Választás ide vagy oda, a szabályokat Orbánnak is be kell tartani – üzente az Európai Bizottság

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a délután folyamán gratulál a győzelemhez, holnap pedig telefonon is beszélni kíván Orbán Viktorral. De az is nyilvánvaló, hogy az európai értékek betartását fogja követelni tőle – tudósít a Klubrádió brüsszeli munkatársa, Nemes Gábor.

Juncker elnök még ma írni fog Orbán miniszterelnöknek, és gratulál pártja egyértelmű győzelméhez. Egyúttal holnap telefonon felhívja, hogy megbeszéljék a kölcsönös érdeklődésre számot tartó kérdéseket - mondta mai sajtóértekezletén az Európai Bizottság szóvivője. Ehhez hasonló diplomáciai bikkfanyelven csak annyit tett hozzá, hogy a bizottság együttműködik az új magyar kormánnyal a következő hónapokban előttünk álló számos közös kihívással kapcsolatban.

Eztán egy francia újságíró megkérdezte, mi a bizottság véleménye arról, hogy Orbán jelezte, továbbra is támadni fogja a Soros György nevével kapcsolatba hozott civil kezdeményezéseket. Ezt a bizottság korábban kritizálta, és eljárást is indított ez ügyben.

Margaritis Schinas szóvivő úgy látszik, felkészült a kérdésre, mert papírról olvasta fel válaszát, amelyből kiderül: választás ide, választás oda, a szabályokat Orbánnak is be kell tartani.

Hozzátette: az európai unió a demokrácia és értékek szövetsége, Juncker elnök és az Európai Bizottság pedig úgy vélik, ezeknek az elveknek és értékeknek a védelme kivétel nélkül minden tagország közös kötelessége.

junker.jpg
 
FRISS! MOST MÁR BIZTOS! VÁLASZTÁSI CSALÁS TÖRTÉNT! ELKÉPESZTŐ BEJELENTÉST TETT A VÁLASZTÁSI IRODA ELNÖKE: - ORBÁN VIKTOR ŐRJÖNG! MUTATJUK A HIVATALOS INFORMÁCIÓKAT:

A Nemzeti választási iroda elnöke, Pálffy Ilona a mai nap végül a nagy nyomás hatására beismerte, hogy valóban csalás történt. Annak ellenére is, hogy Pálffy Ilona még egy millió forintot is kapott a fizetésén felül, a 2018-as országgyűlési választások "gondtalan" megrendezéséért és lebonyolításáért.
Korábban ezt nyilatkozta a hvg.hu-nak: hogy „ha lemondanék a tiszteletdíjról, akkor az nem azért lenne, mert voltak problémák, ezek ugyanis nem olyan jellegűek voltak, ami megalapozná az NVI felelősségét”.
A mai délutáni interjújában azonban már teljesen mást mondott: beismerte, hogy valóban az informatikai rendszer ideiglenes megállásakor "nyúltak bele a rendszerbe, a Fidesz javára."
"Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt." - nyilatkozta a felháborító sorokat a Nemzeti választási iroda felelős elnöke.
- A Fidesz, és azon belül Orbán Viktor csak annyit fűzött hozzá Pálffy Ilona nyilatkozatához: "Határozottan elutasítom a csalással kapcsolatos kijelentéseket és vádakat. A nép döntött. Ezen döntés pedig fellebbezhetetlen." - szólalt meg a Miniszterelnök.
Tehát most már biztos, hogy felügyelőszervek újrafogják számolni a szavazatokat.
Nagyon kíváncsiak vagyunk az elkövetkezendő napok eseményeire,
mert ha bebizonyosodik a szavazatok újraszámlálása után, hogy a Jobbik tényleg több szavazatot kapott, mint a Fidesz, akkor minden bizonnyal megtörténik a sokak által várt kormányváltás.

B.Péter

kérhetek esetleg valami konkrétabb foráss megjelölést , mert se a hírekben , se a HVG.hun nincs ilyen cikk.

