Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

haizer

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot kívánok. Új vagyok és ezért pár szót mondanék magamról. Somogy megyében élek a Balatonpart melletti Városban melynek FONYÓD a neve. 44 éves családos 2 fiú gyermek apja. Az országos mentőszolgálatnál dolgozom 26 éve mint mentőápoló, a munkahelyem is Fonyódon van. A zene a mindenem kb: 80-90 ezer zene számom van és ez nem elírás. Mindenevő vagyok a zene terén, lehet az komolyzene, lakodalmas zene, nosztalgia, operett stb stb. Szeretém ha ez a kis közösség befogadna, és szívessen látna itt. Köszönöm, hogy elolvasták a bemutatkozásomat.
 

sz.tigris

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia haizer! Örülök,hogy egy kicsit megismerhetlek! A zeneszereteted örvendezteti szívem! Hasonlóképpen vagyok,bár nem mindenevő!
 

bnejulika

Állandó Tag
Állandó Tag
Püspökladányból leltem erre az oldalra. 3 gyermekes édesanya vagyok. Hobbim a grillázstorta készítés, a lufi hajtogatás melynek a fiaim örülnek a legjobban. Szabadidőmben sokat kézimunkázom.
 

sz.tigris

Állandó Tag
Állandó Tag
Készülök a holnapi napomra,tv-t nézek és néha a monitort is!Olyan sok oldalú vagyok,hogy már majdnem kör ...vagyok!:)Mikor lesz már tavasz?!!:)
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia bnejulika!:)
Jáj, nekem is hajtogathatsz lufit:D Én is örülök neki:)

Tigriském...nemtom mikor lesz tavasz, de már én is nagyon várom;-)
 

Athéna

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Laca, ismered az Első Pillanat Tanítását? (Tatiosz)
„Mindennek van első pillanata: az ébredésnek -- a nap kapujában állva;
a tanulásnak -- az élet iskolájába lépve; a szeretetnek -- mások szemébe pillantva, és a szívükbe látva; a boldogságnak és szomorúságnak -- a választás lehetőségét felimerve.
Az első pillanatban látni lehet mindent.” -- mondta a jó öreg Tatiosz
Dr vajon honnan tudta, hogy nem fog működni a chat már a Kr. e- !. században.
Pusz: Ath.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére