Hírek Karácsony szerint ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat, az atlétikai vb megnyitóján fogja ezt elmondani mindenkinek

Félúton leálltunk, és ezt nagyon erősen nehezményezzük, hiszen mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy teljesítsük a vállalásainkat-

– mondta Karácsony Gergely az Atv Híradójának arról, hogy nem megy el az atlétikai vb megnyitójára, ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat. Arról is beszélt, hogy a rendezvény nyilvánosságát arra tervezik használni, hogy elmondják, a kormány nem tartotta be a szavát.


Eredetileg 204 milliárd forint lett volna az atlétikai stadion megépítésének ára, de 2020 óta folyamatosan emelkedtek a költségek. Tavaly októberben pedig már 238 milliárdnál tartottak.


A kormány és Budapest vezetése 2019 végén kötött alkut egymással arról, hogy a főváros támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését, cserébe a kormány vállalja, hogy 50 milliárd forinttal kiegészíti az Egészséges Budapest programot. A kormány azonban csak 23 milliárdot fizetett ki, ami időarányosan is kevesebb az ígért összegnél.


Gulyás Gergely a kormányinfón azt mondta: ez részben azért történt, mert nagyon sok kerület a megkapott pénzeket nem tudta elkölteni a covid-járvány idején.


Az Atv szerint pár napja, amikor a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke felavatta a stadion futópályáját, elment a főpolgármesterhez is és közölte, hogy nem szeretne botrányt a kialakult helyzet miatt.

Kerner Zsolt

1687202186068.png
 
mondta Karácsony Gergely az Atv Híradójának arról, hogy nem megy el az atlétikai vb megnyitójára, ha a kormány nem tartja be a megállapodásukat. Arról is beszélt, hogy a rendezvény nyilvánosságát arra tervezik használni, hogy elmondják, a kormány nem tartotta be a szavát.
Most akkor elmegy vagy sem ha nem megy el akkor hol mondja el a baját?
Mert máshol nem fognak neki időt biztosítani.
 
Most akkor elmegy vagy sem ha nem megy el akkor hol mondja el a baját?
Mert máshol nem fognak neki időt biztosítani.
AZ van amit korábban is mondtam, ők igy szabadságharcolnak, már az elején komprumiszumkészen kellett volna felépni, ezt akarja a kormány, mi meg ezt, ütemterv, ha mi ezt meglépjük akkor a kormány csinálja meg azt, átláthatóan és transzparensen. Ezzel szemben ment az idő olyan gigaprojekteken való rugózással, mint a méhlegelő.
De mentségére legyen mondva, a ciklusa vége felé, miután kiderült, hogy nem lesz miniszterelnök, elkezdett kicsit főpolgármesterkedni végre Karácsony, csak nehogy pünkösdi királyság legyen a vége.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

midi nyalánkság wrote on bombi80's profile.
Üdvözöllek Bombi nagyon sok jót hallottam és írnak rólad szeretnék az ismerősöd lenniA face en Rácz Béla néven vagyok fenn téged hogyan talállak meg facen??
sorcier wrote on Wikkike.'s profile.
szia,ha ezt talàltad meg tölem,akkor jo helyen jàrsz. :)
A bak latin neve capricorn.

Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Wildcath wrote on VikiCs99's profile.
:dr_33:
Sziasztok! Karácsonyi dramatizált mesét keresek, 6-7 szereplővel. Óvodásoknak adnánk elő! Előre is köszönöm a segítséget! :)
napsugar641 wrote on mejutka's profile.
:)

Statisztikák

Témák
37,949
Üzenet
4,753,849
Tagok
612,716
Legújabb tagunk
Stern Róbert
Oldal tetejére