Navracsics egy évet ad a Fidesznek

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

Melitta - 2020 Január 8, 10:11
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Navracsics szerint a Fidesznek valóságérzékelési problémája van.

  A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra

  – mondta a jobbikos N1TV-nek Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.  Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

  A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

  upload_2020-1-8_4-11-5.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Január 8.

  1. erika0601
   erika0601
   nocsak, másfél-két millió választó az több, mint a többi száz párt együttvéve? hát ezt egy matektanárnak ne add elő.... nem konzultáció, hanem inzultáció... megint eltapsolnak sok milliárdot, a lakosság zöme meg azzal fog begyújtani a kályhába.... veled meg a többivel fizettetném ki az árát, majd nem alélnél el tőle :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
   setni kedveli ezt.
  2. 193
   193
   végre egy szakember... nem tudnál Merkelről is adni egy diagnózist, mitől remeghet?
  3. Mayra
   Mayra
   Remélem nem húzzák tovább! És remélem, hogy utána életfogytig azon agyalhatnak, "mit csináltak rosszul"!
  4. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Először tagolni akartam, aztán mégse.
   de végül mégis. (Bár hosszan mondta a semmit szerintem.)
   Vajon 1o évi regnálása után miért az jutott eszembe, hogy beszélni fekve is lehet?
   Hol is volt a KLIK, a tankerületi felügyelő?
   Miért is nem nekik kell majd valamennyit fizetni? (Mert ugye maga a bíróság cáfolta, hogy az összegről lenne már ítélet.)
   Kár, hogy nem lehetett visszakérdezni: és a 7oo milliárd? Tényleg hová jutunk így?
   Nem is fog a miniszter fizetni egy fillért sem, bezzeg a költségvetés...
   Ébresztő! 2oo4-ben az EU tagsággal a fogvatartás eus feltételeit is bevállaltuk. Csodálkozik, ha perel egy fogvatartott, ert a örtönben 1 m-re van az étkezőasztaltól a WC és csupán egy függöny választja el a két dolgot?
   Legalább kétszer módosították a btk-t. Meddig tartott volna beleírni, hogy szándékos gyilkosság esetén nincs feltételes?
   Ja, honnan is értene hozzá, hisz jogász?
   Addig meg hetente legalább egy nő és egy gyerek fog meghalni ilyenek következményeként a statisztika szerint...
   Az meg, hogy politizáló ügyvédek miatt kell a Strasbourgban hozott ítéletek alapján fizetni, egyszerűen érthetetlen. (Dehogy az. Az érthetetlen, hogyan jutott erre következtetésre. )
   Egy szót nem szólt a nyugdíjak normalizálásáról, esetleg a 27%-os ÁFA csökkentéséről. bezzeg a 3 gyermekes anyák SZJA eltörléséért csatázik Vargával. El tudom képzelni.
   Mindegy túl vagyunk rajta.
  5. 193
   193
   a Jobbik ... mióta belépett a szivárványkoalícióba már oda jutott, hogy ez a hír : Kiürítették az ózdi uszodát, hogy a jobbikos polgármester és menyasszonya fürdőzhessen.
  6. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Második blikkre :
   Kétszer is úgy kellett összetarhálni két kisgyerek külföldi génterápiás kezelésére a pénzt. Igaz nem keveset, de a sokezer milliárdos TB keretből nem igaz, hogy nem lehet ilyen célra elkülöníteni 1o-15 milliárdot.
   Ráadásul most is van egy 13 éves rákos kissrác. neki 3o millió kellene, de azt sem. (Mondjuk, ha nem támadjuk le Las Vegast, abból futotta volna, bár ki tudja, hisz 3o évre titkosították.)
  7. erika0601
   erika0601
   ha figyelnél akkor láthatnád, hogy egy orvosi leírást bekopiztam, én nem akarok diagnosztizálni mint te Gyurcsány esetében :p De te biztosan tudsz Merkelről is valami okosságot...
   Ernoe kedveli ezt.
  8. erika0601
   erika0601

   ja és még beígért egy csomó faxásogot, hogy 2022-től csak elektromos buszt lehet venni, itt gondolom a BKV-ra gondolt, de hogy miből, arról nem szól a fáma.... mert pénzt nem fog adni rá, az tuti, amíg Karácsony a főpolgi....meg hogy a kórházak nem költhethek többet, mint amennyit kapnak... itt felmerül, hogy akkor min fognak még spórolni? Esetleg a páciens saját maga fogja elvégezni a műtétet saját magán? ügyes, megint elhintette a mantrát a hívőknek, azok beájultak, de a kétbites agyukkal a mögöttes dolgokat már nem fogják fel.....
  9. johannsebastian
   johannsebastian
   Éppen azt bírálta. Először hallgasd meg, azután reagálj!
  10. johannsebastian
   johannsebastian
   Úgy tudom, 2018 óta a Spiranzát 54 SMA-s gyerek kapta; a Zolgensma pedig még nem törzskönyvezett az EU-ban.
  11. johannsebastian
   johannsebastian
   Hát neked sem kötöttek abrakos tarisznyát a szádra! De kérlek, a fórumtársak sértegetésével óvatosan. A Fideszt szidd csak nyugodtan!
   MissAngela kedveli ezt.
  12. erika0601
   erika0601
   örülök, hogy betalált.... a fidesz egy szekta ez már régen megállapításra került, egyébként nem szitokszó, nem ártana olvasgatni, a google a jóbarátod ;);) egyébként a helyedben, hithű fideszes létemre büszke lennék rá, hogy beválasztottak...;);)
  13. erika0601
   erika0601
   """Az, hogy a külpolitikának értékalapúnak kell lennie, ez rendkívül egyoldalú megközelítés. Mert ha így kell lennie, akkor miért vagyunk kapcsolatban a nem demokratikus államokkal, és miért kötünk velük megállapodásokat? Az értékalapú politika az kompromisszumképtelen politikához vezet.""" hát ez nekem nem tűnik bírálatnak... inkább annak, hogy megmagyazza a megmagyarázhatatlant, kompromisszum készségnek állítja be, hogy gyakorlatilag befeküdt az oroszok meg a törökök alá.... putyin pincsije lett, ahogy előttem már találóan megállapították... Erogannal meg azok a szerelmes pillantások, amiket az interneten látni lehet, nem is kíván már magyarázatot... úgyhogy inkábbb te próbálj meg értelmezni, mert az láthatóan nehezedre esik....
  14. 193
   193
   ezekre gondoltál? tényleg süt a csodálat az áhitat
   [​IMG]
   Utoljára módosítva: 2020 Január 9
   johannsebastian kedveli ezt.
  15. erika0601
   erika0601
   Nem... én erre gondoltam .... de elárulnád, hogy mi a faxnak jössz itt állandóan Merkellel? Mi közünk hozzá? Nem ő lopja szét az országot, hanem a gazdád...Kezdem az gondolni, hogy te meg Merkelbe vagy belezúgva 1210617.jpg
  16. johannsebastian
   johannsebastian
   Betalált? Egy törpe és erőszakos kisebbség mantrája? Ugyan már! ;)
   193 kedveli ezt.
  17. johannsebastian
   johannsebastian
   Ismét személyeskedsz, pedig valóban érdekes dolgokat mondott, csak hát elkerülhette az elfogult figyelmed. Kutass még egy keveset, talán megtalálod.
  18. erika0601
   erika0601
   Mondott még erdekes dolgokat, persze.... az elemzők azóta sem tértek magukhoz... nem ártana őket is meghallgatni, bár nem várom, hogy ettől egy hívő megvilágosodik.... a legszebb, hogy jól befenyegette az uniót azóta is reszket a néppártiak térde a félelemtől:rohog::rohog::rohog::rohog:
   Utoljára módosítva: 2020 Január 10
  19. erika0601
   erika0601
   Ez neked az erőszakos? Hogy felmutatott egy táblát? Na ne röhögtess... a kösszpénzen kitömött lakájmédiával példálózni egyébként is szánalmas.... a vezérének papírja van róla, hogy hírhamisító
  20. erika0601
   erika0601
   Merkelt összehasonlítani a gazdáddal kb olyan, mint a bolhát az elefánttal... csak a diplomáciai jólneveltségnek, meg a politikai kényszerűségnek köszönhető, hogy még egyáltalán szóba állnak vele
  21. erika0601
   erika0601
   Erőszakos kisebbség?? Többen szavaztak az ellenzékre, mint a gazdádra, kapjál már a fejedhez... ha mindenhol csak egy jelölt indult volna, a gazdádat azóta is Grazban kezelnék...
  22. 193
   193
   csak ámulj és bámulj

Megosztás