Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kaktusz68

Állandó Tag
Állandó Tag
Az borzasztó!!!! Hát már a KARÁCSONY SEM SZENT?????
Én is ezen problémával küzdök. Ha január 12, akkor a téli szünetben fogom felvenni a kapcsolatot. Még szerencse, hogy a kérdéseket szegény pedagógus nem a karácsonyfa alá fogja kapni.
Sőt! Mi is felkészülhetünk a téli szünetben! Húrrá!!!
Olyan sokan bizakodtunk, hogy a január - a félév vége - egyszerűbb lesz.
 

adaca

Tag
Kardomba dőltem..... január első hete : gyakornoki vizsga, utána rögtön : minősítés, de nem hinnétek, hol ! Jegyzőkönyv volt - törölték amiatt. Kíváncsian várom a pf megnyitását, ugyanaz lehet csak, vagy gyorsan egy új pf került fel..? Hihetetlen .


Mikor megláttam a kiírást, majd szívszélhűdést kaptam! :eek: Nekem egy sikertelen minősítést írtak ki újra januárra. Születik egy új PF addigra? Vagy marad a régi? Akkor miért írják kiújra - hiszen egyszer már sikertelen volt! Nyilván nem ok nélkül...:o
 

csakkerdezem

Állandó Tag
Állandó Tag

Kedveseim, van köztetek biztosan precíz, fontos dolgokat archiváló ember , ugye ? Rémlik, hogy valamikor a nyár végén-tanév elején érkezett egy email Fentről, szerződés 2016-re, annyi megjegyzéssel, hogy semmi további tennivaló vele nincsen. Álmodtam esetleg ? Ha van valakinek ilyen , feltenné most ide ? Nagyon szeretném elolvasni, most éppen gyorsolvasásban nagy a lendületem !!!! Mi is van abban a 10 ezer forintos díjazásunkról pl. ? Vagy hogyan is állunk a 2016-os szerződéssel - van olyanunk egyáltalán ? Vagy csak visszakattintunk megint mindenre, aztán fő a fejünk ? Mit kezdjek újra a visszautasított pf-el -vagy töltögethetett újat esetleg a kolléga közben? Nem válhat ennyire komolytalanná a dolog talán mégsem. Vagy mégis ? Ha maradt a régi p -lesz egy szabadnapunk, juhé ! Ezt honnan lehetne vajh megtudni...-mennyi csacska kérdésem van, csak Ti tudtok segíteni kitalálni a jó válaszokat !
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére