Pránanadi

moira témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2006 Szeptember 19.

 1. Táltos

  Táltos Vendég

  Előre is elnézésedet kérem a megjegyzésemért, de nagyon magad alatt lehetsz, ha ilyen nevet választottál.:rolleyes:
  Aki ilyet végzett, az annál felvilágosultabb, hogy ezt a nevet válassza.:p

  Szívesen beszélgetnél talán, de szerintem nem lehet, nem szabad - legalábbis itt! :rolleyes:
   
 2. balsors

  balsors Állandó Tag

  Sziasztok! Semmi gond nincs , amiért a nevet kifogásplod. Ez név , viccből jött létre.Egyáltalán nem jellemez engem. Ugyan akkor engedd meg, hogy megjegyezze, valóban voltak problémáim , de már talpra álltam. Ez a név is azóta lett. Családi tragédia ért, ami kissé letargikus állopatva zavart. De már a mult. Jelenleg jól vagyok és vidám. Sajnálom azt az egy megjegyzésedet, hogy ne itt beszélgessek. Megfodaom , ez lesz az utólsó beirásom ide, de uygan ugy fogom ezt az fórumot látogatni és olvasgatni. Remélem nincs és nem lesz akadály. Ha nem is szólok hozzá, de az irásaitokból is tanulok. Köszönöm az őszinteséged! üdvözlettel.
  .
   
 3. Táltos

  Táltos Vendég

  Kedves Balsors! Kedves Mindannyian, akik nadi gyógyítói és egyéb fokozattal rendelkeztek!

  Nem állt szándékomban azzal Téged megbántani, hogy említettem Neked, hogy a nadival kapcsolatos dolgokat nem itt kell megbeszélni és nem is azt sugalltam, hogy ne legyél a fórumon. Magam részéről szeretném ha itt maradnál és a szeretetet kisugároznád bármely topicban, bármely témával kapcsolatosan, csak abban nem, amelyikben nem szabad Nektek megtenni.

  Én csak azt nem értem, hogy aki elvégezte a nadi tanfolyamot, 2-es, 3-as, 5-ös- sőt 7-es gyógyítói fokozattal rendelkezik különböző fórumokon keres a nadival kapcsolatos beszélgetési lehetőséget. Nem biztos, hogy igazam van, de úgy hallottam, Nektek tiltva van a neten való beszélgetés a témában.
  Én olvasgattam a fórumotokat, melyet sajnos bezártak, mert nem oda való - nadisok általi - írások jelentek meg.
  Úgy tudom, hogy reklámozni sem szabad, ki hányas fokozatot végzett, sőt azt is, hogy ajánlani sem szabad a tanítást, a gyógyítást - legalábbis ilyen formában nem. Ha már ilyen formában próbáltok kapcsolatot teremteni, akkor mindannyiotoknak fel kellene vállalnia tettét és nevét adni.

  Elnézésedet kérem, hogy ezt Neked írtam, de az itt megjelent minden nadis társadnak szól.

  Ha úgy gondoljátok, hogy nincs igazam, nem jól tudom a dolgokat, kérlek írjatok és világosítsatok fel a helyzetről.

  Szeretetben gazdag, szép napot kívánok:Táltos
   
 4. balsors

  balsors Állandó Tag

  Szia Táltos!
  Semmi probléma , nem bántottál meg.Ennek a fórumnak a neve "prána.." azért gondoltam , hogy tapasztalokat , és információkat lehet szerezni egymástól. A beszélgetést a pránáról én tudomásom szerint nem tiltja semmi, csak a szimbólumokat. Reklémozni ? ez egy tág fogalom. Hogy ki hanyas fokozatot végzett, azt viszont nem tiltja semmi, hogy én vagy valaki más elmondja, közölje más embertársával. Tehát ez az én tudásom alapján irt vélemény! Kivánok további kellemes napot!
   
 5. Culuka

  Culuka Állandó Tag

  pránanádi

  Szia!
  Elvégeztem én is a tanfolyam 1 fokozatát.Nekem nagyon megfelel.Szeretem.Többször használom saját magam gyógyítására.
  Általában sikeresen.
   
 6. Culuka

  Culuka Állandó Tag

  Nállam bevállt a pránánádi kezekél.Hiszek benne.
   
 7. Mira*

  Mira* Állandó Tag

  Én is végeztem Prana tanfolyamot. A kettesen van eskü a védelemre, onnantól nem szabad róla beszélni, lealábbis a részletekről, de ajánlani lehet, hiszen hogyan terjedne másképp?
  Én azt tapasztaltam, hogy nem a fokozat a lényeg, hanem a kitartás és a rendszeres gyakorlás. Egész másként alakulnak a hétköznapjaim, ha végzem a gyakorlatokat és másképpen veszem az akadályokat. Aki elindult az önmegismerés útján, annak mindenképpen segít.
   
