Minden pasi egyforma (?) (!)

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi!
Végül is nem a ruha teszi ..........,de azért csak "gentlemanusosabbá" tesz egy izléses nyakkendő! Habár azért nyakkendő helyett ott a "flexibilis poráz" aminek ugye a "markolata" 99%-ban mégis csak a nők kezében van.:D

Póráz akkor szokott szóba jönni, amikor elkóricálás lehetősége forog fenn. Vagy tévedek? Én erről azt gonolom, hogy elég ciki, ha egy nő mellett csak pórázon marad meg a társa. Póráz nélkül két lehetőség van: Aki menni akar, az menjen, de maradjon is ott. Vagy: az a szabadság, amire a férj kóricálás ürügyén igényt tart, az jár a feleségnek is. Most melyik a jobb egy pasinak? Hogy az asszony is mehet, vagy inkább akkkor már a póráz?

Igen ebben van valami,de azért sztem a nők életében azért több szabad választás van az egyes szerepek megválasztásában,persze azért a szerepváltások a férfiak életében is jelen vannak,kellene lenniük csak ők "gyengébbek" ezzel boldogulni.
Véleményem szerint a férfiak "felejtése" (lehet direkt-véletlen) adhat-na egyfajta lehetőséget a változtatásra,mert igy az eltelt és egymással leélt éveinkben önmagunkban a mélyen beépült információinkat eszünk ágába sincs megkérdőjelezni,semmilyen formában,gondolván mi mindig jól és jókor tesszük,adjuk amit a társunknak,ami közelsem biztos. Azt gondolom,hogy egy idő után baromi jó dolog a "régi"- új befogadása és annak ismételt elfogadása,mint pl a kezdetek kezdetén.

Ezt átolvastam többször is, de nem vagyok vele képben. :(

Valamikor az 1800-as években mondta egy francia prédikátor
MONOD ADOLF, hogy:

"Bátran merem állitani,hogy a legnagyobb befolyást,ami csak van a földön,úgy a jóban,mint a rosszban,
a Nők csendes és észrevétlen hatása gyakorolja."

Ha jól belegondolunk ez azért igy van.

Szép, szép.

"Ha a nő megadja az elismerést a férfinak, maga is megkapja azt."
No csak "szervirozáson" mullik.

Ezt vitatom. :33:

Nagy hibának tartom,hogy mindig nagy boldogságot,sok sok szeretetet,figyelmet várunk a másiktól (mindkét nemre vonatkoztatom) és sajnos ezek az "elvárások" lesznek pont az akadálya a boldogságunknak. No ebben is másak a nők és a férfiak,nincs egyforma!

Az az igazi, amikor mindketten csak adnak bele a kapcsolatba, és amit az egyik adni tud, a másiknak pont arra van szüksége. De ennek az előfordulása igen ritka. Az elvárások itt is működnek, mint az élet legtöbb területén. Ahogy mondod.

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette."

Nem igy van?

Lehet, de én ismerek pasikat, akik pontosan emlékeznek az első csókunkra. Mégha igen régen is volt. (Nehogy már felejthető legyen :D)

"Férfiembernek a feleség hű társ, öröm kútja, s jó menedék."

Elke!! Te meg azt tudod jól mondani, hogy mi a nő számára a férj. :) Mert hogy vitatható, hogy hű társ-e, sőt az is, hogy örömforrás-e. Jó, a menedéket nem vitatom annyira. És megkockáztatom, hogy ebben a pasik igen nagy többsége egyforma. Még szerencse, hogy vannak kivételek. (Vannak???? )
 
T

TH6777

Vendég
Póráz akkor szokott szóba jönni, amikor elkóricálás lehetősége forog fenn. Vagy tévedek? Én erről azt gonolom, hogy elég ciki, ha egy nő mellett csak pórázon marad meg a társa. Póráz nélkül két lehetőség van: Aki menni akar, az menjen, de maradjon is ott. Vagy: az a szabadság, amire a férj kóricálás ürügyén igényt tart, az jár a feleségnek is. Most melyik a jobb egy pasinak? Hogy az asszony is mehet, vagy inkább akkkor már a póráz? 1.



Ezt átolvastam többször is, de nem vagyok vele képben. :(
2.


Szép, szép.



Ezt vitatom. :33: 3.



Az az igazi, amikor mindketten csak adnak bele a kapcsolatba, és amit az egyik adni tud, a másiknak pont arra van szüksége. De ennek az előfordulása igen ritka. Az elvárások itt is működnek, mint az élet legtöbb területén. Ahogy mondod. 4.



Lehet, de én ismerek pasikat, akik pontosan emlékeznek az első csókunkra. Mégha igen régen is volt. (Nehogy már felejthető legyen :D) 5.



Elke!! Te meg azt tudod jól mondani, hogy mi a nő számára a férj. :) Mert hogy vitatható, hogy hű társ-e, sőt az is, hogy örömforrás-e. Jó, a menedéket nem vitatom annyira. És megkockáztatom, hogy ebben a pasik igen nagy többsége egyforma. Még szerencse, hogy vannak kivételek. (Vannak???? )

1. Megszeretni és megtartani,nincs koricálás.Ha megy annak oka van és nem feltétlen a "3."! Természetes,hogy jár a feleségnek is,de nem feltétlen igényelné ezt csak: -ha neki lehet,nekem is alapon.Egyik sem jobb,de az első amit emlitesz lehet csak egy meggondolatlan "lépés-félre lépésként"tudatosul.

2. "Lehet, hogy a nők jobban tudnak, jobban szeretnek szervezni."
Szabad választás van az egyes szerepek (szervezés) megválasztásában,gondolok itt arra,hogy egy nőnek több lehetősége és rálátása van pl egy ajándék megvásárlására.Egyre többször gondokat jelent,ha egy fickó "kimarad",mert készül egy meglepetéssel éppen,amihez "kikell" maradjon.A nők jó részének reakciója: hol voltál? van valakid?
már nem szeretsz, stb.Jó már "olvasom" a választ: - miért a férfiak nem ezt kérdezik? DE! 1:1
Éveken át megfeledkezik egy férfi azon alkalmakról,melyek egy nő számára fontosak lennének.A nők egy idő után már nem is tesznek emlitést ez mennyire zavarja őket és e "jeleket" nem továbbitják férjük,párjuk felé.Ez "rőgzül" a férfiban és a következő "ünnepi" megemlékezésről,ajándékról simán megfeledkezik ismét.SAJNOS! Erre gondoltam.

3. Tuti,hogy ha mindent megkap egy férfi amire vágyik és ahogy,akkor nem marad viszonzás nélkül a másik.Replay: nem elég megszeretni-szeretni,meg is kell tudni tartani.
Jó,jó ez visszafelé is érvényesnek kell-kellene legyen,mert egy nő is jogosan várhatja el párja odafigyelését vágyainak kielégitésére.
(nem csak szexuális vágyakra gondolok)

4.Ha már elvárások vannak az sztem már nem nyerő,mert ugyan nekelljen már "rávezetnem" a másikat mit szeretnék! Vegye már észre saját maga mit,mikor,miért,hogy szeretnék, hát mellettem van,velem él.
Én valahogy azt mondom nem feltétlen szükséges ki mennyit és mit ad a másiknak. Adjon,de azt öszintén és saját magától,minden esetleges hátsó nélkül és érdektelenül.

5. Lehet emlékeznek is, meg a nők is, csak az emlékképeik elhalványulnak amikor már nincs az a "spiritusz" a kapcsolatukban,mikor már egy csók is egyfajta "érzelem"nélküli cselekvés.

Szép estét!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Igy kellene,de ez esetben valóban "majdnem" minden férfi egyforma az "ügy" rendezését illetően,mert álltalában hogy is van ez?: "Drágám jön a szülinapod (sorolhatnám még miminden) tudod nekem dolgom van,adok -vegyél ki a kasszából pénzt és vegyél magadnak ami tetszik!" Mind ez jobb esetben megfejelve két "érzéki" csokkal csak hogy mihamarabb lelegyen tudva a "vásárlás közösen" program és egy esetleg jól eső gesztus,figyelmesség!
Természetesen azért a hölgyeknél is müködik ez csak Ők rafkosabbak és rutinosak!
1. Megoldják egyedül a meglepiket, (gyerek-kekkel,barátnő),
2. Közösen betérnek egy marketbe és a hölgy felajálja pl: " Macikám amig én a főzni valokat megveszem,Te nyugodtan nézelödjél csak a szerszámoknál".

