Shadowrun (Árnyvadász) kötetek

Lipi66

Állandó Tag
John Philips!
Ezek nincsenek még fent:

Stephen Kenson: Technobábel
Jak Koke: Üres éter
Jean Rabe: Utóhatás
Jason M. Hardy: A romlás cseppjei
Mel Odom: Hajtóvadászat
Lisa Smedman: Pszichotróp
Stephen Kenson: Ragnarok
Stephen Dedman: Egy maréknyi adat
Robin Mash: Cyberkommandó
Lisa Smedman: Véres sport
Tom Dowd: Vakító fény
Stephen Kenson: Keresztutak

Előre is köszönjük bármelyiket! :) Gratulálok a sikeres vizsgához!
 
Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Még gimibe jártam amikor az első részek megjelentek, és annyira tetszett, hogy muszáj volt az első 3 kötetet egyben megvenni :) pedig ezzel a hazaút költségét borítottam :D Szóval nagy szerelem volt, és mostanában fedezem fel újra, hála a feltöltéseiteknek! Köszönöm!
 

kibicvagyok

Állandó Tag
Jason M. Hardy - A Romlás Cseppjei


2063. A Föld újjászületett régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnözők szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók. Bannickburnnek, a kiégett skót mágusnak kevés ereje maradt, és még kevesebb reménye a boldogulásra. Ekkor váratlanul szokatlanul összetartó társaságba csöppen. A hírhedt bandavezér, Quinn Bailey, a Bigio család caporegiméje olyan munkát ajánl neki, amely megváltoztathatja az egész életét. Nemsokára Bannickburn visszatér régi, megszokott életmódjához. De amikor megpróbálna kiszállni a családból, Bailey tudatja vele, hogy eljött az ideje viszonozni a szívességeket. Bannickburnnek részt kell vennie a Bigiók hatalmi harcában a rivális maffiacsalád ellen. A küzdelmek Seattle-től egészen a portlandi tünde területig vezetnek. Egy válogatott csapat árnyvadász segítségével Bannickburn már-már megüti a főnyereményt – de aztán megtanulja, hogy soha ne felejtse el a legfontosabb játékszabályt: a győztesekből egy puskalövésnyi idő alatt vesztesek válhatnak...

Sajnos mivel sok időm nincs, így csak a szkennelt példány lett előjavítva, (tipikus hibák, meg amit jelzett s szövegszerkesztő) átolvasva nem volt a szövegállomány. Így előfordulhatnak benne hibák/elírások. Ezekért bocs, majd remélem valaki javítja akinek van sok-sok ideje erre. Konvertálni meg csak akkor érdemes ha ezek javítva vannak.
6"-os Ebook readerhez lett igazítva, de kis méretű tableten vagy nagyobb okostelón is egész jól olvasható.
Aki esetleg javítaná, annak adok kontrollpéldányt. (DJVU-t)

Jó szórakozást hozzá!
 

Csatolások

  • Jason M. Hardy - A Romlás Cseppjei - Shadowrun_A6.pdf
    2.4 MB · Olvasás: 604

Tharbad

Állandó Tag
Sziasztok!

Valaki fel tudná tölteni az alábbi könyveket bármilyen fájlformátumban ami NEM PRC. Sajnos olvashatatlan és nem is lehet olvashatóan átkonvertálni pl. pdf-be.
Nagyon Köszönöm!

- Sose bízz a tündékben
- LX-IR
- Véres utcák
- A Nap Háza
- Csíkos vadász
- Árnyjáték
- Nosferatu
- Magányos farkas
- Fekete Madonna
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére