gazdagodas

Melitta témája a 'Agykontroll' fórumban , 2003 Május 18.

 1. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Nem vitatom. Bár egyszer adni hálót az sztem kevésbé munkás, mint naponta megfogni a halat ahelyett, akin segíteni akarok. Mi már nem emlékszünk rá, de a mongolok talán igen, hogy a 60-as évek végén, a 70-es elején úgy támogattuk a Nagy Népi Hurált, hogy vízet fakasztottunk nekik a pusztában. Vagyis hogy kutakat furtunk. Az segítség volt, de pl. élelmet küldeni Afrikába, az rendesen kiszolgáltatottá teszi az afrikai éhezőket. Mert mi van, ha egyszer csak nem küldünk? Vagyis én a háló mellett szavazok.
   
  ezoka kedveli ezt.
 2. widike

  widike Állandó Tag

  a milliomosságot,csak akarni kell.....állitólag))))))))))
   
 3. cigiagi

  cigiagi Új tag

  Nagyon fontos arra emlekeznunk, hogy kisgyermek korban milyen tisztan es vilagosan lattunkdolgokat.Igazsagerzetunk egyertelmu volt, akinek segiteni kellett, rogton rohantunk, ettunk, ha ehesek voltunk, es sirtunk, ha valakinek baja esett.Almaink is megvalosulni latszottak, Karacsonykor bicikli stb.Ezt a tisztasagot olykor-olykor elveszitjuk, pedig nem art ellazitani, csak a vagyainkra, es almainkra osszpontositani, kozben jol-rosszul, de joindulattal es szeretettel intezni hetkoznapjainkat.Bosszusag es fajdalom is er mindenkit, de ha jol kibosszankodja az ember magat, mar tovabb is lehet lepni, a humor nagy segitseg.Vigyazzunk egymasra!
   
  ezoka kedveli ezt.
 4. guszti2002

  guszti2002 Állandó Tag

  Tartsunk önvizsgálatot, és dobjuk ki az összes kacatot magunkból. Visszapillantva nekem talán az írígység elengedése okozta a legnagyobb megkönnyebbülést, és mindez még két hétig sem tartott. A rákövetkező két hét alapjaiban rengette meg addigi hitrendszerem pilléreit. Azóta pedig más ember vagyok.
   
 5. yvette

  yvette Állandó Tag

  Igen.Igaz.ki kell takarítanunk magunkból minden negatív dolgot,gondolatot,beidegződést....és tudjuk elengedni azokat a dolgokat/személyeket,amelyek/akik már nem szolgálják a fejlődésünket.:D
   
 6. Mezei Kriszti

  Mezei Kriszti Állandó Tag

  szerintem az is fontos, hogy mindig legyünk vidámak, de legalábbis ne legyünk szomorúak, vagy rosszkedvűek. Tudjátok, az ember kisugárzása ráragad a másikra is... :)
  én szinte mindig optimista vagyok. Ha valamit nem tudok megoldani, addig töröm a fejem, és addig ügyeskedek - de nem mások kárára! - míg megoldom. Soha nem szabad feladni -ez a jelszavam :)
   
 7. yvette

  yvette Állandó Tag

  Ez az,Kriszti! Csak pozitívan!Egyre jobban!:)
   
 8. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  OKé, de amikor már totál ki vagyunk takarítva, utána mégis hogy leszünk gazdagok???
   
 9. katus

  katus Állandó Tag

  Szia cathy 222!
  akkor már nem lesz semmi ami a vonzást meg tudná akadályozni.
  Sok sok munka után a jutalom,amikor már mi engedjük,hogy történjenek a
  dolgok.Van amikor mi magunk tóljuk el a teljesülést.Tudjuk jól,csak üres tenyérbe lehet tenni,amig van valami benne addig nem.A végtelen bőség forrása bennünk van,a teremtő erő végtelen ereje.Kérj és kapsz!
   
 10. yvette

  yvette Állandó Tag

  Egyelőre csak annyi,hogy segít elengedni az aggódást,a görcsölést.Utána mindig jobban érzem magam.Próbáld ki!Hátha Neked is működik!:p
   
 11. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  OKé. köszönöm. és hát persze! Én még azt tenném hozzá, hogy elég, ha csak akarunk valamit, majd hagyjuk kialakulni a dolgokat maguktól. Ha elkezdünk vergődni érte, csak ártunk a beteljesülésnek. És hogy nem a részleteket, nem konkrétumot kell akarni, hanem egy célt kell kitűzni. Az is egy tudomány, hogy hogyan akarjunk, és mit, mert félő, hogy beteljesül az is, amit "nem is úgy gondoltunk".
   
 12. Lulu69

  Lulu69 Állandó Tag

  Kipróbálom, bár most nem kifejezetten a gazdagodás vonz. Majd mesélek :)
   
 13. Lulu69

  Lulu69 Állandó Tag

  Kicsit fura még nekem a férfi hangja és beszédstílusa... de küzdök :)
   
 14. Yazmina

  Yazmina Állandó Tag

  Az emberek úgy gondolják, hogy a körülmények bozonyos minőségeket vagy hiányosságokat okoznak bennük. De nem lehet, hogy fordítva van és csak a bennünk rejlő minőségek és hiányosságok teremtik meg a körülményeket? Mi van akkor ha valaki panaszkodik hogy rosszak a körülményei? Valójában az ember csak megpróbálja megvédeni magát a saját egójával szemben, hiszen végső soron saját magára panaszkodik az, aki a körülményekre panaszkodik, hisz azokat ő maga teremtette.
   
  ezoka kedveli ezt.
 15. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Az nem jó, ha zavar valami, akkor oda a relax.
   
 16. yvette

  yvette Állandó Tag

  :DIgen...nem akarom minősíteni a hangját és a beszédstílusát...:pvalahogy nekem Domján Laci hangja jobban bejön.:D

  ....azért ezt is meg lehet szokni.A meditáció egész jó,szerintem.
   
 17. yvette

  yvette Állandó Tag

  Na mesélj!:p
   
 18. cathy222

  cathy222 Állandó Tag

  Tisztességtelen megoldásra tudok tenni javaslatokat. :(
   
 19. földlakó

  földlakó Új tag

  Szia Vendég!Te se hiszel a lottó ötösben?
   
 20. földlakó

  földlakó Új tag

  Ma senki nem áll szóba velem. Ennyire zárkózott volnék?
   

Megosztás