gazdagodas

Melitta témája a 'Agykontroll' fórumban , 2003 Május 18.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Erdemes meghallgatni, esetleg valtoztatni a rossz beidegzodesen, hatha beindul a dollar aramlas.
  Ha erdekel benneteket akkor rakom fel a tobbit is.


  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
  csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
   
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Koszi
  kivancsian varom velemenyeteket.
   
 3. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  nekem letöltési hibát jelez, nem sikerült meghallgatni, pedig mp3-as formátum hajól látom. És van quick time progim is!
   
  nana23 kedveli ezt.
 4. orhidea

  orhidea Új tag

  segitség!

  Letöltöttem quiktime-ot és azt irja ki,hogy nem jelenithető meg az oldal. Pedig megszerettem volna tudni,hogy mit csináljak a pénzem növelése érdekében.Igaz,hogy én gazdagnak érzem magam van lakásom,egészséges lányaim és unokáim boldogitják életemet.Nem ez a gazdagság?
   
  nana23 kedveli ezt.
 5. Efike

  Efike Állandó Tag

  Ezek a linkek elveszhettek 2003 óta a különféle hackertámadásokban. Néha nézzétek meg a dátumot is :D
   
  Bellaura kedveli ezt.
 6. orhidea

  orhidea Új tag

  Köszi a figyelmeztetést,figyelmetlen voltam.:p
   
 7. orhidea

  orhidea Új tag

  Igy akkor soha nem tudom meg hogyan legyek miliomos.
   
 8. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Vegyél lottót, vagy rabolj bankot!
   
  Bellaura kedveli ezt.
 9. Efike

  Efike Állandó Tag

  Kérjél Csöcsitől vagy Pittitől, ők szívesen adnak.
   
 10. orhidea

  orhidea Új tag

  Vettem,de nem olyan családból származom akik munka nélkül kapják a pénzt.Igy őseimnek és jelenlegi családomnak meg kell dolgozni pénzért.
  Rabolni meg lusta vagyok,mert ott futni kell.
   
  Kis-Benedek Réka kedveli ezt.
 11. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Sajnos én is peches vagyok, és kétkezi munkával keresem a kenyerem, és a házi asztrológusom szerint esélyen sincs a lottónyereményre...:confused:

  Na, ilyen kilátással nézek a következö év elébe! ;)

  Igaziból már akkor is boldog vagyok, ha jön riasztószerelés, csak ne kéne azon a vacak létrán állnom egész nap! :--:
   
 12. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Tanulható optimizmus

  A pohár félig teli, vagy félig üres? - a kérdésre adott válasz alapján megkülönböztethetünk optimista és pesszimista típust. De ha a pohár valakinél állandóan félig üres, akkor szükségszerűen annak is kell maradnia? Lássuk az optimista és pesszimista ember jellemzőit, és hogy hogyan "gyógyítható" a megrögzött negatív gondolkodás!
  Optimista az, aki állandóan a pozitív történésekre vár. Ezt a jó tulajdonságát örökölheti, de tapasztalati úton is elsajátíthatja. Nagy gonddal őrzi gyerekkori emlékeit, és egy-egy probléma mérlegelésénél is figyelembe veszi őket. A helyzeteket mindig úgy világítja meg, hogy megtalálja annak pozitív elemeit, még ha a körülmények nem is kedveznek ennek a kutakodásnak. Gyakran használja a humorát, és képes szabályozni negatív érzelmeit, melyek egy-egy problematikus kontextusban merülnek fel.
  A pesszimista ember ezzel szemben mindig a viszontagságok és akadályok kikerülésére törekszik oly módon, hogy egyszerűen tagadja a probléma létezését, vagy illúziókba kergeti magát. Óvatos, gyanakvó, és nem emészti meg, nem dolgozza fel magában a nehéz kérdéseket, tehát nem hajlandó arra koncentrálni, ami "nem megy".
  A pesszimizmus jellemzőivel, mint például a gondolatok elnyomásával, a lemondással, az állandó stressz szintre koncentrálással, és a dolgok megemésztésének elhanyagolásával szemben egy, a személyiséget mélyen érintő változással lehet harcolni.

  Az önmegváltoztatás három legfontosabb jellemzője:
  • <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">Minél mélyebb a pesszimista ember önmagáról alkotott fogalma, annál nagyobb a képessége a változásra. <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">A változás következtében születő új "ön-fogalom" megkönnyíti a személyiség szükségleteinek kielégítését.
  • Az új felfogást előidéző élményt mindenképp tisztázni kell. A fontos változás egy új, világos és erős "ön-tapasztalat" révén igazolódhat be.
  Ha tehát a pesszimista ember életbe gyökeres változás következik be, akkor a félig üres pohár félig megtelhet. Ezáltal elsajátíthatja az optimizmus olyan jellemvonásait, mint az aktív tervezést és az információk keresésére való törekvést, a pozitív újrafogalmazást, az elfogadást és a humort.
   
  tneivett és DoKing kedveli ezt.
 13. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Mosolyogj rá mindenkire!
  Pár hetet dolgozott nálam üzletkötőként egy hölgy, aki majd minden reggel, amikor leült dolgozni, egy mélyet sóhajtott, majd elgyötört hangon elmorzsolta a fogai között: "Jaj, szar az élet!".

  Elmondhatom magamról, hogy van önbecsülésem, saját értékrendem alapján gondolkodom, és élem az életem, de ez nagyon rombolt engem.Ugyanakkor ez az, egyébként kedves, hölgy, amikor időnként sikerélményei voltak, egy-egy nyitottabb ügyfél jóvoltából, akkor reményteljesen kezdett gondolkodni, látta a célt, ... egészen a következő elutasításig...Miért gondolják emberek azt, hogy könnyebb a világot, a környezetet megváltoztatni, mint saját magukat?
  Van az ismert történet a lelkészről, aki a másnapi prédikációjára készült volna, de gyermeke folyamatosan kérdésekkel bombázta. Gondolt egyet, és egy magazin egyik lapját, melyen a világ térképe volt, kitépte, majd apró darabokra vágta, és szétszórta a padlón, mondva fiának, hogy rakja össze. Gondolta, ezzel egy egész délelőttre szóló programot szerzett vele fiának, magának pedig egy kis nyugalmas időt, a készülésre...
  Igen ám, de a fia 10 perc elteltével megjelent az összerakott képpel. A lelkész meglepve kérdezte tőle, hogy sikerült ez ilyen rekord idő alatt. -Tudod, apa, észrevettem, hogy a másik oldalon egy ember van, amit könnyűszerrel összeraktam, rá, egy papírlapra, majd megfordítottam. Látod, ha az embert összerakod, a világ is rendben lesz. A kisfiú nem is sejtette, hogy ezzel a feladattal még apja másnapi prédikációjának témáját is megadta...
  Biztos mindenki arra gondol, hogy ez hatásvadász, és hogy nem így történt meg. Mindegy nem ? A mondanivaló az igaz!
  Többnyire nem befolyásolhatom a történéseket, a háborúkat, az áremeléseket, a bűnözést, a politikát, azt, hogy ne találkozzam negatív emberekkel. DE!!! Bármikor megválaszthatom a reakciómat. Rámosolyoghatok bárkire, kedves lehetek mindenkivel, még ha nem is garantált a válasz. És, ha sok negatív embernek kell telefonálnom, akkor is igyekezhetek a legtöbb emberből a jót kihozni. Nem fog mindig sikerülni, de ha mindenkinek csak tükrözöm az agresszivitását, a gorombaságát, akkor biztosan nem.
  És ha csak egy ember arcára mosolyt csalok, már akkor is jobb napunk van. Nekem is. Meg neki is. Ma már mindennek van napja, az Aids-nek, Hirosimának, a kerékpárnak, a hamburgernek, mindennek. Biztosan a mosolynak is. Sebaj. Legyen Ma(!), Csak Ma(!) a Mosoly Napja. Nekünk Zsengéseknek.
  Mindenkinek aki ezt olvassa. Mindegy, hogy van-e okunk rá, mindegy, hogy más mit gondol, mindegy, hogy mikor, és hol, MOSOLYOGJUNK RÁ MINDENKIRE!
  Őszintén!
  Kreutz Zsolt
  Willtord Magyarország
  ELetforma
   
 14. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  ÖTLETEK A GAZDAGSÁGHOZ


  Ötletek a gazdagsághoz a pozitív gondolatokon és cselekedeteken keresztül.
  Először is felsorolunk pár törvényszerű gondolatot, melyet érdemes figyelembe venni.
  Tudd, hogy jogod van a gazdagsághoz, ezt fogadtasd el tudatalattiddal, s így elméd tiszteletben tartja döntésedet. Egyszerűen csak becsukod a szemed és vizuálisan lásd, ahogy a pénz szabadon áramlik életedben, és tudd, hogy neked jár az élettel együtt a jó lét is (természetesen ha megszerzésével senkinek sem árt az ember). Mellé jó ha ismételgeted az alábbi megerősítéseket: "kedvelem a pénzt, bölcsen, építően, értelmesen használom. Élvezettel költöm és ezerszeresen megtérülve kapom vissza".
  Például vásárlásnál amikor pénzt adsz ki mondd ezt magadba: "gazdagságomat gazdagítja, többszörösen jöjjön vissza" (mármint a kiadott pénz).


  Az egyensúly érdekében tedd, hogy ha kapsz, adjál is, mert csak így remélhetünk sikereket. Fókuszáld figyelmedet céljaidra, vállalkozásaidra, és mélyebb tudatod támogatni fog elérésében. Soha ne használj negatív, lehúzó erejű kifejezéseket még megszokásból sem, pl.: -piszkos anyagiak, -én megvetem a pénzt, -nem szeretem a pénzt, -nem az én világom, mert amit bírálsz elveszíted.

  Ne utáld, ne szidd és ne irigykedj a gazdagokra, mert mivel hozzájuk tapad a pénz, nekik nem ártasz, viszont magadnak igen, mert a pénz energiáját e szidással eltaszítod magadtól, mert amit elítélsz az szárnyra kél és elröppen tőled.
  Inkább örvendezz mások anyagi sikereinek, mert amit kiadsz, azt kapod vissza, azaz hagyj fel a következő állításokkal: csaló, gengszter, az egy rabló, gazember, tolvaj, becstelen eszközökkel szerezte vagyonát, az a pasas egy szélhámos ...stb. Vigyázz, hogy ne ess át a túloldalra sem, illetve ne legyen a pénz a te istened, kizárólagos célod. Tudatalattid duplán kamatoztatja eredményességét ha békességhez, szeretethez, boldogsághoz, valódi önmegvalósításhoz ragaszkodsz, s így személyiségedből a szeretetteljes jóindulat sugárzik.


  A gazdagság nem egyéb, mint az egyén tudatalatti meggyőződése. Illetve nem elég azt mondogatni, hogy milliomos vagyok, hanem a gazdagság és bőség eszméjét építsd be a szellemiségedbe. Töltsd fel elméd a gazdagság eszméivel, s így mindenhez hozzájutsz amit kívánsz, meg is gazdagodhatsz, mert szavaid elég hatalmasok hozzá, hogy megtisztítsák elmédet a helytelen (szegénységre beállított gondolatmenet) eszméktől, és helyükbe a kellő elképzeléseket ültessék.
  A gazdagság tudatosságot úgy tudod elérni, ha naponta 3x vagy 4x (hangosan, vagy magadban) ismételgeted 5 percen át: "siker-gazdagság". Hatalmas e szavak ereje, így a körülmények s feltételek megadatnak a bőséghez, de légy türelemmel.

  Képzeld el és éld bele magad a jó létbe, mert a gazdagság érzete gazdagságot szül, ezt sose felejtsd el.
  Tudatalattid olyan mint a bank, mert amit elhelyezel benne (a szegénység vagy gazdagság gondolatát) felnagyítva adja vissza. Válaszd a gazdagságot. Fontos, hogy a kijelentések, megerősítések amikor mondod ne gépiesek, monotonok, üresek legyenek, legyen hited benne, hogy az meg is valósul mert az adja a valóság megteremtéséhez az erőt, s mert tudatalattid csak azt fogadja el, amit tényleg igaznak érzel.
  A félelmeket is engedd el a szívedből (te nem érdemled meg, neked nem jár stb.) mert a félelem <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on">minden</st1:City></st1:place> kiteljesedés gáncsa. Sőt a félelem magához vonzza a félelem tárgyát, s amitől félsz az bekövetkezik, mert igy egyenesen bevonzod magad köré a rosszat, mivel a hasonló a hasonlót vonzza. Ha sokat gondolsz a rablóra így a gondolatok egyszer csak materializálódnak, azaz anyaggá, valósággá válnak, így vonzod be pont azt a kellemetlenséget amitől félsz.
  Nem arról van szó, hogy a kellő intézkedéseket ne tedd meg, hanem, hogy ne rettegj álandóan, és ne vedd magadra más problémáját (mert a szomszéd utcába betörtek, az nem jelenti azt, hogy ide is be fognak, ilyenkor ne engedj a negatív lehúzó gondolatoknak, hited legyen erős a jóban, s ez fog megmenteni téged a gondoktól.
  Megerősítések amit a gazdagodásod érdekében naponta mondogathatsz elalváselőtt: "ügyeim nappal és éjjel egyaránt, mind jobban és jobban alakulnak" (ha üzletember vagy) a forgalom napról, napra nő, éjjel nappal javul a helyzetem <st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on">minden</st1:City></st1:place> téren.
  Úgy merülj álomba, hogy mondogatod: "gazdagság, gazdagság", s éld bele magad a gazdagság hangulatába, s lásd a célt, így a kitartó képzelőerő hatalma meghozza a sikert, ezáltal meg fogsz lepődni az eredményen.
  Mindenki válassza ki ezek a mondások közül ami hozzá legközelebb áll, vagy alkothat saját megerősítő szavakat, mondatokat is, lényeg, hogy rendszeresen ismételje és bizalma legyen erős a megvalósulásban.
  Még egy pár ötlet ezekkel kapcsolatban:
  Tudd, hogy arra születtél, hogy lelkileg, szellemileg, anyagilag növekedj, fejlődj, kibontakozz és hogy boldogságban, sikerben és gazdagságban élj. S ha erre vágysz, közben megőrizheted lelki békédet, harmóniádat, tökéletes egészségedet és önmagad maradhatsz.
  Megerősítés ez is: szellemileg, lelkileg és anyagilag napról napra egyre jobban gyarapodom, kedvelem a pénzt, szeretem a pénzt. Bölcsen, építően, értelmesen használom. A pénz folyamatosan áramlik életembe (de tudomásul veszem, hogy e változó világban itt is érvényesül az apály, dagály állapot). Élvezettel osztogatom a pénzt, és csodásan megsokszorozva kapom vissza. Mindez jó, nagyon jó. A pénz özönlik hozzám, s ezt biztosítom is, mivel kizárólag jó célra használom, és hálás vagyok jó létemért, és elmém gazdagságáért. Le is írhatod őket és napjában többször mondogathatod. Egy vagyok tudatalattim végtelen gazdagságával. Jogom van a gazdagsághoz, sikerhez, boldogsághoz. A pénz szabadon, bőségesen, végeláthatatlanul áramlik hozzám. Mindig tisztában vagyok saját értékemmel. Bő kézzel mérem képességeimet, és bámulatos anyagi áldásban részesülök. Csodálatos.

  Sok sikert, gazdagságot kivánok mindenkinek:p
  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
   
 15. platon

  platon Állandó Tag

  Megállhatjuk-e nevetés nélkül olyan emberek láttán, akik pénzért prédikálják a javak megvetését? (Fontenelle)

  Tudja, ki a földön jár: csak a pénz a király egyedűl már.
  Pénz szüli harc vészét, aztán ő szerzi a békét.
  Pénz: gyönyör és bőség, húll töle az asszonyi hűség.
  Pénz betegséget gyógyit, lesimítja az út huppanóit.
  Drágát olcsító, keserűt édesre javító,
  Szóra fakaszt némát, és táncoltatja a bénát.
  (Carmina Burana)
   
 16. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Pénzügyi egészség recept

  I, A belső munka – Változtasd meg a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódodat és érzelmeidet:

  1. Változtasd meg a hiedelmeidet.
  2. Legyél hálás.
  3. Oszd meg gazdagságodat másokkal.
  4. Készülj fel a több pénzre!
  5. Tiszteld Önmagadat.

  II, A külső munka – Tanuld meg kezelni a pénzt, CSELEKEDJ!!!

  6. Kérj segítséget.
  7. Hozd egyensúlyba a folyószámládat.
  8. Tudd, hogy mire megy el a pénzed.
  9. Csökkentsd a kiadásaidat.
  10. Időben fizesd ki a számláidat.
  11. Javítsd fel a hitelképességedet.
  12. Kezdj el pénzt félretenni.
  13. Készíts személyes pénzkiadási tervet.
  14. Invesztálj a jővődbe, invesztálj önmagad


  1. Változtasd meg a hiedelmeidet.
  Figyelj oda, hogy milyen gondolataid keletkeznek a pénzről és próbáld felmérni, hogy milyen mögöttes gondolatok rejlenek mögöttük. Néha éppen olyankor bukkanunk rá a tudat alatti hiedelmeinkre amikor a legkevésbé számítunk rá.

  Milyen gondolataid és hiedelmeid vannak a pénzzel kapcsolatosan? Rejtett hiedelmeid felszínre hozása és a pénzzel kapcsolatos gondolataid és érzelmeid felderítése érdekében egészítsd ki az itt következő kijelentéseket:
  A pénz ...
  A bank számlám ...
  Akiknek több pénzük van, mint nekem, azok ...
  A pénz sohasem ...
  A pénz mindig ...
  Ami az eladósodást illeti, szerintem ...
  Amikor anyagi problémákkal kerülök szembe, ...
  A pénzügyekkel kapcsolatban én ...
  Ha több pénzem lesz, akkor ...
  Nem fogok sok pénzhez jutni, mert ...
  Megérdemlem azt, hogy ...

  Mit tudtál meg most önmagadról? A pénzel kapcsolatos gondolataidnak hatalmas az erejük és annál jobb, minél felelősségtelibbek és nagyvonalúbbak ezek a gondolataid. Változtasd át a beléd rögződött régi hiedelmeidet pozitívakra, gazdagodást serkentőbbekre, pl.:


  régi : Keményen kell dolgoznom, ha sok pénz akarok keresni.
  új: Akkor keresek sok pénzt, ha ügyes vagyok.

  régi: Mindig annyi pénzem van, hogy éppen kijövök belőle.
  új: Mindig több mint elég pénzem van.

  régi: Soha nem fogok teljesen megszabadulni az adósságoktól.
  új: Élvezem a szabadságot, az adósságoktól mentes életet.

  régi: Ha túl sok pénzt keresek, másoknak is jár belőle.
  új: A gazdagságom az enyém és én döntöm el, kinek juttatok belőle.

  régi: A tisztesség és a sok pénz kizárja egymást.
  új: Lehetek egyszerre tisztességes és gazdag.

  Új hiedelmeidet írd fel kis kartonlapokra és helyezd ki őket a fürdőszobai tükörre, az ágyad mellé és a kocsik műszerfalára. Így az új hiedelmeid könnyebben beleívódnak a tudatalattidba. A megerősítések és a cselekvések csak együttesen biztosítják a pénzügyi sikerességet!


  Remélem a jótanácsok hatásosak lesznek, folytatom...:p


   
 17. Saba

  Saba Állandó Tag

  Ezeket hol olvastad?
   
 18. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Gazdagság

  Más fórumon......Agykontrollos hozzászólásoknál:) .....
   
 19. Szt.Rita

  Szt.Rita Állandó Tag

  megtaláltalak :)
   
 20. Saba

  Saba Állandó Tag

  Szia Szt.Rita:)
  Én is megtaláltalak:)
   

Megosztás