Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
A boldog-ügyefogyott mosoly az arcára fagyott, amikor megpillantott az égen egy B52-es bombázót.Merde!!!-mondotta.
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
"Holly crip!"-orditotta a B-52 es zsoké,aztán csattantak.Hősünk zuhanni kezdett,egyre gyorsabban a föld felé.Szemben vele egy orditozó citizen emelkedett egyre gyorsulva."Üdvözöllek Superman"-szólt a kislány fáradtan.
"Vagy csak rágyujtóttál egy cigire a lőszerraktárban?"
B...d meg te magad-volt a következő gondolata.A föld egyre közeledett.
"Nem kicsit lesz kemény"-suttogta ,vállat vont és rápöffentett egy jointra.
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Tetszett neki ez a gondolat, és hazatérvén miheztartás végett közölte ugyan ezt az időközben sámliból thonett-székké cseperedett gyermekével.
"holnap új életet kezdek."-döntötte el magában urduul.
 

mira189

Állandó Tag
Állandó Tag
Ujjaik villanásnyi érintkezése során fejében megszűnt a fájdalom, helyét kellemes zsibbadtság vette át. Szinte köd fátyolon keresztül látta a nőt.
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
".....köd fátyolon keresztül látta a nőt."
Vége.

A férfi fáradtan dőlt hátra,és meredten bámulta a monitort.Ez volt a második könyve,amit a BSD-vel kötött szerződés égisze alatt megirt.
Nevetséges gondolta,2134 et irunk,bolygókat kolonizálunk,képesek vagyunk
átlépni a relativitás küszöbét és vissza,miközben fényév távolságokat teszünk meg......de az emberek még mindig csak ezt a szar ponyvát falják.
Fáradtan,mintha mázsás súly nyomná a vállát,felállt és az ablaknak csúfolt holografikus KTM hez lépett,ami helyel-közel a kinti teret mutatta.
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Megvetette a ponyva-irodalmat, de az előző könyve is szép számban fogyott és nem is keresett vele rosszul. Ezeken mindig csak fél gőzzel dolgozott, így volt energiája fő művére is. Rajongott a történelemért.
 

bella---

Állandó Tag
Állandó Tag
Titokban a 2000- 2100 -as A TÖRTÉNELEM A JÖVŐ című köteten dolgozott. De az elmúlt fél évben még csak 2010-ig jutott. Hogy mi volt ott???!!!
 

demadam

Állandó Tag
Állandó Tag
Eszébe jutott kedvenc gyermekmeséjének vége: A sámli azon pszichofizikai folyamatok dinamikus organizációja melyek az egyén jellemző viselkedését és gondolkodását determinálják.
 

farmeda

Új tag
ugyanebben az időben, valahol a távolban, a pusztában kattogok az óra.tiktaktiktaktiktak...pár másodperc, és mindennek vége...a gondolat ugy motoszkál az amugy is idegileg labilis fejében , ahogyan egy kietlen asztalon egy narancs gondol narancshazájára...ki kell bírnom...
 

Tropi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hosszú, ájulásszerű álomból ébredt pár órával később. Szájában a pálinka immár cseppet sem kellemes íze, agyában az elmúlt nap kavargó emlékfoszlányai. - nem kellene máskor ennyit innom - mondta ki rekedten maga elé az első értelmes mondatot, ami eszébe jutott.
 

babu30

Állandó Tag
Állandó Tag
a hetek óta tartó antiszoc viselkedésem ellenére kaptam 1 "Alkohol imádók éjszakája" meghívót
Amikor a veréb fészket épít az erdőben, csak egyetlen ágat foglal el. Amikor a szarvas a folyónál a szomját oltja, csak annyit iszik, amennyi a gyomrába fér. Mi azért gyűjtögetünk, mert üres a szívünk. Hogy miért gondolok most erre, nem tudom....
Bár tudnám, hogy honnan jönnek az ember fejébe a gondolatok, de nem tudom, csak úgy előjött tegnap este, húsz év alatt jó, ha ötször eszembe jutott, így nem is értem (na nem kell valami igazán szörnyű élményre gondolni, mondjuk úgy inkább, hogy kellemetlen, és ezek szerint valamilyen szinten maradandó is, noha valószínűleg én jelentéktelen szereplője voltam az egésznek). Régebben láttam egy filmet, ami azt boncolgatta, hogy miért stresszelünk annyit manapság a társadalmi státuszunk miatt. Az emberek többsége sokat görcsöl azon, hogyan legyen sikeres (jó állás, sok pénz, stb.), illetve, ha sikeres, akkor azon, nehogy elveszítse mindezeket. Régen az emberek sokkal kevesebbet stresszeltek. Az egyik este felnéztem a Holdra, és arra gondoltam, nem kevés intellektuális merészség lehetett annak idején az ókori görög filozófusokban, hogy nekiálltak kozmológiai elméleteket gyártani úgy, hogy esélyük sem volt, hogy valaha megtudják, igazuk van-e. Ma biciklizés közben megálltam egy padnál, és ott üldögélve láttam egy lányt, aki futás után odasétált a park egyik fájához, átölelte, nekitámasztotta a homlokát, és percekig állt így átkarolva a fát. Én nem ölelgetek fákat.Ha iszok néhány pohárral, máris elviselhetőbbnek tűnik az élet. Ha egy helyen csak egy ember megy le, akkor a nyomait hamar befedi a hó, de ha sokan, sokszor siklanak le arra, akkor a nyomok egyre mélyebbek lesznek, és egyre tovább megmaradnak. A jelek szerint így van az agyunkkal is, és ha sokszor gondolunk magunkról szépet és jót (például hogy az intelligenciánk növelhető, amennyiben teszünk érte), akkor az előbb-utóbb tükröződni fog az agy mintázatában is. "ha ez meg ez megtörténik, akkor boldog leszek". Ha menedzser leszek, akkor boldog leszek. Ha találok magamnak valakit, akkor boldog leszek. Ha veszek egy házat magamnak, akkor boldog leszek. A szerencse tanulható, ugyanis a szerencsés és a kevésbé szerencsés emberek közötti különbségért többnyire a hozzáállás a felelős. A szerencsés emberek titka mindössze annyi, hogy lehetőségeket teremtenek maguknak, és aztán élnek is ezekkel.
 

babu30

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég egy beszélgetésben előjött a "kivétel erősíti a szabályt" mondás, és megállapítottuk róla, hogy ez egy nagy hülyeség, mert nincs semmi értelme. Például, ha egy boltra ki van írva, hogy vasárnap zárva tart, akkor ez azt jelzi, hogy létezik egy olyan szabály, ami szerint a többi napon (melyekre nem vonatkozik a fenti kivétel) nyitva van. Érzéseink megfelelő kontrollálása. Ha például reggel dugóba kerülünk, és nem kezeljük megfelelően a jelentkező érzelmi reakciókat, akkor a stressz hatásai az egész napunkra rányomják a bélyegüket. Lehet próbálkozni az érzés kifejezésével, de a műszerfal csapkodása az autóban vagy pláne a kiabálás a munkahelyen nem túl szerencsés választás. Lehet elnyomni is, de az igen rossz hatással lesz a mentális képességeinkre a nap folyamán. Ehelyett érdemes inkább alkalmazni az ismert átkeretezés technikát, vagyis a dugónál, például, mondhatjuk magunknak, hogy milyen jó, hogy van egy kis időm, felhívok valakit, akit már úgyis akartam, csak eddig nem jutottam hozzá.
 

hard_cyclone

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem ezzel inkább várok egy kicsit, inkább felhívom a főnököm, hogy javasoljon valami másik útvonalat, hogy időben beérhessek a munkahelyre. :)
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
"kettes villamossal a Kiserdőig és ott balra"- mondta a főnök. Hősünk nekivágott az útnak. Az első sokk akkor érte, amikor megtudta, hogy mennyibe kerül manapság egy BKV-jegy. Ráadásul kétszer kellett átszállnia.
 
Oldal tetejére