Rendeld meg az Univerzumtól!

Tündérke

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi a balatoni nyaralásunkat "rendeltük meg". Elküldtük egy imával és hagytuk had érjen.Ahogy kell ténylegessen felajánlottuk az Univerzumnak, elfeledkeztünk róla, kitöröltük a gondolatainkból.(Sorsoláson dölt el, hogy kié lesz a több jelentkező közül,az adott hét)
Szerintetek, kik mentek Fonyódra július 14-21. között?
Köszönet Univerzum, és kedves kolléganőm, hogy kölcsönadtad a Reklamáció az univerzumnál c. könyvet.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Kívánjunk sikeresen

Na elolvastam Pierre Frankch Kívánjunk sikeresen könyvét. Ez tűnik számomra a legjobb könyvnek, pedig olvastam a Kérd és megadatikot és A vonzás hatalmát is. Ez a legéletszerűbb, és legjobban összefoglalt. Nem nagy terjedelmű, mondhatni egyszerű könyv, és éppen ezért is olyan nagyszerű. Az egyszerűségben van az igazság. Ráadásul személyes történetek is megerősítik a mondottakat. A nyelvezete is nagyon kellemes, szóval a témában a legjobb könyv.

Ő a hálával kapcsolatban azt írja, hogy érdemes megháláni, megköszönni a kívánságunkat. A kimondott szónak ereje van.
Én az előbbi írásomban azt írtam, a hála, ha nem valós, ne erőltessük. Viszont a köszönöm mindig valós, és azt le is érdemes írni. És abban már hála is lesz. És ez elindít egy folyamatot, ami segít a kívánság teljesülésében.
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Tündérke!

Gratrulálok! :p:p:p

A rendeléses témában nekem is a Pierre Frankch könyv tetszett a legjobban...

Sok sikeres rendelést Mindenkinek!

:)
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bennem nem mindig tudatosul a rendelés, de a mosógépemet tudatosan rendeltem meg, és pont olyan tipusu érkezett,amilyet szerettem volna.
Szóval nektek is hasonló és még nagyobb sikereket! :p
 

Adrastheia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Kicsiben már egész jól megy: pld: helyet kértem a metrón (tömve volt). Rájöttem, hogy talán nem voltam elég pontos: felszállástól és most, ma! Erre felugrott két lány és elfoglalhattam a helyet, ami senkinek sem kellett, pedig nagyon sokan tolongtak.. mintha csak és kizárólag nekem lenne fenntartva. És ez így is van((:).
Leszállni is nehéz lett volna, de a kérésemre utat törtek és a tömeg szépen kettévált(:)
Jöhetnek a nagyobb kérések, bármire képes vagyok(:)
Köszönöm annak, aki a könyvet írta és aki feltette. (ha a pénzes csomag is megérkezik feltétlenül megveszem a könyvtáramba(; )
Adrastheia
 

Hiaklo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A könyvek nagyon jók, de szerintem a három könyv közül a Reklamáció az univerzumnál a legjobb, én ezt vettem meg először és nagyon tetszett, aztán vettem meg az első részt a Rendeld meg az univerzumtól, az is jó. A harmadik könyv, ha egymás után olvasod egy kicsit sok "lesz".
Javaslatom, hogy egyszerre csak egyet, aztán pihentesd és érleld a gyümölcsöt. Én megrendeltem tavaly márciusban, hogy legyen egy egészséges kisbabám és idén februárban meg is született. Úgyhogy, aki most kezdi hajrá, mert szerintem működik, jah és nem kell erőlködni rajta, minden jön magától.:eek:
;) Lassan kezdek rájönni, hogy hogyan is lehet "lekövetni" ha valaki hozzászól ahhoz amit beírtam...
kiss Köszönöm a biztatást...:11:
 

Hiaklo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Fcsi!

A három könyvből az elsőt fel tudom tenni, a többi sajnos nekem nincs meg.
Arra szeretnék kérni mindenkít, hogy a témához kapcsolódó 4 könyvön kívül, ha feltöltésről lenne szó, akkor a Le- és feltöltések topicot használjátok.
Köszönöm.


Köszönöm, letöltöttem és ha elolvastam...kipróbálom, majd beszámolok...kiss
 

netti64

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Már jó ideje olvasgatok ilyen témájú könyveket és a sikerem:
Szerettem volna a Kívánjunk sikeresen könyvet megvenni amit egy áruházban láttam, de a keret ugye., - megrendeltem. egy hét múlva kaptam a mkahelyemen egy ajándék utalványt abba az áruházba!! A könyv nagyon tetszett, várom a nagyobb kívánságaim teljesülését. /15 éve dolgozom itt, eddig erre még nem volt példa! / :-D:-D
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ A vonzás hatalma ¤

Amikor jo hangulatban vagyunk,tele vagyunk örömmel és hálával. Az érzelmeink magas frekvenciáju rezgéseket küldenek,amelyek csak a jo dolgokat vonzzák,azokat amelyek ugyanazzal a magas frekvenciával rezegnek,amellyel a kiküldött rezgések,ugyanis a hasonlo a hasonlot vonza! Tehát lehet magas rezgésü öröm vagy alacsony rezgésü aggodalom! -amit rezgések formájában sugárzunk ki,azt fogjuk visszavonzani!

