Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sirccm

Állandó Tag
Állandó Tag
nah mély tisztelettel ha nem haragusztok be köszönök én is amúgy Erdélyi vagyok s remélem nem zavarok errefele:D
 

juta123

Állandó Tag
Állandó Tag
Bill Gates 10 törvénye az életről (érdemes elolvasni!)

Hahó mindenki!

Örülök, hogy van egy ilyen semleges oldal, ahol mindenről lehet beszélni :p

Fel is teszek mindjárt egy kis útravalót nebulóknak, ime Bill Gates 10 törvénye (itt most nem arra gondolok, miért teszik a húst a Windows alá :-D, mert az egy szóvicc...) Ezt tényleg érdemes megszívlelni!

Bill Gates 10 törvénye (érdemes!)

1.Az élet nem törődik az önbecsüléseddel. A világ arra számít, hogy létrehozol valamit, még mielőtt jól éreznéd magadat.

2.Nem fogsz mindjárt az érettségit követően évente 40 ezer dolláros jövedelemre szert tenni. Nem válsz egy szolgálati autóval és mobil telefonnal rendelkező elnökhelyettessé mindaddig, ameddig ki nem érdemled ezeket.
<O:p</O:p
3.Ha azt gondolod, hogy a tanárod szigorú, várd meg, míg megkapod az első főnöködet. Ő nem lesz ilyen kíméletes veled.

4.A hamburgersütés nem megalázó dolog számodra. A nagyszüleidnek más szót jelentett a hamburgersütés. Ők azt lehetőségnek hívták.
<O:p</O:p
5.Ha zavaros a helyzet körülötted, az nem a szüleid hibája. Jobb, ha nem panaszkodsz a saját baklövéseid miatt, hanem inkább tanulsz belőlük.
<O:p</O:p
6.Mielőtt megszülettél, a szüleid nem voltak annyira unalmasak, mint jelenleg. Ők most csak azért ilyenek, mert nekik kell fizetniük a számláidat, kitisztítaniuk a ruháidat és végighallgatniuk azt, ahogyan dicséred önmagadat. Mielőtt megvédenéd a trópusi őserdőket a szüleid generációjának élősködőitől, jobb, ha előbb a saját szobádban teszel rendet.
<O:p</O:p
7.Az iskola eltüntetheti a nyertesek és vesztesek közötti különbséget, de az élet nem teszi meg ugyanezt. Némelyik iskolában nem adnak rossz osztályzatot, hanem helyette annyi lehetőséget kap a diák, amennyit csak akar, hogy megtalálja a jó választ. Ennek semmi köze sincs az igazi életben tapasztaltakhoz.
<O:p</O:p
8.Az élet nincs tanévekre felosztva. Nincsenek nyári vakációk, és nagyon kevés munkatársad érdekelt abban, hogy segítsen majd magadra találnod. Minderre neked kell időt szánnod, hogy megcsináld.
<O:p</O:p
9.A televízió nem az igazi életet mutatja be. A valóságban az embereknek ott kell hagyniuk a kávézókat, hogy elmenjenek dolgozni. (juta123 üzeni: Te azért itt és most ne hagyd itt, olvasd nyugodtan tovább! :-D )
<O:p</O:p
10.Legyél kedves a különc csodabogarakhoz! Jó esélyed van arra, hogy előbb-utóbb valamelyiknek dolgozni fogsz.

Hát, biza!<O:p</O:p
 

Csabaja

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlet

Szép jó napot kívánok mindenkinek. Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Egy másik Kanadai társaságnak is tagja vagyok, ahol a Kanadai Magyarok írásait olvashatom.Nagyon tetszett a tagság feltétele.
Biztosan itt is jól fogom érezni magam.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Segitséget szeretnék kérni, van egy zene cd-m ami cda formátumban van. Mit kellene vele tennem, hogy ide a ch-ra feltudjam tölteni? vagy ha nem ide valahová???
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Mondjuk berippeled mp3 formátumban a CDex-el.:p
Innen leszedhető: http://cd-to-mp3.firefoxgrab.com/cd-ripper/
Mit jelent az hogy "berippeled"? Köszi , de nekem ez még kevés a kivitelezéshez:cool: Tehát letöltöm ezt a valamit.. program??---és mit csinálok vele?? Tudom nagyon analfabélta vagyok hozzá.De ha részletesebben leirod , próbálkozom. Szeretnék egy zeneszámot megosztani a topik olvasókkal.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
MEgnéztem az ajánlatot, van ott 4 is. bármelyik jó lenne a konvertáláshoz? , vagy melyiket válasszam???SOS

Szia! Én is kísérletezem és letöltöttem a Cdex nevűt, installáltam, betettem egy CD-és most "rippeli" a program. Úgy néz ki ez műxik! Csak a bolond fejemmel az összes számot kijelöltem és így most egy kicsit lassan megy. Majd még írok sikerült-e!kiss

Ne töltsd le, ezzel nem mentem semmire!:mrgreen:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
HEURÉKA! Sikerült!

Itt a nekünk való program: http://www.download.com/Easy-CD-DA-Extractor/3000-2140_4-10018859.html?part=dl-EasyCDDAE

Még magyarul is tud!

Ezt csináltam az egyik számból, aminek a kiterjesztése eredetileg cda volt. Nagyon gyorsan megvan és egyszerű is!
Itt vagyok! Ügyes vagy!!! Ha olyan egyszerű akkor talán nekem is sikerül, most már csak azt kellene tudnom , hogy mit tegyek?
Indulásnak letöltöm, installálom. idáig megy. talán és utána??:confused:
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Letöltöttem, installáltam, beraktam a cd.-t kiirt egy listát, kijelöltem a számot , rákatt a rip. gomra v.valamit csinált mert vonult a kék csik. Befejezte nincs meg a szám. angolul van , rajta, nem tudom hol lehetne nyelvet váltani rajta, benne. azt hiszem itt segitségre szorulok.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére