gazdagodas

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Erdemes meghallgatni, esetleg valtoztatni a rossz beidegzodesen, hatha beindul a dollar aramlas.
Ha erdekel benneteket akkor rakom fel a tobbit is.


Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Tanulható optimizmus

A pohár félig teli, vagy félig üres? - a kérdésre adott válasz alapján megkülönböztethetünk optimista és pesszimista típust. De ha a pohár valakinél állandóan félig üres, akkor szükségszerűen annak is kell maradnia? Lássuk az optimista és pesszimista ember jellemzőit, és hogy hogyan "gyógyítható" a megrögzött negatív gondolkodás!




Optimista az, aki állandóan a pozitív történésekre vár. Ezt a jó tulajdonságát örökölheti, de tapasztalati úton is elsajátíthatja. Nagy gonddal őrzi gyerekkori emlékeit, és egy-egy probléma mérlegelésénél is figyelembe veszi őket. A helyzeteket mindig úgy világítja meg, hogy megtalálja annak pozitív elemeit, még ha a körülmények nem is kedveznek ennek a kutakodásnak. Gyakran használja a humorát, és képes szabályozni negatív érzelmeit, melyek egy-egy problematikus kontextusban merülnek fel.
A pesszimista ember ezzel szemben mindig a viszontagságok és akadályok kikerülésére törekszik oly módon, hogy egyszerűen tagadja a probléma létezését, vagy illúziókba kergeti magát. Óvatos, gyanakvó, és nem emészti meg, nem dolgozza fel magában a nehéz kérdéseket, tehát nem hajlandó arra koncentrálni, ami "nem megy".
A pesszimizmus jellemzőivel, mint például a gondolatok elnyomásával, a lemondással, az állandó stressz szintre koncentrálással, és a dolgok megemésztésének elhanyagolásával szemben egy, a személyiséget mélyen érintő változással lehet harcolni.

Az önmegváltoztatás három legfontosabb jellemzője:
  • <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">Minél mélyebb a pesszimista ember önmagáról alkotott fogalma, annál nagyobb a képessége a változásra. <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">A változás következtében születő új "ön-fogalom" megkönnyíti a személyiség szükségleteinek kielégítését.
  • Az új felfogást előidéző élményt mindenképp tisztázni kell. A fontos változás egy új, világos és erős "ön-tapasztalat" révén igazolódhat be.
Ha tehát a pesszimista ember életbe gyökeres változás következik be, akkor a félig üres pohár félig megtelhet. Ezáltal elsajátíthatja az optimizmus olyan jellemvonásait, mint az aktív tervezést és az információk keresésére való törekvést, a pozitív újrafogalmazást, az elfogadást és a humort.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mosolyogj rá mindenkire!




Pár hetet dolgozott nálam üzletkötőként egy hölgy, aki majd minden reggel, amikor leült dolgozni, egy mélyet sóhajtott, majd elgyötört hangon elmorzsolta a fogai között: "Jaj, szar az élet!".