Érzéseink elektromágneses hullámok formájában hagyják el testünket. Bármilyen frekvencia távozik,automatikusan azonos frekvenciát fog vonzani,ennek következtében történnek meg a jo vagy rossz dolgok,hiszen az összeillõ rezgések egymásra találnak!
Ha érzelmileg arra összpontositunk ami nincs,egyre több hasonlo dolgot vonzunk vissza. Rendszerint nagyobbakat, nehezebbeket, utálatosabbakat, mint az elözö honapokban voltak!
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ A vonzás törvénye ¤


Azt kapjuk amire koncentrálunk! Ne a hiányára koncentráljunk annak amit szeretnénk,és garantáltan többet kapunk belöle,mert az összeillö rezgéseken át Mi vonzuk magunkhoz. A vonzás törvénye egyszerü és tiszta.
Pl. ha azt mondjuk: tökéletes egészséget szeretnénk! -és érzelmileg is arra hangolodunk,meg is kapjuk,vagy már uton van felénk. De ha azt mondjuk: nem akarok beteg lenni! -és érzelmileg elég gyakran ráhangolodunk,akkor a rossz egészséget választottuk,mert a betegségre fokuszáltunk.
A Velünk történö eseményeknek nem sok közük ahoz, hogy mit teszünk fizikailag, milyen értékesek vagyunk, milyen jok vagyunk, vagy mi az - egyébként nem létezö - végzetünk! Az számit milyen rezgéseket bocsájtunk ki! -ez pedig érzéseket jelent, és vonzást!
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Azt tanultuk/Azért vagyunk ¤


Azt tanultuk - és ezért hiszünk benne - hogy az életünk ki van szolgáltatva a sorsnak, a szerencsének vagy a véletlennek.A legtöbb ember e szerint él.De amikor elkezdjük megismerni a VONZÁS TÖRVÉNYÉnek müködését, megértjük majd, hogy nem létezik szerencse vagy balszerencse, szerencsés véletlen vagy véletlen egybeesés, nincs végzet vagy sors, nem hozzuk a multbol a karmánkat.
Azért vagyunk, hogy boldoguljunk, gyarapodjunk és ezt a nagyszerü emberi életet jokedvü élvezettel éljük, ne küzdelemben és fájdalomban. Élvezzük a tanulást, hogy szenvedés nélkül fejlödünk, és a vágyainkat a tökéletes tudás birtokában valosithatjuk meg. Ezt azzal érhetjük el, ha megtanuljuk kezelni az energiáinkat, a gondolatainkat és az érzéseinket.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ rosszul/jól ¤


Fizikailag is rosszul érezzük magunkat, amikor valami rosszra gondolunk. Ilyen a büntudat, a magány, a harag, a sértödés, a kétség, a csalodottság, a stresz, de még az enyhébb nyugtalanság is. Ezek mind félelmen alapulo gondolatok, amelyek rendkivül alacsony frekvencián rezegnek. Azért nem érezzük jol magunkat, mert teljesen ellentétesek a magas frekvenciáju, természetes állapotunkkal.
Jol érezzük magunkat, amikor olyan dolgokra gondolunk, amelyek örömmel járnak, mint pl. a szeretet, a gyönyör, az élvezet, a vidámság, a nagyrabecsülés, a hála, a szerelem, tehát mindazok a dolgok, amelyeknek melegségét érezzük. Azért tartjuk ezeket jonak, mert magas frekvencián rezegnek. A leghatározottabban EZ A MI TERMÉSZETES ÁLLAPOTUNK!
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Öntudatlan/negativ érzelmek/Ha vonzani akarunk... ¤


Öntudatlan, negativ energiában fürdünk a saját gondolatainktol ugyanugy, mint a másokétol. Ez teljesen ellentétben áll természetes, örömteli állapotunkkal. Ezért ritkán érezzük magunkat feltöltödve. Ez mindaddig igy is lesz ameddig azt gondoljuk, hogy ez normális.
Az epekedés, sovárgás, vágyodás, reménykedés nem összpontosito tevékenységek. Mind csak negativ gondolatok - az elkedvetlenedésböl, a hiányérzetböl, a pesszimista meggyözödésböl születö rezgések. Igy a kiáramlo negativ érzelmekkel nem kapjuk meg amit szeretnénk.
Ha vonzani akarunk valamit - bármi legyen is az amit az életünkben szeretnénk elérni - meg kell változtatnunk a gondolatainkat, ami meg fogja változtatni az érzéseinket, ez pedig a rezgéseinket változtatja meg.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ együtt élhetünk az eredménnyel ¤


