"Ide figyelj Orbán, nem kell a hiteled! Van rá 10 nyomós okom" Egy nő kiosztotta Orbán Viktort

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Február 15.

Melitta - 2019 Február 15, 09:53
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ha most, huszon-harminc éves lennék, jó állással, szerető partnerrel, tartós kapcsolatban és éppen a saját otthon megteremtése,majdan a családalapítás foglalkoztatna, hát bizony nagyon ígéretesnek találnám a családpolitikai intézkedéseket.

  Elgondolnám, hogy négy gyerek, sőt akár öt. Elgondolnám, hogy CSOK és ábrándoznék a hétszemélyes autóról. Karnyújtásnyira érezném a saját lakot, benne a férjemet és a számtalan ivadékot. Valószínűleg megpróbálnám kihasználni az összes lehetőséget és ennek jegyében elzálogosítanám a méhemet is az államnak.

  Eltelne tizenöt, húsz év és ott állnék négy, öt, hat gyerekkel, egy lepusztult hétszemélyes autóval, felújítandó lakással, és húsz- harmincmillió hitellel. Ott állnék hulla fáradtan, és nem látnék kiutat. Nem tudom, hogy a férjem ott állna-e, és nem lépett volna le egy nyugodtabb, trendibb életbe. Nem tudom én nem léptem volna le.

  Állásra semmi lehetőségem nem lenne, hiszen gyereket neveltem “karrier” helyett, hogy ne legyen majd adóm. Viszont ez teljesülne,mert ha nincs jövedelem, annak nincs adója.

  A gyerekeim éppen bejelentenék, hogy lelépnek ebből a pokolból, vagy már egy-kettővel pszichológushoz futkosnék.

  Ha most huszon- harminc éves lennék nem tudnám még azt, amit most tudok. Nem tudnám, hogy a terhesség és a gyerek nem csupa móka, kacagás.Nem tudnám – ahogy most sem tudom – hogy három, négy, öt ...sok gyerek mekkora teher, és azt sem tudnám, hogy akartam-e én ezt igazán? Nem tudnám még, hogy leginkább az állam akarta ezt tőlem. Mivel az egész jövőmet lakásostul, autóstul, a szaporodásra építeném, vagy megszülném a számtalan gyereket, vagy vállalnám egy után, hogy visszafizetem amit lehetetlen. Mindkét esetben pusztulna a párkapcsolatom,ami a lehető legnagyobb ígéretként indult, ha most huszon-harmincéves lennék.

  Most, hogy nem vagyok huszon sem és harminc sem már, látom: a nőket végérvényesen tenyészetre szánja a kormány. A pedigrés, hitelképes nőket, csakis.

  Ha most huszon, harmincéves lennék,munka nélkül, vagy közmunkán, Borsodban, anyámék fél szobájában, nem érdekelne mit pofázik a kormány a családtámogatásról. Lenne nekem szerető párom,aki heti hét napot dolgozna feketén, vagy félfeketén. Esélyünk sem lenne hitelre, CSOK ide vagy oda. Nem lenne öt-hat milliónk egy hétszemélyes autóra, ami nem is kellene, mert hiába vágynék, vágynánk nagy családra, egy gyereket sem tudnánk vállalni anyámék fél szobájába.

  A tízmilliós hitelt felvehetném, hogy húsz éven át fizessük. Tíz millióból,Borsodban akár egy lyukat is vehetnénk lakásként, és így maradna az egy gyerekes eltervezés.

  Végül rögzítem: semmi bajom a sok gyerekkel. Azzal van bajom, ha a sok gyerek azért kell, hogy legyen pénz, paripa, fegyver. Ettől undorodom.

  És az örök kérdés: az,aki sok gyereket szül, biztosan többet érdemel a közösből? Szóval, tényleg nekem kell kifizetnem az ő adóját? Az egészen biztos, hogy sok gyerek az valami különleges teljesítmény? A háziállatoknál igen, tudom. Sok kölyök, sok ivadék sok haszon. Az embernél is így van? Szülni, szaporodni nem egy nagy cucc. Emberré válni, embernek maradni....az igen. Akár gyerek nélkül is.

  Ha a gyerek a fontos,miért nem őket támogatják? Jó iskola,jó óvóda, jó egészségügy. Jó táplálkozás, jó ruhák. Bordosban éppúgy, mint Budapesten.

  Ha most huszon, harmincéves lennék nem gondolkodnék ilyesmin. Elhúznék innen a francba, mielőtt beköszönt itt Gilead

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Február 15.

  1. FLAMINGO
   FLAMINGO
   A hitelminősítők még tőlem is függetlenek, a számok viszont nem támasztják alá a beidézett hozzászólásból a kivastagított sort.
   Mellesleg, még, ha mindhárom minősítő AAA-ra módosítana, akkor is nagyobb lenne az államadósság, mint Gyurcsány lemondásakor...
   Melitta és Gagamail kedveli ezt.
  2. Mangold
   Mangold
   Ezzel a tojógép jelzővel a nőrokonaidnak kedveskedj! Őket biztos nem sérti, engem igen!
  3. udvarfy
   udvarfy
   Hoppsza,
   eddig csak olvasgattam az itteni irásokat és tartozzkodtam a hozzászólástól , igaz mivel külhonban élek igy csa annyit látok otthonról , hogy az utobbi majd 30 év "demokrácijájában" mindegyik lopot , csalt , hazudot a hatalom megszerzése és magtartása érdekében ! De azt nem tudtam , hogy ennire jók a fizetések otthon , igaz és sem nem orvos -patikus , de IT szakember sem vagyok csak egy sima "Smutje" mond annak mennyi otthon a fizetése ?? Az is 1 milla ? Mert akkor csomagolok és i
   Gagamail és CasaLoma kedveli ezt.
  4. CasaLoma
   CasaLoma
   Mert (elenyésző kivétellel) a többsége máshoz sem ért!
   Gagamail kedveli ezt.
  5. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Ne csomagolj Gyulám!
   Mert ha hazajönnél átlagembernek, akkor neked is lenne 5 milliós megtakarításod és nem tudnál mit kezdeni vele...
  6. tornando
   tornando
   A kormány nézi tojógépnek a nőket Nála reklamálj.
   És hopszánál
   És pont ő Hoppsza! monda hogy fittyfe, nem lehetetlen 40 évesre 5 gyerek kimatematikázta
   23 éves korára kijött mint diplomás elkezdte az elsőt és abba nem hagyta míg meg nem lett az 5 gyerek.
   Én tiltakozásul mondtam nem úgy van az.
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
   Gagamail és CasaLoma kedveli ezt.
  7. CasaLoma
   CasaLoma
   A nap hsz-e! :D
   Melitta, Gagamail, FLAMINGO és 1 másik tag kedveli ezt.
  8. udvarfy
   udvarfy
   Flamingo ,
   látod mily balga lettem vénségemre , azthittem , hogy én is majd kapok valamit , na nem a kipemre gondoltam , de olyan milliós fizetést elfogadnék ;) . Igaz már nem "vendéglátoban" dolgozom , de ott sem volt és ma sincsen egy konyhafönökhelyettesnek sem 3000€ fizetése .
   CasaLoma kedveli ezt.
  9. CasaLoma
   CasaLoma
   Tudod, ha Melitta kampányol az 5 gyerek mellett, azt még el is fogadom, de a bértrollok meg a far-hát kommandó, aki maga sem szült 5 gyereket, az ne jöjjön a jó tanácsokkal, hanem tartsa magában!
   Melitta és Gagamail kedveli ezt.
  10. tornando
   tornando
   Ez a félművelt fideszes aki összeadni megtanult és neki 5 gyerek 9 havonta jön mint a gép.
   Az valóban nem akart mást csak bér-tollnokozni.
   Melitta nem kampányol Nem olyan a természete.Nem kampányol a női szülésre.
   Legfeljebb Rezsi Német Szilárdnak szurkol legyen neki 5 szülése
   Ja és az apuka meg legyen Semjén Zsolt
   Vagy Harrach Péter ha még csodák vannak.
   Döntse el minden nő élethelyzetéből adódóan hogy sikerül.Mondja Melitta
   Mi az a far-hát kommandó?
   [​IMG]
   Döntse el minden nő élethelyzetéből adódóan, hogy sikerül.
   Mi az a far-hát kommandó?
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
   Melitta kedveli ezt.
  11. tornando
   tornando
   Ja már tudom:
   Elítéli az LMP a nyugdíjasokat lehülyéző és „far-hát kommandónak” tituláló jobbikos média tanácsadót, de azt is, aki a felvételt elkészítette és azt pénzért továbbadta. A Párbeszéd sem ért egyet a mondatokkal, de szerintük nem a Jobbik, hanem a Fidesz a szélsőséges.
   És ezt az egészet is az ellenfele lejáratására hegyezi ki.
   Ő neki se más
   De a közbeszédért a hivatalos gyalázkodó a felelős
   Az pedig Bayer
   Sok évvel ezelőtt egy tanárom Békéscsabán aki nagyon MSZP ellenes volt
   Az Orbán vereség után
   És nagy Fideszes
   A választások előtt szintén sértegetett egy "panel proli" csoportot
   Olyasmit mondott: lapulnak millió fele a négy falon belül.
   De választáskor kirajzanak és az MSZP-re szavaznak.
   Így nem fogy nyerni a polgári kormány.
   Na azért mondom a Fidesztől már akkor sem állt messze a rétegek lenézése
   Ez egy polgári kőrös tanár volt
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
   Gagamail kedveli ezt.
  12. Ernoe
   Ernoe
   Kedves baratom ha a mindenki penzeböl fizetett közmediaban annyi lehetösege lenne ellenerveknek mind a canadahun akkor nem üllne a magyar kormany az ep vadlottak padjan.
   tornando és Gagamail kedveli ezt.
  13. 139
   139
   Miféle vádlottak padjáról beszélsz?
   Remélem nem az EU -s kötelezettszegési eljárások komédiáját nevezd vádlottak padjának, vagy a Sargentini típusuak abberációi a vádak.
   Mellesleg az alábbi linken tájékozódhatsz melyik ország ellen hány eljárást folytat az EU...figyuzd csak meg semmi kirívó Magyarország esetében

   https://index.hu/kulfold/eurologus/2018/07/03/kotelezettsegszegesek/
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
  14. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Hogy megnyugtassalak, én sem vagyok "átlagmagyar" (mert valahogy nekem sem jött össze az 5,5 millió megtakarítás) és nekem sem ajánlottak milliós fizetést sem.
   Ebből azt a következtetést vonom le, hogy vagy a statisztika egy nagy átverés, vagy nagyon bénák vagyunk.
   udvarfy és CasaLoma kedveli ezt.
  15. CasaLoma
   CasaLoma
   Nem vagytok bénák, csak rosszul közelítitek meg a kérdést. Olyan ez, mint anno a fogyasztói kosár, az átlagos végeredményt erősen befolyásolja, hogy a szomszéd Rozi nénjével, vagy a gázszerelővel kerültök egy kosárba. (azt senki nem állította, hogy mindenkinek van 5 milkája, csak azt, hogy átlagban megvan)
   udvarfy kedveli ezt.
  16. Ernoe
   Ernoe
   Kedves 139
   -
   Hallgassad meg az ország második emberének, Semjén Zsoltnak, a vasárnapi beszédét az echó televízióban. Koncentrálj arra, hogyan sértegeti a nyugati EUs országok államvezetőit, minisztereit, milyen alpári módon sérteget. Aki igy beszél külföldi politikusokról az nyilvánvalóan elárulja hogyan viselkedik a hazai ellenzékkel szemben.
   -
   Már te is abbérációról beszélsz Sargentini személyét sértegetve, ahelyett, hogy tárgyilagos maradnál.
   -
   Nem az számít, hogy hány eljárás folyik valaki ellen, hanem az, hogy elismered a jogállamiságot vagy nem.
   -
   Minden kormány elkövet hibát de nem helyezheti magát a nemzetközi törvények fölé. A Magyar kormány a saját törvényeit sem tartja be, ignorálja a nem rá szavazokat és ez több mind az ország fele.'
   -
   Mikor beszélt Sargentini úgy és olyan hangon magyar politikusokról (egyáltalán egy emberről) ahogy a magyar kormány képviselői és ideológusai Sargentiniröl?
   -
   Melitta és Gagamail kedveli ezt.
  17. 139
   139
   a tények makacs dolgok ... Sargentiniről nem állít senki sem valótlanságokat. A lényeg, hogy mindenféle képzettség nélkül a magyar jogállamiságról készít jelentést, anélkül, hogy hivatalosan vizsgálódott volna Magyarországon. A Magyarországot képviselő kormánytagok azt állítják, hogy "minősített hazugságokkal van tele" és a cáfolatot tényszerűen egy 108 oldalas dokumentumban minden EP-képviselőnek eljuttatták.
   Egyebet nem mond senki, elvégre Sargentini belátta, hogy nem való neki a politika és nem indul az EP -s parlamenti választásokon.
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
  18. Gagamail
   Gagamail
   A tények makacs dolgok - egyet is értünk.
   upload_2019-2-20_20-19-48.png
   https://hirtv.hu/video/199844

   +, ha már nőkről van szó, családról, gyerekekről - hogyan fordulhat elő, hogy Orbánék nem írták alá, csak hosszú vonakodás után, az isztambuli egyezményt, s még mindig nem ratifikálták?
   Ez a Sargentini-jelentés egyik pontja.

   S igen - nem lesz meglepetés - egyetértek azzal, hogy egy önmagát "demokratikusnak" beállító országban ez az egyezmény alap.

   S nem csak én. Pelczné Gál Ildikó is. 2015-ben! Ő is ellenzéki troll?
   https://hvg.hu/itthon/20150304_Pelczne_nem_erti_miert_szavazta_le_a_part
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
   Ernoe kedveli ezt.
  19. Ernoe
   Ernoe
   Elmondom még egyszer, nyomtassad ki és akkor talán nem felejted el.
   -
   Sargentini csak összegyűjtötte a magyar kormány elleni panaszokat, a demokratikusan választott magyar ellenzéki és nemzetközi szervezetek képviselőinek a jeletéséböl.
   -
   Ez minden jogi eljárás elsö lépése. Te feljelentesz valakit, hogy betörtek hozzád, kiraboltak és az őrszobán felveszi egy hivatalnok (ez esetben Sargentini) a jelentést. Jönnek tanuk is, és ezek is jegyzőkönyvbe vetetik amit átélnek.
   -
   Természetes, hogy megidézik a vádlottat is. Orbán sajnos nem válaszolt a kérdésekre, csak a honfoglalást, Török megszállást és a 2/3-os választási eredményről beszélt.
   -
   A tény, hogy a magyar kormány nem hajlandó egy helyszíni vizsgálóbizottsággal együtt dolgozni, rágalmazza a hivatalos személyeket, ami nem teszi a kormányt szavahihetőbbé.
   -
   A vizsgálat elrendelése óta még nagyobb repressziókkal próbálja meg elnémítani az ellenzéket, a korrupciós vádak elöl megpróbál úgy kibújni, hogy "jo akkor visszavonom a számlát" - ezek csak megerősítik a kívülállók gyanúját.
   -
   Sargentini elvégezte a feladatát, a többi nem az ö dolga. Sargentini 1990-ota politikus, 10 éven keresztül volt EP-képviselő. Neki nincs beenyvezve a feneke mind Orbánnak. Sargentini szeretne a saját hazájával foglalkozni nem korrupt, arrogáns, öntelt, magyar politikusokkal.
   -
   Vedd már észre! Nem Sargentini személye áll itt dispozicioban hanem egy antidemokrata, jogsértő magyar kormány. Erröl beszélj.
   Utoljára módosítva: 2019 Február 20
   tornando és Gagamail kedveli ezt.
  20. Gagamail
   Gagamail
   Nem tudsz ellenérveket felhozni, igaz?

   Bizony, bizony - olyan miniszterelnöke van ennek az országnak, aki könyékig turkál a közvagyonban. Most éppen az MTA vagyonára vetette rá csöppet sem vonzó szemeit.
   Tegyenek át mindent alapítványokba, ez az ukáz - s onnan már privatizálható.
   Ernoe és tornando kedveli ezt.

Megosztás