TÁRSASJÁTÉKOK III.

AndiC témája a 'Gyerekeknek' fórumban , 2015 Január 8.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. kpityike

  kpityike Állandó Tag

  Szia!
  Nagyon nehéznek találtam, ezért nem vettem meg. Nagyon apró eltérések vannak, inkább olyan 9-10 éves gyerekeknek való.
   
  teca63 kedveli ezt.
 2. Bzsomb

  Bzsomb Állandó Tag

  Ohh, de kár! Mondjuk nálunk is 7 éves a legidősebb...
  Azért köszönöm a gyors választ! :)
   
  teca63 kedveli ezt.
 3. almakorteszilva

  almakorteszilva Állandó Tag

  hollama kedveli ezt.
 4. evi1210

  evi1210 Állandó Tag

  Jól játszható lego vagy duplo kockákkal is...
  http://www.palm.hu/hu/t/kategoriak/szines-poharak itt vannak színes poharak, csak sajna nem tartósak...
   
  levendi9 kedveli ezt.
 5. Deszter78

  Deszter78 Állandó Tag

  Akrilfestékkel nem érné meg befesteni a poharakat? Hobbiboltokban pici kiszerelésben is kaphatóak.
   
 6. kpityike

  kpityike Állandó Tag

  Nekem annyira megtetszett, hogy tegnap megvettem. Nagyon jó játék, nagyon bejött az öt és a kilenc évesnél is. Az ötévesnél kicsit lassítunk persze, de nagyon jó fejleszti a síkbeli, térbeli tájékozódás, sorrendiséget. Szerintem kisebbeknél (3-4 éveseknél) is sikeres lenne ha nem versenyre megy, csak nyugodtan megoldandó feladatként használjuk. A nagyobbal pedig kifejezetten izgalmasat csatáztunk, nekem is tetszett. A hátránya hogy kevés kártya van hozzá, úgyhogy jók lesznek a plusz nyomtatható feladványok. Ha esetleg valakinek akadna még további, nagyon örülnék. Kezdik akciózgatni itt-ott, sok helyen már nincs, lehet ez is kifutója a Piatniknak, ha valaki esetleg megvenné, érdemes utána nézni. Kockákkal biztos működne, bár ott jobban kell vigyázni, hogy ne boruljanak le a nagy kapkodásban. A vékony műanyag színes eldobható poharat nem javaslom, mert pillanat alatt szétmennének szerintem.
   
 7. levendi9

  levendi9 Állandó Tag

  Speed cups találtam + 2 oldalt az orosz oldalon.
   

  Csatolt fájlok:

  • 1.jpg
   1.jpg
   Fájlméret:
   192.5 KB
  • 2.jpg
   2.jpg
   Fájlméret:
   203.8 KB
 8. kpityike

  kpityike Állandó Tag

  Jaj de jók! Köszönöm!:hurra:
   
  levendi9 kedveli ezt.
 9. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Szia!

  Sajnálom, hogy nálatok a Kiben nem volt Slammers. Itt azóta is figyel pár darab a polcon, de úgy néz ki nincs rá kereslet :(, kár érte mert nagyon jó játék. Ha jól látom még senki nem töltött fel ezzel kapcsolatban semmit. Én a játékszabállyal és a képekkel kapcsolatban tudok neked segíteni. A hanganyaggal kapcsolatban lövésem sincs, hogy hogyan tudnék segíteni. Max. annyit, hogy leírom, hogy a hangok milyen sorrendben következnek ??? A kép neve tartalmazza, hogy hányszor kell az adott oldalt nyomtatni. Kezdetnek remélem, hogy ez is jó lesz.
   

  Csatolt fájlok:

 10. kpityike

  kpityike Állandó Tag

  Köszönöm, ez is segítség :) Hátha a netről össze lehet gyűjtögetni a hangokat hozzá :) még ha nem is az eredetileg a játékhoz tartozók lesznek, azért játszható lesz...
  :hurra:
   
 11. levendi9

  levendi9 Állandó Tag

  kpityike kedveli ezt.
 12. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Sziasztok!

  Egy játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Nálunk beleszeretett az egész család :). A legjobb benne az, hogy remek utazós játék. Nincs ami elguruljon, szétszóródjon.

