum törvényeivel,az emberi élet "spontán" történéseivel.Vagy mégis?
 
K

Koroknay Bela

Vendég
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasni egy könyvet, ami szorosan ehhez a témához vág.
Még csak kb.50 oldalt olvastam el, de rám nagy hatással van.
Esther és Jerry Hicks "KÉRD ÉS MEGADATIK!"
Nagyszerű könyv, ha valaki már olvasta, annak érdekelne a véleménye.
Sajnos elektronikus formában nem akadtam rá, de keresem, és ha megtalálom felteszem.
 

Pearly

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha az ember makacsul a legjobbat követeli az élettől, az előbb vagy utóbb úgyis megadja magát és a legjobbat hozza.
Ha mégis túl sokat várat magára, akkor nem újrarendelni, hanem reklamálni kell! :p
Hogy hogyan, azt megtudhatjuk a Reklamáció az Univerzumnál című klassz kis könyvből.
Érdemes elolvasni :00:
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasni egy könyvet, ami szorosan ehhez a témához vág.
Még csak kb.50 oldalt olvastam el, de rám nagy hatással van.
Esther és Jerry Hicks "KÉRD ÉS MEGADATIK!"
Nagyszerű könyv, ha valaki már olvasta, annak érdekelne a véleménye.
Sajnos elektronikus formában nem akadtam rá, de keresem, és ha megtalálom felteszem.

Én is olvastam. Kicsit hígnak találom, és sok a körítés, a gyakorlatok nagy részét még nem próbáltam. Egyébként szerintem is nagyon jó, értékes könyv. Megvettem a második részt, abban elvileg több segítséget is adnak a gyakorlatok megvalósításához, azt még nem olvastam.
Az első rész (többek között) letölthető innen kép formátumban (szerintem már nem sokáig): http://rs109.rapidshare.com/files/28467850/1.ZIP
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Voldemort!

Tetszettek a hozzászólásaid.
Köszönöm.
Rengeteg realitás van mögötte...bár a realitás nem mindig összeegyeztethető az Univerzum törvényeivel,az emberi élet "spontán" történéseivel.Vagy mégis?

:)

A realitás tökéletesen összeegyeztethető az Univerzum törvényeivel. Csak az a kérdés, hogy amit mondok és a realitás milyen kapcsolatban vannak:).
Vehetjük úgy is, hogy sose tudhatjuk, mi is az abszolút realitás, de bizonyos dolgokat el kell könyvelni realitásnak, és az emberen múlik, hogy mely inputokkal teszi ezt..
 

Pearly

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrégiben olvastam Pierre Franckh: Kívánjunk sikeresen! című könyvét. Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik szintén olvasták, és próbálták (esetleg folyamatosan alkalmazzák) a leírtakat.

Cseréljünk tapasztalatot, osszuk meg egymással a sikereket!

Mindjárt el is kezdem:
Folyamatosan gyakorlom, hogy szabad parkolót találjak az üzletem előtt, mert szinte lehetetlenség ezt elérni. :mad: Amióta kérem, szinte mindig van üres hely. :p Ez nekem elég meggyőző :00:
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Pearly!
Igen fontos, hogy tapasztalatokkal alátámasztva érzékeltesük ,azt amiben hiszünk.
Ezzel elis mondtam mindent: amiben hiszünk az működik.
Nálam a gondolataim és érzelmeim álltalában pozitívak....mit értek ez alatt...mindig optimista voltam, amióta eszemet tudom....
A gondolat teremtő erejének félelmetes a gyorsasága, mióta megtanultam használni.Minden azonnal itt van az életemben pl: reggel arra gondolok még az ágyban, jó lenne páromnak nem kéne ma dolgozni. Csörög a telefon és szól a kollegája ma nem ér rá, pihenjen nyugodtan. A fiam elvesztette a torna cipőjét és arra gondoltam nem baj úgyis kezdett kicsi lenni majd lesz másik, a szomszéd pár perc múlva szól, hogy az ő fia kinőlte a tornacipőjét , ha nem sért meg vele nekem adja....de sorólhatnám végtelenségig a legaprób gondolattól a legnagyobbik....tudom és élem ....eldöntöm mindig mi az amit megszeretnék tapasztalni és azt vonzom az életembe...kívánom mindenkinek megértse, hogy működik....:)

Ja igen azért azt elfelejtettem mondani a meditáció, vagyis az elme elcsendesítése szükséges ahhoz, hogy tudd az nap mi az amikre gondoltá,l és mi az amit éreztél vele kapcsolatban. A tiszta gondolat a teremtő tudatod. FONTOS HOGY MEGTANULJ ÜRES ÁLLAPOTBAN LENNI HOGY ÉRZÉKELD IGAZI VALÓDAT!!!!
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasni egy könyvet, ami szorosan ehhez a témához vág.
Még csak kb.50 oldalt olvastam el, de rám nagy hatással van.
Esther és Jerry Hicks "KÉRD ÉS MEGADATIK!"
Nagyszerű könyv, ha valaki már olvasta, annak érdekelne a véleménye.
Sajnos elektronikus formában nem akadtam rá, de keresem, és ha megtalálom felteszem.
Én is kerestem már elektronikus formában.Csak beleolvastam,de nagyon jó!
 
Oldal tetejére