A negativ érzések, amelyek a nem birtokolom, a nem tudom vagy a sohasem válik valora gondolatokbol erednek - egyszerüen nincsenek összhangban az eredeti szándékkal.(a kellene sem!) Barátságtalan érzésekért barátságtalan körülményeket kapunk.
Valahányszor gondolunk valamire,valamilyen pozitiv vagy negativ energiát(érzést) áramoltatunk felé. Gondoljunk bármire, érvényes rá a szabály: ahogyan gondolkodunk, ahogyan érzünk, ugy rezgünk, és ahogyan rezgünk, ugyanolyan rezgéseket vonzunk magunkhoz. Aztán együtt élhetünk az eredménnyel.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Ovodáskora ota a legtöbb ember... ¤


Ovodáskora ota a legtobb ember ugy formálja a napjait, hogy arra koncentrál, amit nem szeretne, nem akarja, hogy bekövetkezzen, és tehetetlenséget érez, ha a dolgok rosszul alakulnak. Olyan életet élünk, amelyben azt érezzük, hogy a rajtunk kivül állo erök kényére-kedvére vagyunk kiszolgáltatva, ami fölött nincs hatalmunk, de ha egyszer végre elkezdjük megérteni a mágneses kisugárzás müködését, elég nehéz lesz figyelmen kivül hagynunk a szembeszökö bizonyosságot: ÉLETÜNKET MINDENNAPOS ENERGIAÁRAMLÁSUNK FORMÁLJA, nem a szerencse, a sors, a körülmények vagy a gazdag nagybácsi!
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ 16 MÁSODPERC ¤


Pontosan 16 MÁSODPERCig tart, hogy rezgéseink ráhangolodjanak arra, amire koncentrálunk. Csak 16 másodperc tiszta, középpontba állitott, pozitiv vagy negativ gondolat. Ilyen rövid idö alatt kezdünk el ugyanazon a frekvencián rezegni, mint amire érzelmileg gondoltunk.
Elavult, régi gondolatmintáink a legnagyobb akadályai a tudatos alkotásnak. Valahányszor más irányba szeretnénk menni, felbukkannak és jol ellátják a bajunkat. Pl. azt gondoljuk, hogy szeretnénk egy uj munkát, és azonnal átsuhan rajtunk egy erös érzelmi töltésü gondolat: "ó nem lehet, mert..." Figyeljünk az érzéseinkre es egyszeruen megtanulhatunk uralkodni azokon az elavult, régi szokásainkon, amelyek olyan sokáig foglyul ejtettek bennünnket. Küzdelmes életet éltünk, miközben teljesen normálisnak gondoltuk.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ "nem akarom"-ok ¤


Nehéz elhinni,de gondolataink többsége - ezért az érzéseink is - olyan dolgok körül forognak,amiket nem akarunk. Ezek a gondolatok ösztönösen keletkeznek,tudattalanok és borzasztoan visszatartoak. Pl.: Nem akarunk reggel felkelni. Nem akarunk elkésni a munkábol. Nem akarunk rosszul kinézni. Nem akarjuk elkapni az influenzát. Nem akarunk sorban állni. Nem akarunk megbukni a vizsgán. Stb.
A "bárcsak" kezdetüekkel ugyanez a helyzet,ugyanis a "bárcsak" a "nem akarom" mult ideje. Pl.: Bárcsak más szüleim lettek volna. azaz Nem akartam ilyen szülöket. Bárcsak ne házasodtam volna össze. azaz Nem akartam boldogtalan házasságot. Bárcsak elfogadtam volna azt a munkát. azaz Nem akartam rosszul fizetö állást. Stb.
És ott vannak a cseles negativ akarások,amelyek nem mások,mint álruhás "nem akarom"-ok: Össze akarom szedni magam. Szeretnék kimászni az adosságbol. Szeretnék lefogyni. Szeretnék leszokni a dohányzásrol. Azt gondoljuk pozitivak vagyunk,mert nem mondunk "nem akarom" állitásokat. Mégis mire koncentrálunk? Meddö célzásokat teszünk pontosan arra amit nem akarunk. És mivel azt kapjuk amire koncentrálunk - már uton is van felénk.
Ujra és ujra a "nem akarom"-ra gondolunk,és valahányszor visszatérünk a tárgyra,és legalább 16másodrercnyi energikus érzelmet adunk hozzá,nemcsak megnöveljük és megerösitjük,de egyre könnyebb lesz rágondolni is.
Minnél többet gondolunk valamire,annál többet vonzunk hozzá,és behuzunk minden mást is,ami hasonlo frekvencián rezeg. Sokszor nem is ugyanazt a dolgot kapjuk meg,amit nem akartunk,hanem valami hasonlot,de biztosan rosszat. Azzal,hogy valamire gondolunk,nyilt meghivot küldünk bárminek,ami ugyanazon a frekvencián áramlik. Ha összeillenek a rezgések megkaphatjuk, függetlenül attol,hogy összpontositottunk-e rá vagy sem.
Csak a "nem akarom"-bol tudhatjuk meg az "akarom"-ot. A "nem akarom" egy felhivás,hogy ébredjünk fel és vágjunk bele a valo életbe. Ezért legyen áldott minden negativ érzelem,amely volt vagy van,függetlenül attol,mennyire iszonyatos,közönséges. Ez a legértékesebb tökénk,ugrodeszkánk a joléthez. Tehát határozzuk meg mit NEM akarunk,majd ehez képest mi az,amit SZERETNÉNK!
Az összes olyan dolognak,amin változtatni szeretnénk,"igen" felhivasunak kell lennie,és ugy is lesz ha rákoncentrálunk és ugy rezgünk.Mert a "nem akarom" koncentrácio csak a bajt vonzza.Ravasz dolog amikor tudattalanul "akarom"-ot mondunk,és "nem akarom"-ot rezgünk. Pl.:Ki akarok kerülni ebböl a kapcsolatbol. Ki akarom zárni a politikát az életemböl. Ki akarok vergödni az adosságbol.-helyette mondjuk ezt:Szeretném jol felhasználni képességeimet,hogy tevékenységem jövedelmezö legyen.
Szomoru,de arra a hitre neveltek minket,hogy a legtöbb "akarom" önzõ,elfogadhatatlan,lehetetlen. A kutatók szerint legalább 6000szer hangzott el az elsõ 3 évben a "nem",a "csúnya",a "ne azt" kiáltás. Négyéves korunkra már kétszer is meggondoltuk,akarjunk-e valamit. Az akarás a rosszal volt egyenlõ. A totyogo korszak után sem szüntek meg a "nem"-ek. Sokszor kaptuk: Ne álmodozz!:(
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Álmodozzunk/Éljük bele magunkat és lelkesedjünk! ¤


Miután kiszabadítottuk az "akarom"-okat - rezgésünkkel több örömöt,nagyobb jólétet és nagyobb szabadságot vonzunk életünkbe. Nem számit mit választunk álmodozásunk tárgyának,csak válasszuk az álmokat,mert az életünkbe fogjuk rezegtetni õket,és boldoggá tesznek majd bennünket.
Ha már tudjuk,hogy mit akarunk,meg kell találnunk az "akarom" helyét az érzéseinkben. Ugyanakkor maradjunk távol attól a helytöl ahol ennek hiánya van. Más szavakkal: éljük bele magunkat,lelkesedjünk! Ez minden - a jo érzések az élet egyik legfontosabb tartozékai. Kár hogy megfeleteztünk róluk.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ A "miért" ereje ¤


Ha végig gondolunk minden miértet amikor akarunk valamit,kapcsolatba kerülünk az érzéseinkkel. Izgatottabbak,szenvedélyesebbek leszünk. Egy egész sor 16másodperces intervallumot hozunk létre,amely magas töltésü,erõsen mágneses energiát kelt. Sokkal többet mintha csak azt mondtuk volna: - ez az amit akarok. Kérdezzük meg Magunktol ujra meg ujra,miért akarunk valamit,és addig folytassuk,amig azt érezzük,hogy nincs több válasz.
Ha megtaláltuk a modját,hogy csak egy kicsivel is jobban érezzük Magunkat,mint azelött,akkor megkezdtük felszámolni az egész életen át tarto negativ vonzást.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Szándék ¤


Jelentösebb dolgok akarásánál határozzuk meg milyen szándékok vezessenek.Hagyjuk érezni ezek erejét,meg fogunk lepödni az eredményen. Pl.:Szándékomban áll jövöre elköltözni! -azaz még nem tudom hogyan,de ki fogom találni,mert elhatároztam. Amikor kimondjuk éreznünk kell az erejét,a tekintélyt,a Benünnket elhagyo energia mögötti eröt. Legyünk ovatosak,mert a szándék eröteljes mozgatoerö,nem élhetünk vele vissza,és sohasem változtathatjuk lélektelen szokásunkká.
Miközben természetesen általában anyagi dolgokat szeretnénk,akarjunk egyetemes,eszmei dolgokat is. Pl.: Szeretném ha az egész családom jokedvü lenne. Szeretnék nagyobb szabadságot. Szándékomban áll több választási lehetöséget megismerni. Szándékomban áll tisztázni az érzéseimet. Szándékomban áll több vidámságot vinni az életembe. stb.
 
Oldal tetejére