Hírek Ellepték a rendőrök Orbán Viktor házát: ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt

A miniszterelnök házához Szabó Bálint szervezett tüntetést és rögtönzött kilakoltatást, a rendőrök ellepték a helyszínt.

Hétfő reggel lezárta a rendőrség a Cinege utat Budapesten, miután a botrányairól elhíresült szegedi politikus, Szabó Bálint megjelent Orbán Viktor miniszterelnök házának közelében. A korábbi szegedi képviselő szervezetével tüntetni akart a kormányfő házánál, és jelképesen ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt, aki Szabó szerint előző éjjel ért haza kínai útjáról - írja az Index. A lap felidézte: Szabó Bálint nemrégiben Orbán Viktor szomszédságába költözött.


Szabó a helyszínről bejelentkezett a közösségi oldalán, és elmondta: "bár ünnepnap van ma, még sincs okunk ünnepelni, hiszen a magyarok se nem szabadok, se nem felszabadultak, hiszen egy népsanyargató és hazaáruló kormánya van Magyarországnak”.
Azt is elárulta, hogy zenész ébresztőt akartak tartani, valamint szimbolikus kordont akartak építeni a miniszterelnök rezidenciája előtt, hogy így tiltakozzanak az Orbán-kormány ellen. A politikus elmondása szerint azonban mindez nem történt meg, ugyanis a rendőrség a házat hermetikusan lezárta, és folyamatosan újabb egységek érkeztek, hogy még nagyobb körben zárják le a területet. Szabó szerint legalább félszáz rendőr volt már délelőtt a helyszínen.
Szabó Bálint hozzátette, várhatóan amikor a miniszterelnök elindul Veszprémbe – ahol ünnepi beszédet is mond –, akkor lesz a legnagyobb a rendőri jelenlét.
"A miniszterelnököt ki kell majd menekíteni a saját lakhelyéről és Budapestről is” – mondta Szabó, aki beszéde végén elmondta, a mostani Magyarország sokkal inkább emlékeztet egy diktatúrára, amely arra használja a rendőri szerveket, hogy megvédje a vezetőit a magyar emberektől.
A politikus azt is megígérte, hogy Veszprémbe is követik a kormányfőt.

1698082589927.jpeg
 
Azért nagyobb hír is volt ma
Emlékezzünk.
Mint a szerviensek kik az elvártnak szolgálnak
Én emezt látom meg:
A vezércikk főcím ami a csúsztatás legtöbbször:
"Ellepték a rendőrök Orbán Viktor házát: ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt"

A tartalom pedig: "A miniszterelnök házához Szabó Bálint szervezett tüntetést és rögtönzött kilakoltatást, a rendőrök ellepték a helyszínt. "
A két mondat közt nagy különbség van
A tartalom meg végképp más:
és jelképesen ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt
valamint szimbolikus kordont akartak építeni a miniszterelnök rezidenciája előtt, hogy így tiltakozzanak az Orbán-kormány ellen.

Na de térjünk hangzatos cikkre
Lehet hogy az én véleményem se más
"Ezt az agyatlant kiengedték már megint?"
Mindenfelől elutasítják:
Méltatlanság miatt elvették Szabó Bálint képviselői mandátumát Szegeden
Hát a méltatlanság igen tág dolog
Ha botrányos és sikertelen ez meg sok politikusnál volt már
Kezdjük Karsaival a búzaégetési botránnyal
Volt legalább 5-6 mindenféle pártból
Nem jut eszembe de begyűjtöm
Boldog István és kóla bojkott(Fidesz)
MZP a kelekótya beszédével(ki tudja ki)
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere(független)
aki nem Őrült csak megszállott
1698228335470.png

És hogy utoljára de ki ne maradjon
Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció (DK) képviselője.
1698228485981.png

Ufók és a kormányzati őrültségek ellen” óvó alumínium sisakban ült be a közgyűlésbe, s egy ilyet adott át a polgármesternek is
________________________
ezek után a címadó szervező Szabó Bálint sem őrült csak elkötelezett egy ügyért.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,172
Üzenet
4,812,143
Tagok
616,327
Legújabb tagunk
thoitietthanhhoa
Oldal tetejére