  [​IMG]
   
 13. evi1210

  evi1210 Állandó Tag

  Szuper, köszi, már nyomtatom is...:) Épp ma játszottam az ötödikeseimmel, nekik már persze emlékezetből kell kirakniuk...nagyon élvezik. Szerintem is érdemes megvenni, ha lehet, olyan klassz kis poharakat adnak hozzá. Mi szoktunk úgy is építkezni, hogy valaki kitalál egy mintavárat, megfigyelik a többiek, eltakarjuk egy nyitott könyvvel, és emlékezetből megépítik. Mindig más az építő, így kipróbálhatják a kreativitásukat is... :)
   
  kpityike kedveli ezt.
 14. evi1210

  evi1210 Állandó Tag

  Még ilyet is játszottunk a Speed cups poharakkal: mozaik vagy sudoku kirakása kártya alapján. Eredetileg kupakokkal láttam az ötletet, de pont ilyen színűek a pici poharak. Küldöm a mintakártyákat és az alaplapot is...
   

  Csatolt fájlok:

 15. gabriella014

  gabriella014 Állandó Tag

  Kedves Fórumozók,

  segítségeteket kérném.nincs meg valakinek a My First sudoku illetve a Mi Micsoda Első Kvízjátékom
  Láttam régebbi hozzászólásokban, de nem tudtam letölteni a játéktáblát.
  köszönöm
  [​IMG]
   
 16. FLKitta

  FLKitta Állandó Tag

  Szia! A Hurrá, nyaralunk és az erdei kirándulás játékot nem tudnád megcsinálni? Mint megtudtam ott sajnos, a doboz is a játék része és azt ugye senki nem szedi szét. hogy scennelni tudja. Ötlet volt már, hogy esetleg fotózni és az alapján összehozni valahogy.
   
 17. FLKitta

  FLKitta Állandó Tag

  A hanganyagot nem lehetne pl. telefonnal felvenni ( a diktafon funkcióra gondolok) és mp3 ban ide feltölteni? Utána sok más kütyüről lejátszható játék közben.
   
  Utoljára módosítva: 2015 Április 10
 18. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Szia!

  Erre gondoltam már én is, csak sajnos az én és a férjem telefonja is egy őskövület és nem rendelkezik ilyen funkcióval :(.

  A másik. Dormond még régebben feltett egy go getter játékot KOLOBOK.

  [​IMG]
  Hozzáláttam szerkeszteni, mert egy kis művészpalánta szkennelés előtt rajta hagyta a kéznyomát. Érdekel valakit ha elkészültem?
   
  Utoljára módosítva: 2015 Április 10
 19. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Pecunia non olet
  [​IMG]

  A római császárok és az adóhivatal tisztviselői mindig is kreatívak voltak - különösen, ha a krónikusan üres kincstár feltöltése volt a cél. Vespasianus császár még a nyilvános illemhelyeket is megadóztatta, és mikor ezt fia, Drusus a szemére vetette, azt válaszolta, hogy "pecunia non olet" - a pénznek nincs szaga. A játékosok az ókori Rómában nyilvános illemhelyeket üzemeltetnek, természetesen a minél nagyobb bevétel reményében. Az a fontos, hogy a tehetős "vendégek" az ő műintézményüket látogassák, míg a szegényebbje a konkurenciát. De nem csak arra kell figyelniük, hogy a kuncsaftok mennyit fizetnek, hanem arra is, hogy mennyi ideig foglalják el a deszkákba vágott lyukakat mások elől...
  Végre kész,de már nagyon keserves volt a vége...:rolleyes:Tulajdonképpen újracsináltam a kártyákat,mert ha már lefordítottam a szöveget,akkor a többit is kicseréltem rajtuk,hogy egységes legyen a betűtípus.Most szerintem korhűbb mint az eredeti.:) Remélem nem lettek kicsik a kártyák,5x7cm-esre csináltam,és ehhez mértem a latrinákat is.Ha élvezhetetlen,akkor szóljatok,és átméretezem az egészet.
  Tehát magyarítva,redizájnolva a betűtípus,átméretezve.Magyar szabály,és egy szabályvariáció is van hozzá.Még a kártyák háta is magyarítva.:))Jó szórakozást,és köszi a feltöltőnek!


  https://mega.co.nz/#F!7hFxBBbY!ZjEUYzGm5pTEKxmtP1N80Q
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2015 Április 10
 20. FLKitta

  FLKitta Állandó Tag

   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás