Olyan váddal illették ma Orbánt, hogy még a felcsúti stadion is elnémult

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 9.

Melitta - 2019 Július 9, 23:28
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Nem annyira jellemző, hogy Orbán Viktort konkrét váddal illessék a politikusok. Inkább a kertelős, mismásolós beszéd a megszokott. Ma ezt a hagyományt Gréczy Zsolt a DK frakció-szóvivője megtörte, és egy igazán erős mondattal teremtette le a miniszterelnököt.


  Orbán Viktor május 13-i washingtoni látogatásán azt kérte Donald Trumptól, hogy gyakoroljon nyomást a norvégokra, hogy a Norvég Alap pénzeit a jövőben ne egy független szervezet ossza el a magyar civil szervezetek között – írja a Direkt36. A magyar miniszterelnök tehát hivatalát felhasználva arra akart szövetkezni egy idegen országgal, hogy kárt okozzon saját hazájában törvényesen működő szervezeteknek. Ez a hazaárulás definíciója, még akkor is, ha Orbán Viktornak ez csak egy átlagos hétköznap volt – írja Gréczy a közleményében.

  A Demokratikus Koalíció szerint amit Orbán Viktor csinált, az a leghitványabb és legalantasabb hazaárulás, amit egy miniszterelnök elkövethet.

  Gréczy Zsolt hozzáteszi: aki azért lobbizik miniszterelnökként egy idegen országnál, hogy segítsenek neki kárt okozni a saját hazájának, az semmivel sem jobb azoknál, akik orosz tankokat hívtak be a hatalmuk megtartása érdekében. A magyar nép jól ismeri az ilyen gátlástalan bitangokat a XX. századból: sem szobraik, sem méltóságuk nem maradt az utókor előtt. Nem fog maradni Orbán után sem – teszi hozzá a politikus.

  upload_2019-7-9_17-28-23.jpeg
   
  Kovipisti, Kyria, Ernoe és 1 másik tag kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 9.

  1. csigafi
   csigafi
   Hát nem fárasztó és unalmas már ez a színjáték? Nap mint nap kerülnek napvilágra ilyen meg ehhez hasonló hírek, tények vezető embereinkről és mégsem történik semmi előrelépés. Ha egy egyszerű emberről derülne ki ilyesmi ország világ előtt meg lenne hurcolva és életfogytiglant kapna. Nos akkor miért nem lehet ezt megtenni pl Orbánnal meg társaival. Mire ez a nagy kivételezés meg törvényenkívüliség. Hagyjuk már ezt a sok sumáksápot. Ha egyszer tények, és bizonyíték vannak miért nem lehet kötelet rakni végre a nyakukra?
   Hol van az igazságszolgáltatás?
   Hol van az igazságosság?
   Hol van az igazság?
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  2. 139
   139
  3. 139
   139
   én úgy emlékszem még a vitákat is élőben közvetítették ... nagy vihart kavart a szavazáskor történt csalás is (a tartózkodó képviselők szavazatainak figyelmen kívül hagyása)
   https://www.origo.hu/itthon/2018091...zavazas-tartozkodo-kepviselok-titkositas.html
   a lényeg, tulajdonképpen senkit sem érdekel már Sargentini meg a jelentése...ment a süllyesztőbe mint Werner Fayman osztrák kancellár.
  4. DanielXYZe
   DanielXYZe

   Ez ugye, ugy hülyeség, ahogy van. A "pénzcsapok" ahogy némi felhanggal megfogalmazódik, azok nem olyan kegyböl adható források.
   S mindezért a csatlakozáskor az ország megnyitotta a piacait, lemondott egy csomo monetáris önvédelmi lehetöségröl. Meg is szünt a magyar ipar iziben.

   Ugyhogy, ezt a hülyeséget, mint reálisan mérlegelhetö felvetést abba kellene hagyni. Aki ilyet mond, követel, az elementáris ismeretekkel sem rendelkezik.
   139 kedveli ezt.
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   Ó, lehet itt hisztériázni, de gazdasági növekedés van, alacsony munkanélküliség, példa nélküli pozitív családpolitika és sikeres - és hál istennek antiföderalista - külpolitika. Innen nézve engem nagyon nem érdekel, ki is irányítja az országot. Ha ilyen eredményeket hoz, jól csinálja, amit csinál.
   magdolna 58 és DanielXYZe kedveli ezt.
  6. Melitta
   Melitta
   Kar elbagatelizalni hisz a 7-es c. hamarosan targyalasra kerul, es sikerre nem lehet szamitani, foleg ugy hogy azota csak ujabb "gyongyszemek "kerultek bele a gepezetbe.
  7. DanielXYZe
   DanielXYZe
   Ez nem valoszinü. Orbán annak áraként támogatta vdLeyent, és hozta az összes V4-s támogatást, hogy ez azt ominozus 7-s cikkelyt Németország és Franciaország nem támogatja. Az innentöl megy a kukába.

   De, nekem volna egy alapkérdésem: miért drukkolsz te azért szisztematikusan, hogy az anyaországban élö magyaroknak kárt okozzon valami?
   Libusch kedveli ezt.
  8. Melitta
   Melitta
   Te es itt egy paran drukkoltok es propagaljatok az osszes csibeszseget amirol a Sagentini jelentes szol. Ez a bun vedese eltusolasa ami kart okoz az egesz orszagnak. NEm tudsz olyan projectet mutatni ami tiszta atlatszo lenne, mentes a polotikai sogor koma rokon elonyhoz jatasarol.
   NEm en hanem te es ti akiket nem erdekel hogy Tiborcka 13 milliard melle az iden hany milliarddal gyarapodik vagy a gazszerelo kartars nevere kerul fel Mo telekkonyvileg is.
   Mit gondolsz ha sokkal kevesebb penz jon az Eu-tol kifogja megfizetni es finanszerozni a az ures stadionokat? megsugom neked te es nem en. Majd kitalal valami adot amivel lerohatod hodolatod a fonoknek ne hogy [email protected] a csoda gazdasag .
   A rabszolga torvenyt maris gyakorolhatod es majd 3 ev mulva kifizetnek addig csak tapsoljal es melozzal jo sokat. Kedves egeszsegedre mindezt.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  9. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ezek szerint Te nem itt élsz. Ha itt élnél, látnád, hogy mi folyik az országban. Sajnos nekem nincs kedvem a felvilágosításra, hiszen minden online oldal, amit még nem zabált fel a fityesz erről ordít.:o
  10. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   "Kedves" Johannsebastian, ha ezt jó hangosan ki is mondanád, talán meg is hallanád, mit hagysz jóvá?! Rettenet.:mad:
  11. setni
   setni
   Itt a híradó beszámolójárol írtam, hisz nem biztos hogy valakit annyira mélységéig érdekelte a téma hogy vitákat nézzen...ezért lenne a híradó hogy összefoglalja a tényeket nem azért hogy véleményt közöljön de, mindenki mást vár el a hirektől.
  12. setni
   setni
  13. DanielXYZe
   DanielXYZe
   Mondom mégegyszer: még a piac emberét is ismerem.Azaz, a levezetés nem áll meg.
  14. sorcier
   sorcier
   "Viszont, még utcán is járok a köznép sürüjében" mi az,hogy köznép?ezekszerint van felsöbbrendü réteg Mo?
  15. johannsebastian
   johannsebastian
   Határozottan állítom: nincsen. Mindenki egységesen mély-szegénységben tengeti a napjait. A mazeratit pedig csak azért használják egyesek, mert szégyenkeznek a nyomorúságuk miatt. ;)
   Libusch és 139 kedveli ezt.
  16. tornando
   tornando
   Ezt csak egy mondat és mint látom a sajátod kivételesen!!
   A kormány által megvett origót olvasva mit hallasz?A hivatalosan megfogalmazott pártszöveget.A szavazást pont egy Fidesz kritizálja meg, úriembert emleget?
   Nézzen magába.
  17. tornando
   tornando
  18. setni
   setni
   Igen ezt a réteget is megtudta szólítani az állam hisz mangalicát sütnek birkát főznek a párt emberek ezzel a piaci emberek megvehetők...egy a lényeg őket hagyják piacolni mindenki a saját pecsenyéjét sütögesse.
   Stadionba nem járnak majd szólnak nekik mikor kell szurkolni és ünnepelni a magyar sikert.
   Kórházba hálapénzzel mennek vagyis semmi változás.
   Nyugalmat szeretik semmi bevándorló.
   Magyarán vannak elégedettek is.
  19. setni
   setni

   "földügyes" állítások kapcsán az adás idejére Hadházy személyiségi jogi pert nyert
   Személyiségi jogi pert azért nyerhetett, mert a szülei nem közszereplők és nem azért, mert nem volt "földügy"!!


   szabadidejében repülőgépet vezet, ami drága hobbi
   Ezzel csak az baj, hogy rendszeresen repül hobbiból, de amikor Rogán Antal miniszteri fizetéséből egyszer helikopterrel ment egyik városból a másikba, mert ott kellett lenni időben egy esküvőn, az máig tartó világot rengető bűn!!!


   székével együtt felborult, amikor tettlegességig fajult a vitája Sallai Róbert Benedekkel
   Ez a videó is keringett a net-en, ahogy felborult a székkel és mentőt kellett hívni hozzá. Saját párttársa tette, ehhez semmi köze a kormánynak!

   Most pedig az a hír járja, hogy az ügyészség miatt gyűjtött aláírásokat nem kezelte az adatkezelési szabályok szerint, mert külföldi cégnek adta át feldolgozásra, de ez még nem lefutott ügy talán így sem kerülnek illetéktelen kezekbe az aláírások.
   Értem amit írsz de, a híradóban nem magánéletről kellene közölni dolgokat .
   Hanem az ellenoldalról is valakit idézni netán kérdezni....
  20. setni
   setni
   Prsze hogy tudom én fizetem.....
   Békemenet....
   tornando kedveli ezt.

Megosztás