Minden pasi egyforma (?) (!)

JonGeorg

Állandó Tag
Állandó Tag
Jól van, örülök, hogy a vidámság helyet kapott ebben a kérdésben :) , különben ki tudja, milyen ítéletet hoznátok végül, Kedves és Tisztelt Hölgyek :)
 

kemecsey

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlök minden fórumlakót Magyarországról. Engedelmetekkel beszállnék a beszélgetésbe. Tájékoztatásul: férfiból vagyok, válási özvegy. :)

Szerintem a topicindító felvetés elhibázott, egyoldalú világszemléletet tükröz. Amellett, hogy a férfi és a nő egymást kiegészítő fél (egy ketted), különbözőségük alapvető.

Azt a férfiaktól sokszor elhangzó, ma már közhely kijelentést, hogy a nők kiismerhetetlenek, mindenki - a nők is - ellenkezés nélkül elfogadja. Ugyanakkor ennek ellentettje - hogy nehéz a férfiak világában eligazodni - nem hangzott-hangzik el.

Üdv. kemecsey
 

kemecsey

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia, booborek!
Meg kell valljam, nem olvastam végig a topicot, az elejéből, a végéből meg még valahonnan szemezgettem ezt-azt.

Ugye minden egészséges ember (hogy egy kis vidéki ízt is adjak hozzá :) ) (férfi) szereti, imádja a nőket - már amíg szuflával bírja, aztán már a nosztalgia okán is kedves hozzájuk... Ezért is bánt a sok elfogult vélemény. Mert maguknak is hazudnak, akik lusták finom disztinkciókra.
 

cat34

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem szó szerint egyforma, csupán néhány jellemvonásban, ami a "teremtés koronáit" egyformává teszik.
 

moncsih555

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában tapasztalom, hogy nagyon sok hasonlóság van a pasik között, nyilván mert pasik... és úgy viselkednek, éreznek stb. ahogy azt ma "elvárják" tőlük. Persze skatujázni nem lehet és nem is szabad... Rajtuk múlik, hogy változnak-e sajnát maguk boldogságáért.
 

szivĂĄrvĂĄny

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem sok függ attól otthonról mit hozott a pasi, vagyis anyukája mennyire kényeztette, babusgatta. Szerencsére az én férjem a szuper apa, férj kategóriába tartozik. Sajnos ők vannak kevesen.
 

zildjian

Új tag
Szerintem mindegyikőjük más. Legalábbis akikkel én találkoztam eddig.
Szerintem abszolút nem egyforma minden férfi. Persze minden nő sem. Elég belegondolni, hogy akikkel összesodort eddig a szél milyenek voltak. Mindenki teljesen más.
 

nyau32

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem mindenki forgolódik, aki szerint pedig a pasik egyformák, az szánalmasan tapasztalatlan, és tájékozatlan megkeseredett nő lehet.
 

levis69

Állandó Tag
Állandó Tag
Van olyan hely, ahol azt mondják a férfiakra:

Mind egy tyúk tojta! :)

Vajon, tényleg egyformák? Miben, miért? Tényleg különbözőek? Miben, miért?

Izgatottan várom a véleményeket!

van amiben minden egyforma..de vannak amiben nem
nincs két egyforma ember....vagy az már klón de azt még nem találták fel...
 
Oldal tetejére