 8. Neptun

  Neptun Új tag

  Üdvözlet mindenkinek!!

  Én is gyakorlom a pránanadi technikát. A kedvesemmel együtt kezdtük el kb 1.5 éve. Nagyon jó hatással van az emberre, de néha olyan dolgokat hoz fel amik nem kellemesek. Mindketten 3/b-t végeztünk.
  Erre a fórumra a keresőben találtam rá, csak úgy szórakozásból beírtam a pránanadi szót. És tessék. Majd megnézem miket írtok.

  Attila
   
 9. galfi3

  galfi3 Állandó Tag

  na jol van kedves forumozók... hagynunk kellene, hogy Moira kibontakozzon és beszámoljon alról, hogy mijen változások mentek végbe az életében, ha már azt nem tudjuk meg, hogy mi is az a pránandi...

  Moira. Kérlek, ha már elkezdted...

  amugy halotam egy prana, vagyis inkább egyfajta kozmikus energiával való táplálkozásos dologról... aminek az a "lényege" ha lehet ijet mondani, hogy eluitasitod a fizikális táplálékot és "prana" val táplálkozól a jövőben. van neki gy 21 napos átálási fojamat...
  de inkább ugy mondanám, hogy egy megfelelő elötanulmány során eldöntöd, hogy neked ez jó e és ha igen akkor 21 nap alatt a szervezeted átálitod a kozmikus energiával való tálálkozásra. Ami azért hasznos mert a szervezet megtisztul és kimegy belőle az összes méreganyag...
  most nem fojtatnám mert nem tudom, hogy elről van e szó.

  öömmm még anyit, hogya 21 nap alatt az elsz 7 naponn semmiféle fojadékot se vizet nem szabad enni inni, aztán szép fojamatosan eleinte kevés vizet asztán töbet... amikor a szervezet átált, ninsc szükséged semmiféle ételre de ha tovább tanulsz akár a vizről és a levegőről is le tudsz mondani, anélkül, hogy belegalnál.
  állitólag sok ember van aki nem eszik semmit és csodával határos modon élnek és virulnak. a sors fintora, hogy az én városkám meletti falucskában is él egy ilyen amberke, elég nagy hire van.
  na meg még olyan hireket is halottam, hogy volt egy másik srác aki megcsinálta aztán egy üvegkalickába zárta magát és egy daruval fölemeltette magát magassra és ott ült 40 napot minden élelmiszer és viz nélkül, amikor leszedték onnan semmi baja nem volt.
  A tudomány azt mondta rá, hogy ez csalás mert lehetetlen :D
   
  Gizgazmondja kedveli ezt.
 10. galfi3

  galfi3 Állandó Tag

  hhoppáá :D

  hát gyerekek én a telyes igazságra vagyok kiváncsi, nem vagyok beteg sose voltam, meggyöződésem, hogy nem érdemes betegnek lenni...
  amiket itt leirtatok azokkal kapcsolatosan. hát már elnézést! de a szabályok felülbirálásán dolgozom. önmagamba minden gát akadály leküzdését tüztem ki célul. mi ez a nagy titkolózás? haa titok akkor tessék befáradni otthon a kicsikamrába ha nem titok akkor tessék leirni ha kérdezi valaki.

  a másik a gunyolodások, nem is azzal vannak fent tartásaim, hogy gunyolodnak párann. az az ök bajuk! Buták, vagy miegymás nem tudom. De az sokkal jobban aggaszt, ha valaki aki ugy "hireszteli" oleginkább mondja magárol, hogy ő megérett alra amire a gunyolodok nem akkor legyen szives és bőlcs és ne mondja meg a butának, hogy mit tegyen mert akkor ugyanalra a szintre süjjed. Sőt ha valaki bőlcs és olyan dolgokat tud amit más nem és nem is szabad neki elmondani mert anyira magass rendü tudás akkor tessék ahoz méltó modonn jelenlenni.

  bocsi mindenkitől ez az én véleményem azzal kapcsolatosan amit itt olvastam.
   
  Gizgazmondja kedveli ezt.
 11. galfi3

  galfi3 Állandó Tag

  jah és még egy hejesbités a butákkal kapcsolatosan. buta dolog bárkit is butának nevezni. abszolut értelemben nincsenek buták!se okosak. vannak nyitotak akiknek dolguk van bizonyos dolgok felé másoknak meg más irányba nagyobb a nyitottságuk. Én nyitott vagyok a bölcsességekre de zárt vagyok a marketig fele, mert nincs vele dolgom. Butának nevezni valakit aki mondjuk egy kicsikét beszol nem bölcs dolog. (magamat is beleértve).

  szóval mi is az a pránandi? ha titok akkor értelmetlen a forum ha nem akkor tessék leirni, hogy ne egy levegőbe beszélgetés legyen itt
   
 12. benza

  benza Állandó Tag

  Akkor ha nem bánjátok akkor én is hozzáfüznék pár sort.
   
 13. benza

  benza Állandó Tag

  Idestova 6 éve foglakozom pránával, meg elötte reikiztem, de szerintem nincs abban semmi rossz, hogy valaki "hasonló" emebereket keres. Tudtommal a Nadi nem egy titkos szekta, hanem mindenki fel nyitott energetikai rendszer.
   
 14. benza

  benza Állandó Tag

  És ha jobban körülnéz az emeber, akkor rájön, hogy mennyire sokan keresik az efféle gondolkodású embereket. Tehát, ha valakinek baja van ezzel a topiccal, akkor elöbb tartson egy alapos önvizsgálatot, és hagyja maga mögött az egoját (dinamic EGO killaz) és csak azután reagoljon.
   
 15. benza

  benza Állandó Tag

  jah meg mielött megkérdeznéd hányas szintan vagyok akkor elárulom 6-os, de a fokozat mit sem ér, ha az ember nem tudja felmérni, mekkora tudás is van a kezében.
   
 16. benza

  benza Állandó Tag

  nah meg én sem voltam tul körültekintő mivel az első oldalon található reagokra válaszoltam (mivel azt nem vettem észer hogy itt nem fordított a sorrend tehát bocsesz.
   
 17. galfi3

  galfi3 Állandó Tag

  na remek akkor máris többet tudtam meg... áhh, most már egész jól érzem magamat uhh megkönynebbültem. Köszönöm! Tehát kedves benza. te már 6 os szinten vagy vagyis nyilván elég sok okosságot tusz elről alról. Köszönöm, hogy körültekintő voltál és elolvastad az előző kérésemet és válaszoltál is.!
   
 18. benza

  benza Állandó Tag

  Na akkor Kedves Galfi3 ha kérdésed van akkor tedd fel bátran.
   
 19. benza

  benza Állandó Tag

  jah meg ha esetleg nadis vagy reikis vagy akkor ird meg légyszi, hogy milyen fokozatú vagy csak azért mert vannak dolgok amiket nem lehet kiadni.
   
 20. galfi3

  galfi3 Állandó Tag

  oké... jol van kérdezek!
  nos ez a pranadi nevü irányzat, vagy nem is tudom minek nevezzem dolog eléggé felkeltette az érdeklődésemet és gyorsan utána is néztem az elmult napokban. Vettem könyveket elmentem egy pránával foglalkozó előadásra is ami fölöttéb érdekes volt, és okultam okultam. Na pesze nem mondhatom, hogy most már nincs kérdésem, de hála istennek sok kérdésemre kaptam választ, ojan kérdésekre amiket elvileg mont akartam feltenni valakinek. Kedves Benza akkor az lenne az első kérdésem, hogy miért nem szabad telyes információkat adni ojan embereknek akik még csak alig ismerik ezt a dolgot???
  a másik nekem fura egy kicsikét az, hogy vannak szintek, bár láttam régebben az előzö hozzászólásokban, hogy mik is ezek a szintek, de azért ha lehet megkérlek ird le, a szintek felépitését, hogy mi által lehet megkülömböztetni öket stb stb...
  a harmadik dolog: te gyogyitásaal foglalkozol?
  vagy inkább az ugymnd önmegváltással? Ezt azért kérdezem, mert halottam ojan infokat is, hogy alöször gyogyitsd meg magadat és utána másokat. Na mármost ha te gyogyitasz akkor valoszinüleg magadat már meggyogyitottad, ha igen akkor alra szeretnék gyorsba rákérdezni,hogy megcsináltad e a pránatáplálkozásnak az átálási fojamatát, vagyis, hogy pránából szezrted e a táplálékodat... (no persze igen mert mindenki onnan szerzi de fizikális kaját is eszel ???)

  ha igen akkor ez van ha már átáltál akkor öszintén megmondom mindenre kiváncsi vagyok. ami eszedbe jut ird. ird és olvasom, mindent! ami csak eszedbe jut! hogy élted meg, hogyan éled meg mit érzel mindent mindent...

  üdv néked. Gálfi3
   

Megosztás