Elmondhatom magamról, hogy van önbecsülésem, saját értékrendem alapján gondolkodom, és élem az életem, de ez nagyon rombolt engem.Ugyanakkor ez az, egyébként kedves, hölgy, amikor időnként sikerélményei voltak, egy-egy nyitottabb ügyfél jóvoltából, akkor reményteljesen kezdett gondolkodni, látta a célt, ... egészen a következő elutasításig...Miért gondolják emberek azt, hogy könnyebb a világot, a környezetet megváltoztatni, mint saját magukat?
Van az ismert történet a lelkészről, aki a másnapi prédikációjára készült volna, de gyermeke folyamatosan kérdésekkel bombázta. Gondolt egyet, és egy magazin egyik lapját, melyen a világ térképe volt, kitépte, majd apró darabokra vágta, és szétszórta a padlón, mondva fiának, hogy rakja össze. Gondolta, ezzel egy egész délelőttre szóló programot szerzett vele fiának, magának pedig egy kis nyugalmas időt, a készülésre...
Igen ám, de a fia 10 perc elteltével megjelent az összerakott képpel. A lelkész meglepve kérdezte tőle, hogy sikerült ez ilyen rekord idő alatt. -Tudod, apa, észrevettem, hogy a másik oldalon egy ember van, amit könnyűszerrel összeraktam, rá, egy papírlapra, majd megfordítottam. Látod, ha az embert összerakod, a világ is rendben lesz. A kisfiú nem is sejtette, hogy ezzel a feladattal még apja másnapi prédikációjának témáját is megadta...
Biztos mindenki arra gondol, hogy ez hatásvadász, és hogy nem így történt meg. Mindegy nem ? A mondanivaló az igaz!
Többnyire nem befolyásolhatom a történéseket, a háborúkat, az áremeléseket, a bűnözést, a politikát, azt, hogy ne találkozzam negatív emberekkel. DE!!! Bármikor megválaszthatom a reakciómat. Rámosolyoghatok bárkire, kedves lehetek mindenkivel, még ha nem is garantált a válasz. És, ha sok negatív embernek kell telefonálnom, akkor is igyekezhetek a legtöbb emberből a jót kihozni. Nem fog mindig sikerülni, de ha mindenkinek csak tükrözöm az agresszivitását, a gorombaságát, akkor biztosan nem.
És ha csak egy ember arcára mosolyt csalok, már akkor is jobb napunk van. Nekem is. Meg neki is. Ma már mindennek van napja, az Aids-nek, Hirosimának, a kerékpárnak, a hamburgernek, mindennek. Biztosan a mosolynak is. Sebaj. Legyen Ma(!), Csak Ma(!) a Mosoly Napja. Nekünk Zsengéseknek.
Mindenkinek aki ezt olvassa. Mindegy, hogy van-e okunk rá, mindegy, hogy más mit gondol, mindegy, hogy mikor, és hol, MOSOLYOGJUNK RÁ MINDENKIRE!
Őszintén!
Kreutz Zsolt
Willtord Magyarország
ELetforma
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
ÖTLETEK A GAZDAGSÁGHOZ


Ötletek a gazdagsághoz a pozitív gondolatokon és cselekedeteken keresztül.
Először is felsorolunk pár törvényszerű gondolatot, melyet érdemes figyelembe venni.
Tudd, hogy jogod van a gazdagsághoz, ezt fogadtasd el tudatalattiddal, s így elméd tiszteletben tartja döntésedet. Egyszerűen csak becsukod a szemed és vizuálisan lásd, ahogy a pénz szabadon áramlik életedben, és tudd, hogy neked jár az élettel együtt a jó lét is (természetesen ha megszerzésével senkinek sem árt az ember). Mellé jó ha ismételgeted az alábbi megerősítéseket: "kedvelem a pénzt, bölcsen, építően, értelmesen használom. Élvezettel költöm és ezerszeresen megtérülve kapom vissza".
Például vásárlásnál amikor pénzt adsz ki mondd ezt magadba: "gazdagságomat gazdagítja, többszörösen jöjjön vissza" (mármint a kiadott pénz).


Az egyensúly érdekében tedd, hogy ha kapsz, adjál is, mert csak így remélhetünk sikereket. Fókuszáld figyelmedet céljaidra, vállalkozásaidra, és mélyebb tudatod támogatni fog elérésében. Soha ne használj negatív, lehúzó erejű kifejezéseket még megszokásból sem, pl.: -piszkos anyagiak, -én megvetem a pénzt, -nem szeretem a pénzt, -nem az én világom, mert amit bírálsz elveszíted.

