Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

tkatona

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

San Franciscoban elek es a kislanyomnak kerestem verseket, mondokakat. Igy akadtam ra erre a forumra. Nagyon szinvonalasnak itelem es orommel tolt el, hogy tagja lehetek.
Szorgalmasan kovetem a temakat es ahol lehet hozzaszolok, hogy minel hamarabb letolthessek ezekbol a kincsekbol amit itt megosztotok. Ezuttal is koszonom mindenkinek.
Szia Erikaklara!
Mi is örülünk és ezért nincs is mit köszönnöd!
:p
 

naxa

Állandó Tag
Állandó Tag
kérdés

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a csatolt állományokat elérni? Most regisztráltam és azt írja még így is, hogy nincs hozzá jogosultságom.
 

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a csatolt állományokat elérni? Most regisztráltam és azt írja még így is, hogy nincs hozzá jogosultságom.
Szia! Légy üdvözölve!:pKlikkelj az aláírásom alatti egyesre és megtudod!:DSzép napot!Érezd jól magad nálunk!
 

naxa

Állandó Tag
Állandó Tag
Értem, köszönöm szépen! :)
Tulajdonképpen ezek a cuccok belső használatra vannak.
Ez egyébként jó, bár egy kicsit sok fórumon leszek már aktív tag, ha így folytatom. :D (Ami, ugye, felemészti pl. az olvasásra szánt időt! :D)

Ezt a szabályzatot ugye elfogadtam, mikor regisztráltam? :) Csak az olvasási sebesség "meghaladta" a megértési sebességet... De legalább érdekes fórumnak látszik. :)
 

gergo20

Új tag
Helló!
Az lenne a kérésem,
1, hogy valaki aki kint él a Amerikában írja le,hogy mikor ment ki,mennyi pénzt vitt kb magával meg,hogy alapjában véve mi kellett ahoz,hogy kimenjen vagy mehesen!
2, Írja le mien kint mien a munka amit csinál, mien a háza mien környéken sikerült letelepednie,stb!Annak örülnék a legjobban ha tudna küldeni pár képet is,hogy ne csak a filmekbeli Amerikát lássam magam elött!Jót is rosszat is szeretnék látni,tényleg ahogy őlátja Amerikát!Szóval nem azt akarom,hogy önéletrajzot írjon hanem csak meséljen magáról.Az se lenne baj ha többen irnátok,minél többen irtok annál több lesz a "tapasztalatom"!
Előre is köszönöm!
 

pedropinto

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha magad próbálsz szerencsét. Képekből és elmesélésekből nem lehet megismerni egy országot...szerintem!
 

molly33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
MINDENKInek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
(Tudjátok, azért nem vesztem ek, csak elfoglaltam magam)
 

Rayman

Állandó Tag
Állandó Tag
Október 6. – Az aradi vértanúk napja

"Szabadságunk letûnt napvilága,
Te vakító nap a század delén,
Nem pazaroltad sugarad hiába,
Bár vak sötétbe halt az égi fény,
Eszméiden nem gyõzött az enyészet,
Örökbe hagytad halhatatlan részed,
Fényeddel fényt hint késõ századokra
A tizenhárom vértanú alakja."

(Palágyi Lajos: Az aradi vértanúk)


Az 1848-49-es magyar szabadságharcot követő megtorlások kezdeteként 158 éve, 1849. október 6-án végezték ki Aradon - felségsértés és esküszegés vádjával - azt a 13 honvédtábornokot, akik hűek maradtak a független magyar kormánynak tett esküjükhöz, és életüket is hajlandók voltak feláldozni a magyar szabadság szent ügyéért. Haláluk napja nemzeti gyásznap Magyarországon. Lázár Vilmos, gróf Dessewffy Arisztid, Kiss Ernõ, Schweidel József, Franz Bott, Poeltenberg Ernõ, Török Ignác, Lahner György, Knezich Károly, Nagysándor József, gróf Leiningen-Westerburg Károly, Aulich Lajos, Damjanich János, gróf Vécsey Károly.

A kanadai magyarok fóruma, tisztelettel emlékezik az aradi vértanúkra.

13aradivertanu.jpg
 

Kmaro

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de van egy problémám. Amikor lapozni szeretnék egy témában, mindig visszaugrik az első oldalra. Ez már kb az ötödiknél nagyon bosszantó. Az oldal ugrásnál pedig be sem hozza általában a lapot. Kérem szépen, segítsen nekem valaki!
 
????

Sziasztok!
Uj tag vagyok, jelenleg Angliaban tartozkodom nyelvtanulas gyanant. A parom huga Kanadaban el mar 6 eve, es ugy dontottunk hogy szeretnenk csatlakozni hozza, szeretnenek kanadai magyarok lenni. Sok kerdes merult fel bennunk a kiutazas kapcsan. Ilyen pl. a magyar diploma kerdese. Rakerestem a diploma szora a forumokban de sehol nem talaltam kielegito valaszt. Aki tud segitsen nekem, elfogadjak-e Kanadaban a magyar diplomat? En 7 eve vegzzett, gyakorlattal rendelkezo szocialpedagogus vok, intezmenyvezetokent is tevekenykedtem mielott Angliaba jottem. Milyen esellyel kaphatok allast Kanadaban?
Masik kerdesem az lenne, hogy van egy cuki 70 kg-os argentin dog fajtaju kutyank. Ez a fajta ki van tiltva Angliabol, mivel harci kutyanak nevelve emberre is veszelyes lehet.(Hozzateszem, minden kutyat harci kutyanak lehet nevelni!) Szoval beviheto-e ez a fajta kutya Kanadaba es milyen feltetelek szuksegesek egyaltalan ehhez? Megkoszonnem ha valaki valaszolna, nagyon fontos lenne szamunkra, nagyon szeretjuk ezt a kutyat soha senkit nem bantott meg.
Koszi!
Lilla
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére