Minden pasi egyforma (?) (!)

evajudit témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2006 December 20.

 1. TH6777

  TH6777 Vendég

  Azért a nők mindinkább igyekeznek....semlegesek maradni a reakciójukat illetően...mindenkinek más és más a reakciója...és más a türés határa...igy a nőké is...mivel a pasik előszeretettel szeretik magukat....az alfahím-elméletnek megfelelően....középpontba állítani önmagukat....a nők adott pillanati reakciója....ezért természetes....csak a pasik nem tudnak mit kezdeni ezekkel....
  egy érett nő nem mondja...,hogy egyforma....csak azt,hogy hasonló...és nem is a pasi....csak bizonyos cselekedete-i...
   
 2. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  pont erről beszélek...amit ez a hozzászólás is sugall...:p
   
 3. GJodie

  GJodie Állandó Silver Tag

  [​IMG]A férfiak nőznek a nők hímeznek.

  "Az utóbbi években áttörő tudományos felfedezéseket tettem a pasizás terén. A logika törvényei nyilvánvalóan e problémakörhöz nem alkalmazhatók, ezért megfogalmaztam az első aranyszabályt:
  Minél többet költesz műkörömre, szoláriumra, és szívdöglesztő cuccokra, annál nagyobb csődöt mondasz a magánéletedben.
  Bizonyítékul megfigyelhető, hogy a nem éppen tortadísz csajok viszik az oltár elé a legjobb pasikat.

  Második aranyszabály: Sose mutasd okosnak magadat. A férfiak imádják a "szőke nőket", légy a szíved mélyéről előbújó kislány, és titkold el, ha netán akad egy kis sütnivalód.
  A gondolkodás a férfiak privilégiuma.

  Harmadik aranyszabály: A magány messziről bűzlik, minél magányosabb vagy, annál magányosabb leszel.
  Hidd el, hogy nem is vagy az.

  Negyedik aranyszabály: Sose foglalkozz azzal, mit gondolnak a pasik rólad, mert el vannak foglalva azzal, hogy te mit gondolsz őróluk.

  Ötödik aranyszabály: Ne szemezz senkivel. Hagyd, hogy ő vegyen észre. A figyelemfelkeltés egyik jól bevált módszere, ha a háta mögött nekiállsz valamit keresgélni a pulton, és közben a feje a melleid közé szorul.
  Maradj visszafogott. Véletlenül nézz rá, mosolyogj kedvesen, és nézelődj tovább.
  Tudományos megfigyeléseim eredménye, hogy a férfiak mielőtt a tettek mezejére lépnek, biztatóan megsimogatják a saját fejüket.
  Engedd a fiúkat hódítani. A lelke mélyén minden férfi ártatlan kisfiú.

  Hatodik aranyszabály: Higgy nekik! A férfiak sohasem hazudnak. Minden szavukat maguk is elhiszik, ezért olyan hitelesek. Az sem véletlen, hogy nagy mesemondók mind férfiak voltak.

  Hetedik aranyszabály: az örök közhely, minden férfi egyforma.

  Hiába, Isten azért teremtette elsőnek a férfit, mert kellett egy piszkozat, mielőtt teremtene valami tökéleteset."

  forrás: internet

  (egy baj van... eddig ezeket nem tudtam én sem betartani... ajaj)
   
  AndiC és evapatocs kedveli ezt.
 4. adrivera

  adrivera Állandó Tag

  A férfiak azt szeretnék, ha folyamatosan érezhetnék, hogy szükség van rájuk. Ha azt tapasztalják, hogy a társuk bízik bennük, és méltányolja az igyekezetüket amely arra irányul, hogy a párjuk kívánságait teljesítsék, egyre erősebbek lesznek, és többet tudnak a másiknak nyújtani. A férfiakat úgy lehet ösztönözni, ha elismerik az erőfeszítéseiket.  A férfiak megoldásokat akarnak. Azért akarnak megoldásokat, mert ezzel bizonyítani tudják a hozzáértésüket. Ha egy nő nem fogadja el a férfi megoldási javaslatát, akkor a férfi úgy érzi, megkérdőjelezték a hozzáértését, nem tisztelik eléggé. Ezért tovább már nem is foglalkozik a nő problémájával

  A férfiak, ha zaklatottak, akkor egyedül akarnak lenni. Visszavonulnak, magukba fordulnak, és a gondjaik megoldására koncentrálnak. A problémákat osztályozzák súlyosságuk és sürgősségük szerint. A megoldás sorrendje: először a legsúlyosabb vagy legsürgősebb problémával foglalkoznak.

  A férfiak nyerni akarnak, mégpedig nem csak simán nyerni, hanem azt is akarják, hogy a másik veszítsen. Nézzük például a teniszt. Ha egy férfi meccset játszik, nem elegendő, hogy csak úgy nyerjen. Az ügyességét, rátermettségét, a jobb felkészültségét bravúros labdapörgetéssel, cseles ütésekkel igyekszik bizonyítani. Legalább annyira élvezi azt, hogy a társa veszít, mint a saját nyereségét. Akkor teljes a győzelem érzése, ha fölényes győzelemnek lehet elkönyvelni.

  Ha egy férfira nagy nyomás nehezedik, akkor feledékenyebb, megbízhatatlanabb, elérhetetlenebb lesz a társa számára. Kapcsolataiból távolodik. Ha ilyenkor próbálunk beszélgetni vele, úgy tűnik, mintha alig lenne jelen. Természetesen azért nem figyel ránk, mert a problémáján rágódik, megoldást keres. Érdemes ilyenkor békén hagyni, és kivárni, míg megoldja a problémát, mert utána megújult érdeklődéssel és nagyobb törődéssel fordul majd a társa felé.

  Mi történik akkor, ha a férfi nem találja meg rövid idő alatt a megoldást a problémájára? Ilyenkor keres kisebb célokat, amelyeket megvalósíthat. Például újságot olvas, tévét néz, autót vezet, de egy biztos: nem beszélget az őt nyomasztó gondokról. Kicsit felejtenie kell, hogy a kikapcsolódás után újult erővel dolgozzon a problémája megoldásán.

  Óriási hibát követ el az a nő, aki ilyenkor szóra akarja bírni a férfit. Visszautasítás, ideges szóváltás lesz a vége, és mindkettőjükben a meg nem értettség érzése marad.

  Még nagyobb melléfogás, ha a nő ilyen esetben tanácsot próbál adni. A kéretlenül adott „segítség” megalázó a férfi számára. Azt jelenti neki, hogy nem bíznak benne annyira sem, hogy egészen apró dolgokat meg tudna oldani egyedül is. Ha a nő rámutat arra, hogy párja mit tett rosszul, ezt a férfi súlyos kritikának értékeli. A nőt a segítségadásban a szeretet kimutatásának vágya vezérli, a férfi, pedig támadásnak, fájó kritizálásnak éli meg.

  Nem szabad megfeledkezni róla, hogy a férfi vágya az, hogy csak akkor kapjon segítséget és tanácsot, ha kér. Sok férfi számára fontos, hogy bebizonyítsa: el tudja érni a céljait. Gyakran tapasztalható, hogy az apró kudarcok jobban bántják a férfiakat, mint a súlyosabbak.

  Néha a férfiak azt kifogásolják, hogy szívesen segítenének a párjuknak, de nem tudják, mikor tesznek jót, mikor várnak a nők valódi segítséget, és mikor panaszkodnak csak úgy… Valóban csak kevés nő tudja a segítségkérésnek azt a módját, amit úgy neveznek: egyenesen segítséget kérni. Ez így hangzik: Légy szíves tedd meg ezt és ezt. Vagy: Szeretném, ha ezt meg ezt megtennéd nekem. A férfiak a segítségkérés ezen eseteiben hálásak, mert nem kell találgatniuk, mit is akarhat valójában a társuk.

  Amikor egy férfinak problémája támad, feltámad benne egy ősi ösztön, amely még a magányos vadászatok emlékét hordozza a sejtjeiben. Ez azt sugallja, hogy az embernek vészhelyzetben először magával kell foglalkoznia, és csak utána mással.

  Érdekes megfigyelés, hogy amikor a repülőgépen a kapitány bemondja, hogy: „Hölgyeim és uraim, kérem, tegyék fel az oxigénmaszkot”, a férfiak gondolkodás nélkül felteszik magukra, utána, pedig a társaságukban lévő másik személyek segítségére sietnek. A hölgyek ugyanerre a felszólításra először a társaságukban lévő gyermekre teszik fel az oxigénmaszkot, és csak utána magukra. Azt gondolnánk, hogy ez a férfiaktól önzés, pedig csak a logikus, előrelátó, ösztönös gondoskodás. Gondoljunk bele, ha a férfi magára vette az oxigénmaszkot, akkor bárkinek biztonsággal nyújthat segítséget a továbbiakban. Ha azonban először a többiekkel törődik, elveszítheti az eszméletét, és akkor ahelyett, hogy másokon segíthetne, ő szorul segítségre.

  Ha egy párkapcsolat boldogtalan, egészen biztos, hogy mindkét fél felelős a boldogtalanságért. Ha egy nő túl sokat ad, ezért nem a partnerét kell hibáztatnia. Ugyanez a helyzet, ha a férfi ad túl keveset. A végső tanulság az, hogy hiábavaló dolog mindenért a másikat hibáztatni. Megváltoztatni mindenki csak a saját hozzáállását tudja.
   
 5. sanyoca6

  sanyoca6 Állandó Tag

  Minden férfi disznó :) De mi lenne disznók nélkül? :)
   
 6. TH6777

  TH6777 Vendég

  Ja kérem ahoz...,hogy érezhessék amit...tenni kell-lene öszintén érte...és persze egy bizalmat nem a télapó oszt a zsákjából...azért annyira nem erőlködnek és nem is nagy erőfeszitéseket tesznek...ugye a ffiak általában...,hiszen a nők sajnos baromiul elkapatták a himhordák tagjait...és még a semmittevésüket is már méltányolják...az öszvért ha nem huz azt lehet és kell ösztökélni...no de ha egy kétlábon járó "him"embert ösztökélni kell...és magától nem jön rá azokra amik egy kapcsolatban...,vagy egy nőt megilletne....hát annak a ffinak-pasinak az ösztökélés is annyit számit...mint erdőtűzhőz a vizipuska...
   
 7. sunam

  sunam Állandó Tag

  Ha egymagadban nem érzed jól magad, akkor pasi mellett sem fogod tudni.
   
  evapatocs és formica kedveli ezt.
 8. TH6777

  TH6777 Vendég

  Sztem a pasik legnagyobb gondja és problémája...,hogy sajnos
  olyan sajátos és egyedi....kisebbségi érzésben "szenvednek"...,hogy valóban jobban is teszik,ha időnként "elvonulnak" a magányukba....és megprobálnák a sikertelenségük okait megtalálni...s annak mielőbbi megoldását kieszközölni...
  véleményem..,hogy a pasiknak is öszinte-nyitott szivvel és tiszta lélekkel kellene járni....a másikkal a megfelelő és müködő kommunikációval...nyiltan előállni az álltaluk problémának véltekkel...és biztos,hogy közös erővel és megértésben...minden problémát meglehet oldani...holmi erangsorok és besorolások nélkül...
  és bizton mondom...,hogy a nők nagyon nagy többsége...jó felismerő egy pasit illetően...pláne egy kapcsolaton bellül...ahoz,hogy ha öszintén előadja és megtiszteli párját a ffi...nyügjei elmondásával...a nők igyekeznek a legmegfelelőbb útbaigazítást megadni párjuknak...a problémájuk megoldásához...,
  Sztem a pasik java része önmagának csinál gondot-problémát...,mert nem jól értelmezik egy kapcsolaton bellüli...rájuk vonatkozó munkaköri leirást....és tudjuk...,hogy a férfiak.... egyszerre csak egy félét képesek csinálni....
   
 9. TH6777

  TH6777 Vendég

  No csak az a helyzet...,hogy mire rájönnek..,hogy hiba van az "adásban"...már késő...
  "férfi vágya az, hogy csak akkor kapjon..."...no ha Tudsz olyan ffit aki nem várja el a folyamatos kapást...mindegy mit...akkor annál lehet sok sok nő "sorban" állna és mennyivel könyebb.... szebb lenne az élet...ja a kudarcok...igen szép dolgokat fogalmaztak meg a vonzás törvényében erről...,de az élet a valóság mást produkál...,mint egy elmélet a könyvben...
   
 10. AndiC

  AndiC Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Vannak marhák ...:rolleyes:

  Kedves sanyoca6, itt pontosan nem szidjuk a teremtés koronáit.
   
 11. TH6777

  TH6777 Vendég

  no no...azért vannak ám kivételek...oszt meg zsák a foltját...:D

  nélkül....[​IMG]

  mi lenne?...[​IMG]

  no akkor ez inkább ugy fest...oszt inkább ugy jellemzöbb...,hogy sajnos magát a problémát sem találják meg a pasik "időszámitásunk" óta...nem hogy magát a megoldást...igaz rendelkeznek a "jó helyzet felismeréssel"..és tényleg lazán olvassák az ujságokat...stb miközben a feleségük éppen a belsőjét kidolgozva...teszi a dolgát...vagy éppen rohan a lázas gyerekkel az orvoshoz...oszt nég a tvnézés reklámja alatt sincs idejük egy röpke búúút kipréselni magukból...csak mert beletemetkeznek...a nyomasztó gondjaikban...és csak az ujság hasábjain keresztül keresgélik a megoldást....
  ritkán adatik nem hogy újult erővel...,de még a régivel munkálkodó pasi sajnos...aki valóban szeretne egy problémát megoldani...és mind ezt önerőből...a párját-családját megkimélve...
   
 12. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  röf, röf....uiiiiiiiiiiii :--:

  Én akkor vágyom igazán társra.

  Én nem. Nekem fontosabb a játékban az együttlét öröme. Nagyobb öröm ha a másik nyer, mert annak én is örülök, az kettős öröm.

  Sosem szeretek egyedül lenne. Főleg nem a problémámmal.

  ...kapcsolgatja a távkapcsolót. Ez egy tipikus stressz levezetés a pasik részéről, amit tiszteletben kell tartani bármily nehéz is ez a nők számára.

  Nekem szükségem van tanácsra. Egy más nézőpont sokat segíthet, főleg ha a számomra legkedvesebb embertől érkezik.

  Felelős csak a férfi lehet egy kapcsolat életbentartásáért.

  Ez így igaz.

  Múúúúúúúúúúúúúúú.........:p
   
 13. TH6777

  TH6777 Vendég

  no lehet én nem is a földön élek?:D...vagy naiv vagyok...de ez még a humor kategóriában is...'"egyedi"....
  ösztönös...előrelátó...(pláne egy zuhanásnál)logikus...és ezt mind a pasik jellemzésére?....:rolleyes:...sztán nagyitóval sem...és ennyire összetetten egy pasiban?...:Dugyan már....habár a fantazia világában élőknél minden előfordulhat...az álmok szigetén...
  megmerem kockáztatni...pasi nincs aki öszintén ismerve önmagát...ennyi pozitivumot betudna magának igy egybe...hol ott vannak pozitivumaik...

  no..no...nem stressz levezetés...gyerekes és naiv már bocs...bunkóság a mai szóhasználattal élve...és egy helyzet kezelésének képtelensége....ugyan már kérdem én...amig nem volt technika...addig mit is nyomkodtak a stresszes ffiak:confused:....

  Jeeee....bár ha már osztás lenne és a sajátból...mert azé má itten akad-akad a "Vonzás törvénye" ciműből ám...

  igaz...,de csak akkor...,ha egy pasi önmaga partnere és egojával él egymaga...mert egy társas-párkapcsolatban...alapból minden kettőn áll és bukik...kölcsönös a felelöség is...és egyébb terhek...de a pozitivumok is...
   
 14. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  Sorolni lehetne a nők naiv és gyerekes dolgait is....már bocs....és....akkor nem volt ennyi stressz sem...

  Szóval a pasinak kötelessége a nők szeszélyeit minden körülmények között elfogadni, de egy pasinak ilyen még véletlenül sem lehet.(?) :(

  Miért nem tudod egyszer azt írni: ,,Rendben elfogadom, hiszen tudom hogy a nőknek is vannak érthetetlennek tűnő dolgaik."? Hát nem?
   
 15. Bolch

  Bolch Állandó Tag

  Csak a külsejük és az egyéniségük más, mint a nőknek, hogy ne keverjük össze őket.., A krokodil sem felsőbbrendű a rigónál, csak mert zöldebb, de nem malac, vagy ló, de növény sem.
   
 16. TH6777

  TH6777 Vendég

  1. Tipikus ffi reakció....a naiv-gyerekes dolgok nem nemhez és korhoz kötöttek....viszont ténylegesen a ffiakra vetitve jellemzőbbek...,mint a nőkre...

  2. egy kapcsolatban senki nem kötelezhető...és nem kötelességből fogad avagy nem fogad el bármit is....sztem hogy az ember működtetni tudjon egy kapcsolatot...., rengeteget kell tanulnia.....többek között azt is..., hogy hogyan fogadja el magát..., hogyan állhat meg önállóan a lábán....és ami még fontos....biza meg kell tanulnia legalább alapszinten.... elviselhetőnek lennie....,
  Szeszélyek....no a mai statisztikák szerint a mérlrg serpenyőjének az az oldala "sülyed"...amiben a ffiak kaptak helyet....igen...igen már fordult a koceka Kedves Ffiak...
  egyéb iránt ha diferenciáljuk öszintén a szeszélyeket milyenségük alapján...no megint csak a ffiak viszik a pálmát a szeszélyeikkel...
  csak a ffi klimaxra gondolván...no nő legyen a talpán aki végig birja egy pasi ezen időszakának szeszélyeit...

  3. Azért nem iróm...,mert az az egommal és az elveimmel...a valósággal ellentétes lenne...hiszen önmagamat csapnám be egy hazugsággal befelé...
  A legtöbb ember sajnos.... inkább elfogad egy valószínű hazugságot..., mint egy valószínűtlen igazságot.....no egyiket sem fogadom el....sem a hazugságot...sem a valószinűtlen igazságot....

  egyébként ha vissza olvasgatsz...sok sok esetben kiemelve iróm...hogy nemtől független...nőkre és pasikra egyaránt stb...

  Sztem ahogy az olvasást..., úgy a kapcsolati kommunikációs jelzéseket is el lehet sajátítani...kivétel nélkül mindenkinek..., csak nyilván annak, aki nincsen természetes módon "beállva"... ezekre
  az ugynevezet mintázatokra...,lényegesen nehezebben fog menni....bármi is a kapcsolatukban...még a "szeszélyek" ..."elviselése" is...pláne a pasiknak...akikre ugye nem jellemző a megfelelő kommunikációs képesség...
  Természetesen a kivételek erősitik a ...
   
 17. TH6777

  TH6777 Vendég

  Mostanában egyre sürübben látógatnak a gyüjtőgetők erre felé....
  pedig tényleg annyi sok segitséget kapnak a 20 hsz.megszerzéséhez...no de emberek és Istenem...akkor zavaró sztem itt és jó néhány topikban...amikor homlokegyenest még bocsi...,de "blődséget" is irnak éppen a témához...
   
 18. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  ...ajánlom magamat... :) ....én emléxem miket írtál...te emléxel miket írtam?...ha nem...olvasgass vissza....engem csak az bánt,....hogy nem látom részedről azt.... a toleranciát....konkrét esetekben....amikről írtál az eddigiekben...
   
 19. TH6777

  TH6777 Vendég

  Tolarencia...mit is "kellene":confused:... és a tolarencia melyik fajtájára gondolsz?...egyébként amikor itt beszélgetünk...véleményeket...gondolatainkat irjuk....akadnak szélsőségesen éngyenge emberek...és ezzel senkit nem szándékozom megbántani...minősiteni...akik már akkor is védekeznek...., ha olyan dolgokról esik szó...., amelyek esetleg érinthetik őket....ha tolerálnék bizonyos dolgokat itt...ami az eszméimmel ellentétes lenne...akkor valójában...képmutatóvá válnék és nem maradnék pártatlan...mitöbb hűséges önmagamhoz...igy általánositva "egyformává" válnék azokkal akik...sztem az iróttainkat és a benne foglaltakat nem kell tolerálnunk...és elvárnunk,hogy mások is ezt tegyék...nézőpont....,olvasat...,és ami fontos...mindenkinek a saját valóságértelmezése az egész....ego liberális gondolkodónak
  tartom magam...igy azt mondom...,hogy itt is bizonyos szempontból mindenkinek igaza van...tehát nincs mit tolerálnom...még akkor sem...amikor e topikokban a közösség valósága megkövetel bizonyos rendet....,hiszen hogy a közös valóság...itt is élhető legyen..., a sajátunkkal együtt...nem szükséges olyan véleményeket irnunk...amik ellentétesek a sajátunkkal...se nő,sem ffi nincs egyforma...,de vannak hasonlóak...akikben a szubjektivitásuk...oly erővel "tomból"..., hogy a mások világa feletti ítélkezést.... azonnal lecsendesíteni kivánják....akár támadással...akár személyt illető véleménnyel...akár csak egy hasonlóval is...amit irtál..."nem látom részedről azt.... a toleranciát...."
  Véleményem...,hogy itt egy jó közösség van...magára az egész CHra gondolok...és a közösség valóságában...senkitől semmilyen formában...nem várhatunk el objektivitást...,mert akkor biza abból... általában problémák származnak... ami azt gondolom senkinek nem jó...és magának a közösségnek sem....mert jönnek az itélkezések...a másik-sok sértegetése...a hivószavak a tolarenciára...némelyek fékentartása....stb...és igy magát a közösséget nem a szeretet uralja és nem a szerete lesz az alapja...hanem a rend---és annak betartása-tartattatása...
  Sztem azt kellene felismerni...,hogy nem minden az aminek látszik...és ennek fügvényében...a saját véleményeink sem az ellenérzéseinket tartalmazzák...még ha némelyeknek annak is tünik...csupán vélemény...a saját véleményünk...adott témában...

  Sajnálom..,ha téged az bánt...,hogy nem tolerálok olyan dolgokat...amit sztem velem együtt sokan szintén nem tolerálnának...mert a pasikról általánositva...néha konkrétumokkal alátámasztva...véleményeink a valóság tükréből meritve és megtapasztalva iródnak...élnek bennünk...
   
 20. formica

  formica Kitiltott (BANned)

  ,,..rettegek attól a naptól amikor mindenki egyetért velem..." (Kathryn Janeway)
   

Megosztás