Ugye ismerösek ezek a példák? Az biztos,hogy azért bekell ismerni a nők javára billen a mérleg pozitiv értelemben! Persze nekik azért előnyük,hogy kifinomultabb és biztos rálátásuk van a párjukat illető "kivánság listájukra",és maradjunk a ruhánál,a méretekre is!

Mivel már nem a fakerekes világban élünk amikor még 10 tojás vásárlása is közös program volt, bekell tudnunk mindkét nem oldaláról,hogy az egyszerübb megoldások idejét éljük,sajnos ezzel veszitve a másik félnek való örömszerzést,egyfajta tiszteletét és figyelmességünket.

Nem feltétlen biztos,hogy az álltalunk meglepetésnek vélt "akármi" az is lesz akinek szánjuk. Szerintem igen is meglehet ezeket a dolgokat beszélni,lehet közösen meglepiket venni egymásnak,sőt kellene,mert ha valoban annak szánjuk ha tudunk is róla még is boldogok leszünk,mert benne a szeretet,tisztelet,figyelmesség a másik iránt.
Figyelmesség: sztem akit szeretünk - akit szeretsz, öszintén és mindig a figyelmesség energiájával öleljük -öleld át,ez minden meglepetésnek szánt vásárlásnál is többet ér!


“Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.”
(Pearl Buck)

Szép napot!


Szia!

Igen ebben valahol igazad van,sőt még az aznapi hangulat is nagyban befolyásol mindent(mindenkinél)!
Az idézetet meg már hallottam valahol,nagyon igaznak tartom és igyekszem úgy élni hogy ne tudja elrontani semmi az aznapi hangulatom...igaz én nem engedem hogy elrontsák(bár bevallom néha azért sikerül)!

Én néhány jó szónak is tudok örülni!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bevallom tagnap hiányoztatok ám...a gépem is betegeskedett,de a net is eltűnt,ma dolgozom és azért ha van rá módom nézegetek erre is:)!!
Nem minden pasi egyforma,de vannak amiben a többség nagyon hasonlít a másikra!
 
T

TH6777

Vendég
Sziasztok!

Bevallom tagnap hiányoztatok ám...a gépem is betegeskedett,de a net is eltűnt,ma dolgozom és azért ha van rá módom nézegetek erre is:)!!
Nem minden pasi egyforma,de vannak amiben a többség nagyon hasonlít a másikra![/quote]

Üdv a fedélzeten! Tegnap a "matrozók" többsége pihent,amit gondolom láttál,ha kicsit vissza lapoztál. Már hiányoztál Te is és a "teamból" mások is! Na de a ma reggelre beköszöntött tél előtt mindenki "felkészült".....:D

Cáfolom,de a hölgyek is egyformák ám! Ime lásd csatolások! Van ám kakukk tojás is.:D

Szép napot és remélem estére jó szelet fog mindenki ki és találkozunk emitten?

:D
 
T

TH6777

Vendég
Szia!

Igen ebben valahol igazad van,sőt még az aznapi hangulat is nagyban befolyásol mindent(mindenkinél)!
Az idézetet meg már hallottam valahol,nagyon igaznak tartom és igyekszem úgy élni hogy ne tudja elrontani semmi az aznapi hangulatom...igaz én nem engedem hogy elrontsák(bár bevallom néha azért sikerül)!

Én néhány jó szónak is tudok örülni!

Üdv.
A mindennapjainkban és az életünkben mindig az érzelmeinknek
tudjuk be mind azt ami történik.A hangulatunk is eme kategoria.
Az érzelmeink és a lelkiállapotunk befolyásolja a hangulatunkat és a hangulatunkban azért azt mondom igen csak tükörképét kapjuk a sajátmagunkhoz és a környezetünkhőz és mindezen jelenségekhez való viszonyunkról.A hangulatunk sztem is fontos meghatározója,hogy a külső és belső történésekre hogyan is reagálunk,és igy pozitív, illetve negatív dolgok alakulnak ki bennünk.
Azt gondolom,hogy valójában ha egy érzelem tartossá vállik bennünk, akkor ez a meghatározója az életünk minden percének ráadásul még befolyásolja a napunk 24 óráját is,mint hagulati tényező.

Az érzelmi világunk is más és más és a hangulatunk is ugy a nőknél,mint a férfiaknál, igy ha netán erről közelitünk a "minden férfi egyforma", nagy hülyeség! Milyen "fedélzeti káosz" lenne az életünk tengerén,ha mindenki érzelme egy lenne ugy alakilag,mint tartalmilag?

Tudod Maci félre a hangulattal,az a fontos sztem,hogy ahoz hogy egy klassz kiegysulyozott életünk és ráadásul érzelmekben és lelkileg gazdag legyen, tetszik vagy nem "bekell ülni" az élet iskola padjába és megtanulni azt a leckét aminek a cime: tanuljunk meg örülni és boldognak lenni még akkor is,ha ezeket önmagunk teremtsük meg magunknak!

"Szokásos hangulatunk attól a hangulattól függ, amelyet ki tudunk alakítani környezetünkben."
Friedrich Nietzsche

No ennyi. Szép napot!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bevallom tagnap hiányoztatok ám...a gépem is betegeskedett,de a net is eltűnt,ma dolgozom és azért ha van rá módom nézegetek erre is:)!!
Nem minden pasi egyforma,de vannak amiben a többség nagyon hasonlít a másikra![/quote]

Üdv a fedélzeten! Tegnap a "matrozók" többsége pihent,amit gondolom láttál,ha kicsit vissza lapoztál. Már hiányoztál Te is és a "teamból" mások is! Na de a ma reggelre beköszöntött tél előtt mindenki "felkészült".....:D



Cáfolom,de a hölgyek is egyformák ám! Ime lásd csatolások! Van ám kakukk tojás is.:D

Szép napot és remélem estére jó szelet fog mindenki ki és találkozunk emitten?

:D

Szia!

A ma reggel beköszöntött tél némileg árokvizsgálatra kényszerített munkába jövet(de a kocsinak sincs nagy baja nekem meg semmi..már kezdenek kaszkadőrnek becézni egyes bajtik)!
Remélem estére a gépem is rendben lesz(azaz mire hazaérek),és belevethetem magam a Forumba!

Addig is minden jót!

Egészségügyis topick (storyk és mások)
 
E

elke

Vendég
Elke!! Te meg azt tudod jól mondani, hogy mi a nő számára a férj. :) Mert hogy vitatható, hogy hű társ-e, sőt az is, hogy örömforrás-e. Jó, a menedéket nem vitatom annyira. És megkockáztatom, hogy ebben a pasik igen nagy többsége egyforma. Még szerencse, hogy vannak kivételek. (Vannak???? )


Cathy drága, tegnap este óta azon gondolkozom:DHogy komolyan azt kéred nyissam meg a nők tükrét ebben a topikban:shock::``:
 
T

TH6777

Vendég
Üdv mindenkinek!

Tudatom veletek,hogy hosszan tartó (reggeltől-jelenleg is) betegségem miatt az est folyamán jelenlétemmel nem áll modomban megtisztelni e remek csapatot! Na de mint minden ez is elmullik és gyógyultan jövök ám:p

Szép estét!

nem off!

Gyanakvó férj a feleségéhez:
- Honnan van ez a gyönyörű nyakláncod, drágám?
- A kocsid hátsó ülésén találtam, édesem.:D

Lemaradt: - Mi az abszolút hülyeség?
- ???
- Kerekítve megadni a telefonszámodat!

Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj.
Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az ágyba, és elkezdi simogatni.
- Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...!
- Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?
 

MerDzson

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Japán vendégek voltak s jöttek szép számmal hölgyek is.
Mikor már bemelegedett a beszélgetés (tolmács segítségével) az egyik japán nő egy magyarhoz intézte kérdését
Nem zavaró, hogy nálatok minden férfi egyforma…
 
T

TH6777

Vendég
Minden pasi egyforma?!

Minden pasi egyforma ugye ezt mondják a nők zömében? Elgondolkodtat,hogy ugyan honnan is tudják ezt a "hűséges" nők,mert ahoz,hogy ezt igy kijelentsék legalább 2, ha nem több pasival kellett már "találkozniuk" ahoz,hogy eme véleményük megszülessen,mert csak igy lehet összehasonlitási alapjuk!

A férfiak egyes témákról: nők, órákat képesek beszélni,ezzel szemben a nőknek nem kell hozzá téma se,mert nekik ugye "Minden pasi egyforma".

Kérdem én,hogy:
ha minden pasi egyforma, akkor miért is "válogatnak" a nők?


"Ha mindenki egyforma lenne, megszűnne a szépség."Charles Darwin



Kis humor:

A férfi olyan, mint a hűtőtáska. Csak töltsd meg sörrel és bárhova magaddal viheted.:D

Szép napot!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Japán vendégek voltak s jöttek szép számmal hölgyek is.
Mikor már bemelegedett a beszélgetés (tolmács segítségével) az egyik japán nő egy magyarhoz intézte kérdését
Nem zavaró, hogy nálatok minden férfi egyforma…

Szia!
Nem zavar mert nem vagyunk egyformák!
Nézz itt körül és itt is sok különböző Férfival találkozhatsz és találkozhat a hölgy is!!

Minden jót!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek!

Tudatom veletek,hogy hosszan tartó (reggeltől-jelenleg is) betegségem miatt az est folyamán jelenlétemmel nem áll modomban megtisztelni e remek csapatot! Na de mint minden ez is elmullik és gyógyultan jövök ám:p

Szép estét!

nem off!

Gyanakvó férj a feleségéhez:
- Honnan van ez a gyönyörű nyakláncod, drágám?
- A kocsid hátsó ülésén találtam, édesem.:D

Lemaradt: - Mi az abszolút hülyeség?
- ???
- Kerekítve megadni a telefonszámodat!

Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj.
Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az ágyba, és elkezdi simogatni.
- Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...!
- Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?

Szia!

Remélem hamar rendeződik a dolog addig is gyors jobbulást!

Az EÜ-s topicba már írtam storyt arra utal a link lejebb!
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Cathy drága, tegnap este óta azon gondolkozom:DHogy komolyan azt kéred nyissam meg a nők tükrét ebben a topikban:shock::``:

Hi-hi!! Akkor gondoltál rám??? :D Hát ismersz, naná, hogy nem komolyan, inkább csak "játszásiból", de valamit azért mesélhetnél erről is, hogy ne legyen egyoldalú a mérleg. Naaa. lécciiii... kiss
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Bevallom tagnap hiányoztatok ám...a gépem is betegeskedett,de a net is eltűnt,ma dolgozom és azért ha van rá módom nézegetek erre is:)!!
Nem minden pasi egyforma,de vannak amiben a többség nagyon hasonlít a másikra!

Annyira aranyos vagy! Ez jól esett! Emaitt érdemes volt benéznem a topikba! Nekem is internet gondjaim voltak, ezért nem tudtam jönni. Alig vártam, hogy itt lehessek! :D
 

Ditkesz

Állandó Tag
Állandó Tag
A legjobb barátnőm mondta, hogy minden pasi egyforma, csak a kinézetük kicsit más...
Bár ezzel nem igazán tudok egyetérteni...
Persze mindegyiknek a hasa a legfőbb szerelme...
De ha belegondolunk, a bölcs kinai mondásba:
Éhes ember, dühös ember...
akkor ez nem is csoda
:)
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia TH! Jobban vagy már?

Persze, hogy nem egyformák a pasik, de vannak dolgok, amikben igen sok a hasonló közöttük. Pl. ma éltem át egy ilyet: Piacoltunk a fiammal, ő vezetett. A parkolóból jöttünk volna ki az útra, a kihajtónál egy másik autó bizonytalankodott. Ha én vezetek, beállok mögé, és tetszik vagy sem alapon kivárom, míg az előttünk lévő autó végre elindul. Oké, nem biztos, hogy minden megjegyzés nélkül, de csak annyi. Fiam idegrohamot kapott, és amikor végre elidulhatott, olyan erősen gyorsult, hogy megijedtem tőle. Hazafelé végig száguldozott, egy (valóban) hülye biciklist majdnem elütöttünk, vészfékezni kellett, mert elénk kalamolt. Összevesztem a gyerekkel, hogy többé nem ülök be mellé, ha gondja van, oldja meg maga, ne engem nyírjon ki, és persze nem értette, miről beszélek. Vajon miért válnak a pasik türelmetlen dühöngő őrültté a volán mellett? Oké, van kivétel, de ez a fajta örjöngés a volán mellett inkább a pasikra jellemző.
 
Oldal tetejére