Ne utáld, ne szidd és ne irigykedj a gazdagokra, mert mivel hozzájuk tapad a pénz, nekik nem ártasz, viszont magadnak igen, mert a pénz energiáját e szidással eltaszítod magadtól, mert amit elítélsz az szárnyra kél és elröppen tőled.
Inkább örvendezz mások anyagi sikereinek, mert amit kiadsz, azt kapod vissza, azaz hagyj fel a következő állításokkal: csaló, gengszter, az egy rabló, gazember, tolvaj, becstelen eszközökkel szerezte vagyonát, az a pasas egy szélhámos ...stb. Vigyázz, hogy ne ess át a túloldalra sem, illetve ne legyen a pénz a te istened, kizárólagos célod. Tudatalattid duplán kamatoztatja eredményességét ha békességhez, szeretethez, boldogsághoz, valódi önmegvalósításhoz ragaszkodsz, s így személyiségedből a szeretetteljes jóindulat sugárzik.


A gazdagság nem egyéb, mint az egyén tudatalatti meggyőződése. Illetve nem elég azt mondogatni, hogy milliomos vagyok, hanem a gazdagság és bőség eszméjét építsd be a szellemiségedbe. Töltsd fel elméd a gazdagság eszméivel, s így mindenhez hozzájutsz amit kívánsz, meg is gazdagodhatsz, mert szavaid elég hatalmasok hozzá, hogy megtisztítsák elmédet a helytelen (szegénységre beállított gondolatmenet) eszméktől, és helyükbe a kellő elképzeléseket ültessék.
A gazdagság tudatosságot úgy tudod elérni, ha naponta 3x vagy 4x (hangosan, vagy magadban) ismételgeted 5 percen át: "siker-gazdagság". Hatalmas e szavak ereje, így a körülmények s feltételek megadatnak a bőséghez, de légy türelemmel.

Képzeld el és éld bele magad a jó létbe, mert a gazdagság érzete gazdagságot szül, ezt sose felejtsd el.
Tudatalattid olyan mint a bank, mert amit elhelyezel benne (a szegénység vagy gazdagság gondolatát) felnagyítva adja vissza. Válaszd a gazdagságot. Fontos, hogy a kijelentések, megerősítések amikor mondod ne gépiesek, monotonok, üresek legyenek, legyen hited benne, hogy az meg is valósul mert az adja a valóság megteremtéséhez az erőt, s mert tudatalattid csak azt fogadja el, amit tényleg igaznak érzel.
A félelmeket is engedd el a szívedből (te nem érdemled meg, neked nem jár stb.) mert a félelem kiteljesedés gáncsa. Sőt a félelem magához vonzza a félelem tárgyát, s amitől félsz az bekövetkezik, mert igy egyenesen bevonzod magad köré a rosszat, mivel a hasonló a hasonlót vonzza. Ha sokat gondolsz a rablóra így a gondolatok egyszer csak materializálódnak, azaz anyaggá, valósággá válnak, így vonzod be pont azt a kellemetlenséget amitől félsz.
Nem arról van szó, hogy a kellő intézkedéseket ne tedd meg, hanem, hogy ne rettegj álandóan, és ne vedd magadra más problémáját (mert a szomszéd utcába betörtek, az nem jelenti azt, hogy ide is be fognak, ilyenkor ne engedj a negatív lehúzó gondolatoknak, hited legyen erős a jóban, s ez fog megmenteni téged a gondoktól.
Megerősítések amit a gazdagodásod érdekében naponta mondogathatsz elalváselőtt: "ügyeim nappal és éjjel egyaránt, mind jobban és jobban alakulnak" (ha üzletember vagy) a forgalom napról, napra nő, éjjel nappal javul a helyzetem
Úgy merülj álomba, hogy mondogatod: "gazdagság, gazdagság", s éld bele magad a gazdagság hangulatába, s lásd a célt, így a kitartó képzelőerő hatalma meghozza a sikert, ezáltal meg fogsz lepődni az eredményen.
Mindenki válassza ki ezek a mondások közül ami hozzá legközelebb áll, vagy alkothat saját megerősítő szavakat, mondatokat is, lényeg, hogy rendszeresen ismételje és bizalma legyen erős a megvalósulásban.
Még egy pár ötlet ezekkel kapcsolatban:
Tudd, hogy arra születtél, hogy lelkileg, szellemileg, anyagilag növekedj, fejlődj, kibontakozz és hogy boldogságban, sikerben és gazdagságban élj. S ha erre vágysz, közben megőrizheted lelki békédet, harmóniádat, tökéletes egészségedet és önmagad maradhatsz.
Megerősítés ez is: szellemileg, lelkileg és anyagilag napról napra egyre jobban gyarapodom, kedvelem a pénzt, szeretem a pénzt. Bölcsen, építően, értelmesen használom. A pénz folyamatosan áramlik életembe (de tudomásul veszem, hogy e változó világban itt is érvényesül az apály, dagály állapot). Élvezettel osztogatom a pénzt, és csodásan megsokszorozva kapom vissza. Mindez jó, nagyon jó. A pénz özönlik hozzám, s ezt biztosítom is, mivel kizárólag jó célra használom, és hálás vagyok jó létemért, és elmém gazdagságáért. Le is írhatod őket és napjában többször mondogathatod. Egy vagyok tudatalattim végtelen gazdagságával. Jogom van a gazdagsághoz, sikerhez, boldogsághoz. A pénz szabadon, bőségesen, végeláthatatlanul áramlik hozzám. Mindig tisztában vagyok saját értékemmel. Bő kézzel mérem képességeimet, és bámulatos anyagi áldásban részesülök. Csodálatos.

Sok sikert, gazdagságot kivánok mindenkinek:p
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Megállhatjuk-e nevetés nélkül olyan emberek láttán, akik pénzért prédikálják a javak megvetését? (Fontenelle)

Tudja, ki a földön jár: csak a pénz a király egyedűl már.
Pénz szüli harc vészét, aztán ő szerzi a békét.
Pénz: gyönyör és bőség, húll töle az asszonyi hűség.
Pénz betegséget gyógyit, lesimítja az út huppanóit.
Drágát olcsító, keserűt édesre javító,
Szóra fakaszt némát, és táncoltatja a bénát.
(Carmina Burana)
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Pénzügyi egészség recept

I, A belső munka – Változtasd meg a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódodat és érzelmeidet:

1. Változtasd meg a hiedelmeidet.
2. Legyél hálás.
3. Oszd meg gazdagságodat másokkal.
4. Készülj fel a több pénzre!
5. Tiszteld Önmagadat.

II, A külső munka – Tanuld meg kezelni a pénzt, CSELEKEDJ!!!

6. Kérj segítséget.
7. Hozd egyensúlyba a folyószámládat.
8. Tudd, hogy mire megy el a pénzed.
9. Csökkentsd a kiadásaidat.
10. Időben fizesd ki a számláidat.
11. Javítsd fel a hitelképességedet.
12. Kezdj el pénzt félretenni.
13. Készíts személyes pénzkiadási tervet.
14. Invesztálj a jővődbe, invesztálj önmagad


1. Változtasd meg a hiedelmeidet.
Figyelj oda, hogy milyen gondolataid keletkeznek a pénzről és próbáld felmérni, hogy milyen mögöttes gondolatok rejlenek mögöttük. Néha éppen olyankor bukkanunk rá a tudat alatti hiedelmeinkre amikor a legkevésbé számítunk rá.

Milyen gondolataid és hiedelmeid vannak a pénzzel kapcsolatosan? Rejtett hiedelmeid felszínre hozása és a pénzzel kapcsolatos gondolataid és érzelmeid felderítése érdekében egészítsd ki az itt következő kijelentéseket:
A pénz ...
A bank számlám ...
Akiknek több pénzük van, mint nekem, azok ...
A pénz sohasem ...
A pénz mindig ...
Ami az eladósodást illeti, szerintem ...
Amikor anyagi problémákkal kerülök szembe, ...
A pénzügyekkel kapcsolatban én ...
Ha több pénzem lesz, akkor ...
Nem fogok sok pénzhez jutni, mert ...
Megérdemlem azt, hogy ...

