Elvesztette a pert, elhallgat a Klubrádió a 92,9-en

Elutasította a bíróság a Klubrádiónak a Médiatanáccsal szembeni keresetét, eszerint jogszerűnek találták, mikor a hatóság megtagadta a rádió frekvenciahasználati engedélyének meghosszabbítását. A kedd délben hozott elsőfokú döntés ellen a Klubrádió a Kúrián fellebbezhet. Az információt kérdésünkre megerősítették a Klubrádióból.

A döntés értelmében a rádiónak február 14-én éjfélkor be kell fejeznie a sugárzást a 92,9-en. A tervek szerint online folytatják tovább a munkát.

2020 őszén a Médiatanács elutasította a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását, és 2021 februárjától nem akarták meghosszabbítani a kormánykritikus rádió frekvenciaengedélyét a rádió adminisztratív hibáira és néhány hiányos táblázatra hivatkozva. A Klubrádió a hosszabbítás megtagadásának jogszerűségét vitatta, aránytalannak és túlzónak tartja az elkövetett apróbb hibákhoz képest. A rádió szerint nem jogi, hanem politikai döntés született a Habony Árpád volt ügyvédje által vezetett Médiatanácsban.


A Klubrádió képviseletében a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nyújtott be keresetet a rádió elhallgattatásához vezető médiahatósági döntés miatt, közleményük szerint a keresetet részletes indoklás nélkül utasította el a Fővárosi Törvényszék. Mint írják, a bíróság a döntést meglepően röviden indokolta, nem foglalkozott azzal, hogy más rádiók esetében a hatóság ellentétes döntést hozott, és azzal sem, hogy a Klubrádió adminisztratív mulasztása csekély súlyú volt, amire nem hivatkozhatott volna a Médiatanács ismételt jogsértésként. Ha a bíróság megsemmisítette volna a Médiatanács döntését, az sem lett volna elég önmagában ahhoz, hogy a Klubrádió február 14. után is zavartalanul sugározhasson Budapesten. Ezért a rádió azt is kérte a bíróságtól, hogy ideiglenesen tegye lehetővé a sugárzást addig, amíg le nem zárulnak a folyamatban lévő eljárások.

Ezt a bíróság arra hivatkozva utasította el, hogy a hazai jogszabályok erre nem adnak számára felhatalmazást, kizárólag a Médiatanács engedélyezheti a rádió ideiglenes sugárzását. „A magyar nyilvánosság megint veszteséget szenved azzal, hogy a hatalom elhallgattat egy neki nem tetsző közéleti médiumot. Bár a rádió e frekvencián elhallgat, a jogvita ezzel nem ér véget” – mondta Kaputa Júlia, a TASZ Politikai Szabadságjogi Projektjének jogi munkatársa.


Arató András, a Klubrádió elnöke és tulajdonosa folyosói sajtótájékoztatóján szégyenteljesnek nevezte, hogy Magyarországon olyan rendszer van, hogy ilyen határozatot hozhat a Médiatanács és az ilyen bírósági megítélés alá eshet, írja a Media1. Mint mondta, a Klubrádió jogorvoslatra készül az ítélet ellen. Szerinte nem váratlan, de szomorú és antidemokratikus az ítélet, mivel a bíróság nem vette figyelembe érveiket. Arra kérte a hallgatókat, maradjanak a Klubrádióval az interneten, és támogassák a fennmaradását.
Pataki Gábor főszerkesztő a Telexnek azt mondta, hogy a terveik szerint nem fog módosulni a munkájuk, ugyanúgy folytatják tovább, csak online, és nem FM-en.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleménye szerint a Médiatanácsnak nem volt más választása, törvényi kizáró ok miatt el kellett utasítania a Klubrádió kérelmét.


„Az ítélet kitért arra, hogy mivel a Klubrádió a törvényi kizáró okot jelentő, ismételt jogsértései kapcsán nem élt jogorvoslattal, azok jogerőssé váltak, így a megújítás tárgyában nem volt más döntési lehetőség, mint annak megtagadása”
– írják.

Thüringer Barbara

klub radio.png
 
Arany János - A fülemüle - óta tudjuk, hogy Magyarországon minden apróság miatt is (mert minden félnek mindig igaza van) , jogorvoslóhoz kell fordulni. A nagyvonalúságnak -értsd MEGEGYEZÉS - csak ott van táptalaja, ahol a felek hajlandóak egymással leülni és a nyertes-nyertes elvet vallva megegyezni és az adott szó elhangzása után azt meg is tartani.
 
Újabb rádió...
Mivel azt sem tudtam hogy létezik különösebben nem látom át a veszteséget.
Amit hallgatok az a retro rádió a zene miatt .
Ennyi.
 
Én ezt a rádiót hallgattam, mert ez volt az egyetlen, amit lehetett.
Eszméletlen mennyiségű információ volt, és remélem, lesz is rajta.
Mentes volt a röhögcsélős, hú, de szép felhős az ég, a kiskutyám megcsóválta a farkát típusú ömlengésektől.

Jelenleg is több mint 7500 ember hallgatja online, holott elsősorban FM rádió, s láthatják, majd 16 ezres hallgatottság is volt.
1612941966126.png


Ez az FM lehetőség hallgat el most - úgyhogy Orbán az egész bagázsával elmehet a fenébe kétszer!
Gondolkodás nélkül csatornázzák a közpénzt a saját pereputtyuknak - erről szól a rádió szabadon, ez a bűne!!
Az ellenzéki képviselők egyedül ezen a csatornán tudtak megszólalni.

De bukta, mert online hallgatjuk tovább, nem sikerül elhallgattatni, teszünk róla.
Ahogyan sokan hallgatják külföldről is - csak ma reggel 5 országból küldtek SMS-t a hallgatók.

Közel százmillió forintot dobtak össze a támogatók ebben az évben, hogy életben maradjon - ezt tesszük évek óta. Pedig ez egy "beszélgetős" rádió, szinte egyáltalán nincs zene.
Ez lenne az, amire nincs igény?
Kultúra, sport, politika, közhasznú ismeretek ingatlanárakról, fogyasztóvédelmi jogokról, zöld klub, sok minden.

Az élő adás elérhető ezen a fülön + van archívum, ha valaki csak ezt éri el:
1612942475755.png


+ hírek a rádióval kapcsolatban a hírügynökségektől:

1612942618483.pngOrbánék elleni találkozási pont ez a rádió és ez is marad!!!
Orbánék szemétségeit nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni, és a választásokat sem lehet befolyásolni azzal, hogy megpróbálnak megszűntetni minden ellenhangot!!!
 
Még annyit - lehet felülvizsgálati kérelmet benyújtani a legfelsőbb bíróságnál.
Meg is teszik.

Orbánék a bíróságot is átnevezték, mert a kisköpcös senkiháziról szól minden ebben az országban, s az emberek fej lehajtva hallgatnak erről is, mint a nevetséges Liszt Ferenc Repülőtér névről, a Lágymányosi híd, s utcák, közterek, intézmények átnevezéséről szintén - nagy "kedvenc" a nemzeti dohánybolt...
Csodálkozom, hogy még nem jelent meg újra pl. a Horthy Miklós Nemzeti Repülőalap - s ez nem fikció, kb. 1938-tól átnevezve.

De, ha így haladunk, lesznek itt még újra kegyelmesek és nagyságosok, aztán foghatja mindenki a fejét, hogy ha cselédnek született, mi lesz a gyerekéből.
Mert az annyira jó világ volt!
Az irány egyértelmű.
 
Még annyit - lehet felülvizsgálati kérelmet benyújtani a legfelsőbb bíróságnál.
Meg is teszik.

Orbánék a bíróságot is átnevezték, mert a kisköpcös senkiháziról szól minden ebben az országban, s az emberek fej lehajtva hallgatnak erről is, mint a nevetséges Liszt Ferenc Repülőtér névről, a Lágymányosi híd, s utcák, közterek, intézmények átnevezéséről szintén - nagy "kedvenc" a nemzeti dohánybolt...
Csodálkozom, hogy még nem jelent meg újra pl. a Horthy Miklós Nemzeti Repülőalap - s ez nem fikció, kb. 1938-tól átnevezve.

De, ha így haladunk, lesznek itt még újra kegyelmesek és nagyságosok, aztán foghatja mindenki a fejét, hogy ha cselédnek született, mi lesz a gyerekéből.
Mert az annyira jó világ volt!
Az irány egyértelmű.
Sok-sok ember meg elégedett ezzel a rendszerrel.
Tudod mennyinek az a véleménye hogy ez így van jól?
Van rezsicsökkentés támogatják a gyerekvállalókat, családos adó kedvezmények, stb.
Az hogy nem hallgathat klub rádiót nos észre sem veszik.
 
Két és fél millió ember szavazott ellenük, akiknek nincs lehetőségük mást hallgatni vasárnaptól FM hullámhosszon - az általad említetteknek meg de pláne!

Hol hallanának arról, hogy Orbán strómanja mintegy 79 milliárd forinttal gazdagodott ebben az évben, s ezzel közel 500 000 000 000, azaz 500 milliárdossá növelte a vagyonát vidéki gázszerelőként indulva 2010-ben.
Ez lenne a csoda?
Mészáros a gazdasági zseni?

Ha nem hallanak Tiborcról, persze, hogy nem elégedetlenkednek. Másfél milliárdot kapott a lelkem az apóstól, mikor az iskolákban nincsenek eszközök - se tanárnak, se diáknak!
Se továbbképzés, se programok, se hardware, se software - ezt testközelből tudom.

Oldd meg a sajátoddal!
Március óta a középiskolában dolgozó kollégák a saját otthoni gépeikkel, a saját maguk által fizetett internetkapcsolattal tartják fenn a digitális oktatást, miközben Deutsch Tamás 10 000 eurós Petőfi-díjat kap Schmitt Máriától, mert annyira frankó!!!

Mi meg tanítsunk a sajátunkkal!
Sóher, kisstílű társaság - de azok, akik rájuk szavaznak is megérik a pénzüket!

A szolgalelkűség köbe, hogy nem követelik, hogy a saját maguk által befizetett adót pl. a saját gyerekeik boldogulására költse ez az enyveskezű társaság.

Ha ennyi eszük van, azzal tényleg nincs mit tenni, de nekem csak azt jelenti, hogy a hiba az ő készülékükben van.

Orbánék beetetnek - amíg el nem éri a célját, addig kell a tapsolókórus. Mindig vigyáz, hogy jusson baksisra, amivel befogja a száját az embereknek.
S mivel az elmúlt 10 év jól ment a környező országoknak, volt mit osztogatni.
A vírus betett - fogy a pénz mindenkinél - már nem lépnek át olyan könnyen azon, hogy mire költenek.

Amíg nem kell politikailag fellépni a másképp gondolkodókkal szemben - akár velem is - addig hagynak békén. Ahogy a szükség úgy hozza, majd eljön ez is - nincsenek illúzióim.

Addig marad a Népszabadság eltűntetése, az Index felszámolása, a HVG kiszorítása az utcai plakátok közül, s most a Klubrádió FM hullámhosszának elvétele - hátha csökken a szabad hang.

Ők nyernek vele - ti veszítetek!!!
 
Elutasította a bíróság a Klubrádiónak a Médiatanáccsal szembeni keresetét, eszerint jogszerűnek találták, mikor a hatóság megtagadta a rádió frekvenciahasználati engedélyének meghosszabbítását. A kedd délben hozott elsőfokú döntés ellen a Klubrádió a Kúrián fellebbezhet. Az információt kérdésünkre megerősítették a Klubrádióból.2020 őszén a Médiatanács elutasította a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását, és 2021 februárjától nem akarták meghosszabbítani a kormánykritikus rádió frekvenciaengedélyét a rádió adminisztratív hibáira és néhány hiányos táblázatra hivatkozva. A Klubrádió a hosszabbítás megtagadásának jogszerűségét vitatta, aránytalannak és túlzónak tartja az elkövetett apróbb hibákhoz képest. A rádió szerint nem jogi, hanem politikai döntés született a Habony Árpád volt ügyvédje által vezetett Médiatanácsban.


A Klubrádió képviseletében a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nyújtott be keresetet a rádió elhallgattatásához vezető médiahatósági döntés miatt, közleményük szerint a keresetet részletes indoklás nélkül utasította el a Fővárosi Törvényszék. Mint írják, a bíróság a döntést meglepően röviden indokolta, nem foglalkozott azzal, hogy más rádiók esetében a hatóság ellentétes döntést hozott, és azzal sem, hogy a Klubrádió adminisztratív mulasztása csekély súlyú volt, amire nem hivatkozhatott volna a Médiatanács ismételt jogsértésként. Ha a bíróság megsemmisítette volna a Médiatanács döntését, az sem lett volna elég önmagában ahhoz, hogy a Klubrádió február 14. után is zavartalanul sugározhasson Budapesten. Ezért a rádió azt is kérte a bíróságtól, hogy ideiglenesen tegye lehetővé a sugárzást addig, amíg le nem zárulnak a folyamatban lévő eljárások.

Ezt a bíróság arra hivatkozva utasította el, hogy a hazai jogszabályok erre nem adnak számára felhatalmazást, kizárólag a Médiatanács engedélyezheti a rádió ideiglenes sugárzását. „A magyar nyilvánosság megint veszteséget szenved azzal, hogy a hatalom elhallgattat egy neki nem tetsző közéleti médiumot. Bár a rádió e frekvencián elhallgat, a jogvita ezzel nem ér véget” – mondta Kaputa Júlia, a TASZ Politikai Szabadságjogi Projektjének jogi munkatársa.


Arató András, a Klubrádió elnöke és tulajdonosa folyosói sajtótájékoztatóján szégyenteljesnek nevezte, hogy Magyarországon olyan rendszer van, hogy ilyen határozatot hozhat a Médiatanács és az ilyen bírósági megítélés alá eshet, írja a Media1. Mint mondta, a Klubrádió jogorvoslatra készül az ítélet ellen. Szerinte nem váratlan, de szomorú és antidemokratikus az ítélet, mivel a bíróság nem vette figyelembe érveiket. Arra kérte a hallgatókat, maradjanak a Klubrádióval az interneten, és támogassák a fennmaradását.
Pataki Gábor főszerkesztő a Telexnek azt mondta, hogy a terveik szerint nem fog módosulni a munkájuk, ugyanúgy folytatják tovább, csak online, és nem FM-en.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleménye szerint a Médiatanácsnak nem volt más választása, törvényi kizáró ok miatt el kellett utasítania a Klubrádió kérelmét.– írják.

Thüringer Barbara

Csatolás megtekintése 1778012

Két és fél millió ember szavazott ellenük, akiknek nincs lehetőségük mást hallgatni vasárnaptól FM hullámhosszon - az általad említetteknek meg de pláne!

Hol hallanának arról, hogy Orbán strómanja mintegy 79 milliárd forinttal gazdagodott ebben az évben, s ezzel közel 500 000 000 000, azaz 500 milliárdossá növelte a vagyonát vidéki gázszerelőként indulva 2010-ben.
Ez lenne a csoda?
Mészáros a gazdasági zseni?

Ha nem hallanak Tiborcról, persze, hogy nem elégedetlenkednek. Másfél milliárdot kapott a lelkem az apóstól, mikor az iskolákban nincsenek eszközök - se tanárnak, se diáknak!
Se továbbképzés, se programok, se hardware, se software - ezt testközelből tudom.

Oldd meg a sajátoddal!
Március óta a középiskolában dolgozó kollégák a saját otthoni gépeikkel, a saját maguk által fizetett internetkapcsolattal tartják fenn a digitális oktatást, miközben Deutsch Tamás 10 000 eurós Petőfi-díjat kap Schmitt Máriától, mert annyira frankó!!!

Mi meg tanítsunk a sajátunkkal!
Sóher, kisstílű társaság - de azok, akik rájuk szavaznak is megérik a pénzüket!

A szolgalelkűség köbe, hogy nem követelik, hogy a saját maguk által befizetett adót pl. a saját gyerekeik boldogulására költse ez az enyveskezű társaság.

Ha ennyi eszük van, azzal tényleg nincs mit tenni, de nekem csak azt jelenti, hogy a hiba az ő készülékükben van.

Orbánék beetetnek - amíg el nem éri a célját, addig kell a tapsolókórus. Mindig vigyáz, hogy jusson baksisra, amivel befogja a száját az embereknek.
S mivel az elmúlt 10 év jól ment a környező országoknak, volt mit osztogatni.
A vírus betett - fogy a pénz mindenkinél - már nem lépnek át olyan könnyen azon, hogy mire költenek.

Amíg nem kell politikailag fellépni a másképp gondolkodókkal szemben - akár velem is - addig hagynak békén. Ahogy a szükség úgy hozza, majd eljön ez is - nincsenek illúzióim.

Addig marad a Népszabadság eltűntetése, az Index felszámolása, a HVG kiszorítása az utcai plakátok közül, s most a Klubrádió FM hullámhosszának elvétele - hátha csökken a szabad hang.

Ők nyernek vele - ti veszítetek!!!
a Civil rádiót is kinyirták az fm-en 2019-ben...de még megvan a Tilos rádió is, ami jó és hallgatható
 
Két és fél millió ember szavazott ellenük, akiknek nincs lehetőségük mást hallgatni vasárnaptól FM hullámhosszon - az általad említetteknek meg de pláne!

