Navracsics egy évet ad a Fidesznek

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

Melitta - 2020 Január 8, 10:11
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Navracsics szerint a Fidesznek valóságérzékelési problémája van.

  A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra

  – mondta a jobbikos N1TV-nek Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.  Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

  A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

  upload_2020-1-8_4-11-5.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

  1. johannsebastian
   johannsebastian
   Ha csak arról hallasz, akkor próbálj jobban fülelni. Ingyenessé vált a méhnyakrák elleni vakcina, nőtt az ápolási díj és otthongondozási díj, bővült azon súlyos betegségek köre, amely után adókedvezményeket lehet igénybe venni (pl. endometriózis), most lép életbe az 1-es diabétesszel élő gyerekek támogatása, ma hangzott el, hogy tervezik a háromgyerekes anyák adómentességét. Ja, újabb bérfejlesztés jön az egészségügyben, és február 1-től ingyenes a meddőségi kezelés. Csak úgy első blikkre...
   Utoljára módosítva: 2020 Január 9
   setni és 193 kedveli ezt.
  2. deciso
   deciso
   Ezt már régen reklamálja mindenki ideje volt az elmaradását behozni.
   setni kedveli ezt.
  3. erika0601
   erika0601
   és ezektől most el kell dobnom az agyamat?? Egy vakcina ingyenes, nahát.... az összes megelőző vakcina ingyenes, épp ideje volt, hogy ez is az legyen... nőtt az otthonápolási díj? 100-ról 124-re, fantasztikus... még mindig meg sem közelíti a minimál bért, hát erre azért ne legyél olyan büszke... viszon szűkült az igénybe vevők köre... gratulálok... a meddőségi kezelést meg már január 1-re ígérték, aztán lett belőle július 1., most meg február, szóval megelőzte egy kis pávatánc.... az egészségügyi dolgozók béremelését évek óta ígérgetik, ezt a mostani ígéretet is betudom egy orbitális hazugságnak és ámításnak... az adómentességtől meg ne várj csodákat, csak kevesebb lesz vele az adófizető, és az etnikum fog szaporodni, sehol a világon nem hozott nagy áttörést... egyébként nem értem, ez hogy kapcsolódik a szektatársad által belengetett óriási beruházásokhoz, ami nem kell ennek a szenya ballib bandának o_Oo_Oo_O
   deciso kedveli ezt.
  4. erika0601
   erika0601
   Miért mégis milyen szinten folyik a vita? o_Oo_O Persze, kémkedett Gyurcsány, sőt, ő volt a pápa személyi testőre.. édes istenem, de alacsony az a kerítés... Egyet viszont nem lehet elvitatni Gyurcsánytól, hogy ő soha nem tagadta meg a komcsi múltját, mint a gazdád, meg a sleppje... nézz végig a parlamenten, az összes az volt, a besúgó múltjukról, meg a besúgó papákról már nem is beszélve.
  5. erika0601
   erika0601
   értékalapú külpolitika? az milyen? hogy kiárulja az országot az oroszoknak, meg a törököknek? még a végén megérjük, hogy kötelező lesz a kipcsak nyelv az iskolákban...o_Oo_O
  6. setni
   setni
   A kormány retorikája amivel folyamatosan győz is a választásokon az hogy ismételgetni és ismételgetni!
   És az eseményeknek CSAK a pozitív oldalát vagy hozadékát bemutatni.
   Ráadásul bármit szó szerint BÁRMIT sikernek bemutatni lehet az 10cm -es kilátó....sáros utcán mosószeres palackok közötti sportolás az mind SIKER.
   Az ellenfél (bocs!! ellenség) legkisebb hibáját is borzasztónak feltüntetni.
   Ezeket keverni sorossal migránsokkal, nemzethalállal..
   Ez eddig teljes siker.
   sidavoq kedveli ezt.
  7. erika0601
   erika0601

   Függetlenül attól, hogy egyetértek-e az ítélettel, vagy sem, ez megint azt példázza, hogy orbán beletojik nagy magasról a jogállamiságba.. utasítja a pénzügyminisztert??? hogy szálljon szembe egy jogerős bírósági ítélettel??? ez milyen már, hol van akkor a bírói függetlenség? Ilyen alapon elvehetik bármidet, a lakásodat, az autótad, bepereled az államot, megnyered, orbán meg utasítja a pincsijét, hogy szálljon szembe vele... szép...
   setni kedveli ezt.
  8. deciso
   deciso
   Várod mikor mond le?
   Mostanában nem írnak Gracz ról .Illetve ez:
   Egész emeletet tartanak fenn a Privatklinik Kastanienhof nevű graz-i magánklinikán Orbán Viktor számára.
   A többi nemzetbiztonsági titok
  9. setni
   setni
   Igen.
   A választóinak ez tetszik!
   Érzelmi politizálás, szabályok jogok megnyírbálása ha kell a törvény megváltoztatása.
   Így lehet haladni!
   Csak a gyülölködés megy ezerrel.
   Elvették a pénzedet? Helyes ez kell e nemzetnek!!!
   Elvették a lakásodat ? helyes minek neked kettő vagy három mikor van akinek egy sincs...
   Demagógia! De, sikeres.
   erika0601 kedveli ezt.
  10. setni
   setni
   Ha írom hogy HA ez igaz akkor elég nagy baj.
   Hisz egy beteg ember hoz döntéseket tíz (15) millió ember sorsáról!!
   Ha ez igaz akkor akik ezt támogatják szintén bűnösök.
  11. 193
   193
   most ismétlik a sajtótájékoztatót, szerintem nézd meg még egyszer, hátha megérted
   így néz ki aki problémás:
   Utoljára módosítva: 2020 Január 9
  12. erika0601
   erika0601
   [​IMG]
   beteg, ez már régen nyílt titok...
  13. setni
   setni
   Ez a cikk a kormányról szól mit keres itt egy ellenzéki??
   Ha nem tudsz reagálni erre akkor ne tedd.
  14. 193
   193
   már a politikusok betegségéről kezdtél fikozofálni, arra válaszoltam
  15. setni
   setni
   A betegséget orvosok állapítják meg.....
   erika0601 kedveli ezt.
  16. erika0601
   erika0601
   nahát... egy hónapokig tartó, megfeszített választási kampány utolsó estéjén este 9-kor elejtett baki alapján megállapítottad, hogy Gyurcsány beteg.... komolyan, leborulok a szaktudásod előtt... neked már rég az egészségügyi minisztériumban kellene dolgoznod, felelős beosztásban, ekkora szaktudással...de tényleg..... az orvosi diplomádat megmutatod? lécci-lécci...:rohog::rohog::rohog::rohog:
  17. 193
   193
   :hurra: ez jóóó .... azért ha kíváncsi vagy a választók véleményére, olvasgasd a videóhoz kapcsolódó kommenteket
  18. erika0601
   erika0601
   mióta mérvadó, hogy mit írogatnak kommentben a fidesznyaloncok? viktor is kap rendesen, de láthatóan lexarja, pedig ő tényleg beteg

   ""A rendellenesség neve egy XIX. századi francia neurológustól, Georges Gilles de la Tourette-től származik, aki a betegséget elsőként írta le.

   Legtöbbször gyermek- vagy fiatalkorban, jellemzően 21 éves kor előtt kezdődik, előfordulása fiúk körében lényegesen gyakoribb.

   A kiváltó okot egyelőre nem ismert. Az eddigi kutatások eredményei arra utalnak, hogy bizonyos agyi neurotranszmitterek (az idegsejtek kommunikációját biztosító ingerület átvivő anyagok) zavara okozza a bajt. Ezek közül legtöbben a dopamint, a szerotonint és a noradrenalint teszik felelőssé a kórkép kialakulásáért. A kutatások eredményei egyre inkább bizonyítják, hogy a Tourette-szindróma kialakulásában öröklődő tényezőknek is szerepük van. Maga a betegség nem, de az arra való hajlam átörökítődhet generációról generációra. A betegek családtagjainál gyakrabban fordul elő enyhe tic vagy kényszeres viselkedés, esetleg figyelemzavar.

   A Tourette-szindrómában szenvedő betegek tünetei nagyon széles palettán mozognak. A kényszermozgások (motoros tic-ek) és a hangadások (vokális tic-ek) lehetnek nagyon súlyosak vagy enyhébbek, egyszerűek vagy komplexek.

   Legtöbbször motoros tic-kel indul a betegség, melyek közül leggyakoribbak az arcizmokat érintő kényszermozgások, melyek pislogásban, fintorgásban, hunyorgásban, a szemhéj, a szemöldök, vagy a száj megrándulásában illetve a fej rángásában nyilvánulnak meg. Emellett a vállrángás és a végtagok hajlító mozgása is gyakran jelentkezik. Súlyosabb esetekben az egész test hajlítgatása, vagy tömeges hiperkinézisek (mozgásviharok) is jelentkezhet.

   Előfordul, hogy a Tourette-szindrómás beteg szükségtelenül, szinte megszállottan ismételget bizonyos cselekvéseket.

   A Tourette-szindrómában szenvedő betegek társaságban gyakran kifejezetten szoronganak. Tipikus jelenség a "tökéletességre törekvés" is. Bizonyos cselekedeteiket addig ismétlik, amíg azt tökéletesnek nem ítélik. Részben ebből fakadnak a gyermekek iskolai problémái is, hiszen sokszor egy betű vagy szám "tökéletes" leírása is nagyon hosszú időt vesz igénybe.""""
   Utoljára módosítva: 2020 Január 9
  19. 193
   193
   a választók többségéről beszélsz, annyian vannak mint a többi száz párt választói összesen ... majd elfelejtettem, jönnek az új nemzeti konzultációk, lehet alakítani a kormány politikáját.
  20. sidavoq
   sidavoq
   .
   Jakab Péter (jobbik) véleménye, amivel jómagam is egyetértek:

   Ébredjen fel végre, Miniszterelnök Úr, vagy a nép fogja felébreszteni!
   Orbán Viktor bizonyította: igazuk van azoknak a fideszes politikusoknak, akik szerint a miniszterelnök elvesztette a kapcsolatot a valósággal. A mai kormányinfón egy olyan országról beszélt, ahol soha nem dolgoztak még ennyien, soha nem keresetek még ilyen jól, soha nem volt még ilyen kevés szegény, a kórházakban már szinte csak a WC-t kell felújítani, gazdasági versenyben és klímavédelemben pedig jobban állunk, mint a Nyugat. Amit meg eddig nem sikerült rendbe tenni, azért Soros a hibás. A régi gyerekdal jutott eszembe: Álomország tengerpartján játékok közt él. Paff. Ez Orbán Viktor.
   Az a helyzet, hogy az Álomországon túl van egy valódi is, ahol mi magyarok élünk, és ahol mi vagyunk az Európai Unió második legszegényebb nemzete, a kormányunk meg a második legkorruptabb. Bérekben a sor végén kullogunk, nyugdíjakban meg sokan sorra se kerülnek, mert még előtte meghalnak. Az egészségügyben évente 38 ezer magyar távozik idő előtt, mert a kormány stadionokra költ kórházak helyett. Rajtuk sajnos nem segítettek az eddigi méregdrága nemzeti konzultációk, és azok se fognak, amelyeket a miniszterelnök újra indítani akar. Nem levelezni kell evidenciákról! Ki kell merészkedni a nép közé, meg kell tapasztalni, hogyan élnek az emberek abban az országban, ahol a vidék elszegényedik, elnéptelenedik, elöregszik. Ahol nincs se munkahely, se minőségi bér. Ahol nincs se háziorvos, se iskola, se postás, és busz is csak naponta kétszer. Ahol nincs közbiztonság. Ahol a levegő télen elviselhetetlen, mert nincs pénz megfelelő fűtésre. Ahol a nemzeti konzultáció csak begyújtani jó. És ahol most még azért is aggódhatunk, hogy vajon az amerikai-iráni konfliktus miatt háborúba küldi-e katonáinkat a kormányfő, ahogy arra ma utalást tett. Nem lesz ez így jó, nagyon nem!
   Ébredjen fel végre, miniszterelnök úr, vagy a nép fogja felébreszteni! Üdvözlöm a magyar valóságban!
   erika0601 kedveli ezt.

Megosztás