Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

meseb

Állandó Tag
Állandó Tag
..egy fehér egér rákacsintott az ágy alól és egy darab sajtot tolt a megdöbbent férfi felé.
-Mi a fene...-gondolta félig kábán, aztán kinyújtotta kezét az egér felé, aki erre elvigyorodott...
 

Catalisat

Állandó Tag
Állandó Tag
A dallamok rég elfeledett emlékeket idéztek fel a férfiben. Kezével a szeméhez nyúlt, lassan elmorzsolt egy könnycseppet.
 

k6v84

Állandó Tag
Állandó Tag
-Én mindenesetre nem tudom, és választ várok tőled -szólt a férfi, és hangjában türelmetlenség csendült.
 

ÉVA -IBOLYA

Állandó Tag
Állandó Tag
-Ez a kérdetösködés olyan unalmas . Én egér vagyok te ember.
- Ez elég értelmesnek hangzik egy egér szájából.
- Jól van - cincogta az egér ami már nevetésnek is tünhetett. Ha már túl estünk a formaságokon , mi volna ha mind a ketten valami értelmessel törödnénk ?
 

k6v84

Állandó Tag
Állandó Tag
-Beszéljünk inkább az új tetkómról, ami persze egy telefonszám, és amit előreláthatólag nem fogok tudni levakarni magamról az az elkövetkezendő földi pályafutásom során!
 

kimera25

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egér töprengőnek tűnt, vagyis a bajuszának mozgása erre engedett következtetni.
- megtudod magyarázni ,hogy miért ezt a számot tetováltattad magadra?- kérdezte és összefonta mellső mancsait.
kísértetiesen Freud-i ez a viselkedése - mélázott el főhősünk. még a végén azzal jön hogy szerelmes voltan a mostohaanyámba ...
- az voltál? - fogta vallatóra az egér.
- dehogy is..! én.. ÉN nem is mondtam ki!- háborodott fel.
- én az elméd szülötte vagyok egyértelmű hogy tudom mire gondolsz- válaszolt bölcsen az egér.
- te nem létezel? - nyitotta tágra szemét a férfi.
- miért mit hittél? léteznek beszélő egerek?
- én... hát..
- te elhitted!? - kacagott fel az egér idegesítő vékony hangon - te elhitted hogy van beszélő egész és az PONT veled áll szóba! nevetnek kell! Hát ez igazán mulatságos. - azzal megrázta fehér bajszát és gyorsan elszaladt.
 

ancsek13

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi elgondolkodva simogatta az állát.
Meg kellene borotválkoznom- gondolta a sercegő hangot hallgatva. Beballagott a fürdőszobába, de mielőtt belekezdhetett volna e férfiak által oly kedves elfoglaltságba újra megszólalt a csengő....
 

ancsek13

Állandó Tag
Állandó Tag
Lecsapta borotvát, kirobogott a nappaliba és dühösen feltépte az ajtót, aztán meghökkenve meredt maga elé. Az ajtó előtt nem állt senki. Kilépett és mindkét irányba végignézett a sötétbe vesző homályos folyosón, de nem mozdult semmi.Visszament a lalásba és lassan bezárta a háta mögött az ajtót.
 

ancsek13

Állandó Tag
Állandó Tag
Ahogy szétnézett a lakásban bosszúsan ráncolta a homlokát. A szoba úgy nézett ki mint egy iskolai öltöző egy különösen szeles nap után, mindenféle ruhadarabok hevertek szerteszét.Egy pillanatig eljátszott a gondolattal, hogy felhívja a bejárónőt, de aztán eszébe jutottak a részletes beszámolók amiket a bejárónő tartott különböző betegségeinek éppen aktuális alakulásáról és úgy döntött mára elég a saját fejfájása. Nem kellett volna tegnap az az utolsó whisky- gondolta miközben a kezét a lüktető fejére szorította.Hirtelen kaparászást hallott az ajtó felől és megpördült. Az hirtelen mozdulattól élesen belehasított a fájdalom fejébe, de rögtön elfelejtkezett róla, ahogy észrevette a lassan kinyiló ajtót. Nyirkos tenyerét a nadrágjába törölte és lassan elindult előre, de mielőtt elérte az ajtót...
 

kimera25

Állandó Tag
Állandó Tag
... az lassan szélesre tárult.
Az egér volt az. vörös brokát házikabátban és helyre papucsban, egy pipával a szájában.
- hogy vagyunk, hogy vagyunk ma? - érdeklődött kedélyesen. miközben nagyot szívott a pipájából. - jöjjön csak be kedves barátom. igaz korábban jött de amint látja ráérek. - invitáló mozdulattal betessékelte a házba, az ő házában.
- én itt lakom.
 

alexiarven

Állandó Tag
Állandó Tag
Belépett . Szemébe tünt az ablakokat beborító vérvörös brokátfüggöny, mely szinben harmonizált az egér köntösével
-Itt??? Hiszen ez a Regényíró háza, álmomban már jártam itt.
Ő találkozásunk során mondta nekem, hogy a regényírók egyetlen, megmásíthatattlan igazsága: „Bonyolultabbak a dolgok, mintsem hiszed.” A regényíró, amikor a lét igazságát kutatja, nem válaszokat ad, hanem kérdéseket tesz fel, mert minden válasz definíció szerint új öltést tesz hozzá a szép hazugságok függönyéhez.
 
Oldal tetejére