Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretjük azt hinni, hogy nem félünk, és szívesen fedezünk fel új helyeket és szerzünk új élményeket, de a helyzet az, hogy folyamatosan rettegünk. Talán a félelem a vonzalom része. (...) Az egyszerű napok uncsik. Egy kisebb katasztrófa: na, arról érdemes beszélni!
 

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindannyian szeretnénk megőrizni valamit, amit elfeledtünk vagy elutasítottunk, mert talán nem értettük meg, milyen sokat hagytunk hátra. Nem felejthetjük el, ami régen szép volt,
különben nem ismerjük fel, még ha szembe jön is velünk az utcán.
 

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
A templomban látni lehet egy verset, melynek Veszteség a címe, és egy kőbe van vésve. Három szóból áll, de a költő összekarcolta az egészet. A Veszteséget nem lehet elolvasni, csak érezni.
Egy gésa emlékiratai
 

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg!
 

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
Olykor-olykor mindenki szívesen átadja magát a fantáziának. (...) Alkalomadtán úgy teszünk, mintha meg akarnánk győzni magunkat, hogy a titkaink nem is olyan rémségesek. Igen, a szerepjátszás egyszerű játék. Ott kezdődik, hogy magunknak hazudunk, és ha másokat is meg tudunk győzni a hazugságunkról, nyert ügyünk van.
 

kicsidinnye

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyiptomiaknak volt egy gyönyörű hiedelmük a halállal kapcsolatban. Mikor a lelkük elérkezik a mennyország kapujához (...), az istenük két kérdést tesz fel nekik. A válaszuk függvényében engedik be, vagy utasítják ki őket.
1. Találtál-e örömet az életedben?
2. A te életed hozott-e örömet mások életébe?
Mi a te válaszod?
A bakancslista
 

vicces apa

Állandó Tag
Állandó Tag
Válasz a 20-ra

Köszönöm a tippet! Igazából mi szükség van erre, hogy hülyeségeket írogassunk ide? A 48 órát még csak megértem, de ez a 20 hsz és az intézményesített kikerülés nem tűnik túl értelmesnek. Biztosan van oka. Mi az?

Kérlek kedves Zsuzsanna a beírhatol-t beírhatsz-ra javítani szíveskedj, mert helyesen úgy mondják/írják.

Üdv!

Ide bármit beírhatol folyamatosan, amíg össze nem jön a 20
hozzászólásod.

Lehetnek akár az ABC betűi, számolhatsz, vagy ami éppen eszedbe jut.

Ez csak egy ötlet, a hozzászólás témája bármi lehet,-
-minden, ami nem sértő -
offolás mentesen begyűjthető a szükséges mennyiség,
amit a nevetek alatti számlálónál követni tudtok.
Ha elértétek a 20 hozzászólást, és letelt a 48 óra
türelmi idő, bárhol lehet le és feltölteni, vagy amihez kedvetek van.

Jó fórumozást kíván!:)
a CH "stábja"
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére