SAS JÓZSEF KÉTSÉGBEESETT ÜZENETE: "LEHET, HOGY HAMAROSAN MEGHALOK, DE EZT NEM HALLGATHATOM EL....

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 November 12.

Melitta - 2018 November 12, 15:25
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  "Amennyiben ki lehetne fejezni mélységes undoromat ettől a kormánytól, a politikusainktól, a „vezetőinktől”, akkor azoknak a szavaknak a súlyát nem bírná el ez a lap!

  Röpködnek a milliárdok, épül a Fidesz birodalom, a korona is néha felugrik a fejre, titokban, homályban, lopva, megcsillanva. Így éltek Ti hatalmasok, megjelenve újságban, modern celebként, 32 frissen csináltatott foggal vigyorogva, fehér sálban, öltönyben, frakkban, golyóállóban, pezsgőt markolva, nyáron nyaralva, télen telelve, ahogy egy újgazdaghoz illik, stílus nélküli mocskok!


  Szép is, ahogy mi, a nép, egyre sápadtabb arcunkat odaszorítjuk a képernyőhöz, így leheletünk párája sem zavar benneteket, miközben diszkréten zabáltok, osztjátok szürke cigarettafüstbe burkolózva, a trafikot, földet, igazgatói állást, észt, kis sunyi kézfogásokkal megpecsételve. Nem zavar benneteket, hogy látjuk ronda testeteket, mert meztelen a király, de mennyire régen meztelen…, de szartok ránk, mert tudjátok gyávák vagyunk, szolga nemzet.

  Sóhajtok lemondón, az újabb adók hallatán, azon, hogy minden NEMZETI a kurva anyátokat (!), 4.000.000.000 forint stadionra… bagatell összeg, csikkzsebből kivágva az asztalra, nem számít! Határon túli magyaroknak ugyanennyi, fizetek főúr, volt 1.000.000 biztos szavazó! – mondja a fél-ázsiaiak miniszterelnöke, mosolyogva Posványoson és azon is túl. Moszkvából egy kis kölcsön, plusz egy Paksi külön meló, majd fizeti a nép, ugye Orbán?
  Mert itt, birka a nép, gyáva, a saját igazáért is hajbókol, a rohadt szolga életbe. Szabadabb voltam Kádár alatt, Ó nyomorult KISZ-es bagázs! Mond Pozsgay, Szűrös, Bencsik, és hosszú a sor, ugye Martonyi (?) ,sok kommunista, kik, ott KÖVÉREDTEK a parlamentben, jól alszotok? Nem féltek?

  Nem féltek, hogy egyszer a nyugdíjas nem csak leugrik a Pláza tetejéről, hogy egy szülő nem magát öli meg elsőre, végső elkeseredésében, hanem rátok is gondol????
  Tüntetünk egymástól külön, elfeledkezve az összefogás erejéről, tiltakozunk ellenetek, gyengén, lagymatagon, gyáván, mert félünk, mert féltjük a semmit!
  Mert félünk a büntetéstől, Ó gazda, ne bánts! Ne vedd el a rommá terhelt házunk, autónk, ne vedd el az éhbért, de lécci néha diszkréten cigányozz egy kicsit, meg zsidózz is, mert az olyan trendi! Engedd a Gárdát virágot szedni, és lengessen a szél nagy zászlókat, jé, ott már áll a lovas szobor, jaj, de fess volt ez a Horthy!
  Analfabéta ex köztársasági elnöknek jár a hivatal, a cseléd, a luxus, az autó, holta napjáig, a bér, a gerinctelenség bére!
  De kurvára álszentek és aljas férgei vagytok a földnek, kereszténynek hazudjátok magatokat, de leköpitek a pápát és annak szavára is szartok, mert aki buzi az dögöljön meg, a nyomorékkal, vakkal, sikettel együtt, mert aki nektek nem termel csillogásra pénzt és örült ötletekre, az pusztuljon!

  Már nem tudok nektek többet adni, egy kérdésem viszont van

  HOLNAP MIT ADOK A GYEREKEIMNEK ENNI??
  Elvettetek mindent, az összes lehetőséget, bezártatok minden ajtót, itt állok a sarokba szorítva, rémült szemmel - ó, nem tőletek félek, a gyerekeimet látom, nyomorult politikusok! Ti pedig még mindig jönnétek, büntetnétek, bírságoltok, adóztattok, árat emeltek, de egyet mondok én a sarokba szorított patkány, aki nem vagyok NEMZETI, hogy a marásom fájni fog, csontig hatol ereket, izmokat fog feltépni, beleket rángatni, vöröslő szemmel, remegő állkapoccsal, fogok és fogunk jönni!"

  Tudasfaja

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 November 12.

  1. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Én sem ilyen lovat akartam anno :(
   varázsdoboz és CasaLoma kedveli ezt.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Tisztelet, becsület Sas József Igazgató Művész Úrnak! Minden szava áll és igaz. Ettől a "nemzeti" megjelöléstől nekem is hányhatnékom van (bocsánat kedves/tisztelt CH Olvasók), de valóban így érzem. Agyament kormány, agyament politikusok, mindent csak felzabálni, de annyira, hogy csak a sivatag maradjon az országunkból. Nem, nem az itt élőket segítik, hanem országhatáron kívülre építenek óvodát, iskolát, templomot restaurálnak, s közben bőven kérik onnanról - ide, - a saját megsegítésüket, értsd ez alatt köszönetet, majdani és mindenkori szavazást stb. Undormány kormány, a felcsuti csuti vezetésével, akinek a holdudvara szintén "ragyog" a sok pénztől, de még mindig nem tudják, hogy a halottas ingen nincsen zseb. Úgy mennek el, ahogyan jöttek, csupasz fenékkel. Hiába dőzsölnek, nemcsak a hazai, de világi undormányt érdemeltek ki. S, még mindig nem elég, még mindig habzsolnak. Magyarországon a természetvédelmi területekre is rávetették magukat. A felcsuti csuti ezek szerint ott is irtani akar, csodaszép fákat, különleges növényeket? A természetvédelemben dolgozók közül, nagyon sok EMBERNEK, így írom csupa nagybetűvel, mert azok EMBEREK, akiknek nemcsak munkája, de hívatása volt az állatvilág és növényvilág megőrzése. Volt, írom, mert ezek után mi lesz? A felcsuti csuti és díszes holdudvara már így is Szilvásváradon nagyon sok kárt tett. Mást sem hallani, hogy így, meg úgy "keresztény kormány", s van bőrük az arcukon jó vastag, hogy Istenre hivatkoznak. Már lassan el is hiszem, hogy talán még a Teremtő is őket szolgálja? Mert ha létezne Valaki ott a felhők felett, már régen eltávolította volna ezt a pazarló, lopós bandát, bármi áron a fejünk fölül. Valóban már imádkozni sem érdemes... éppen ezt panaszolta el sírva, egy Magyarország határán BELÜL ÉLŐ töpörödött öregasszony.
   Éleskés, Evila és hortenzia kedveli ezt.
  3. setni
   setni
   Szomorú, megöregszik az ember és hibát hibára halmoz...
   Éva Kismadar és zsolt0v kedveli ezt.
  4. Danielxy
   Danielxy
   " Tisztelet, becsület Sas József Igazgató Művész Úrnak!"

   Hát vagy az erkölcsi mércével van baj, vagy a memóriával...

   Gyurcsány leállította Sas József kitüntetését
   [origo]2008.03.12. 9:01

   Bár eredetileg az a bizottság javasolta Kossuth-díjra Sas Józsefet, amelynek a kormányfő az elnöke, végül Gyurcsány Ferenc volt az, aki megakadályozta a nem jogerősen elítélt humorista kitüntetését. Sas Józsefet a napokban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték adócsalás miatt, a héten azonban a tervek szerint Kossuth-díjat kapott volna."

   "2008-ban jogerősen egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 300 ezer forint pénzbírságra ítélték hét rendbeli adócsalás vádjával, ezért, bár abban az évben Kossuth-díjra jelölték, az előterjesztést visszavonták. Az ügyészség adatai szerint 1998 és 2001 között mintegy 35 millió forintot nem fizetett be adóként, emellett hétmillió forint egészségügyi hozzájárulással és négymillió forint tb-járulékkal is adós, összesen 46,1 millió forinttal.[3][4]"
   https://hu.wikipedia.org/wiki/Sas_József_(színművész)

   46 milla 10 évvel ezelött egy 90 nm-s rózsadombi szuperpanorámás 3 szobás, terraszos társasházi lakás ára volt.Egy külön, a házban levö egy autós garázzsal együtt.
   Utoljára módosítva: 2018 November 12
   szisa, zsolt0v és setni kedveli ezt.
  5. Melitta
   Melitta
   10 eves cikk. Igaz kedves Danielxy
   A vadaskodasokbol nem lett semmi mert ugy-e a konyvelo volt a hunyo, de ez mar mit is erdekel titeket.
   Lenyeg hogy lehet valakit mocskolni aki nem a Fidesz hatsojaba van.
   Mi a hazugsagokat nem tollerajuk mert a vitatott osszeget befizette.
   Az iteletet megkapta ma mar tiszta ember.
   Hogy Gyurcsany nem jarult hozza a kituntetesehez meg a per tartott jogos, de ha kituntette volna akkor az lenne a baj.Nyuszika efektusotok van.
   Komoly munkassaga van ma mar illene kituntetni ot.
   PDF formaban fent van a neten ha tanulmanyozni kivanod , igy ha hivatkozol barmire a Ch-n ,csak a valosagra es nem handabandara.
   Utoljára módosítva: 2018 November 12
  6. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Világos, akkor is adócsaló ha a könyvelője volt a hunyó...
   Polt P. egy kifordított kesztyű.
   A trollok meg menjenek az istenüket a stadionba dicsőíteni...ott hasaljanak, ne itt fröcsögjenek.
   merlyn, Gagamail, Melitta és 1 másik tag kedveli ezt.
  7. Melitta
   Melitta
   Eltevesztettek a hazszamot segitettem nekik .
   Az eletbe nem utalok semmit jobban mint a hazugsagokat.
   Miert kell ha valaki elmondja a velemenyet maris karaktergyilkolaszni? Sas jelenleg a politikai kabare kiemelkedo alakja meg az ertelmesebb Fideszesek is megnezik mert intelligens modon jelenetekben van kicikizve egy egy , humorral elccel a visszasagok.
   A legnezettebb musor meg az ismetlesek is.
   Gagamail és varázsdoboz kedveli ezt.
  8. xpfan
   xpfan
   Exkluzív! Drámai képek: dallal köszönt el a nézőktől Sas József
   Közzététel: 2018. nov. 12.
   A múlt héten megjelent, hogy Sas József beteg, és nem folytatja. Ehhez képest a Heti Napló stábja egy jókedvű, életerős emberrel találkozott, amikor felkereste a művészt. A beszélgetésük, ami így gyorsan kiderült, nem búcsúbeszélgetés, tele volt nevetéssel és energiával. Benyó Rita riportfilmje.   Erről ennyit!!!

   ---------------------------------------------------------------------------
   Én olvasni járok ide, töltök le és fel könyveket.
   Nem tudnátok megcsinálni, hogyha kilépek ne ez a sok liberáiis maszlag hír jelenjen meg?
   Köszönöm.
   Jártó Róza kedveli ezt.
  9. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Nem értem. Amennyiben valóban csak le- fel tölteni jársz ide és ráadásul maszlagnak nevezed az itt megjelenő híreket, cikkeket,akkor most mit is olvashattunk itt tőled?
   Elmondom neked, hogy én nem járok más oldalakra, minden " hírről" innen értesülök és TV-t sem nézek.
   Javaslom ne gyere ide és nem fog zavarni a CH. profil oldala...
   Inkább köszönnéd meg, hogy van a CH s egyáltalán (még!) van!
   Gagamail és Róbert Ortú kedveli ezt.
  10. xpfan
   xpfan
   Csak a te kedvedért mégegyszer!:)
   ------------------------------------------------------
   Én olvasni járok ide, töltök le és fel könyveket.
   Nem tudnátok megcsinálni, hogyha kilépek ne ez a sok liberáiis maszlag hír jelenjen meg?
   Köszönöm.
   ------------------------------------------------------
   Esetleg még mindig nem érted akkor majd varázsolok neked. ;)
   egat kedveli ezt.
  11. Oriana
   Oriana
   Édes Kenyér! Ennyire rossz napod nem lehetett, hogy az számít milyen hír jelenik meg... Ugord át, és haladj tovább! ;)
  12. Melitta
  13. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Sajnos nem értelek. Miért nem egy könyvtárba mész el, biztos van a lakóhelyeden. Vagy miért nem keresel olyan közösségi oldalt, ahol nem terhelnek hírekkel.
   A CH nem egy könyvtár letöltő állomás, nem ez a fő profilja...de lehet, hogy én tudom rosszul- bár az elmúlt évek alatt nekem nem mondta senki,hogy ez egy letöltögető honlap ezzel a fő profillal.
   Utoljára módosítva: 2018 November 12
   hortenzia, sropi, Beka Holt és 1 másik tag kedveli ezt.
  14. Melitta
  15. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Ne nekem varázsolj, magadnak!
   Esetleg ha olyan oldalra mennél amit azért hoztak létre, hogy töltögess...
   hortenzia és Eszter_Lina24 kedveli ezt.
  16. Melitta
  17. Eszter_Lina24
   Eszter_Lina24
   Nincs mit hozzáfűznöm. Igaza van
  18. Eszter_Lina24
   Eszter_Lina24
   Nem tetszik, ne nézd, ilyen egyszerű. Belépsz és megnyitod a fórumokat úgy hogy görgetsz lejjebb. Ne rajtunk verd már el azt h áldozatul esel az emberi kíváncsiságnak.
   merlyn, hortenzia, setni és 1 másik tag kedveli ezt.
  19. varázsdoboz
   varázsdoboz
   :rohog:visítva röhögtem, köszi!

Megosztás