Prága vagy Budapest

Theand

Új tag
Prága (jelenleg) sokkal szebb, rendezettebb! Fel van újítva, hangulatosabb mint Bp. De reméljük egyszer Bp is teljesen "elkészül"! S akkor szépségében meg is fogja előzni Prágát!
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Prága!Gyönyörű épületek,tisztaság,szervezettség,történelmi hangulat!Budapest nagyon szép város,szeretem,de Prága még vezet nálam!
 

nettti

Állandó Tag
Állandó Tag
Budapest!

Egyszer jártam Prágában és nagyon-nagyon tetszett!! Azóta is szeretnék újra elmenni. Budapestet meg egyértelműen imádom, mivel ez a szülővárosom, nekem az otthont jelenti. Lehet, hogy rohanó és koszos, de sok szépet lehet is lehet itt találni. Viszont a közlekedés az egy rémálom...:p
 

Elena11

Állandó Tag
Állandó Tag
Prága a kedvenc városom. Nagyon sok helyen jártam, de Prágába bármikor szívesen visszamennék.
Mivel magyar vagyok, Budapest szintén az első helyen van a szívemben.
Részemről 50-50%.
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tagok !
Innentől, ha lehetne nem szavazásról szólna a topik !

Aki tudja, és van hozzá kedve, képekkel mutassa be az "ellentéteket", netán pár mondat magyarázattal, hogy miért EZ, és miért nem AMAZ.

Szebb és értelmesebb lesz a topik témája.
 

samu2062

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem Prága hangulatosabbnak tűnik.Pécsett élek és ahoz Prága hasonlít jobban sok tekintetben.tehát Prága.képeket is tennék föl de sajna valamiért nem tudok.
 

pistike75

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy ausztrál világutazó, a neve Peter Moore. Azt írja a könyvében, hogy Budapest (szemben pont Prágával) nem annyira pedáns, kicsit romlottabb és nem unalmasan tiszta... ezért izgalmasabb. (nem szó szerinti idézet, de a lényeg ez :)
 

ombiwa

Állandó Tag
Állandó Tag
Prága egy gyönyörű város, de az elmúlt években a belváros árai lassan elérik a megfizethetetlen szintet.
 

bokorbogi93

Állandó Tag
Állandó Tag
Budapestet ha turista szemmel nézzük csodálatos,én 3napja voltam ott,és egyszerűen imádom.Prágában sajnos még nem voltam,de az is rajta van a listámon.
Bár minden nagyvárosban van valami negativ,nem is kell csodálkozni.
 
Oldal tetejére