TÁRSASJÁTÉKOK III.

AndiC témája a 'Gyerekeknek' fórumban , 2015 Január 8.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Zsenília

  Zsenília Állandó Tag

  Igen ezt meg is találtam, de ez az 1. kiegészítő csak, ebben a posztban amik említésre kerültek azokat nem találtam. :(
   
 2. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  A BGG-n fent vannak a képek,én is onnan szedtem le.
   
  Zsenília kedveli ezt.
 3. gabcsanya

  gabcsanya Állandó Tag

  Szia!
  Én tettem anno az ígéretet, és már nem tudom, mi akadályozott meg a betartásában, de valóban nem tettem fel a többit.
  Közben sajnos az összes mentett játékom elveszett, így pótolni sem tudom. De ha az segít rajtad, akkor régen az ncore-ról szedtem le a pakkot.
  Üdv :)
   
  Zsenília kedveli ezt.
 4. Cuncuri

  Cuncuri Állandó Tag

  Sziasztok!
  Turkálóban megvettem az Alhambra Garden című játékot, teljesen új minőségű. Viszont az egyik féle lapkából hiányzik 2 db. De vannak a dobozban ugyan olyan méretű, de üres lapkák, amit fel tudnék használni a pótlásra. De hogy csináljam, hogy jó legyen? Nyomtassam ki matricára? Illetve kell-e valakinek kinyomatásra, mert akkor lefényképezem?
  Amúgy erről a lapkáról lenne szó (a 2-es):
   

  Csatolt fájlok:

  4xmami és Zsenília kedveli ezt.
 5. Zsenília

  Zsenília Állandó Tag

  Nagyon köszönöm gabcsanya! Carcassonne kiegészítő: a gróf. :)


  a_grof.jpg a_grof_hatlap.jpg cg00.gif cg02.gif
   
 6. Zsenília

  Zsenília Állandó Tag

  Carcassonne Kereskedők és építők kiegészítő.
   

  Csatolt fájlok:

 7. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

 8. mano-7

  mano-7 Állandó Tag

 9. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  turitunde, rknzs, apwbdum és 1 másik tag kedveli ezt.
 10. Deszter78

  Deszter78 Állandó Tag

  [​IMG]
  Reiner Knizia: Katzenjammer Blues kártyajáték
  Nyers szkennelés. Sajnos nincs hozzá magyar szabályom, nagyon hálás lennék érte, ha valaki lefordítaná:rolleyes:
   

  Csatolt fájlok:

 11. Zsenília

  Zsenília Állandó Tag

  Sziasztok! Kutatva a neten találtam egy társast. Kétszemélyes játék. A tábla biztos, hogy nem nyomtatható ilyen állapotában, de valószínű, hogy a lapkák sem. :( Felteszem, hátha valakinek megtetszik és tovább dolgozik vele. A krokodilok mennek az emberfejek másik felére az biztos. :) Szabály angol hozzá.
  crocodilepoolptábla.jpg crocodilepoolp.jpg crocodilepoolp1.jpg crocodilepoolp2.jpg crocodilepoolp3.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  teca63, cfthn és styb kedveli ezt.
 12. mano-7

  mano-7 Állandó Tag

  Szia! Én már játszottam vele, de sajnos nekem nincs meg. BGG-ről a magyar nyelvű játékszabályt le lehet tölteni, viszont a kétoldalas táblát és a kártyákat valaki bescannelhetné, akinek megvan a játék. :)
   
  editkicsi kedveli ezt.
 13. editkicsi

  editkicsi Állandó Tag

  Tegnap egy műsorban láttam egy játékot, sajnos a nevét nem hallottam. 2 személyes játék, a játékosok 4-4 pingvinnel játszanak. A lapkákon, amiken lépkednek 1,2 vagy 3 hal van. A lapkák hatszög alakúak. Kezdésként csak 1 halas lapkára lehet állni, majd felváltva valamelyik pingvinnel a szomszédos mezőre lépni. Amikor elhagysz egy mezőt, az elhagyott lapkát felveszed - így fogy a játéktér. Az nyer, aki több halat gyűjt. ha valaki ráismer ez alapján, vagy megvan valakinek a játék, leírná, hogy pontosan hány darab lapka (1,2 és 3 halas kell hozzá? S esetleg a pontos szabálynak is örülnék.
   