A HVG.hun csak egy ilyen tartalmú írás van :

"...Számos furcsaságról érkezett hír sok szavazókörből a választások után, emiatt egyre több párt kéri ki a Nemzeti Választási Irodától a választási jegyzőkönyvek szkennelt változatát, valamint az előzetes adatokat. Megkapta már az ezeket tartalmazó CD-lemezeket Litresits András, az MSZP-s delegált az Országos Választási Bizottságban. Ő a hvg.hu-nak elmondta: az adatok alapján már lehet ellenőrizni az összesített országos szavazatokat..."

http://hvg.hu/itthon/20180411_palffy_ilona_nvi_honlap_valasztas
 
Kedves Rima! Ha már ennyire tudsz minden dolgot, ezért kérdeznék valamit, ami engem már régóta nem hagy nyugton!
Megmondanád nekem, hogy az EU-nak miért a luxemburgi Junkcer van az élén?
Ki választotta? Én biztosan nem, mert tudnék róla!
Azért engem mindig bánt, hogy egy ilyen törpeállam, 500 ezer lakossal, 2500 négyzetkilométerrel (mely a pénzmosást, a banki kizsákmányolást helyezi előtérbe és abból él,
ráadásul nagyon jól él belőle), politikusa hogy lehet az egész Európa mindenható főnöke?
Ezt meg tudnád megmagyarázni ész érvekkel nekem?
Ezt ne bántásnak vedd, nem annak szánom, csak egyszerűen nem értem!


Nézd meg ezt az oldalt és megtalálod a választ:
https://europa.eu/european-union/about-eu/presidents_hu
 
Írogathatunk itt egymásnak napestig, sok értelme nincs. Szerintem 2,5 millió ember (Fidesz) a kisebbség, szerinted többség. Ennyi. Zárjuk már le....meddő vita.;)
Én soha nem leszek fideszpárti, jobbikos ( jobboldali). Nem is a pártokról szól ez számomra, hanem életszemléletről. Nem győzködök senkit, hogy legyen ilyen vagy olyan. Leírtam a véleményem, sokan nem értenek vele egyet, mások meg igen. Részemről befejeztem és már bánom, hogy belementem.
DE csak a kedélyek megnyugtatása végett, szívesen vennék egy szakértő csoportot, aki ellenőrzi a szavazatokat, választási jegyzőkönyveket, a számítógépes rendszert..stb. Ha Orbánnak nincs félnivalója nyugodtan megteheti, hisz minden korrektül zajlott, igaz? Akkor mindkét oldal megnyugodhatna ezt illetően....persze ezen felül is lenne még mit felülvizsgálni. Ezekről hosszú listák készültek...habár nálunk ezeket a vizsgálatokat, már ha volt, elintézte a fidesz szóvivő azzal az egy mondattal, hogy minden a törvényeknek megfelelően zajlott. Na persze....egyenlőbb az egyenlők között.

Én sehol sem állítottam, hogy a 2,5 millió lenne a többség. Csupán helyesbítettelek, hogy ne sajátítsd ki azoknak a véleményét, akik nem nyilvánították azt ki (nem szavaztak).
Akkor is ellenőrzést kérnél, ha az ellenzék nyerte volna a választásokat?
 
én téged sajnállak hogy bedőlsz egy szélhámosságnak, nem tudsz vagy nem akarsz gondolkodni. de egy biztos: orbánék bűnbandája magyarország alkotmányos rendszerét (demokrácia) megdöntötte. mert csalással magához ragadta azt a hatalmat amit sem neki sem másnak nem lett volna joga megtenni. orbánék nem győztek, nem lett több szavazatuk mint amit mondanak csak elcsalták a végeredményt. és ez tény és nem keserűség. ez a valóság.

ez ellen tenni kell, mert nem erre lettek anno megválasztva (ha megválasztották ezeket az élőlényeket).

egyet árulj el nekem: te miért véded ezeket?

Ha tény, amit állítasz, akkor nyilván tudsz hozni konkrét bizonyítékot is, ugye? Valóban nem lett több szavazatuk, pont annyi lett, amennyit számoltak. Egyelőre ez a tény.
Nem védek senkit, ugyanígy bizonyítékot kérnék, ha a másik oldalt vádolnád.
Szerintem már gyerekként is dührohamot kaptál, ha veszítettél a "Ne nevess korán" játékban.
 
Tudod Johansebastian (és többiek), Linyó csak azt írta le (és úgy írta le), amilyen a közhangulat az országban. Legalábbis Budapesten.
Tudom, hogy durva, hiszen itt a CH-n nem szoktunk (legalábbis a többségünk) ilyen hangnemben és stílusban írni, de a valóságban az emberek ilyen stílusban és hangnemben beszélnek.

Az pedig, hogy cigányozik. Bocs, de ezt az országot nem egy-két ember tette rasszistává.

Ja, hogy akkor lehet?
 
Az én környezetemben pedig pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Lehet kiragadni félmondatokat a véleményemből, ha ettől te jobban érzed magad. Mint mondtam korábban ez nem pártokról szól, hanem életszemléletről, legalábbis számomra. Az, hogy te miért szavaztál a fideszre, a jobbikra vagy akármelyikre a te dolgod. Most pedig megfordítanám az utolsó pár mondatod.....Olvassátok már vissza miket nyilatkozott Orbán és a sleppje a választás során. Szerintetek ki az, aki egy mocskolódó, gyűlöletkeltő, egymás gyűlöletére játszó pártra (fidesz) jó szívvel szavaz? Máshogy látjuk úgy általában a világot és a jövőt szerintem. Te elmondtad és én is elmondtam. Ennyi.;)
Hát nem is tudom, melyik oldal emlegetett IFA platóra hányt testeket, meg lámpavasakat...
 
Erre még semmi bizonyíték nincs, bocs. Sok anomália és egyedi eset van, ami utalhat erre. Utalhat. Jegyzőkönyvek kikérése és az elektronikus adatokkal való összehasonlítása kell. A kérdéses helyeken újraszámlálás. Akár teljes újraszámlálás országosan. Ezek után majd meg lehet állapítani, hogy elcsalták-e, vagy sem.

Minél előbb, mert a nép megőrül.

Nem a nép, csak akik nem tudnak veszíteni.
 
Semmi koze semmihez valakinek a szarmazasa. Arrol nem tehet senki hova szuletett. Ergo se nem ciganyozunk se nem zsidozunk se nem szarmazas alapjan itlekezunk.
Azt se allithatjuk hogy csaltak meg be nem bizonyitjak az ellenkezojet.
HOgy sok mindenre nincs elfogadhato magyarazat az biztos, es ezt ki kell vizsgalni ,meg kell nezni a partoknak a zuros korzeteket ahol ordit hogy valami nem kerek.
MAga a fidesz okozta ezt a kaoszt a titkositasaival az orakig nem elerheto adatokkal es tulhuzta a kis korzeteket amine 97% fidesz gyozelem vagy 94% stb se nem hiheto se nem franko.
A szoftver hiba is kamu , mert 8 eves szoftver biztos nem alkalmas de nem hasonlithato a jelenlegihez...............a szerveren atfuto adatokat azert vissza lehet fejteni egy informatikusnak.
Felmerult hogy az oroszotol vettek es valami hiba tortent...lehet osszeeskuves elmelet ez is, mint a tobbi feltetelezgetes, pont ezert kell nyilvanosa tenni ellenorizhetove akar ujra szamolva az eredmenyt.
HA ezt megaadalyozzak , 2/3 ide vagy oda kormanyozni nem lehet ha az emberek nem fogadjak el Orban gyozelmet.
NEm kell a tuzzel jatszaniuk, nem kell kiprovokalni a tuntetest tuntetes sorozatokat mert nem lehet hogy magyar magyar ellen forduljon.
Elemi erdeke a Fidesznek , hogy kideruljon teljesen tiszta valasztasok voltak.

Alapjában egyetértek veled, annyi kiegészítéssel, hogy ha jól emlékszem, egyik fórumtársunk már megírta a szoftver-hibával kapcsolatos dolgokat.
Az meg, hogy nem fogadják el az emberek Orbánék győzelmét, nyilván csak azokra vonatkozik, akik nem a Fideszre szavaztak. Viszont ha nem fogadják el, akkor nyugodtan felszámolhatjuk a demokráciát, mert minek a választás akkor?
Amerikában sem tetszett sokaknak, hogy Trump nyert, és ott is próbálkoztak mindenfélével. De el kellett fogadni.
 
Már mondtam....lehet ide linkelgetni minkét oldalról. Megszavaztátok és megkaptátok. Lehet örülni neki, csak mégsem látom azt a felhőtlen nagy örömöt az arcotokon. Orbán egy dolgot ért el, megosztotta az országot.....és ne legyenek nagy reményeid azt illetően, hogy ez nem így van. Ha most lemennék egy vidéki faluba, mondjuk egy kiskocsmába és elmondanám én miért nem szavaztam a fideszre, nagy valószínűséggel lámpavasra lógatnának. Ez a mai magyar valóság. Hagyjuk már Gyurcsányt.

Ugyan már, a kocsmában inni kell, nem a népet hergelni. :)
 
FRISS! MOST MÁR BIZTOS! VÁLASZTÁSI CSALÁS TÖRTÉNT! ELKÉPESZTŐ BEJELENTÉST TETT A VÁLASZTÁSI IRODA ELNÖKE: - ORBÁN VIKTOR ŐRJÖNG! MUTATJUK A HIVATALOS INFORMÁCIÓKAT:

A Nemzeti választási iroda elnöke, Pálffy Ilona a mai nap végül a nagy nyomás hatására beismerte, hogy valóban csalás történt. Annak ellenére is, hogy Pálffy Ilona még egy millió forintot is kapott a fizetésén felül, a 2018-as országgyűlési választások "gondtalan" megrendezéséért és lebonyolításáért.
Korábban ezt nyilatkozta a hvg.hu-nak: hogy „ha lemondanék a tiszteletdíjról, akkor az nem azért lenne, mert voltak problémák, ezek ugyanis nem olyan jellegűek voltak, ami megalapozná az NVI felelősségét”.
A mai délutáni interjújában azonban már teljesen mást mondott: beismerte, hogy valóban az informatikai rendszer ideiglenes megállásakor "nyúltak bele a rendszerbe, a Fidesz javára."
"Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt." - nyilatkozta a felháborító sorokat a Nemzeti választási iroda felelős elnöke.
- A Fidesz, és azon belül Orbán Viktor csak annyit fűzött hozzá Pálffy Ilona nyilatkozatához: "Határozottan elutasítom a csalással kapcsolatos kijelentéseket és vádakat. A nép döntött. Ezen döntés pedig fellebbezhetetlen." - szólalt meg a Miniszterelnök.
Tehát most már biztos, hogy felügyelőszervek újrafogják számolni a szavazatokat.
Nagyon kíváncsiak vagyunk az elkövetkezendő napok eseményeire,
mert ha bebizonyosodik a szavazatok újraszámlálása után, hogy a Jobbik tényleg több szavazatot kapott, mint a Fidesz, akkor minden bizonnyal megtörténik a sokak által várt kormányváltás.
Elég szánalmas, hogy közismert kamuterjesztő blog cikkét hozod.
http://www.anephangja.com/2018/04/friss-most-mar-biztos-valasztasi-csalas.html

"Az alább felsorolt oldalak álhíreket, ellenőrizetlen, hamisított, valótlan információkat is terjesztenek:
  • 1HELYEN /1helyen.eu/
  • A nép hangja /anephangja.blogspot.hu/
  • A nép hangja /anephangja.blogspot.nl/
  • A nép szava /www.anepszava.com/
  • Arany gondolatok /extremesilverblog.com/hu/
  • ATudásFája /atudas-faja.hu/
  • Az én javaslatom /azenjavaslatom-a.com/
  • Bekezdés /bekezdes.org/
  • Budapest1873 /budapest1873.net/
  • BuzzBlog /www.buzzblog.eu/
  • CikkPakk /cikkpakk.hu/
  • Civilhír /civilhir.net/
  • Csodálatos /csodalatos.co/
  • Dosszié /dosszie.com/
  • Döbbenetes /www.dobbenetes.com/
  • Egy az Egyben /egyazegyben.com/
  • Egyenesen /egyenesen.net/
  • Életvidám /eletvidam.net/
  • FM3 Café /www.fm3cafe.hu/
  • FontosDolgok /fontosdolgok.com/
  • Fókusz /fokusz.net/
  • Gyorshírek /gyorshirek.com/
  • Hír 24 /hir-24.eu/
  • Hír TV /www.hir-tv.com/
  • Híradó Online /hirado-online.net/
  • Hírorigó /hirorigo.net/
  • HírZóna24 /hirzona24.com/
  • IttaHelye /ittahelye.hu/
  • Külföldi Apró /www.kulfoldiapro.com/
  • Látnodkell /latnodkell.com/
  • Legjava /www.legjava.pro/
  • Magyarokrol /magyarokrol.com/
  • Magyarsziv /magyarsziv.com/
  • MaiValóság /maivalosag.com/
  • Meglesem /www.meglesem.eu/
  • Minden Egyben /mindenegyben.eu/
  • Mindenegyben Blog /www.mindenegyben.com/
  • Mindennapokról /mindennapokrol.blogspot.nl/
  • Mosolyportál /mosolyportal.eu/
  • Napjaink /www.napjaink.org/
  • Napló Extra /naplo-extra.com/
  • Nekem tetszik /www.nekemtetszik.net/
  • OrigoHír /origohir.net/
  • OrigoHírek /origo-hirek.net/
  • Origo Online /origo-online.eu/
  • Origo Online /origo-online.net/
  • Origo Online /origo-online.info/
  • Öt perc pihenő /otpercpiheno.blogspot.nl/
  • Öt perc pihenő /www.otpercpiheno.hu/
  • STAX blog /staxblog.hu/
  • Szabadon Ébredők /szabadonebredok.blogspot.hu/
  • Sztárcafé /sztarcafe.com/
  • Szuper ajánlatok /szuper-ajanlatok.com/
  • TénylegTippek /tenylegtippek.com/
  • Tudatháló /tudathalo.blogspot.com/
  • Tudatosan élők /tudatosanelok.com/
  • Tudás Fája /www.tudasfaja.com/
  • Tudás kor /tudaskor.com/
  • Tudnod Kell /tudnodkell.info/
  • Xsense /xsense.net/
Ez csak egy szűk felsorolás, a hasonló oldalaknak se szeri se száma. Az ezeken az oldalakon található tartalmak nem ellenőrzöttek, nem tekinthetők megbízhatónak, biztonságosnak. A cikkeket és az illusztrációkat sok esetben forrásmegjelölés nélkül veszik át más oldalakról. Egy még teljesebb gyűjtemény található a hvg.hu/tech oldalon."
 
Én sehol sem állítottam, hogy a 2,5 millió lenne a többség. Csupán helyesbítettelek, hogy ne sajátítsd ki azoknak a véleményét, akik nem nyilvánították azt ki (nem szavaztak).
Akkor is ellenőrzést kérnél, ha az ellenzék nyerte volna a választásokat?

Na az a különbség köztünk, ha az ellenzék nyerte volna a választásokat és ti követelnétek újraszámlálást visszaélésekre hivatkozva, akkor én azt mondanám legyen, lássuk mi lesz az eredmény. Amúgy sokan mentek már be több választókerületbe és kérték ki a jegyzőkönyveket.....kiderülnek a visszaélések, ha vannak. Ennyi.
 
hogy ha jól emlékszem, egyik fórumtársunk már megírta a szoftver-hibával kapcsolatos dolgokat.
Én meg azt válaszoltam rá elővették a régit és az működött.
Ez is kivizsgálást kér.Miért rossz az új és jól működik a régi de ez sokadlagos.
De ott vannak a klasszikus papíralapú bizonyítások
És már azt is bemutatták a 2 óra alatt az urnazárástól a központi gép fogadása között jegyzőkönyvet hamisítottak
És a hamisított került fel (be).
Különálló bizonyítékok és alapos gyanú sok van.
Erre egy megoldás van nyilvánosan és közösen vizsgálják újra az eredményeket.
Az alapos gyanút nagyon könnyű vizsgálni papír ceruzával
Ami átláthatóbb mint a számítógép
És előbb csak a igen kétes helyeken kell felülvizsgálni.
Ha ez beigazolja sok helyen.
Az egész választást elcsalták
Akkor pedig ara világos a törvény.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,160
Tagok
615,784
Legújabb tagunk
KuiJudit
Oldal tetejére