Navracsics egy évet ad a Fidesznek

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

Melitta - 2020 Január 8, 10:11
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Navracsics szerint a Fidesznek valóságérzékelési problémája van.

  A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra

  – mondta a jobbikos N1TV-nek Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.  Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

  A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

  upload_2020-1-8_4-11-5.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

  1. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Egy év?
   Kaptak tizet a választóktól.
   Kapjanak még tizet! (Hogy kitől, az már más kérdés.)
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Amit adnék, az nem tíz, de sokkal több év, teljes vagyon elkobzás és a legkeményebb bűnözők közé dobatnám be őket. Érezzék a sötét oldal minden "örömét", különösen a zuhanyban... Már az elképzelés is örömet ad, ELKÉPZELTEM. o.v. amint szappanért lehajol és a többit... Hjaj, hogy nekem milyen mocskos fantáziám van?! Önmagamtól is megrémülök :oCsak jó volt elképzelni... Nem részletezem, mert kiesel a székedből nevettedben. A válaszod tökéletes és mint egy diplomata, korrekt. Jómagam rendesen elvetettem a sulykot, de bitang ól esett. Bocs':rohog:
  3. johannsebastian
   johannsebastian
   Kapnak is, mégpedig a választóktól, mert az ellenzéknek még nagyobb valóságérzékelési gondjai vannak. Úgy viselkednek, mintha a Fidesszel együtt a Fidesz szavazóbázisát is le lehetne váltani. Szomorú hírem van. Nincs így.
   MissAngela, 193 és setni kedveli ezt.
  4. johannsebastian
   johannsebastian
   Egyesek szerint minden fejben dől el, és a kivitelezés már nem ad sokat hozzá a dologhoz. ;)
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  5. FLAMINGO
   FLAMINGO
   A fidesz szavazóbázisát nyilván nem lehet leváltani, legfeljebb meggyőzni. Hogy kinek sikerül, az idő megmutatja.
   Abban nem vitatkozom, hogy a jelenlegi ellenzék még nem eléggé felvértezett, de ez is idő kérdése.
  6. 193
   193
   elemezzük már egy picikét a dolgokat ... szerinted csökkent a FIDESZ szavazóbázisa ez alatt a néhány ciklus alatt? Miben látod az erodálódást?
   Egyszerüen a megfelelő taktikát kell megtalálni az elvtelen szivárványkoalició ellen.
  7. CasaLoma
   CasaLoma
   majd osztanak az orosznak is állampolgárságot
   Gagamail és Ernoe kedveli ezt.
  8. CasaLoma
   CasaLoma
   Még meggyőzni sem. A többsége idős ember, aki már nem szeretne változást arra a kis időre, ami még neki hátravan.
   Ernoe és setni kedveli ezt.
  9. erika0601
   erika0601
   Nem a szavazó bázis csökkent - a hívőket nem lehet meggyőzni - hanem az ellene szavazók száma nőtt... erre kiváló példa az önkormányzati választás, és ettől a gazdi felettébb retteg... jól teszi... ha sikerül 2022-re a teljes összefogás, ami ugye nem lehetetlen az októberi választás fényében, akkor nektek befellegzett :)
  10. ?Walaky?
   ?Walaky?
   ez az a korosztaly akiket 30 eve elkabitott es meg nem jottek ki a revuletbol am lassan kihalnak
   DE 22 ben mar sok uj 18 eves lesz szavazo pozicioban akik az elozo szavazaskor meg 14-15-16-17 evesek voltak
   ok azok akik valtoztathatnanak a tiszta kritikus corrupciot elutasito latasmodjukkal
   erika0601 kedveli ezt.
  11. Ernoe
   Ernoe
   A Fidesz is ráfog jönni előbb utóbb,
   - Hogyha nem ad teret más véleménynek mint az övé akkor nem fog létrejönni egy ellenzék.
   - Márpedig, ha nincs rajtuk kívül felelőseget hordó párt, akkor ök lesznek mindenért egy szép nap felelős

   - Mivel az elégedettség nem növekedhet a végtelenségig, ezért a bukás előre programozott
   - Nem szeretnék egy kormány helyében lenni amelyiket megosztatlan félélőség terhel
   - A Fidesz az első pillanattól kezdve ellenségképre épített, az EU nem ment bele a csőbe
   - Orbánnak nincs félnivalója az EU-tól mert nem jönnek szankciók és ez fogja a rendszert elsöpörni
   - Ez, mert mindenért ök lesznek a felelősek.
   - Ennek nem örülök ...
   Patalenszki Krisztina és gumelig kedveli ezt.
  12. 193
   193
   Hát ezt nem tudom hogy következtetted ki, pedig egyszerü matek az egész. Az ellenzékiek feladták az eszméiket, egyéniségüket, pártprogramjukat, inkább pártkvóta szerint osztozkodnak a koncon. A szavazóbázissal kapcsolatban evidens volt az EP választásokon is, hogy csupán egymástól lopkodják a szavazókat.
   De visszatérve az eredeti problémára, természetesen régóta megvan az ellenszere (divide et impera), csak hatékonyan adaptálni kell az aktuális helyzethez.
   Utoljára módosítva: 2020 Január 8
  13. 193
   193
   Nagyon keverednek a dogok, kormány, párt, parlament, választópolgárok ... ezek mind-mind különálló dolgok egymástól függnek.

   Nem vagy elégedett a törvényekkel, vagy a végrehajtásukkal? ... más-más a felelős. Nem vagy elégedett a parlamnet összetételével? azért a választópolgárok a felelősek. Te végeredményben a választópolgárok felelősségéről beszélsz. Nem tudod elfogadni, hogy van párt amelyik tetszik a választópolgárok 50% -ának, van párt amelyikre csak a választópolgárok 5% -a szavaz, rengeteg párt meg be sem jut a parlamentbe.
   Utoljára módosítva: 2020 Január 8
   MissAngela, johannsebastian és setni kedveli ezt.
  14. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Nem. Stagnál. Vagy inkább stabilan tartja magát a 2-2,3 milliós szinten.
   Vagy a szivárványharcosok találtak fogást a fideszen.
   Rájöttek arra az egyszerű dologra, hogy ha azt akarják, hogy több szavazatuk legyen, össze kell adni azokat. Azt pedig csak megfelelő összefogással lehet.
   Ezt teszik. Ráadásul a félretolt fidesz potentátok már nyílt kritikát fogalmaznak meg a regnáló vezetéssel szemben, ami nálam annak a jele, hogy az ellenzék teret nyert.
   deciso és erika0601 kedveli ezt.
  15. 193
   193
   ez így van egy kis csatát nyertek, ezt valóban elemezni kell és bevetni az ellenszert.
   ilyesmiről szerintem szó sincs, de esetleg meg kellene kérdezni őket hogy be akarnak -e hódolni ők is Gyurcsánynak, mert más választásuk nincs, tapasztalatokat gyűjthetenek , hogy mi folyik azokban a városokban ahol hatalomra került szivárványkoalíció.
   Utoljára módosítva: 2020 Január 8
   johannsebastian kedveli ezt.
  16. erika0601
   erika0601
   vicces, hogy pont te beszélsz eszmék feladásáról, mikor a gazdid pályafutása során hithű kommunistából szépen elvándorolt a demokratán, liberálison keresztül az illiberális eszmékig, most pedig visszatérni látszik a kommunista múltjához, közben hányszor fordult, mint szélkakas és adta fel az előző nézeteit? Az ellenzék eszméi legalább egyirányba mutatnak, legfeljebbb más módszerrel közelítik meg ugyanazokat az elveket. Az EP választásra meg nagyon ne legyél büszke, van 13 súlytalan képviselőtök, gyakorlagilag nulla szavazati joggal és nulla alelnöki poszttal, a gazdit már meg sem hívják, mert nem kíváncsiak a hablatyolására. Az ugye megvan, hogy Dobrev Klára az EP egyik alelnöke? Első ciklusa alatt magasabbra jutott, mint a fidesz bármelyik képviselője valaha fog, nem csodálom, hogy orbánnak megremegett a szája széle. Persze megemlíthetem Járóka Líviát, aki csak úgy jutott a poszthoz, hogy elfelejtette a portfóliójában megemlíteni, hogy a fidesz oszlopos tagja... sokan már csak akkor szembesültek eme ténnyel, miután megszavazták... gratulálok.... Nem tudod, hogy jött ki, hogy nőtt a gazdi ellen szavazók száma? Nem érted a matekot? Mit nem értesz? Budapesten, és jó pár nagyvárosban a fidesz leégett, mint a Reichstag, ezt csak a hívők nem látják... ja és végül az utolsó mondatodra csak egy közmondás jutott az eszembe: Sokat kotkodácsoló tyuk keveset tojik. Ugye érted?....
  17. erika0601
   erika0601

   Mi folyik azokban a városokban, ahol nyert az ellenzék? Megmondom én neked: hányást kaptak a fidesz politikájától... ahogy hányást kaptak 2006-ban is, a második forduló előtt, azért volt a részvételi arány szinte ugyanannyi, mint az első fordulóban, ez még azelőtt soha nem fordult elő... mert a fidesz őrjöngésig tolta a mocskos propagandát, az emberek pedig nem kértek a mérhetetlen mocsokból... vissza térve az önkormányzati választásra, a nagyvárosokban van internet és más tájékozódási lehetőség is, nem csak a kössztévé, meg a pártproganda lapok... vidéken az eldugott kis falvakban még azért tudtak nyerni, mert sok a tájékozatlan, közmunkával és segéllyel megzsarolható szerencsétlen, meg az üres házakba százával bejelentett fantom szavazó, de ez is lassan el fog fogyni, abban biztos lehetsz.
  18. 193
   193
   Ugye ő a Gyúrcsány alapította párt friss tagja, a pártalapító felesége? A férj a feleségét tette az EP választáson a pártlista első helyére? ami biztos az biztos alapon :rohog:
   Kinek mennyi pénze van, van aki egy parfümöt vesz a feleségének, van aki egy kocsit, van aki ....
   Utoljára módosítva: 2020 Január 8
   MissAngela kedveli ezt.
  19. erika0601
   erika0601
   van aki meg szőlőbirtokokat és ezer hektárnyi földeket, cserébe időnként jól elagyalja.... van, aki miniszterelnöksége előtt már virágzó vállalkozásaiból felhalmozott vagyonból, ki pedig a miniszterelnöksége alatt összeharácsolt/lopott közpénzből.... kinek a pap, kinek a papné..... hogy a két first lady közötti külsőleges különbségről már ne is beszéljek.... Lévai Anikó felér egy esztétikai környezetszennyezéssel.... pedig az összeharácsolt milliárdokból telhetne neki fodrászra is....
   krabat1 és Georgina Bojana kedveli ezt.

Megosztás