 14. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Szerintem ez az: https://boardgamegeek.com/boardgame/8203/hey-s-my-fish (Hey, That's My Fish!) magyarul Hé,az én halam!/Halfogócska.Emlékeim szerint fel van töltve.
   
  editkicsi kedveli ezt.
 15. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  One Night Ultimate Werewolf + Daybreak

  [​IMG]

  Ismét egy pörgős játék, aminek központi témája a vérfarkasok körüli mítoszra épül. Ebben a parti játékban 3-10 játékos élheti át egy vérfarkasok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő farkasok. Az éjszaka folyamán a vérfarkasok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről gyanítják, hogy likantróp. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!

  Eljött a vérfarkasok éjszakája

  A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik, vagyis a játék elején mindenki kap egy szerepet, majd mindannyian behunyjátok a szemeteket. A játékvezető ez után utasításokat ad arra, hogy bizonyos szerepekkel rendelkező játékosok mit csináljanak.

  Például vannak szerepek, akik ismerik a vérfarkasok kilétét, de a vérfarkasok nem ismerik őt. Vannak olyan szereplők is akik titokban kicserélhetik más emberek szerepkártyáit, és rengeteg szerep van ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű helyzetet. Miután mindenki végrehajtotta a szerepének megfelelő utasításokat jöhet a következő fázis.

  Felébred a falu

  Reggel mindannyian kinyitjátok a szemeteket, és az éjszaka meglátottak, megtudottak alapján megpróbáljátok szavazással eldönteni, hogy melyik játékost lincseljék meg a rettegő falusiak. Akire a legtöbb szavazat kerül, azt a játékost a falusiak meglincselik, szerepkártyáját fel kell fordítani. Ilyenkor számos meglepő dolog történhet. Például ha a vadász hal meg, akkor ő kijelölhet valaki aki szintén kiesik a játékból. Ha az így kijelölt játékos vérfarkas volt, nyertek a falusiak. A falusiak nyernek akkor is, ha elsőre vérfarkast szavaznak ki. Számos más, esetenként elég mókás lehetőség is van. Előfordul például olyan szerep aki eleve meg szeretne halni, ezért ha a falusiak kiszavazzák, akkor ez a szereplő nyeri meg a játszmát. Ha viszont nem speciális karakter, vagy vérfarkas esik ki a játékból, akkor a farkasok győzelmével ér véget a játék.
  Az alapjáték,és az első kiegészítő.A kártyák és tokenek magyarítva,magyar szabályokkal.A Daybreak kártyáinak hátulja ugyanaz mint az alapjátéké.A tokenek kétoldalasak,a színes képek hátoldala a fekete-fehér, a pajzsoknak a pajzs,a maradék értelemszerű.:)Egy nagyon egyszerű de nagyon vicces játék,és nem kell hozzá túl sok minden.:)
  Jelölők csak a Megára fértek fel.

  https://mega.nz/#F!u4cwhQDJ!21xf_vMNlwNlsetrIqdT4Q

   

  Csatolt fájlok:

 16. editkicsi

  editkicsi Állandó Tag

  Feltöltve most ezt találtam itt:
  http://canadahun.com/temak/tÁrsasjÁtÉkok-iii.54712/page-97#post-4861745
  , de ez csakhasonló, nem ugyanaz. Azért köszönöm a segítséget,mert azt már megtaláltam a játék neve alapján, hogy 60 lapka kell. Gondolom, egyforma arányban 1-2-3 halas.
   
 17. potty.anna

  potty.anna Állandó Tag

  editkicsi kedveli ezt.
 18. D.M.

  D.M. Állandó Tag

  Nagyon köszönöm!!!! :)
   
  Zsenília kedveli ezt.
 19. Awiki

  Awiki Állandó Tag

  Nincs meg valakinek a Tatsu magyar szabálya? Csak angolt találtam, esetleg valaki le tudná fordítani?
   

  Csatolt fájlok:

  turitunde kedveli ezt.
 20. drnagyma

  drnagyma Tag

  Sziasztok! Lehet,hogy nem a legjobb helyen keresem,de talán sikerrel járok. Gyerekeknek való jóga kártyát keresek. Köszönettel
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás