motorosok

Ottomotor

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki most akar váltani, az nézzen szét. A motorkereskedésekben akcióznak szinte mindenhol. A GS500 és a CBF500 is most jó áron van. Igaz, aki kezdeni akar, vagy csak folytatni, ne menjen lejjebb.
 

K.O.rnél

Állandó Tag
Állandó Tag
én már a még nagyobbon töröm a fejem... egy ismerôsöm azt mondta egyszer, hogy nekem kicsi a 650-es kezdô motornak is.. azt hiszem igaza lett, mert a 800-ast is kicsinek érzem lassan.. Karácsony tájékán akciózzák legjobban a bringákat (újakat)
 

motorbaby

Állandó Tag
Állandó Tag
az 1200-1400-esben gondolkodj.azt nem növöd ki hamar:)az 500-ast én is hamar kinőttem volna,ezért kezdtem újból a 650-el.de szóljon valaki,aki az 1000-es mociját 650-re cserélné!az sem hátrány,ha rá is fizetne.persze csak 2006.Xl.hó utáni érdekel,és nem törötten:)csak balekok jelentkezzenek!:)amúgy tényleg nagyon akcióznak most..az is megfigyelhető,hogy Bp-en még mindíg a legdrágábbak a mocik.érdemes minnél kijebb menni a várostól.én győrből hoztam fel,és így spóroltam 200 ezret,máshogy nézve + 2 év pluszt.2006.11.havi mocim tavasszal 1M350e volt,és 1 év alatt,csak 4000 kilóméter volt benne+szervízkönyv...vadi új állapotban.mázlimra az előző tulaj is attól a kereskedőtől vette,ahova visszavitte,és nem volt neki elég ideje mocizni.fél év alatt belehajtottam 8000-ret:)szóval akkoriban,és még most is az sv650s -emért 2004es mocit kapnék.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már gondolkoztam, az autósok miért olyan agresszívak és tolakodók. Nem lehet rájuk haragudni, mert bizonyára egyik-másikra épp útközben jön rá a hasmenés. Olyankor bizony nagyon kell hazafelé igyekezni. De sajnálom őket...:mrgreen::mrgreen::D
 

Ottomotor

Állandó Tag
Állandó Tag
Jönnek az új modellek, a decemberi akciót több kereskedő előbbre hozta.
GSF650S most 1.448 igaz, K6-os, de jó ár.
S - vagy H kinek melyik jön be. A kezdés biztosan 500cm3 de minden évben nem emelhetünk 100cm3 -t.
Ha a motor is lecserélhetné gazdáját, sok vad ló szaladgálna. :razz:
 

K.O.rnél

Állandó Tag
Állandó Tag
+jött a fagy... el kell tennem a bringát.. de nagyon hosszú lesz a tél.. kicsit megpucolgattam és akkot vettem észre, hogy a kidörrenô rögzítô csavarjai kihullottak a rezonanciától :) gyorsan visszatettem :)
 

motorbaby

Állandó Tag
Állandó Tag
én még nem tettem el a mocit.még reménykedem benne,hogy lesz még jobb idő.(és persze nem jövőre) amúgy a hóban is bizti jókat lehet mocizni,bár ezt meghagyom a profiknak.majd,ha valaki lát egy vasra fagyott mocis csajt,az én volnék..létszi olvasszatok ki!a benzingőzben jól olvadok,csak ne gyújtsatok rá!:)asszem feltalálom a suzuki sv cabriót:)
 

Ottomotor

Állandó Tag
Állandó Tag
Én sem bírom ki, ma is motoroztam, igaz egyedül voltam az úton, még egy robogóssal sem találkoztam. Azt hiszem ha nem esik le a hó, motorozni fogok, jó sokáig. Én most akkor megszállott vagyok?
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Sziasztok, most találtam rá erre a topicra..:mrgreen:

Régi motoros vagyok, 1976 óta motorozok, 6 belset, egy halálközeli élmény és egyéb érdekességek.

Mindíg váltogattam a motoraimat, attól függően, hogy milyen kedvem volt, a legtöbbet egy chopperrel jártam, Suzuji 650 LS Savage, nagyon szeretttem.

Mostanában egy yamaha XT 400 - al hajtok, mert ahol lakok itt ez a legjobb, mert nagyon jó terep van.

Igaz, most kimentem az utolsó szép napon, és lett egy kis szerencsém a szerencsétlenségben, egy homokbányában motoroztam nagyon jót, majd amikor kimentem az orszűágutra nemsokárta ledöglöttem, szerintem a generátorom ment szét. most viszem majd a szerelőhőz, pontosabban Ő viszi el trélerrel. Nem is tudom, ha a bányában döglöttem volna le, hogyan hoztuk volna ki a morotr a nagy súly miatt!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezért járok én kerékpárral, mert még az emeltre is felhordom kézben. Kenyérgőzzel és folyékony sörrel is jó teljesítményt nyújt. Érdekes, hogy a pálinka fogyasztásával jobbak a teljesítménymutatók, mint a tejjel....:34:
 

K.O.rnél

Állandó Tag
Állandó Tag
:) nekem a chopper a motor, persze tisztelet mindenki másnak, hiszen mindenkinek az amije van éppen. A Savage jó bringa, és szép hangja is van. Most az ünnepen tettem el én is, szépen letakargattam, akksit kivettem... hmm.. nehéz lesz kivárni mire bedörrenthetem újra a "férfias" hangját.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
én most megjavitattom, és még szeretnék vele novembervben is motorozni!

Pár éve december 20.-án még motoroztam a chopperemmel, igaz, már kicsit csúszot, mert leesett pár centi hó....

a mostani igazi terep motor, igy azt hiszem ezekkel a terep gumikkal tiszta élvezett lesz a hóban motorozni!

és puhára esek!:mrgreen:
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak vigyázz István, az ízületeid ki ne fázzanak a téli motorozás közben! A hóembert el ne gázold, mert elvégre a hóember is ember! :D:mrgreen::D
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor a cerkát nem fogod elő venni. Merre is van az a környék? Megyek, motorozok arra egyet. Én úgy szeretek motorozni, ha tele vagyok rummal.
Akkor nagyon szabadnak érzem a száguldást! Majd te meg ki fogsz mosni, ha elkapnak, egyébként meg csak te kaphatsz el. Akkor meg legalább iszunk tovább....:D:mrgreen::D
 

motorbaby

Állandó Tag
Állandó Tag
MOTORRA MINDENKI!!!!
gyönyörű az idő!! :)
K.O.RNÉL AZONNAL TEDD VISSZA A MOCIDBA AZ AKSID!!!
túl korai bűnt követtél el ellene!idáig hallom a sírását!
ki akar menni ! és nem kicsit,nagyon!:)
ha máshogy nem,legalább tologasd pár kilómétert,hagy örüljön a picike!:)
 
Oldal tetejére