A Washington Post cikke szerint Trumpnak ki kellene tiltania az USA-ból ....

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 4.

Melitta - 2017 Május 4, 07:16
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Washington Post cikke szerint Trumpnak ki kellene tiltania az USA-ból a CEU-törvény és a civiltörvény megfogalmazóit és beterjesztőit.

  A Washinton Post közölt egy cikket arról, hogyan tarthatna be az Egyesült Államok vezetése az egyre autoriterebbé váló magyar kormánynak. A cikk 5 javaslatot tesz ehhez:

  1. Végre egy rendes karrierdiplomatát kell nagykövetként Budapestre küldeni. A cikk megemlékezik arról, hogy a korábbi nagykövet, Colleen Bell tévés producer volt, így kapta meg az Obama-adminisztráció idején a budapesti pozíciót cserébe a kampány idején nyújtott támogatásáért. Az írás szerint ennek a gyakorlatnak véget kell vetni, a magyar kormánnyal ugyanis egy kipróbált diplomatának kell kapcsolatot tartania.
  2. Trumpnak nyilvánvalóvá kell tennie, hogy Orbán nem szívesen látott vendég a Fehér Házban.
  3. Az amerikaiaknak vissza kell fogniuk a katonai együttműködést Magyarországgal.
  4. A cikk szerint ha a CEU-törvényt nem módosítják, és a civiltörvényt elfogadják, vízumtilalmakat kell kivetni azokra a kormányzati tisztviselőkre, akik részt vettek a két jogszabály megfogalmazásában, beterjesztésében és elfogadásában. A lap felidézi azt is, hogy korábban volt már ilyesmire precedens, amikor az USA 2014-ben kitiltott 6 magyar kormányzati tisztviselőt, köztük Vida Ildikó NAV-elnököt.
  5. Washingtonnak sürgetnie kell az EU-t és Berlint is, hogy nézzen jobban Orbán körmére.
  A cikkben a javaslatok mellett fontos az is, hogy a magyar kormány már az amerikai külpolitikai érdekekkel és a jogállamiság alapvető értékeivel szembemenő testületként jelenik meg.

  Leírják, hogy míg Washington az atommegállapodás megsértésével és terrorizmus finanszírozásával vádolja Iránt, addig Magyarország nukleáris megállapodást köt az iszlám köztársasággal. Ez pedig nem a demokratáknak, hanem főleg a Trumpot támogató republikánusoknak nem férhet bele. Ezen kívül felhánytorgatják azt is, hogy Orbán kapcsolatba került a terrorizmussal kapcsolatos vádak miatt az FBI által is körözött Ghaith Pharaonnal. (Washington Post)

  sarkadizs

  Washington Post.jpg
   
  Georgina Bojana és HaroldKing kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 4.

  1. 317
   317
   és ez miért lenne gond ... Magyarországon már 1959 óta működik kísérleti atomreaktor .. ha egy kicsit fel akarják futtatni az atombizniszt az csak jó, a szélenergia piacot meg hagyjuk másoknak :)
   udvarfy és bubu kedveli ezt.
  2. Éleskés
   Éleskés
   Beleolvastam a 444! cikkbe.
   Ez egy baromira jó üzlet!
   Majd a regnáló kormány fogja szállítani az atomerőművi alkatrészeket, magyar szokás szerint. T.i. az anyagok felét kilopják, a maradékból bevetve a magyar zsenialitást gányolnak valamit, ami "úgy néz ki, mint az eredeti". Irán kipróbálja a reaktort, és nekik annyi. ISIS elintézve. :)
   setni és szundi53 kedveli ezt.
  3. 317
   317
   arrafelé nagy a bonyadalom ... Irán az ISIS ellen harcol, az USA barát Szaud-Arábia támogatja az ISISt
   Utoljára módosítva: 2017 Május 4
   cdurmol, udvarfy és bubu kedveli ezt.
  4. bubu
   bubu
   Minden esetre a Washinton Post rendkivul Magyar ellenes, azt tudni kell. Nem mai keletu dolog.
   udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  5. B.kárpáti
   B.kárpáti
   Ezt a cikket 3 magyar és egy cseh írta. Főkolompos a Political Capital volt ügyvivője, Somogyi. Úgyhogy a helyzet még rosszabb mint gondolod. Ezek magyar ellenes magyarok. ;)
   bubu, udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  6. udvarfy
   udvarfy
   Magam a helyükbe azt javasolnám , hogy most azonnal bombázzul le Orbánt meg mindenkit aztán hozzuk ide Obamát , vagy Clintont elnöknek ! Biztosan az jobb lesz akkor !
   cdurmol kedveli ezt.
  7. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ezt csak helyeselni lehet, s teszi ezt minden olyan magyar, s nem magyar EMBER, aki mélységesen elítéli ezt a jelenlegi döbrögi féle kormányzást és annak minden ténykedését.
  8. bubu
   bubu
   Hat kivancsian varom, hogy 2018-ban hogyan fog donteni az O hazai Magyarok tobbesege!
   Akkor lesz alkalom a "dobroki" kormany cserejere??
   udvarfy kedveli ezt.

Megosztás