Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Tornando ,
kérlek a Sóskából fönséges sauce-t lehet késziteni pont ugy mint az Egresböl is nagyon passzol kérlek a párolt Marhahús mellé , mondjuk ha ez mind nincsen késznél akkor megteszi a Kapor is aztán, ha minden szakad akkor Torma mártás is illik hozzá . De mint mondod levess ááááh , nem köll .
Cdurmol , remélem nem csak a lyukakat reszelted e finom tésztába ?? Olvastam ám volt aki megis tette volna :).
Gumikám , nemtennél fel a kedvemért esetleg csak egy szelet zsiros kenyeret mondjuk hagymával , de lehet nélküle is . Mert amióta elhagytad Europát Papám 10 kilónyit magamra szedtem a képeid álltal . Nejem háromszor hivta a körzeti orvost mert nem tudta elképzelni mi a fenért futtkározok a fürdöszobába, teli lavorral . Tiszta vén Boxer lettem itt a kajáid miatt ugy csorog a nyálam :rohog::rohog::rohog::rohog::rohog:
 

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz GyulaBátyám!
Látom még nem alszol:)Azt mondom, holnap legyen rakottkrumpli, de ne csak kolbász hanem virsli és füstölt húsos szalcsi is legyen benne.
Lehet,hogy kicsit macerás a szeletelgetés,összerakás végett de ezt elrontani sem lehet,szinte magától elkészül.
Egy zöldségleves azért még elkíséri.:dr_31:
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
Varázsdoboz , ma nem lesz olyan , mert vértlenül Kagylót fözzök paradicson mártással . Na nem telefonkagylót Teee :rohog: , hanem olyan igazit , a fene vigye el már a körmömet is véresre sikáltam ugy tisztottam a fránya kagylóját . De ugy egyszer egyszer igy szezonon kivül meengedem magamnak ezt a pecsmergéses munkát . A rakott krumplit meg csak egyszer -egyszer tudunk fözzni ha a Magyar gyerekek jönnek , mert a sok Moszlém miatt ilyent nem lehet késziteni /sajnos/ :(
Ps. Kisérönek ott volt valamikor a szódaviz , a fiuk faluhelyen a Búcsú után etc.etc. de leves ??????
 

dipi

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • DSCF0306.JPG
    DSCF0306.JPG
    3.7 MB · Olvasás: 9
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére