“Az emberek életével szórakoznak”, “meg vannak hibbanva” - beleszállt az oltás miatt a kormányoldal az ellenzékbe

Délután szavaz a parlament arról, hogy újabb 90 napra megadják-e a rendkívüli felhatalmazást az Orbán-kormánynak. Az ellenzék nemmel szavaz, a záróvitában egymásnak estek a kormánypártiak és az ellenzék.


Az alkotmányos rendelkezésnek megfelelően február 8-tól a kormány 15 nappal meghosszabbította a rendkívüli jogrendet saját hatáskörben és a meghozott kormányrendeletek hatályát is - de a további, 90 napos hosszabbításhoz már az Országgyűlés felhatalmazásra van szükség.


A múlt heti általános vitában a kormányoldalon azt hangoztatták, hogy a kormány által meghozott védelmi intézkedéseknek köszönhetöen a járványt sikerült keretek közé szorítani. A lazítás ideje most még nem jött el, de remélik, hogy “ez pillanat sincs már olyan messze”. A kormány mindent megtesz, hogy minél rövidebb idő alatt minél több oltás álljon rendelkezésre. Azt minden kormányzati, fideszes és KDNP-s felszólaló visszautasította, hogy a kormány visszaélt volna a hatalmával - de arra is felhívták a figyelmet, hogyha meg is szavazzák a 90 napos hosszabbítást, az Országgyűlés bármikor visszavonhatja a felhatalmazást.


A mai vita minden eddiginél élesebb összecsapás volt az ellenzék és a kormánypárti képviselők között.


Szakács: Láttuk mit tett az Orbán-kormány, és mit nem tett


A kormány újra kéri a felhatalmazást a tendkívüli jogrendre, amit novemberben az ellenzéktől is megkapott, “de láttuk, mit tett vele az Orbán-kormány” - mondta a mai parlamenti vitában elsőként felszólaló MSZP-s Szakács László. De azt is kiemelte, amit nem tett meg a kormány: nincs száz százalékos táppénze még mindig azoknak, akik koronavirusosak és otthon kell maradniuk - állitotta a szocialista politikus. A kieső bevételek pótlását sem tették meg - tette szóvá, kevesellve a kormány által biztosított 50 százalékos bértámogatást a vendéglátó-, idegenforgalmi szektorban. A féléves kilakoltatási moratoróriumot üdvözölte, de “álljon le a végrehajtó is” - követelte. Az önkormányzatoktól pedig mint mondta, elvették a súlyadót, és az iparűzési adó egy részét is, de nehezményezte azt is, hogy a kormányoldalon azokra költöttek, “akik önöknek kedves”. Ezért sem érdemli meg a kormány a felhatalmazást, azt az MSZP ma nem szavazza meg - jelentette ki.


Bencsik: “debil” kérdések a konzultáción


A volt jobbikos Bencsik János független képviselő azt állította: a kormány egy éve teljes felhatalmazással kormányoz, “mi értelme van debil kérdésekkel fárasztani a frusztrált embereket?” - vetette fel a nemzeti konzultációt feleslegesnek ítélve. Az ellenzéktől azt kérte, fejezzék be az oltás elleni nyílt hangulatkeltést, mert mulatságos ugyan a krumpliszsákot meglóbálni a parlamentben (utalt Jakab Péter akciójára), de ezzel nem lesz könnyebb az emberek élete. Mint mondta, ő nem nyom gombot, mert ez az egész szánalmas bohózat.


Mesterházy oltásra biztatja minden követőjét


Mesterházy Attila (MSZP) arra emlékeztetett, hogy az első alkalommal nem volt időhatár a veszélyhelyzeti felhatalmazásnál, ezért nem szavazta meg akkor az ellenzék a felhatalmazást. Novemberben viszont a 90 napos időkorlát miatt az ellenzék “nem elütötte a kinyujtott kezet”, hanem “kezet fogott”, megszavazta a kormány felhatalmazását. De azóta több olyan intézkedés hozott a kormányzó többség, ami elfogadhatatlan, sőt, az ellenzéket oltásellenességgel vádolja a Fidesz, holott ő is oltásra biztat mindenkit, a Facebookon minden követőjét. De a kormány ezzel támadja az ellenzéket, ez a kormánypárti magatartás pedig lehetetlenné teszi a támogatást - indokolta, miért szavaznak most nemmel.