Hol hallanának arról, hogy Orbán strómanja mintegy 79 milliárd forinttal gazdagodott ebben az évben, s ezzel közel 500 000 000 000, azaz 500 milliárdossá növelte a vagyonát vidéki gázszerelőként indulva 2010-ben.
Ez lenne a csoda?
Mészáros a gazdasági zseni?

Ha nem hallanak Tiborcról, persze, hogy nem elégedetlenkednek. Másfél milliárdot kapott a lelkem az apóstól, mikor az iskolákban nincsenek eszközök - se tanárnak, se diáknak!
Se továbbképzés, se programok, se hardware, se software - ezt testközelből tudom.

Oldd meg a sajátoddal!
Március óta a középiskolában dolgozó kollégák a saját otthoni gépeikkel, a saját maguk által fizetett internetkapcsolattal tartják fenn a digitális oktatást, miközben Deutsch Tamás 10 000 eurós Petőfi-díjat kap Schmitt Máriától, mert annyira frankó!!!

Mi meg tanítsunk a sajátunkkal!
Sóher, kisstílű társaság - de azok, akik rájuk szavaznak is megérik a pénzüket!

A szolgalelkűség köbe, hogy nem követelik, hogy a saját maguk által befizetett adót pl. a saját gyerekeik boldogulására költse ez az enyveskezű társaság.

Ha ennyi eszük van, azzal tényleg nincs mit tenni, de nekem csak azt jelenti, hogy a hiba az ő készülékükben van.

Orbánék beetetnek - amíg el nem éri a célját, addig kell a tapsolókórus. Mindig vigyáz, hogy jusson baksisra, amivel befogja a száját az embereknek.
S mivel az elmúlt 10 év jól ment a környező országoknak, volt mit osztogatni.
A vírus betett - fogy a pénz mindenkinél - már nem lépnek át olyan könnyen azon, hogy mire költenek.

Amíg nem kell politikailag fellépni a másképp gondolkodókkal szemben - akár velem is - addig hagynak békén. Ahogy a szükség úgy hozza, majd eljön ez is - nincsenek illúzióim.

Addig marad a Népszabadság eltűntetése, az Index felszámolása, a HVG kiszorítása az utcai plakátok közül, s most a Klubrádió FM hullámhosszának elvétele - hátha csökken a szabad hang.

Ők nyernek vele - ti veszítetek!!!
Nem érzik ezt az embereknek a fideszre szavazó köre.
Van 2-.3 gyereked akkor MINDEN ingyen van!!
Autó vásárlás támogatása.
Napelem rendszerek támogatása. Lassan már a környezetemben mindenkinek lesz!!!!!
A jövedelem után NEM kell adózni!!
Erre kell lépni valamit az ellenzéknek mert bukta lesz ismét.
Lehet azt hinni hogy majd a felháborodás elsöpri őket ...nem fogja. Mert az embereket a saját megélhetésük foglalkoztatja.
 
Erre kell lépni valamit az ellenzéknek mert bukta lesz ismét.
És nem elég az igaz napfényre hozása.
Mit szoktak csinálni és Gagamail is lényegében ezt teszi.
Igazuk van de nem elég.
És nem baj setni most te jössz.
Mert odamondani mit az ellenzék tesz azt te is megteszed épp csak te a másik irányba.
Maradj ennyiben: bukta és kivárjuk az eróziót.
Amig a a masztodon önmagát semmisíti meg.
Vagy a passzív és ellenzéket hibáztatók belátják.Nekik kell tenni valamit.
Most ők jönnek.
Vagy magától összedől úgyis az egész.
Ha kell 50 év hát az oroszok is elmentek.
Külső erők döntötték meg.És nem az hogy rávilágítottunk nem jó uralom alatt lenni nem jó csatlósként élni.
Kubát a gazdasági krízis alakította át miután az orosz nem táplálta.
Magyarországot is a gazdasági krízis fogja talán átalakítani?
 
Nem érzik ezt az embereknek a fideszre szavazó köre.
Van 2-.3 gyereked akkor MINDEN ingyen van!!
Autó vásárlás támogatása.
Napelem rendszerek támogatása. Lassan már a környezetemben mindenkinek lesz!!!!!
A jövedelem után NEM kell adózni!!
Erre kell lépni valamit az ellenzéknek mert bukta lesz ismét.
Lehet azt hinni hogy majd a felháborodás elsöpri őket ...nem fogja. Mert az embereket a saját megélhetésük foglalkoztatja.

Megmondom őszintén engem nem is érdekel az orbánisták köre - csakhogy ez az én országom is!
Az én adómból is adják a támogatásokat, az én pénzem is benne van a családtámogatásokban!

Hozzáteszem - éppen azoknak a családoknak semmi sem jut, akiknek tényleg támogatást kellene nyújtani - persze okosan, nem odadobom a pénzt, aztán költsd, amire akarod - akik nem képesek kimászni abból a helyzetből, amiben vannak.
Nem családban kellene gondolkodni, hanem gyerekben.
A gyerekek felnőttek lesznek nagyon gyorsan, nem mindegy, milyen igényszintet biztosítok a felnövekvéséhez.

Jó lenne, ha eszünkbe jutna, hogy a ma gyerekei fogják alkotni a jövő felnőtteit - minél szakképzettebbek, minél "közösségibb" emberek, annál jobb lesz mindannyiunk gyerekeinek (s ezáltal nekünk is :)).
Gondolom én.

Orbán-hívők pedig mindig lesznek - s legyenek, fene a gusztusukat.
DEEE! Ne korlátozzanak engem abban, hogy ne legyek orbánista, ne korlátozzanak abban, ha nem tetszik, ha valaki lop, azért szót emeljek, s akár szavazzak.

Jelenleg ezt teszik.
A választási törvény az alap, ami már kizárja, hogy érvényesüljön a más hang, most utolsó a rádió.
Lesz még, nem kérdés, csak Orbán sunyi - nem róka a baromfiólban, nem öli meg az összes csirkét egyszerre.
Ezt a sunyi tempót támogatják a fideszes szavazók.

 
Utoljára módosítva:
Persze az teljesen europer, ha ukrajnában betiltanak két tv-t, mert veszélyzeteti a nemzetbiztonságot. Kollégám szerint inkább az volt a fő baj velük, hogy sok kínos ügyről tájékoztattak.
 
És nem elég az igaz napfényre hozása.........
Külső erők döntötték meg.És nem az hogy rávilágítottunk nem jó uralom alatt lenni nem jó csatlósként élni.
Kubát a gazdasági krízis alakította át miután az orosz nem táplálta.
Magyarországot is a gazdasági krízis fogja talán átalakítani?
Igen, a külső erők, valójában csak ilyenféleképpen változhatnak meg az erőviszonyok.
Az elmúlt évek külföldi választásainál láthattuk hogy bármilyen változás megtörténhet némi külső befolyással.
Hogy a világ gazdasági elitjének megér e kis hazánk néhány centet, azt majd meglátjuk.
Viszont az nagy százalékban garantálható, hogy az elmúlt évek igazi veszteseinek nem fog felemelkedést hozni ez a változás sem.
Veszteseknek gondolom a minimálbérért dolgozókat, az önhibájukon kívül eladósodottakat, a kisnyugdíjasokat, a mély szegénységben élőket, meg még sokan mások - na nekik semmiféle új hatalom, vezetés nem tud majd segíteni - még ha igazából akar is, akkor sem, mert addigra már nem lesz miből.
 
... és mit mond a kollégád: ez így van rendjén?
Szólj igazat, betörik a fejed?
Nincs rendjén, tüntetnek is a tv-sek, csak arról valamiért kisebb a nemezetközi felhördülés. Csak ne legyen ez a kettős mércézés. Ha valamiért érdekünk akkor a diktátorokkal is jópofizunk politizálás után kicsit nehezen vehető komolyan az ilyen "aggódás".
Másrészt megint újra játszódik, mint sokszor: Orbán lép valamit, felhördül az ellenzék meg az eu, Orbán bukni fog, kergetőzik egy sort a média, aztán Orbán kibekkeli és kvázi győz. Mikor lép fel tényleg az EU? Már nem is tudom hány éve ezt igéri erre vár az ellenzék, aztán meg kinban vannak. SZinte olyan mintha ilyen gumicsontokkat dobálna nekik a kormány, hogy lejárassák magukat. A kormány kihasznál minden lehetőséget, az ellenzéknek minden rést fedeznie kellene. MInt amikor leégett a DK irodálya és a számvevőszék rájuk szált, mert az indok hivatalosan az volt talán?, hogy nem az iroda volt megadva alapitó cimnek vagy minek ahol elméletben a dokumentumokat kellene tárolni. Most a klubbrádiót pár papír késői beadása miatt akarják leverni. Ha az index balhét meguszták elég olcsón, ami sokkal hatalmasabb volt, ez csak aprpénz.
 
