Traccsolo

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Margit!
Igen tudok,rossza a gépe, csinálják,nekem is egy netkávézóból irt és elment a barátnőjéhez egy picit lazulni!!
azt mondta amint tud jelentkezik!!
 

Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Margit!
Igen tudok,rossza a gépe, csinálják,nekem is egy netkávézóból irt és elment a barátnőjéhez egy picit lazulni!!
azt mondta amint tud jelentkezik!!

Köszönöm:D ,add at üdvözletem ha meg ir :D :D :D.
(A multkor Rozsasziromnak irtam Öszirozsa helyett,megkerdeztem,hogy a fia jol erkezett-e,szegenyem nem tudta miröl van szo).
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Pixi is jelentkezett és nálam a szamika is, jól van..nics netje és ritkán tud gépközelbe kerülni!!
Rák eltünt!
 

Pixi

Állandó Tag
Állandó Tag
Uram, Ön most nagyon belenyúlt a darázsfészekbe. Azt már régóta tudhatta, hogy - a babák legnagyobb megelégedésére - én szeretek babázni, amely kedvemre való időtöltés és egyébként állampolgári jogom is. Ön belegázolt az egyik legnagyobb erényembe, a becsületembe, mely megállapításomat a szomszéd Fannika is alátámaszt, minden irányból.
Fanníka az Ön megjegyzését olyannyira zokon vette, hogy Önt fekete listára tette és bescannelte.
Ha eddig nem tudta volna, akkor elárulom Önnek, hogy gyors észjárású és sebesléptű Fannika noteszébe bekerülni olyan, mint Muhammad Ali várólistáján szerepelni. Fannika spontán indított jobb- és balcsapottjai, valamint horgai megrendítő erejűek, mely állítást a háziorvosom által kiállított látleletekkel bizonyíthatok.
Megemlíteném továbbá, hogy Fannika - akit szülei Dózerka néven is emlegetnek - fáradhatatlan, ugyanis tartós (duracell) elemmel van ellátva, tehát amit ő kiszemelt, annak annyi. Önt kiszemelte !
Én pedig megrúgnám Önt, ha nincs ellene kifogása és ha van, akkor is...
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Pixi úr,
nagyon köszönöm a tájékoztatását, mely megerősít abban, hogy a Fannika részére vásárolt hajasbaba nem volt hiábavaló befektetés.
A bájos gyermeket be fogom iskolázni karate tanfolyamra is, hogy az Ön fizimiskáján nagyobb elváltozásokat tudjon előidézni és jobbos valamint balos csapottjai választékát határozott rúgásokkal egészítse ki.
 

Pixi

Állandó Tag
Állandó Tag
T. Efi szaki !

Ön nem fordított kellő figyelmet a Fannikáról küldött fényképmellékletre, mert ha jobban megnézte volna, láthatná, hogy gyors észjárású és sebesléptű Fannika kizárólag skeenhead babákkal hajlandó kapcsolatot tartani.
Ön ne fáradjon a bájos, de egyben kiszámíthatatlan gyermek karate tanfolyamra való beiskolázásával, mert azt autodidakta módon már maga mögött tudja és jelenleg a második dan megvédésére készül. Ennek érdekében részére homokzsákot vásároltam, melyre csirizzel felragasztottam az Ön kinyomtatott és nem éppen bizalomgerjesztő ábrázatát, melynek látványa Fannika edzésmunkáját erősen motiválja.
Fannika mindössze egy kommersz, Pampers tipusú védőfelszerelés használata mellett fogja Önt jobb belátásra késztetni és ábrázatát átszabni, miután közöltem vele, hogy Ön, a babájára rosszindulatú megjegyzést tett. Ismertettem vele azt a sajnálatos tényt is, hogy Ön nem hajlandó számára kinder tojást vásárolni, pedig annak átadása után, Ön pár percig levegőhöz jutna.
Védje magát...

pixi, okleveles babysitter
 
Oldal tetejére