Z. Kárpát: Nem nyújt a kormány segédkezet


Z. Kárpát Dániel (Jobbik) szintén azt sérelmezte, hogy a végrehajtói letiltások változatlanok, és elvonják a szűkölködők kis jövedelmét. “Ez a kormány nem nyújt segédkezet azoknak, akik a túlélésért küzdenek” - állította a jobbikos képviselő.


Arató: Van egy bizonytalanság a vakcina körül


Arató Gergely (DK) a vitában azt kérte a kormánypártiaktól: “hagyják, hogy az ellenzék segítsen”. A képviselő azt állította: a vakcina választásnál “van egy bizonytalanság”, és az orosz és a kínai vakcina engedélyeztetését hozta fel. “Van, aki hisz Önöknek, van, aki nem, ők vannak többen” - állította, és az európai gyógyszerügynökség engedélyet nevezte szigorúnak, jól működőnek, amitől szerinte nő majd az oltási kedv. Felszólította a kormányoldalt, hogy a DK-s “pofonegyszerű” módosító-javaslatát fogadják el, ami a szabad vakcina választásról szól. “Nyomják meg az igen gombot!” - buzdította a kormányoldalt.


Keresztes: A kormányoldalon nem gyakoroltak önkritikát!


Keresztes László Lóránt (LMP) pedig azt mondta a vitában, hogy négy és fél órás általános vita volt a múlt héten, ő figyelte azóta is a kormánypártiak nyilatkozatát, de az ellenzék érveiből semmit nem vettek figyelembe, nem gyakoroltak önkritikát. Megint elmondta, hogy a kormány a rendkívüli felhatalmazással visszaélve az önkormányzatok ellen politikai alapon indított támadást az önkormányzatok ellen, sokukat a működőképesség határára tolta - állította. “Konzultálnak-e a polgármesterekkel, hallják-e a vészjelzéseiket? Állítsák le a brutális intézkedéseket !” - fordult a kormányoldal felé.


Nacsa: Oltásellenes az ellenzék!


Nacsa Lőrinc (KDNP) azzal vágott vissza minderre, hogy az ellenzék a bizonyítványát magyarázza, hogy miért mondanak nemet arra, hogy a harmadik hullám kapujában miért nem szavazzák meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását. Ha az ellenzéken múlna vége lenne a hitelmoratóriumnak, nem lenne otthonfelújítási támogatás - állította. A “piti politikai hatalmi érdekeik” miatt mondják azt, hogy egy járványhelyzet közepén nem adják meg a támogatást a gyors, hatékony döntéshez - jelentette ki. Arató Gergelynek pedig azt mondta, igenis oltásellenes az ellenzék, a DK, az orosz vakcinánál azt mondták, hogy akik azt választják azok kisérleti alanyok, a kinai vakcina ellen pedig petíciót indítottak. “Kipécéznek vakcinákat, hangulatot keltenek, ezt fejezzék be! - szólította fel az ellenzéket. A gyógyszerintézet a kommunista időkben állt felügyelet alatt. “Belerúg több száz szakemberbe, amikor csak az európai gyógyszerügynökség engedélyét fogadja el biztonságosnak - jelentette ki.


Hollik: “Az ellenzék emberi életekkel szórakozik!”


Hollik István (KDNP) azzal fordult az ellenzékhez, “értsék már meg, hogy a sikeres védekezéshez alapvető feltetel a kormány felhatalmazása, ez a sikeres védekezés alapja”. Azt kérte, hogy adják meg a felhatalmazást, és utána bírálják a kormány intézkedéseit. “Önök emberi életekkel szórakoznak” - jelentette ki - “csak mert a politikai érdekeik azt kívánják, hogy a védekezés ne legyen sikeres”. “Ez tipikus komcsi tempó”, hogy “így, úgy, amúgy”, de bizalmatlanságot kelt a vacína iránt - mondta Hollik István. “Lebuktak! Mert amikor a főnöke is azt mondja, hogy előbb-utóbb lesz európai engedélye az orosz és a kínai vakcinának is, akkor önök hogy számolnak el a lelkiismeretükkel, ha valaki esetleg azért veszítette el az életét, mert valaki emiatt nem oltotta be magát” - mondta Arató Gergely felszólalására reagálva a kormánypárti politikus.


Nacsa Lőrinc és Hollik István is visszautasította a volt jobbikos , hogy “debil” lenne a nemzeti konzultáció.


Balla Aratónak: Úgy tűnik meg van hibbanva


Balla György (Fidesz) primitív, aljas színjátéknak nevezte, amit az ellenzék az oltás ügyében csinál. Míg Mesterházy Attila azt mondja, hogy a Facebook oldalán mindenkit arra biztat, hogy oltassanak, Arató Gergely viszont “úgy tűnik, meg van hibbanva” - jelentette ki. A fideszes politikus szerint, amit Arató csinál “az végtelen aljasság”, mert most is, amit bemutatott, azt mutatja, hogy aljas módon hazudnak, tisztességtelenek. “Önt nyilván nem érdekli mit mond Merkely professzor, aki azt mondja, hogy az a legjobb oltás, ami már itt van, és be van adva. Önt semmi más nem érdekli, csak hogy a minél rosszabb, Önöknek annál jobb” - ostorozta Balla György Arató Gergelyt. A fideszes képviselő szerint az ellenzék kifogásai átlátszóak, mert nem lehet 4 hetes vitákat folytatni, ha a járványveszély miatt gyorsan kell a kormánynak dönteni. “Normális ember ilyet nem csinál, csak a gyűlölködők” - állította Balla György.


Rig: Nem arra használta a kormány a 90 napot, amire kellett volna


Rig Lajos (Jobbik) szerint oltásellenes az, aki semmilyen oltást nem támogat. A vakcinába vetett hit pedig az másik kérdés- mondta. Aztán azt követelte, hogy mondjanak egy másik országot, ahol az oltásból politikát csinálnak. Miért iktatták ki a gyógyszerészeti kamarát az engedélyezésből? - kérdezte. A 90 napot nem arra használta a kormányt, amire engedélyt kért - jelentette ki.


Arató reagált


Arató Gergely (DK) reagálva minderre azt mondta, hogy a kínai vakcina esetében az engedélynél “megkerülik a magyar szakembereket”. Azt is sérelmezte, miért csak most lett fontos a kormánynak a veszélyhelyzeti törvényjavaslat parlament elé hozása. Azért, hogy ha az ellenzék nem támogatja, “akkor itt a világvége” - fogalmazott.


Turi-Kovács: legyen törvény az otthoni munkáról



Turi-Kovács Béla (Fidesz ) az otthon dolgozás, otthoni munka szabályainak az újragondolását, törvényi szabályozását kérte a kormánytól, amiben világossá teszik, hogy “nem a tőke ellen, de a munka mellett” áll a kormány. Ő is az oltakozásra buzdított.


Zárszó


Völner Pál igazságügyi államtitkár a vita zárásaként azt mondta: 3,5 millió emberrel többet tudnak beoltani május végéig, mint amit az EU-s oltásokkal biztosítani tudnának. “Ezerszólamon játszanak, hogy elbizonytalanítsák az embereket”, mondta Gyurcsányékról, hangsúlyozva: létezik a vakcina választás joga, “a létező vakcinák közül”. Azt is elmondta, létezik a kilakoltatási moratórium. Azt pedig Orbán Viktor nyilatkozata cáfolta, hogy a kormány kétségbe vonta volna a szakemberek szavait. “Kicsit gondolkozzanak már el, járvány van, veszély van, nem most van itt az ideje, hogy elbizonytalanítsák az embereket - mondta zárszavában az ellenzékhez fordulva Völner Pál.


Orbán Viktor pénteken: Az ellenzék nyíltan megtagadja az együttműködést


Orbán Viktor azt, hogy az ellenzék ezuttal nem szavazza meg a 90 napos rendkívüli felhatalmazást, a veszélyhelyzet meghosszabbítását, a pénteki rádióinterjújában úgy értékelte: “itt most a baloldal túlságosan messzire ment”, amikor “nyíltan megtagadták az együttműködést, a másik oldalra álltak”. Itt most emberéletekről van szó, “a saját szüleinkről, nagyszüleinkről”, “itt most emberi dimenziók vannak, a baloldalnak nem lenne szabad ilyen messzire elmennie” - hangoztatta a pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök, ahol előtte a baloldali hagyományokról és a Lenin-Rákosi-Kádár vonalat említve.


Mint mondta, ő örült, amikor három hónappal ezelőtt novemberben a baloldal megadta a kormánynak a felhatalmazást 90 napra a rendkívüli kormányzati intézkedésekre. Akkor látott esélyt arra, hogy baloldal ide vagy oda, “de azért mégis, halál, emberélet, itt komoly dolgokról van szó, nem a hatalom, meg a pénz”. De most nem lesz így.


Ha a hatalomról van szó, akkor baloldal “letapos, áttapos” mindenkin, ideértve a betegeket és a halálos betegséggel fenyegetett embereket is”. Ha úgy gondolják, könnyebben ők kerül hatalomra, ha sikertelen a jobboldali nemzeti kormány oltási programja, ha sikertelen a járványkezelése, akkor ennek hangot is ad, “nem árulnak zsákbamacskát” - hangoztatta Orbán Viktor múlt pénteken.


Az ellenzék nem szavazza meg a hosszabbítást


Az ellenzék viszont a kormány javaslatának a múlt heti több órás parlamenti vitájában felháborodottan tiltakozott, és abszurdnak nevezte, hogy igennel szavazzon a kormány újabb 90 napos rendkívüli felhatalmazására, a DK-s, Jobbikos, MSZP-s, LMP-s vezérszónokok is “nonszensznek” tartották ezt, miután a mostani veszélyhelyzeti törvényjavaslat már nem csak a 90 napos meghosszabbításról szól, hanem egy olyan kitételt is tartalmaz, hogy az Országgyüűlés elismeri a kormány előző 90 napban meghozott intézkedéseit. Valamennyi ellenzéki felszólaló úgy értékelte, hogy a kormány visszaélt a rendkívüli felhatalmazással, és az önkormányzatok megsarcolását, a Szinművészetit és az egyetemi modellváltást hozták fel elsősorban, és a kormány gazdaságvédelmi intézkedéseit pedig elégtelenre értékelték. Harangozó Tamás, az MSZP vezésrszónoka a múlt héten azt mondta: az MSZP módosítóindítványokat adott be, a szocialisták “talán még meg is szavaznák a felhatalmazást”, ha kivennék belőle a felsorolást a kormányzati védelmi intézkedések elismeréséről - amit Harangozó Tamás “aljas politikai játszmának” nevezett, ezt így “nonszensz” megszavazni az MSZP szerint is.

Csuhaj Ildikó

parlament.jpg
 
Finoman kifejezve, a verejtékkel elsajátitott tankönyvi ismeretekkel s tanitásokkal nem egyezik a mai gyakorlat.
Megismétlem: engedélyt kapott vészhelyzeti okokból és politikai nyomásra
Gulyás Szíjártó vonalon és a főnökük.
Vagyis eredeti állításodra hogy nincs engedély: az orbáni gyakorlat megoldotta hogy legyen.
És látható ha nem vagy túl ellenséges.
Ebben is van valamicske értelmesség (ha nem sírod állandóan tele a kötényedet)
Persze kockázat az van.
Én még nem is, a te kockázati nézőpontodon.Vagyok felháborodva hogy mit tesznek.
Hanem az erőszakos módszereken és a hazudozásra alapozott, megerőszakolási cselekvésen.
Ennek egy pontja a nyugati és keleti oltóanyag szembe állítása és közvetett ránk kényszerítése.
Aminek a módszere:
1. Erőteljes riogatás valós vagy kitalált adatokkal és képekkel sokkolva naponta.
Minek után még közlik.Nyugati nincs elég.
2. De van biztonságos keleti, minél a vállban lévő oltóanyag többet véd mint elkapni a korona vírust szövődményeivel.
3.Ezek után közlik: ha mégis pfizer kéne, várj ismeretlen ideig és menj a sor végére.
4. Közben a Szíjártó megvette drágábban a Kínait.
5. Ráhazudnak a modernára is és támadják az EU-t.
6. Mivel miután eleged lett a tavaly óta tartó folyamatos ködösítésnek és már épp eléggé nem tudod mi a valóság.
7. Felveszed a Kínai oltást és leszarod az általad emlegetett III-IV.fázist.
Mert vészhelyzettől jobban tart már mindenki mint az "verejtékkel" felvett tananyagodtól.
(megjegyzem e pátoszt kihagyhattad volna)
A valóságot és oktatást ennyi minden felülírja!!!
Mit pontokba soroltam az egy történési folyamat.

És nem csak a magyaroknál.
Orbán csak mélyebben és alaposabban használja.
A motivációk se ugyanazok.
 
Utoljára módosítva:
Mert vészhelyzettől jobban tart már mindenki mint az "verejtékkel" felvett tananyagodtól.
Ehhez még hozzá kell tenni.Maguk a nagy gyakorlattal rendelkező professzorok se osztják a @H-111 véleményét.
Hanem azt vallják: rosszabb a betegség a covid és a post-covid mint a kockázati "fanyalgás"
Nos erre maszkos mit mondasz?
A múltbéli eset miatt sötétet festő.A professzorok érvelésével szemben?
 
Utoljára módosítva:
Ház igen. Biztonságos.

Ausztriában ojtakozás után eddig 3 halott,
Dél-Koreában 9,
Izraelben az ojtakozás óta 40szeresére emelkedett a halálozási rizikó,
Németországban hullanak az idösotthonokban,
Angliában oltáshalottak, meg, meg. Igy kapásból, felületesen..

De, biztonságos.
Erősen oltás ellenes vagy.
És azt senki nem mondta még eddig hogy oltás után nem lesz halott
---------
És mennyivel reálisabb értékelő az alábbi kolléga.Nekem is pont ugyanazok jönnek le mint neki
Ahány szakembert eddig hallottam erről, mind azt nyilatkozták, hogy gyakorlatilag kísérleti időszakban vagyunk.
Vannak kiszámítható részei, de tényleges adatokat kb. egy év múlva tudnak majd mondani.
Ez persze nem jelenti azt, hogy pl. nem biztonságos az az oltás, amit már engedélyeztek, ráadásul eszméletlen gyorsan jutnak eszméletlen sok adathoz, amivel felgyorsul sok folyamat, ami előtte hónapokig tartott, de pl. azt sem tudják még biztosan, hogy melyik, meddig immunizál, mikor kell ismételni.
Minden Hiper-gyors változásban van.
És ezért épp nem hibáztatom a tudományt.
De van a de: Az a gyanús ami nem gyanús.
sok az amatőr rémhír keltő, még több a hivatásos-vészhelyzetet kezelő, "ismeretlen szándéka".
Mindenki gyanús.
És ülünk a ködben.

Még azt se tudjuk kinek az áldozatai vagyunk.
Ezért tegnap"örömmel" és alig várva felvettük a Kínai oltóanyagot.
1615440545354.png
 
Utoljára módosítva:
Deciso,

nem vagyok oltásellenes. Söt.
De nem akármi tákolmánnyal. s szükségesnek tartom a biztonsági vizsgálatok elvégzését. Elözetesen.

Ezek az oltoanyagok nem rendelkeznek engedéllyel, amit kaptak az sürgösségi elözetes engedély. Aminek megkötései közé tartozik egy csomó, késöbbiekben csatolandó vizsgálati eredmény. Kivárnám-).

A tekintélyelven müködö kijelentések - X orvosigazgató mondta, Y politikai kinevezett fökorifeus állitotta - nem irhatja felül a tényeket. Az nem érv, hogy X mondta. Anno nagy tekintélyek állitották, hogy a Föld körül kering a Nap.
Ráadásul én tudom, hogy müködnek ezek a kinevezések, meg azt is, hogy egy kinevezéssel még nem adatott meg a több valós tudás. Még nekem sem.

Anno a Contergant gyártó Grünenthal cég lusta volt egy racem keverék szétválasztására, ami a gyártási költségeket emelte volna s inkább megvette a "nagy tekintélyek" véleményét /kipróbálás X orvosigazgató intézetében, illö honoráriumért magánszámlára, legálisan, majd megszületett orvosigazgató úr természetesen objektiv véleménye irásban/. Azóta annyi változott, hogy az összegek magasabbak lettek. Az eredmény ismert.

Vagy a Rosiglitazon esete, vagy a H1N1 oltás esete, vagy, vagy. Mellékhatások futószalagon.

Ragyogó olvasmány a "150 év legnagyobb orvosi tévedései" c rövid, tömör irás. Bevezetönek.
Tán forgasd s váljék hasznodra az olvasmány, s addigis, te döntésed, oltasd magad, mivel akarod, felnött ember vagy.

S majd keress rá az atv Napló vagy valami ilyesmi anyagára, tavaly novemberböl, mivel is gyógyitotta meg saját magát a korona-fertözésböl a SOTE nagytekintélyü rektora-). Majd pedig mit papolt a népnek-)
 
Utoljára módosítva:
Én is azt érzem a kínainál, hogy hiányos a dokumentációja.
S mivel nem a fiatal korosztályhoz tartozom, egyelőre nem látom, hogy egy viharvertebb szervezetre milyen hatással van, hiszen fiatalabb korosztályt oltottak.
(Igaz, én még éppen beleférnék, de ezek is átlagszámok.)

Ha nem lenne más, az is más helyzet, de van.

Attól még nem lett senki oltásellenes, mert több bizonyosságot szeretne.

Ez lenne a kormány dolga, s éppen ezt nem teljesíti - csúsztat, mellébeszél, s hat rám az is, hogy egyéb ügyekben is hazudozik, ezért nem hiszem el, amit mond.
Ha valaki vár, és több adatot szeretne, rögtön 1. baloldali, 2. oltásellenes, mert, jön a konklúzió: a baloldal oltásellenes. ???????
Na, ez a gyűlöletkeltés egy járvány idején pláne alkalmatlanná és hiteltelenné teszi ezeket az embereket a szememben.

Nem vagyok annyira hülye, hogy ne tudjam megkülönböztetni Szijjártó jó-lesz-az-mindenkinek véleményét vizsgálatokkal megalapozott orvosi szakvéleménytől. Szijjártónak azt sem hiszem, ha kérdez, így számomra a kínai kerülendő, s egyelőre az orosz is.

Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag úgy fest: a kínaiaknak is jól jön, ha adatokat kapnak az idősebb korosztályra gyakorolt hatásából - amit ők nem modelleztek. Vagy ha megtették, miért nem nyújtják be engedélyeztetésre, hasonlóan az oroszokhoz?

Egy másodpercig sem állítom, hogy értek hozzá, de magamról én döntök.
 
2021. március 11-én is védekeznek a vírus ellen:
a tataiak örülhetnek, mert ha tatabányai sportcsarnokra van pénz, biztos a kórházra, eü-re is lesz, s visszakapják az orvosaikat. A székesfehérvári orvosok ráérnek, a kórház 6 emeletét kipakolták tűz miatt.

Közel 12 milliárd forintot vesznek ki a Gazdaságvédelmi Alapból három sportcsarnok építésére

Tovább drágul a kézilabda-Eb.


Három kézilabdacsarnok építése is drágult – erről jelent meg határozat a Magyar Közlönyben. A 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokságra épülő budapesti sport- és rendezvénycsarnok ára 5,4 milliárd forinttal nő meg, a szegedi kézilabdacsarnok megvalósításához pedig további 4,6 milliárd forintra van szükség, a tatabányaira pedig további 1,8 milliárdot kell szánni.

Mindhárom célra a Gazdaságvédelmi Alapból vesznek ki pénzt – mint korábban bemutattuk, az alap több mint 3600 milliárd forintjának alig a negyedét költötték a válságkezelésre eddig.

Szintén a kézilabda-Eb-hez kapcsolódó kiadásként könyvelik el, hogy a Tatabánya–Vértessomló összekötő útra további 3,19 milliárd forintot kell biztosítani.

A határozatból az is kiderül, hogy a budapesti csarnoknak egyelőre nincs üzemeltetője, a kormány feladata keresni valakit, aki az Eb idejére elvállalja ezt a munkát.
 
Ez egészen elképesztő!

A szülők nem kapnak 100%-os bért a digitális oktatás idejére. Mindent kitalál a sóher-kormány, miért nem, pedig nem lenne bonyolult.
Ahogyan a baleseti táppénzhez más kód van, úgy adni kellene egy külön kódot a betegállományt igazoló papírhoz.
Körzeti vagy gyermekorvos venné táppénzbe a szülőt rögtön a kiadott határnapig (ápr.7.), ráírná a kódot, szülő megkapná a teljes bérét.
Amikor végetér a kormány által elrendelt digitális oktatás, a táppénz megszünik.
Mi sem lenne ennél egyszerűbb, de nem, őket minek támogatni??
(S akkor jön a vesszőparipám az oktatásban tanulók, dolgozók eszközellátásról, pontosabban annak hiányáról.)

De a hülye sportmániájára, arra költi az ország pénzét nyakló nélkül.

S persze magukra.
Rogán legújabb, harmadik neje IS 20 milliós órát visel (lemaradt Orbán Ráhel, mert az övé "csak" 12.000.000-ba került), a második 35 milliós karkötőt.
Jó, bocsi, a harmadik is 35 millió körüli karkötőt.

Van annak, aki el nem issza.

Csak annak nincs, aki dolgozik.

1615475750192.png

1615475382317.png


1615475785056.png


1615475435463.png
 
Most mit csináljon, ha a vonalas karóráért ennyit kérnek?? Az olcsóbbakon számok vannak, az olyan meg, ahogy nézem, kidobott pénz.
 
nem vagyok oltásellenes. Söt.
De nem akármi tákolmánnyal. s szükségesnek tartom a biztonsági vizsgálatok elvégzését. Elözetesen.
Én is azt vallom, de belátom vannak vészhelyzetek melyek másfajta cselekvést megengednek.
Persze bízni nem bízom bennük.
Épp csak kényszer tehet kivételt ezt látom be.
Na hogy most ez az e, nem tudom.
 
Utoljára módosítva:
Ha ilyen a szervezettseg katonasaggal es minden rendfentarto szervezettel vajon hanyan fertozodnek meg mire sora kerulnek 2-3 oras varakozas utan az oltasra? J
/Del-Pesti Centrum korhaz/
Mit is mondtak a királyi médiában?: Európa-bajnok lettünk oltásban
Mit is mondott a Háziorvosom?:
Én nem fogom elmondani melyik oltás milyen.Döntse el mindenki maga.
És kezembe nyomta a Kínai oltáshoz adott kínai nyelvű papírt.
Nincs benne annyi orvosi becsület hogy: Ne vállalja a bármivel leoltani a tömeget.Bármi legyen a tűben.(Hisz Ő nem tudja mi van benne)
Ahhoz sincs mersze, hogy ellenzéki aktivista legyen.
Sőt ha felismerné mennyire nem adatott meg a gyógyítás lehetősége magyar-honban.
Kimenne Ausztriába. Hol legalább nem erőltetnek el nem fogadott oltást.(még az astra zeneka-t is felfüggesztették egyetlen jelre
 

Csatolások

  • 1615694511634.png
    1615694511634.png
    332.4 KB · Olvasás: 99
Utoljára módosítva:
Alig egy hónapja voltam otthon, ugyanezt a tömegnyomort (tülekedéssel megspékelve) tapasztaltam a Tesco-ban, Lidl-ben, de még a postán is.
De ez sem Ceci mamát, sem senki mást nem izgat.
Miért kit zavarna?
Ami be van zárva az a könyvtár, a könyvesbolt a fodrász a műkörmös ezek olyanok hogy nem tud kialakulni tumultus.
Olvasom hogy tilos az utcán étkezni mert akkor nem viseled a maszkot
de, dohányozni szabad....dohányboltok nyitva vannak. Az áruházak akik eddig nem árusítottak élelmiszert azonnal megpakolták a polcok egy részét valamilyen kajával.
Még az sem jutott eszükbe hogy a rendeletben megtíltsák a boltokban a nem élelmiszer vásárlását.
 
Miért kit zavarna?
Ami be van zárva az a könyvtár, a könyvesbolt a fodrász a műkörmös ezek olyanok hogy nem tud kialakulni tumultus.
Olvasom hogy tilos az utcán étkezni mert akkor nem viseled a maszkot
de, dohányozni szabad....dohányboltok nyitva vannak. Az áruházak akik eddig nem árusítottak élelmiszert azonnal megpakolták a polcok egy részét valamilyen kajával.
Még az sem jutott eszükbe hogy a rendeletben megtíltsák a boltokban a nem élelmiszer vásárlását.
München, Tretter cipőbolt, Feringa Park. Belépés szigorúan csak regisztrációval, a vásárlás maximális időtartama 15 perc. Nekem bőven elég volt ennyi idő, mivel pontosan tudtam, hogy milyen márkájú, méretű és színű cipőt szeretnék, így kettőből volt lehetőségem választani.
Az időpontot rögzítették belépéskor, és távozáskor is.
Tették mindezt annak ellenére, hogy a kb. 300 m2-es üzlethelyiségben abban az időpontban én voltam az egyetlen vásároló.
 
Mit is mondtak a királyi médiában?: Európa-bajnok lettünk oltásban
Mit is mondott a Háziorvosom?:
Én nem fogom elmondani melyik oltás milyen.Döntse el mindenki maga.
És kezembe nyomta a Kínai oltáshoz adott kínai nyelvű papírt.
Nincs benne annyi orvosi becsület hogy: Ne vállalja a bármivel leoltani a tömeget.Bármi legyen a tűben.(Hisz Ő nem tudja mi van benne)
Ahhoz sincs mersze, hogy ellenzéki aktivista legyen.
Sőt ha felismerné mennyire nem adatott meg a gyógyítás lehetősége magyar-honban.
Kimenne Ausztriába. Hol legalább nem erőltetnek el nem fogadott oltást.(még az astra zeneka-t is felfüggesztették egyetlen jelre

Nem kizárt, hogy az orvosod egy gondolkodó s okos ember. Viseld te magad a felelösséget a döntésedért, ö pedig nem fog alapot adni, hogy ilyen vagy olyanellenességgel vádolják.

Ui:
2021.III.6. állapot:
Oltás utáni mellékhatás következtében fellépett halálesetek száma: 1724
Sulyos mellékhatások száma: kb. 40 000
 
Nem kizárt, hogy az orvosod egy gondolkodó s okos ember. Viseld te magad a felelösséget a döntésedért, ö pedig nem fog alapot adni, hogy ilyen vagy olyanellenességgel vádolják.

Ui:
2021.III.6. állapot:
Oltás utáni mellékhatás következtében fellépett halálesetek száma: 1724
Sulyos mellékhatások száma: kb. 40 000

Nos az én véleményem, hangsúlyozom: VÉLEMÉNYEM pedig az, hogy sem nem gondolkodó, sem nem okos ember ez az orvos. Szerintem nem igazán érdekli, hogy mi lesz a betegeivel - sajnos ilyen is van közöttük.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez az adat, amit ide leírtál - mellékhatások, halálesetek - ez csak Magyarországra vonatkoznak, vagy az egész világra, ahol oltanak?
De ha csak Magyarországra, akkor is meg tudom érteni, és mindjárt leírom azt is, hogy miért.

Ehhez vissza kell nyúlni egy kicsit az időben: múlt hét péntekre. A CÉG (valamint Pártunk és Kormányunk) szervezésében oltásra mentünk, és előtte ugye ki kellett tölteni egy nyilatkozatot. Ezen a nyilatkozaton rajta van jó pár kérdés, amit nagyon sokan nem vesznek figyelembe. Átestél-e már a fertőzésen, kaptál-e más oltást, vannak-e panaszaid stb.
Nos én úgy töltöttem ki ezt a nyilatkozatot, hogy igen vannak panaszaim.
Amikor rákérdezett az orvos erre a panaszra, én elmondtam, hogy pár napja hőemelkedésem van, kicsit köhögök. Persze jött a következő kérdés: van-e kontakt személy. Hát hogy a viharba ne lenne: csak amiről én tudok az ÖT kollégám covidos, ebből egy kórházban van.
És már le is állította az oltást és megírta az ambuláns lapot, mely szerint PCR tesztre javasol. Megmondta, hogy NEM FOG RÁOLTANI EGY ESETLEGES COVID BETEGSÉGRE.
Tehát amit ki akarok ebből hozni az tulajdonképpen az, hogy akinél felvetődik csak a lehetősége is, azt oltás előtt tesztelni kellene és csak a negatív tesztnél lehetne oltani.
Szerintem az sem véletlen, hogy nagyon sok egészségügyi dolgozónál lépett fel súlyos mellékhatás az oltás következtében. Valószínűleg bujkált bennük a betegség, mikor beoltották őket.
Egyébként ha visszaemlékeznél Te is és mindenki más is: SOHA NEM OLTOTTAK be, ha nem voltál egészséges. Sem a gyerekedet, sem téged.
De mint a hozzászólásom elején írtam: ez csupán az én véleményem.
 
Irod:

"NEM FOG RÁOLTANI EGY ESETLEGES COVID BETEGSÉGRE."

Ez egy bölcs dolog.Igy is kell tenni.Ui. Járványtanban meg kellett volna tanulni, hogy lappangási fázisban nem oltunk,mert ráerösithetünk.

A Mo.-i oltási praxisban pedig az oltandót oltás elött nem tesztelik le, hogy negativ-e, igy könnyen ráolthat az orvos. Ugyanakkor a PCR-tesztnek semmi értelme sincs, fel lehet dugni a .... kéménybe, házszámokat mér. Semmit sem ér, pénzkidobás s idöveszteség.

A közölt exitus s mellékhatási számok globális adatok .Ugyanakkor tudomásom szerint Mo. nem jelent.
A forrás:
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.

Statisztikák

Témák
38,089
Üzenet
4,790,465
Tagok
615,187
Legújabb tagunk
Sztankovits Judith
Oldal tetejére