Nincs rendjén, tüntetnek is a tv-sek, csak arról valamiért kisebb a nemezetközi felhördülés. Csak ne legyen ez a kettős mércézés. Ha valamiért érdekünk akkor a diktátorokkal is jópofizunk politizálás után kicsit nehezen vehető komolyan az ilyen "aggódás".
Másrészt megint újra játszódik, mint sokszor: Orbán lép valamit, felhördül az ellenzék meg az eu, Orbán bukni fog, kergetőzik egy sort a média, aztán Orbán kibekkeli és kvázi győz. Mikor lép fel tényleg az EU? Már nem is tudom hány éve ezt igéri erre vár az ellenzék, aztán meg kinban vannak. SZinte olyan mintha ilyen gumicsontokkat dobálna nekik a kormány, hogy lejárassák magukat. A kormány kihasznál minden lehetőséget, az ellenzéknek minden rést fedeznie kellene. MInt amikor leégett a DK irodálya és a számvevőszék rájuk szált, mert az indok hivatalosan az volt talán?, hogy nem az iroda volt megadva alapitó cimnek vagy minek ahol elméletben a dokumentumokat kellene tárolni. Most a klubbrádiót pár papír késői beadása miatt akarják leverni. Ha az index balhét meguszták elég olcsón, ami sokkal hatalmasabb volt, ez csak aprpénz.
Igazad van, ez így álságos, de én mégsem tudok ülni és hallgatni, pedig ...

A tény egyébként annyi, hogy adatszolgáltatás hiánya miatt szabott ki bírságot a Médiatanács két esetben - mindkét alkalommal pótolták a hiányzó adatokat, tehát a "hiánya" sem állt meg, DE, amikorról kérték az adatokat még nem volt előírás, hogy azt le kell adni!!
Visszamenőleg bírságolt mindenkit (nemcsak a Klubrádiót) a Mtanács.

Egyik esetben 30 ezer, másik esetben 38 ezer forint bírságot szabtak ki.
Mivel egy per elindítása ennek többszörösébe kerül, bár nem értettek egyet, de kifizették a bírság összegét.

Ha akkor tudják előre (?!), hogy egy bíróság egy olyan perben, aminek a tárgya az, hogy a Médiatanács disszkriminatív (hiszen más médiumoknál ugyanezért az adatszolgáltatási hibáért nem büntetett frekvenciamegvonással) a két bírság befizetését használja fel velük szemben - mondván ők is elismerték a bűnüket, hiszen befizették a bírságot - nyilván már az első kiszabásánál pereltek volna.
 
Igazad van, ez így álságos, de én mégsem tudok ülni és hallgatni, pedig ...

A tény egyébként annyi, hogy adatszolgáltatás hiánya miatt szabott ki bírságot a Médiatanács két esetben - mindkét alkalommal pótolták a hiányzó adatokat, tehát a "hiánya" sem állt meg, DE, amikorról kérték az adatokat még nem volt előírás, hogy azt le kell adni!!
Visszamenőleg bírságolt mindenkit (nemcsak a Klubrádiót) a Mtanács.

Egyik esetben 30 ezer, másik esetben 38 ezer forint bírságot szabtak ki.
Mivel egy per elindítása ennek többszörösébe kerül, bár nem értettek egyet, de kifizették a bírság összegét.

Ha akkor tudják előre (?!), hogy egy bíróság egy olyan perben, aminek a tárgya az, hogy a Médiatanács disszkriminatív (hiszen más médiumoknál ugyanezért az adatszolgáltatási hibáért nem büntetett frekvenciamegvonással) a két bírság befizetését használja fel velük szemben - mondván ők is elismerték a bűnüket, hiszen befizették a bírságot - nyilván már az első kiszabásánál pereltek volna.
Persze, hogy hülyeség pár papír miatt szivatni őket, de ez a nyomi bürokrácia. Viszont tanulni kell a "hibákból". Mondom a kormány minden legálisan létrejött kiskaput fel fog használni. 22 egy sorsdöntő választás. Ha a Fidesz nyer az összefogás jó eséllyel össze omlik. 100% hogy megvannak az emberek akik szétverik belülről. Ha nyernek akkor is fent áll ez, de egyenlőre az ellenzék jelenlegi töketlenségét elnézve a Fideszre fogadnék. Basszus ott a net. Tengernyi fórumot kellene tartaniuk, választási üzemmódba kapcsoni! Nem az utolsó pár métert kell megnyomni a futásban. Amig a klubbrádión és hasonló csontokon csámcsognak addig sem a választásra készülnek.
 
2022. évi választás valóban nagyon fontos.
Ezért nem foglalkozom az ellenzékkel sem, mert tudom, hogy fognak hibázni.
Azt a jogrendet azonban, amit Orbán épített, ha ezt egyáltalán jogrendnek lehet nevezni, le kell bontani, mert csalásra, hivatallal való visszaélésre, megtévesztésekre, erőszakra épül.
Ezt meg tudják csinálni, ehhez vannak (nem a politikusok között) szakemberek.

S nagyon sok mindenben értenek egyet, ha nem is mindenben. Vannak alapok, amihez mindenki tartja magát - erről naponta tudtak, s tudnak majd még beszélni a rádióban.
Csak kérdés, mennyire esik vissza a hallgatottsága.

Orbánék az elbizonytalanításra játszanak - minden ilyen húzás nekik kedvez.
Ha hagyjuk!
 
"Vajon elgondolkoztak-e már azon, hogy mit is jelent az a szólás: az elkövető mindig visszatér a bűnügy helyszínére? A híreket böngészve elsőként ez jutott az eszembe, amikor a 24.hu oldalán olvastam arról, hogy a volt Tisztikaszinó épülete tavaly év végén néhány telekkönyvi és cégjegyzékes változás után, egyszer csak Mészáros Lőrinc cégbirodalmának a közelébe került.


Az idősebbek emlékezhetnek rá,ez volt az eredendő bűn.
Még 1993-ban a kormánypárti MDF és az akkor ellenzéki fiataldemokraták közösen eladták a Váci utca 38. szám alatti pártszékházat, amiből Simicska Lajos ügyes üzleti manőverei révén végül Orbán Győzőnek, a miniszterelnök édesapjának sikerült megszereznie a Vértesben a Dolomit Kft.-t, a közbeszerzések verhetetlen résztvevőjét, a családi vagyon biztos forrását. Hogy pontosan hogyan, arról annak idején még az Élet és Irodalom című hetilap számolt be többrészes oknyomozó riportban. Azóta sem tudjuk, hogy pontosan kicsoda a horvát Joszip Tot és a török Kaya Ibrahim és hogy milyen szerepet játszottak a nyomok eltüntetésében.

A nyilvánosságot ismét gondosan kerülő Simicska Lajos talán tudna magyarázattal szolgálni, de a hírhedt G-nap és az általa pártfogolt erők választási kudarca után valahogy elment a kedve az egésztől. Ahogy Mészáros Lőrinc, korunk pénzügyi-gazdasági csodagyereke sem büszkélkedett az új szerzeményéről a sajtóban, már ha egyáltalán tud róla, hogy éppen mivel gyarapodott a portfóliója. Mondjuk, neki nem is fontos, csak a nevére és az aláírására van szükség, a csodaüzlet megy magától.

Sokat fejlődött Magyarország az első székház botrány óta. Akkor még hónapokig cikkeztek róla a lapok, ma már minden hétre jut egy méretes botrány kormánykörökből, és nem történik semmi. Mintha egymásnak adnák a korrupciós stafétát a kormányközeli emberek. Az igazság és a jogbiztonság legfőbb őréről, az igazságügyminiszter asszonyról kiderül, hogy nem csókos, hanem CSOK-os ügyeskedő. Rá pár napra pedig 180 millió forintos áthidaló hitelt kap egy állami banktól a féktelen ingatlan étvágyának a kielégítéséhez. A szerény és visszahúzódó életet élő kabinetminiszter potom másfél milliárddal stafírozza ki harmadik felesége családját, erdővel-mezővel még a frigy előtt – és megint nem történik semmi…

De történik! A hatalom elnémítja azokat, akik ezeket a disznóságokat megpróbálják szóvá tenni.

Igaz, kedves Klubrádió-hallgatók???

Hardy Mihály jegyzete a 2021. február 11-i Esti gyorsban hangzott el."
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Demeterné Nagy Erika wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm az újabb fordítást, izgatottan várom hogy mi lesz a következő :)
Szeretetleckék
Tánc Vers
Táncol a szívem!
Táncra Kért Isten!
Táncol a szívem a napsütésben!
Táncol a jóság, minden szívben!
Vedd észre a táncot ezer nevetésben!

Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Mit táplál a reakciód?
A szeretetet?
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke

Statisztikák

Témák
36,805
Üzenet
4,477,578
Tagok
594,890
Legújabb tagunk
dekabarni
Oldal tetejére