Mit tudtál meg most önmagadról? A pénzel kapcsolatos gondolataidnak hatalmas az erejük és annál jobb, minél felelősségtelibbek és nagyvonalúbbak ezek a gondolataid. Változtasd át a beléd rögződött régi hiedelmeidet pozitívakra, gazdagodást serkentőbbekre, pl.:


régi : Keményen kell dolgoznom, ha sok pénz akarok keresni.
új: Akkor keresek sok pénzt, ha ügyes vagyok.

régi: Mindig annyi pénzem van, hogy éppen kijövök belőle.
új: Mindig több mint elég pénzem van.

régi: Soha nem fogok teljesen megszabadulni az adósságoktól.
új: Élvezem a szabadságot, az adósságoktól mentes életet.

régi: Ha túl sok pénzt keresek, másoknak is jár belőle.
új: A gazdagságom az enyém és én döntöm el, kinek juttatok belőle.

régi: A tisztesség és a sok pénz kizárja egymást.
új: Lehetek egyszerre tisztességes és gazdag.

Új hiedelmeidet írd fel kis kartonlapokra és helyezd ki őket a fürdőszobai tükörre, az ágyad mellé és a kocsik műszerfalára. Így az új hiedelmeid könnyebben beleívódnak a tudatalattidba. A megerősítések és a cselekvések csak együttesen biztosítják a pénzügyi sikerességet!


Remélem a jótanácsok hatásosak lesznek, folytatom...:p


 

csipkebogyo

Állandó Tag
Állandó Tag
Gazdagság

Sziasztok!

Itt van egy meditációs hanganyag a GAZDAGSÁGHOZ.......

valamint egy sokak által visszajelzett hatásos módszer......a PÉNZMÁGNES Meditáció

A hitelesség miatt bemásolom a valóban főnyereményt megnyert illető hozzászólását egy másik fórumból:

2006. 09. 05. 16:47 gerle bejegyzése
Sziasztok!



Ne haragudjatok, de senkit nem szerettem volna átverni, vagy megtéveszteni, de tényleg sikerült telitalálatot elérnem a Skandi lottón a gépi sorsoláskor. Beírom a számaimat, 9,12, 32,27,19,18,24. Hátha így hihetőbb.....Ezek nekem nagyon sok úgy jött tippként kettő pedig évszám vagy korszám alapján ikszeltem be. A nyereményösszegét nem tudtam pontosan leírni, mivel gyakorta otthon a képújságon keresztül ellenőriztem és mai is ellenőrzöm a kihúzott számokat ott 53 millió 4száz valamennyi ezer valamennyit írtak ki. De nem ez volt az első szempont, hanem az, hogy legalább hússzor olvatsam el a számokat, elölről-hátulra hátulról elölre. Utána kezdtem egyesével le fel oldalt-hátra és stimmelt mindig stimmelt.

Semmit de még semmit nem vettem fel a nyereményemből, ami tényleg annyi amennyi, mert csak a jövő héten fogják átutalni a kért számlámra vagy számláimra. Nem fog megváltoztatni az életemet gyökeresen de könnyebbé teszi, eltökélt szándék volt bennem, hogy nyerek, csak nyerek és nyerek és egyszer csináltam meg a pénzmágnes meditációt, igaz, így is aludtam el. ..................................

Tehát SIKERRE fel
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha dolgozok van pénzem, ha nem akkor nincs. Ha sokat dolgozok több a pénzem valamivel, ha túl sokat akkor sem lesz sokkal több. Tehát ez azt jelenti: még soha nem voltam gazdag! Vagyis azt sem tudom, milyen lehet gazdagnak lenni. Egy bizonyos szabadságot jelenthet, hiszen akkor olyan helyekre elmehetek és bejuthatok, ahová egyébként nem. Olyan dolgokat megengedhetek magamnak, amit egyébként nem. Mondják ,,a pénz nem boldogít..." Én azért nem bánom ha több van belőle.., mert kevesebb akkor a gondom.
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Gazdagodás

Gazdagodni is sokféleképpen lehet. Szellemiekben, tudásban, érzelmekben, és anyagi javakban. A módszerei is igen változatosak.
Röviden:
Hogyan fial a pénz? Ha meghágja a gátlástalan emberi elme.
Szintén a gazdagodásról egy XVIII.században élt Francia költő:
Varázsa nagy az én aranyporomnak.
Elmélkedővé teszi a butát,
Hírt a csalónak - léhának rangot ád,
A rongy leánynak módos férjet juttat,
A köszvényes aggnak szépasszonyi ágy -
jut bő tanúlmány a faragatlannak,
S a bolond - bölcsnek mondhatja magát.

Jean Pierce Claris Florian
 

Saba

Állandó Tag
Állandó Tag
:88:
A világ legfontosabb receptje


Létezik egy recept, amely független étkezési szokástól.​


Egyformán illik minden emberre, légyen az bármely izmus hirdetője.​


Szeretettel küldöm Mindenkinek, s kivánom, hogy minnél elöbb kezdjenek bele az elkészitésébe, mert ez az az étel, mely gyógyir a világ bajaira​






Recept​




Vegyél 12 hónapot​


Gondosan tisztítsd meg​


a keserűségtől,​


a kicsinyességtől,​


a félelemtől,​


a haragtól.​


Azután oszd fel a hónapokat​


30 vagy 31 napra,​


minden napot készíts el​


1 rész munkából,​


3 rész jóakaratból,​


és egy gyűszűnyi derűből.​


Mindehhez adj​


3 evőkanál optimizmust,​


1 csipetnyi iróniát,​


1 késhegynyi tapintatosságot.​


A kapott masszát bőven​


öntsd le szeretettel.​


A kész ételt mindig díszítsd​


apró figyelmességgel,​


és tálald fel​


mosolygó arccal.​






Jó étvágyat!​
 

Saba

Állandó Tag
Állandó Tag
:11:

Rejtett kincs


Van egy régi hindu legenda, ami azt meséli el, hogy valamikor minden ember félisten volt, aki a földön élt, de mivel az ember olyan sok bűnt követett el, Brahmá, a legnagyobb félisten eldöntötte, hogy meg fogja büntetni.

Megfosztja az isteni lehelettől, ami a bensejében volt, és elrejti egy olyan helyen, ahol soha nem találja meg, ahol nem tudja megint rosszra használni.



Rejtsük el a föld mélyében, mondták a félistenek.

Nem, mondta Brahmá, mert az ember le fog ásni a föld mélyére, és

megtalálja.

Akkor süllyesszük el az óceán mélyén, mondták.

Az sem jó, mondta Brahmá, mert az ember megtanulja, hogyan merüljön le az óceánba, és ott is megtalálja.

Rejtsük el a legmagasabb hegyen, mondták.

Nem, mondta Brahmá, mert egy napon az ember felmászik a föld összes hegyére, és megint megszerzi az isteni leheletet.

Akkor nem tudjuk, hol rejtsük el, és nem ismerünk olyan helyet, ahol az ember nem találja meg, mondták a kisebb félistenek.

És szólt Brahmá: Rejtsétek el magában az emberben: soha nem fog arra gondolni, hogy ott keresse.

Igy is tettek.

Minden emberben ott van elrejtve valami isteni.

Azóta az ember bejárta a földet, leszállt az óceánba, felmászott a hegyekre, kereste, mi az, ami igazán boldoggá tehetné, és ez, az egész idő alatt ott volt benne.
 

Saba

Állandó Tag
Állandó Tag
:0:

Gondolatok


Az anyagi természet soha nem befolyásolhatja a lelki igazságot

A múlt és jövő megkötözik az anyagi természetet, az időtényező befolyására, de a transzcendentális energia vagy az abszolút valóság mentes ezektől. Ezzel kapcsolatosan az a legcsodálatosabb dolog, hogy örökké létezik a jelenben.

Ez a lelki valóság, a transzcendentális lét fölötte áll az érzéki észlelés birodalmának, meg sem közelíthetik a világias szavak és az elme. Az az igazság, ha valaki megkísérli leírni, milyen ez a valóság, végül valamilyen súlyos sértést fog elkövetni. A transzcendentális valóságban nincsenek sem eltérések, sem hibák, és ott minden megtalálja a tökéletes harmóniát az Úr felfoghatatlan energiájában.

A lelki valóságban nincs következetlenség, örökké friss és dinamikus, megrészegít a lelki boldogságtól. Ennek a valóságnak az a természete, hogy úgy látjuk, egyidejűleg léteznek benne a látszólagos ellentmondások, és az egymással szembenálló érzelmek.
 

Brigi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még nem próbáltam ezt a 21 napos meditációt, nem régen bukkantam rá.
Mindenesetre nagyon érdekes

Meditációk Pénzmágnes meditáció


21 napig minden este meditálj erről, mielőtt aludni mész! Mindkét részt csináld végig, az elsőt és másodikat egymás után. Ha valamelyik este nem tudnál meditálni, akkor kis szünet után ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.


Első rész:

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz, de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy, hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik-másik arc nem mosolyog, küldj neki magadból pozitív energiát, hogy mosolyogjon, és gondolatban üzend meg neki, hogy hamarosan újra látni fogod. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc, akkor hagyd, hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat. (Ez a része a meditálásnak több embert vonz az életedbe... olyanokat mint te vagy, olyanokat akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni, stb.)


Második rész

Képzeld el, hogy egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz. Most vedd észre, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz amit az arany por vonz, ragad hozzád az aranypor miatt. Lásd magad, hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod hogy a tied. Nem kell neked semmit tenni ezért a pénzért, mert igazán megérdemled: ez a pénz tied, és senki másé! (Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot, néha teljesen váratlanul, olyan helyekről, vagy olyan formában amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditalsz erről, az segiteni fog, akár hiszel benne akár nem! A 21. nap után mem fontos folytatni. Kell, hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuiciód majd megmondja, hogy legközelebb mikor, vagy milyen gyakran csináld a 21 napos Pénzmágnes meditációt.
Ezt a meditácit nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinalni, nem lehet senkinek semmi kárt okozni vele.
Figyelj fel arra, hogy új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen, ahol találkozhatsz, vagy hallhatsz olyanokról, akikről régen hallottál, vagy akik valamilyen formában segitségedre lehetnek. Lehet, hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakitől, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában – valaki segít, vagy talán csak mosolyog rad.
Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban elősegíti a gazdagságodat. Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minnél több gazdagságot teremtünk meg, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha gazdag vagyok, még jótékonykodni is jobban tudok és a köznek is tudok áldozni. Dehát nem vagyok viszont jó lenne... Ez olyan, mint Tiborc panaszai...
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. A technikai része érdekelne, az agykontrollnak, vagy a meditacioról vmit szeretnék tudni. Hogy tudom a pozitív gondolkodásomat még jobban erősíteni, használni... ilyesmi érdekelne. Köszike
Kedves fruu,
van itt nekünk agykontrollal foglalkozó topicunk is, csak keresni kell. De látom már meg is találtad. Olvasd végig és megkapod az információt.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo reggelt Efike:D :D :D ,latom latogatod ezt a topicot;) .Te is meditalsz,hogy meggazdagodj:confused: ,ha bejött szolj azert nekem is;)
Néha benézek mindenhová, csak az Ezoterikát és a Szellemtani marhaságokat kerülöm, mint a tüzes vasat :D A meggazdagodásról már rég lemondtam, hiszen tudod:

Költő vagyok, bolond vagyok,
mindig üres zsebem,
talán a sors akarta azt,
hogy mindig így legyen. .......
 
Oldal tetejére