Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
szombat vasárnap volt ugyanez Bolognai spagetti
photo.jpg
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, mivel egy-két nap nem a férjem kedvencét főztem (sem a rakott káposztát sem a spenótos gnoccit nem szereti), ma magyarosan fűszerezett tarját sütöttem, sült újkrumplival és csemege uborkával. Nagyon finom volt.
Holnap tojásos nokedli lesz fejes salátával. Van még vasárnapról csirkeragu leves. Vettem friss epret is desszertnek. (Megkóstoltam, azért ez még nem az igazi!)
 

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
ilyen csak a mesében van.Látni is gyönyörűség.Milyen sütemények lehetnek ott még ahol ezt vásároltad.:rolleyes:.Légyszi mondd el mekkora volt a mérete és az mennyibe kerül svájcban?Majd ha teheted,készíts légyszíves abban az üzletben 1-2 fényképet.
Mi van a kaktuszkáddal?Mit mondott a jóember?Gomba v. penész? Használ a szer? Nagyon szurkolok nektek:)
Bízom benne, hogy kaktuszaim rendbejönnek. Ma vissza mentem az üzletbe mert nagyon megtetszett egy kaktusz.
Euphorbia lactea Cristata a neve. Jó, mi?:)
2.jpg
Kedves Gumelig!
Megtaláltam a honlapjukat.No komment.Tudom, mások a keresetek mint M.o.-n,de én ezt akkor is sokallom. Sajnos az üzletről belülről nem láttam képet a honlapon,pedig nagyon kiváncsi vagyok továbbra is.

Sajnos ennek a vállalatnak nincs üzlete Zürichben. Egyik áruház péksége árul tőlük pár tortafajtát. A narancs-csokoládésat
veszem még tőlük. Az "olcsó" szót mi itt nemnagyon ismerjük.:(

csoki_narancs.JPG

A Zürich melleti Kloten városkában van egy üzletük. Pékség, cukrászda és étterem. Nem messze dolgoztam tőlük.
Reggelenként munka előtt oda jártam kávézni. Finom kiflijük van. A kalácsuk és a kenyerük is szuper.

Ma csak hagymás sonkás rántottát csináltam.
1.jpg
 
Utoljára módosítva:

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma nem főzök, mert maradt tegnapról bőven. Mintha éreztem volna, mert beállt a derekam és alig tudok mozogni. Remélem holnap már jobb lesz.
Késő délután jutott eszembe, hogy kisebbik fiamék ma kirándulni mennek! Szerencére ott kapnak kaját is, de a stangliból tudott vinni. Tegnap egész nap esett az eső, és mára is olyan időt jósoltak. Most ugyan süt a nap és fúj a szél, de ki tudja mi lesz még. Itt nem múzeumokat és várakat látogatnak a kiránduláson, hanem olyan helyre mennek, ahol mozoghatnak. Ma egy nyitott "katonai kiképző" helyre mennek; dagonyázhatnak a sárba. :rohog: Egyszer már voltak ott és akkor a sulis tréningruhába kellett menniük és váltóruhát vinni. Persze az én gyerekem nem vette át a világoskék pólót, amit szürkeként hozott haza! Kétszer raktam a mosógépbe, de szürke maradt; a kukába landolt. Most előrelátóan olyan ruhát és cipőt vitt, ami nem sajnálok kidobni a végén.

Gumelig! Nagyon szép az új szerzeményed!!!! Remélem a betegek is helyre jönnek! Kár lenne értük. Én is pár hete szereztem egy pozsgás kaktuszt. Férjem jót röhögött, mert megjegyeztem, hogy nem akarok a gyerekek miatt tüskéset venni. Erre csak annyit mondott, hogy a legkisebb is 10 éves, ha valamelyik belenyúl, akkor megérdelmi! :D De csak a tüskétlen mellett döntöttem.
 

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom a macskádat!!!!!!:hurra::hurra::hurra:
Olyan szép komoly tekintete van, nem is emlékszem, láttam-e már cirmostól ilyen megfontolt,bölcs arckifejezést.
Azt a lila kis apró virágú növényt nem ismerem. Dalmát harangvirág talán? Egyszer vettem virágboltban, de azt mondták, hogy nem télálló.Mi az igazság?
Nálatok mindig szép idő van?
Puszi!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére