Meghálálja, ha megválasztják: közös zuhanyzást is vállal a rá szavazókkal Kelemen Anna

Budapest — Ovális iroda helyett orális iroda – ez Kelemen Anna (38) playmate egyik ígérete, ugyanis a szőkeség bejelentette, hogy elindul az áprilisi országgyűlési választásokon.

Annácska nemrégiben a Facebook-oldalán tette közzé, hogy ha a fényképére 5000 lájkot kap, akkor indul az országgyűlési választásokon. A lájkok összegyűltek, sőt, bőven meg is haladták az ötezret, így Anna beindítja politikai karrierjét.

Függetlenként indulok el, azért, mert mindegyik pártban van olyan ember, aki miatt az nem kell. A közösségi oldalon látottak igazoltak, látható, hogy az embereknek kell egy kis szín a politikába, az ő döntésük volt, hogy induljak. A következő lépés is az embereken múlik, el kell dönteniük, hogy kivel akarnak zuhanyozni a továbbiakban, velem vagy a többi indulóval – mesélte a Blikknek nevetve a leendő politikus. Annácska az I-es körzetben akar indulni, amelyhez Budapest belvárosi kerületeinek egy része tartozik.

– Imádom az 5. kerületet, ide köt a munkám és az életem, szerintem sokat tudnék azért tenni, hogy még ennél is jobb hely legyen – magyarázta Annácska, akinek összesen 500 kopogtatócédulára van szüksége, hogy indulni tudjon: ezek megszerzéséhez újabb felhívásban toboroz segítőket.

7sPktkqTURBXy9kNTIwOWViNjZlNDYzNmQ4OWNjN2I0NDgzZDIyOWEyNy5qcGVnkZUCzQJsAMLD
Annácska ezzel a fotóval szerezte meg az ötezer lájkot, a Blikk grafikusa pedig el is készítette a választási plakátját

Személyesen hálálom majd meg mindenkinek, aki segített. Azt pedig, hogy ez mit jelent, mindenkinek a fantáziájára bízom – jelentette ki határozottan a szőkeség, aki elveiről is szívesen értekezett. Szerinte a parlamentben sokkal több nőre van szükség, mert most túlárad ott a tesztoszteron. – Az alapfelállás a részemről a „szeretkezz, ne háborúzz”. Persze, nem valódi háborúra gondolok, de a mai viszonyok nagyon elkeserítőek itthon. A lényeg részemről, hogy oldjam egy kicsit a feszültséget. Attól sem félek, hogy valaki megfog majd egy vitában. Ha kényszerhelyzetbe kerülök, természetesen bevetem minden fegyveremet, ha kell, a bájaimat is, hiszen másom sincs – mondta lelkesen a playmate. Annácska nem köntörfalaz a jövőjét illetően, politikai karrierjének alakulását a továbbiakban is az emberekre bízza.

– Ha összejön a 100 segítő, megyek az önkormányzathoz, és megteszem a szükséges lépéseket. Pontról pontra haladok, ahogy kell. Ha pedig mégse jön össze, az is egy üzenet, akkor megy minden tovább, mint eddig – tette hozzá Kelemen Anna.

Női celebek a politikában

Nemrégiben Cicciolina jelentkezett be a magyar politikai színtérre, a pártok azonban annak ellenére sem lelkesedtek, hogy Staller Ilona már szerzett tapasztalatokat az olasz parlamentben. Legutóbb pedig Sáfrány Aleska nyilatkozta azt egy rendezvényen, hogy szimpatizál a diákokkal, és ha úgy alakulna, szívesen az élükre állna.

Blikk

kelemes anna.jpg
 
Playmate? Azért a Plyayboy magazin még nem hiszem, hogy ilyen mélyre süllyedt volna. Személyesen volt szerencsém ismerni Ambrus Mercedest, sőt ült is mögöttem motoron, igaz az még az előtt volt, hogy Playboy nyuszi lett belőle. Butának ő is kellően buta volt, de legalább nem szarrá plaszikázott gusztustalan ribanc.
Figyelj csak Baba!
Nem lehet, hogy ez az egész pontosan azt a célt szolgálja, amit a Havas-Baukó ügy mögött sejtettünk? Miről is terelünk már megint?:rolleyes:o_O;)
 
Figyelj csak Baba!
Nem lehet, hogy ez az egész pontosan azt a célt szolgálja, amit a Havas-Baukó ügy mögött sejtettünk? Miről is terelünk már megint?:rolleyes:o_O;)
Én csak azt tudom, hogy én a magam részéről egy vagy több valóban rátermett, értelmes női politikust szívesen látnék a parlamentben, mert egy nőbe tapasztalatom szerint mindig több empátia szorult, mint egy tesztoszteronbomba férfibe. Egy egészséges lelkű nőbe a fészek fenntartása munkál, nem a fészek teleszarása.
 
Én csak azt tudom, hogy én a magam részéről egy vagy több valóban rátermett, értelmes női politikust szívesen látnék a parlamentben, mert egy nőbe tapasztalatom szerint mindig több empátia szorult, mint egy tesztoszteronbomba férfibe. Egy egészséges lelkű nőbe a fészek fenntartása munkál, nem a fészek teleszarása.
babuci, olvastad amit írtam kérdőjellel a végén?
Szerintem nem kell komolyan venni. A többi vélemény privátban.
 
Ne feledd, ő nem erőszakos, csak ajánl "valamit". Úgy általában. Természetesen te azt választod, aki neked legkedvesebb...:D
Ha megmarad a szabad választás joga, akkor Jack Daniels Scoth Whiskey. Bár az az izészerű tünemény olyan, hogy nem tudom van-e az a mennyiségű ital, hogy ezt vonzónak tudjam tőle találni. Mert ugye van az a mondás, miszerint ronda nő nincs, csak kevés pia. :rolleyes2:
 
Nézzétek, tény hogy a hölgy túl van már első, hamvas ifjúságán, és nekem is feltűnt a képen, hogy igencsak mesterkélten néz ki az arca, szóval jelentős szépészeti beavatkozásokat élhetett túl eddig. Erre azonban azt mondom: NA ÉS?! Nem is muszáj hogy szép legyen ha politikai pályára lép. Pláne nem fontos hogy mindenkinek tetsszen. Most őszintén, TRUMP TALÁN SZEBB?!

Vagy említhetem a másik oldalt. Hillary Clinton szebb?! (jelenleg, ezekben a napokban, vagy amikor a választásért küzdött).

Egy politikust én nem a külseje alapján ítélek meg. Mellesleg, akárhogy néz ki is ez az anna, azért még mindig szebb mint sokan mások, de pláne ha a férfiakkal vetjük össze. Torgyán talán szebb volt?! De szerintem Orbán Viktort is simán lekörözi akármikor. Bevallom, messze szívesebben bújnék ágyba Annával, mint Ovival...

A másik amit fel lehet hozni ellene, hogy a testéből élt eddig. Erre is azt mondom: NA ÉS?! Ha megkapirgáljuk a dolgokat, mindenki a testéből él, MINDENKI, kivéve aki a MÁS testéből: mert ha nem abból élsz hogy másokat kizsákmányolsz, akkor a tested vagy valamelyik testrészed által DOLGOZOL, s abbhól élsz: a kezed munkájából, vagy általában véve az izmaidból, vagy az eszedből de az agy is a tested része... Tehát: megteszel valamit másoknak, amiért azok fizetnek neked!

Oké, az ő ezen testrésze a lába köze volt. NA ÉS?! Ebből talán következik, hogy az esze használhatatlan?! Lehet hogy akár zseni is, csak eddig nem volt módja hogy ez kiderüljön róla, mert nem úgy nevelték, nem járhatott magas iskolákba, stb. Nem azt mondom poersze hogy ez biztos, mert tényleg kiderülhet róla hogy idióta. De nem BIZTOS hogy az! Akárhogyis, fogalmunk se lehet az észbeli kvalitásairól. Egyelőre. Illetve, remélem azt a mondást ő találta ki ami a szlogenje, hogy „A politika orális műfaj és ebben én vagyok a legjobb!" Bevallom, ez nagyon találó mondás, irigylem érte, mert elárulom, nem is egyszer írtam már a műveimben olyanról, hogy egy prosti valamiképp váratlanul politikai pályára lép, és remekül megállja a helyét, most is van egy művem erről félkészen, és de jól mutatna benne ez a mondás, de sajnos ha felhasználnám, plágium lenne... Effélének a kitalálása ÉSZRE VALL, sőt művészi érzékre, amit becsülök benne!

Én drukkolok neki.

De mondok mégvalamit. Gondoljatok számos regényre meg filmre, amikor olyasmi a téma, hogy van egy szegény sorsú leány, prosti mert muszáj neki, kényszerűségből, vagy akár csak egyszer megtévedt ugye... Aztán valaki segít neki, feleségül is veszi, bekerül a legelőkelőbb körökbe, s ott remekül megállja a helyét... Tulajdonképpen a „Pretty woman” is erről szól. És senki nem szörnyülködik rajta, sőt romantikusnak tartják. Az a bajotok tán hogy Annában volt kellő kurázsi ahhoz hogy meg merje ezt próbálni önerőből, férfisegítség nélkül? (bár nem tudom, van-e férje, de a hírek nem szólnak róla, már amit olvastam). Én tisztelem az elszántságát, bátorságát, s hogy szembe mer szállni az előítéletekkel!

És még mindig nem elég. Mert azon ugye senki nem szörnyülködne, ha egy egykori zsoldoskatona, egy veterán lépne politikai pályára? Pedig ő is SZOLGÁLT, és a TESTÉVEL: épp csak hogy nem gyönyört osztott hanem KÍNT meg HALÁLT, SZENVEDÉST!

Miért ne tisztelhetném én jobban azt aki gyönyört ad, mint aki szenvedést és pusztulást?!

Ismétlem, ezzel mind nem állítom hogy okvetlenül jó politikus lesz belőle. Semmi garancia erre. De az ellenkezőjére se. S nézzétek, a jeloenlegi kormány olyan hihetetlenül silány, s annyira korrupt meg pofátlan, hogy nem kell Annának semmi rendkívülit tenni ahhoz hogy mindenki meg legyen elégedve: Ha csak annyi telik tőle hogy elücsörög naphosszat szó nélkül a parlamentben, nem derül ki róla semmi égbekiáltó korrupció, és nem fog Brüsszel meg az EU ellen szónokolni, én máris azt mondom hogy jobb mint a többi képviselő 99 százaléka és elégedett vagyok a teljesítményével! Ennyit igazán könnyű megtennie, még akkor is ha amúgy teljesen reménytelenül hülye volna mindenhez ami nem genitália!

Szóval én drukkolok neki, és nemcsak nem vetem meg, de még becsülöm is.
 
Én csak azt tudom, hogy én a magam részéről egy vagy több valóban rátermett, értelmes női politikust szívesen látnék a parlamentben, mert egy nőbe tapasztalatom szerint mindig több empátia szorult, mint egy tesztoszteronbomba férfibe. Egy egészséges lelkű nőbe a fészek fenntartása munkál, nem a fészek teleszarása.
A téma nem a babázóknak való
És a példád a parlamentre nem jó ha nőket mondasz
Mert ettől a nőtől azt se várhatod.Talán nem is érti a szót:empátia
Tudod ha nem itthon kellene még pár évig élni, lehet én is ezt írnám, de sajnos határon kívülről drukkoltok ellenünk. Sokan.
Erre volna szavam rosszul látod
Nem ellenünk Mi nem vagyunk azonos Orbán kormányával és módszereivel
Mi a nép vagyunk
Mi nem csinálunk olyanokat mint a kormány

Rosszul látod mert a kormány módszerei bukásáért drukkolnak Ők
Nem a magyarság ellen
Ha volna csoda és Orbán nem lenne tovább genya.
Visszaadná amit elrakott
A demokratikus építményem az szerint működnének mint pl mint 89-után
Nincsen okuk a változásra drukkolniuk
És ne gyere te vagy bárki a szabadságharccal annál a elvtelen embernél
Mellékesen mondom éppen butaságot írt azzal hogy drukkol neki
Nagyot akart mondani és bekakilt
Ez a liba még egy háztartást se tud elvezetni
Egész nap a műmelleit csodálná vagy a szempilláit tupírozná
Még hogy drukkolni a bejjutásért
Semmi vicc nem ér annyit
Még Olaszországban se vennék már viccre
Talán az USA-ban a színészből lett politikusok között elmenne.
Bár hogy finomítsam ha jó stábja van egy elnöknek még a Szovjetuniót is bebuktatta
Kaliforniát meg hagyjuk
 
Utoljára módosítva:
A téma nem a babázóknak való
És a példád a parlamentre nem jó ha nőket mondasz
Mert ettől a nőtől azt se várhatod.Talán nem is érti a szót:empátia
Erre volna szavam rosszul látod
Nem ellenünk Mi nem vagyunk azonos Orbán kormányával és módszereivel
Mi a nép vagyunk
Mi nem csinálunk olyanokat mint a kormány

Rosszul látod mert a kormány módszerei bukásáért drukkolnak Ők
Nem a magyarság ellen
Ha volna csoda és Orbán nem lenne tovább genya.
Visszaadná amit elrakott
A demokratikus építményem az szerint működnének mint pl mint 89-után
Nincsen okuk a változásra drukkolniuk
És ne gyere a szabadságharccal annál a elvtelen embernél
Mellékesen mondom éppen butaságot írt azzal hogy drukkol neki
Nagyot akart mondani és bekakilt
Ez a liba még egy háztartást se tud elvezetni
Egész nap a műmelleit csodálná vagy a szempilláit tupírozná
Még hogy drukkolni a bejjutásért
Semmi vicc nem ér annyit
Még Olaszországban se vennék már viccre
Talán az USA-ban a színészből lett politikusok között elmenne.
Bár hogy finomítsam ha jó stábja van egy elnöknek még a Szovjetuniót is bebuktatta
Kaliforniát meg hagyjuk
Ha ezeket nekem írtad, és nem véletlenül nekem válaszoltál, akkor tágra zárt ártatlan kép szemekkel ámulok. Olyanokra válaszolsz, amiket én nem írtam, vagy nem értetted meg amit írtam. Én mindenesetre bárhogy is gondoltad, rád hagyom. Magyarán befejeztem egy szerintem értelmetlen, terméketlen vitát. Teszem ezt olyannyira, hogy le is mondom a témakövetést. Veni lumen Cordium!
 
Ha ezeket nekem írtad, és nem véletlenül nekem válaszoltál, akkor tágra zárt ártatlan kép szemekkel ámulok. Olyanokra válaszolsz, amiket én nem írtam, vagy nem értetted meg amit írtam. Én mindenesetre bárhogy is gondoltad, rád hagyom. Magyarán befejeztem egy szerintem értelmetlen, terméketlen vitát. Teszem ezt olyannyira, hogy le is mondom a témakövetést. Veni lumen Cordium!
Ez egy négyes s válasz volt Bizonyos mondatok a téged beidézőnek szóltak.Más mondatok annak akit én beidéztem az az neked
Harmadik része annak akire te válaszoltál
A negyedik része a címadó nőnek
Nem csoda hogy összekeveredett benned
Nem akartam megnevezni a két tagot
 
Ez egy négyes s válasz volt Bizonyos mondatok a téged beidézőnek szóltak.Más mondatok annak akit én beidéztem az az neked
Harmadik része annak akire te válaszoltál
A negyedik része a címadó nőnek
Nem volt korrekt mindent nekem aposztrofálva írni, mert olyan dolgokat adtál ezáltal a számba, amik félreértésekre adhatnak okot. De mint írtam, kiszállok ebből a hintából.
 
Valóban szét kellett volna választani melyik mondat kinek szól
A fejemben annyi sok minden elmondani való volt
így jártunk.
Hátha újra olvasva rájössz mi szólt neked.
Mindenki a maga ingét veszi magára.
 
Tudod ha nem itthon kellene még pár évig élni, lehet én is ezt írnám, de sajnos határon kívülről drukkoltok ellenünk. Sokan. Szégyelljétek magatokat.

Tudod, ez egy ősi rituálé nők és férfiak között. Van, aki nyíltan bevallja, hogy milyen formában, de legtöbben csak azokkal osztják ezt meg, akivel éppen dolguk van. Határon innen, határon túl...:p Persze van olyan is, hogy valaki annyira finnyás, hogy csak önmagát tudja elképzelni kényeztetőnek. De, ez egyéni és magán ügy. :D

Elnézve a parlament néhány "tálentumát", lehet, hogy, ha néhány "Annácska" kerülne be helyettük, a határon kívül élők még irigykednének is....
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,167
Üzenet
4,811,324
Tagok
616,273
Legújabb tagunk
BlackVuehfb
Oldal tetejére