Vizsgaanyagok, tételek, szakdolgozatok

gmcsilla témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2010 Június 1.

 1. Boroka 45

  Boroka 45 Tag

  Sziasztok!

  Pedagógiai asszisztens és családsegitő munkatárs tanfolyamra járok! Segítséget szeretnék kérni. Gyakorlati tételsorra illetve írásbeli feladatokra lenne szükségem!
  Köszönöm!
  [email protected]
   
 2. Boroka 45

  Boroka 45 Tag

  Szia!
  Gyakorlati tételsorod nincs? Illetve írásbelihez valami segítség!
  Köszi!
   
  Rita68 kedveli ezt.
 3. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  https://www.canadahun.com/temak/Óvónőnek-tanulok.17062/page-49#post-5062459
  Ide átlépsz, több anyagot, ill elréhetőségét tettem fel. A google-ba pedig beírod, matematika első osztályban, pl. Varga Tamás anyaga, esetleg még beírod Zsámbokiné: a gombok matematikája, vagy még "számolási készség, képesség fejlesztés (1. oszt; 2.o;...,alsótagozaton, sok hasznos anyag jön elő. Persze elengedhetetlen ehhez is egy kis fejlődéslélektan, játékpszichológia is. Tudjuk, hogy a kognitív fejlődés alapvető folyamatok készletének fejlődését jelenti. Azaz a világ megismerése az érzéki tapasztalattal kezdődik, mely a mozgás és érzékelés folyamatában alakul ki. dr. Hűvös Éva írja(Megkondul a harang az óvodában, Lektor Kiadó, 1991, 20.old.): "A gyerek játszik és játszani akar mindennel. Ez a játék komoly tanulási, tapasztalatszerzési és gyakorlási lehetőségek integrált lehetőségeit tartalmazza."Ez az egyik legfontosabb nyitja a kognitív(értelmi ) fejlődésnek, a játékos tanulással történő célzott ismeret átadásnak is. Persze több más tényezővel együtt.
  A pszichológiai részhez tudok esetleg küldeni szakirodalmi művek címeit(szerzők, cím, kiadó...).
   
  Utoljára módosítva: 2017 Május 17
 4. Sziasztok ! A segítségeteket kérném. Óvodapedagógus hallgató vagyok. A szakdolgozatom témája: roma és nem roma gyermekek előítéletei, sztereotípiái. Ötleteket, anyagokat, szakirodalmat szeretnék.
   
  Rita68 kedveli ezt.
 5. Én is elkérhetném ? :)
   
  Rita68 kedveli ezt.
 6. ReniTibcsi

  ReniTibcsi Állandó Tag

  Sziasztok! 54 140 02 Pedagógiai-és családsegítő munkatárs képzésre járok, a 2017-es szóbeli vizsgatételeket keresem kidolgozva. Ha a gyakorlati vizsgáról is lenne infótok, azt is szívesen olvasom. Köszönöm szépen!
   
  Rita68 kedveli ezt.
 7. Tessy

  Tessy Állandó Tag

  Sziasztok, szakdolgozatot írok a román nyelv tanításáról magyar tannyelvű óvodában. Sajnos nem találok semmiféle szakirodalmat ezzel kapcsolatosan. Ha van Nektek vmi anyagotok, kérlek osszátok meg . Köszönöm
   
 8. solya70

  solya70 Tag

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az a feladatom, hogy összefoglaljam 10 pontban, mik a környezeti nevelő feladatai. A pontokat egy-egy mondatban magyarázzam meg és rangsoroljak a feladatokat tekintve (számomra mi a legfontosabb ezek közül, stb.). A környezeti nevelő szakvizsgával rendelkező kolléganők talán tudnának segíteni :) Köszönöm szépen!
   
 9. tothumfaktum

  tothumfaktum Vendég

  Kedves Kollégák! Kérlek segítsétek kutatásomat azzal, hogy kitöltitek a kérdőívemet, amely az iskolai klímával kapcsolatos: http://bit.ly/2tUblbU Köszönöm szépen előre is a segítséget!
   
 10. kosrita

  kosrita Új tag

  sziasztok pedagógus és család segitő munkatárs leszek. Szeretném ha segítenétek hogy az írásbeli vizsgába milyen feladatok lehetnek? köszi előre is
   
 11. sziasztok. ped asszisztens tanfolyamra járok és nekem is kéne a kidolgozott tétel sor. akinek van kérem küldje el részemre.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Október 24
 12. Emília 38

  Emília 38 Új tag

  Sziasztok! Államvizsga megírásához kérem a segítségeteket. Témákra lenne szükségem,útbaigazításra,esetleg kész dolgozatra mintaként! Előre is köszönöm a segítséget!!!
   
 13. Gomboska1

  Gomboska1 Tag

  szia! Esetleg modulzáró vizsgákhoz nincs anyagod????
   
 14. Vikibeki18

  Vikibeki18 Új tag

  Sziasztok engem is érdekelne ha bárki el tudná nekem küldeni előre is köszönöm


  E-mail címet kiírni tilos! Ha szükségét látod megosztani, privát üzenetben tedd!
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 November 20, 22:30

Megosztás