Jeff Sessions igazságügyi miniszter bejelentette.........

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Március 27.

Melitta - 2017 Március 27, 23:47
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Jeff Sessions igazságügyi miniszter bejelentette, hogy a kormányzat megvonhatja a költségvetési támogatás egy részét az illegális bevándorlóknak menedéket nyújtó városoktól és szövetségi államoktól.

  Sessions miniszter váratlanul megjelent a Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer szokásos napi sajtóértekezletén, s ott jelentette be, hogy annak a néhány városnak és szövetségi államnak is be kell tartania az érvényben lévő bevándorlási törvényeket, amelyek pillanatnyilag menedéket nyújtanak az illegális bevándorlóknak.

  A tárcavezető leszögezte: az illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodók védelmezése nem folytatódhat tovább, s azoknak a városoknak és szövetségi államoknak, amelyek ezt megteszik, számolniuk kell a költségvetési támogatás visszatartásával vagy teljes megvonásával is.

  Sessions külön kiemelte Maryland államot, s felszólította az állam vezetőit: ne csináljanak “menedékállamot” Marylandből. Általánosságban azonban az Egyesült Államok valamennyi államához szólt és erőteljesen arra sürgette őket, hogy “körültekintően vegyék figyelembe, milyen károkat okoznak állampolgárainknak azzal, ha nem tartják tiszteletben a bevándorlási törvényeket és gondolják át politikájukat”.

  Hirado

  usa5.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Március 27.

  1. graver
   graver
   De hát azok az illegális bevándorlók csak a jobb élet reményében mentek oda...
  2. szundi53
   szundi53
   Érdekel ez valakit? Tudod: kitalálja, aláírja, végrehajtja és kész. Erre egy robot is képes, és az még olcsóbb. Bírónak van mérlegelési lehetősége bűnöző elleni ítéletben, itt semmi, mindenkik egy kalap alá vesznek. Fűnyíróelv.
  3. graver
   graver
   Ernoe-t biztosan. ;)

Megosztás